Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 144
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 144 of 161 FirstFirst ... 4494134142143144145146154 ... LastLast
Results 2,146 to 2,160 of 2414
    Banned
    τι κακο υπαρχει σε εναν γονιο που πουλαει ομπρελες στα πανηγυρια?

Senior Member
    Σορρυ ηταν λιγο συνειρμικο, ειχα στο μυαλο μου μια πραγματικη ιστορια, οπου η μανα ειναι στη φυλακη για ναρκωτικα και ο πατερας ηταν πλανοδιος μικροπωλητης-ρακοσυλλεκτης-βαπορακι, και ειχε τυχει να τον εχω δει σε ενα πανηγυρι να πουλαει ομπρελες τελευταια φορα. Πριν λιγο καιρο ο πατερας πεθανε, και την κορη τους, επειδη η μανα ειναι ακομα φυλακη, θα την επαιρνε η προνοια, αλλα βρεθηκε μια θεια και την πηρε για να σουφρωνει τα επιδοματα που παιρνει η μικρη (17 χρονων τωρα)

Banned
    υπαρχουν πολλες οικογενειες που εχουν καταστραφει ή και που ειναι καταστροφικες,εγω θεωρω οτι ο τζιμ ειναι υπερβολικος με την οικογενεια του,ναι μεν δεν του εδωσαν αυτοπεποιθηση αλλα δεν θελει να ξεφυγει και απο ολο αυτο..τεσπα εγω οτι ειχα να του πω τα ειπα χτες!η κλαψα δεν φερνει αποτελεσματα μονο η δραση!και ξαναλεω η δραση του επανω κεφαλιου!οχι του κατω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by naomi View Post
    Συνέχισε τις προσπάθειες jIM.Μην τα παρατάς.... Το ξέρω ότι η ζωή είναι δύσκολη αλλα πιστεύω ότι μετά απο όσα δύσκολα έχεις περάσει αν καταφέρεις να ξεπεράσεις τους φόβους σου απο κει και ύστερα μόνο ευτυχισμένες στιγμές θα έχεις.Γιατί η ζωή είναι μια ρόδα και γυρίζει..Πολύ Παλιά είχα ακούσει κάποιον συμμαθητή μου να λέει ότι δεν έχει κανένα παράπονο απο τη ζωή και μου ακουγόταν τόσο παράξενο και έλεγα πως γίνεται και εγώ είμαι τόσο χάλια....?βέβαια και εγώ είχα γονείς που δεν μου είχαν στερήσει τίποτα και όσο ζω θα τους αγαπώ και μακαρι να καταφέρω να τους ανταποδώσω το 1/3 απο όσα έχουν κάνει για μένα και τον άδερφο μου... :-(
    Βέβαια είναι αχαριστία να έχουμε την υγεία μας και να αισθανόμαστε δυστυχισμένοι.Αμαρία τέλος. πρεπει να φτάσουμε στο σημείο να την χάσουμε για να βάλουμε μυαλό? και προς θεού μην ξανασκεφτείς να κάνεις κακό στον εαυτό σου....
    Oταν εχεις υγεια και παει χαμενη ειναι πολυ χειροτερο... δεν αντεχεται... καθε δευτερολεπτο που περναει με σκοτωνει... εχω χασει ηδη πολυ χρονο δεν την παλευω αλλο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Για να ελαφρυνουμε το κλιμα δε λεμε τι μαλακιες μας εχουν συμβει με πεφτουλες? :p
    Λοιπον μια φορα εμενα ενω συνοδευομουν ενας μαλακας μου εστειλε σφηνακι! (παραλιγο να πεσει ξυλο, το γλιτωσαμε). Μια δευτερη ενω ημουν αγκαλια με τον φιλο μου σε τραπεζακι σε ενα ησυχο μπαρακι, ηταν ενας μοναχικος με πορτοκαλι πουκαμισο και ασπρη καλτσα στο μπαρ, ο οποιος γυρναει, κοιταει προς το τραπεζακι μας και λεει δυνατα (μονος του) "ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ!! ΠΑ-Ω ΤΟΥ-Α-ΛΕ-ΤΑ!!!" Πηγε τουαλετα, γυρισε, και μετα απο δεκα λεπτα επειδη φανταστηκε οτι εγω ο μπουφος δεν ειχα καταλαβει οτι απευθυνοταν σε μενα, επανελαβε ξανα το διο σκηνικο με το συλλαβιστο δυνατο ΠΑ-Ω ΤΟΥ-Α-ΛΕ-ΤΑ!! χαχαχαχαχα
    Μια αλλη φορα ημουν με 3 φιλες μου σε ενα μπαρ, και κατσαμε κανα διωρακι γελαγαμε και χορευαμε. Απο τις 2 ωρες την 1 ωρα και 50 λεπτα ειχα εναν τυπο σε αποσταση λιγοτερου απο μετρου (δεν ηταν πιτα το μπαρακι ειχε χωρο) να ειναι γυρισμενος ακριβως πανω μου και να με κοιταει ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Τι πλατη του ειχα γυρισμενη, τι θεση αλλαζα, δεν χαμπαριαζε απολυτως τιποτα!!!
    Κατι τετοιοι τυποι ειναι σαν κι εμενα που καθονται σε ενα φορουμ και του λενε "πιστεψε στον εαυτο σου!!" "μη φοβασαι την αποτυχια!!" "Οποιος δεν δοκιμαζει χανει στα σιγουρα" και λοιπα ομορφα που απλα δεν εφαρμοζονται αν δεν νιωθεις πως να το κανεις... αλλα αμα νιωθεις να το κανεις δεν εχεις λογο να σαι εδω μεσα ετσι κι αλλιως....Παντως μαρεσεις carrie... εισαι εδω και δινεις συμβουλες σε τετοιους τυπους που δεν ειχαν πολλες εμπειριες με γυναικες (πχ εγω - περιτρανο παραδειγμα) και τωρα τους αποκαλεις μαλακες επειδη δεν εχουν τροπο ή επειδη για οποιοδηποτε λογο ειναι αγαμητοι ή μπορει να χουν οτιδηποτε οπως κοινωνικη φοβια, στρες, ντροπαλοτητα ή απλα ειναι αγαρμποι χωρις ομως να ναι ουτε κακοι ουτε εγκληματιες απλα ιδιομορφοι.... ή να ναι και χρηστες ναρκωτικων λογω της αθλιας πραγματικοτητας που βιωνουν (πχ η κοπελα με τη μανα στη φυλακη κτλ κτλ ή γιοι τετοιων οικογενειων που πλεον εχουν φτασει στο αμην) Εσυ δεν μου πες οτι δεν ξερεις ποτε τι κρυβει ο καθενας μεσα του? Να μην ειμαι αυστηρος με τις κοπελες και να μην της λεω *******κια? Εσυ γιατι τον στερημενο τον αντρα τωρα τον λες μαλακα? Επειδη εισαι κοπελα και το χεις σιγουρο οτι αμα κουνηθεις μπορεις να κανεις σεξ και σε 10 λεπτα απο τωρα?? Μονη σου μου τα πες...τωρα στα λεω εγω

Senior Member
    Εχεις εν μερει δικιο, αλλα να ξερεις ότι αμα εισαι ανοιχτος και προθυμος να δεχτεις βοηθεια ο ψυχολογος πραγματικα θα σε βοηθησει ακόμα και την πρωτη φορα που θα πας (εκτος κι αν ειναι πια τοσο αχρηστος). Οποτε και η μια φορα κατι θα σου δωσει! Μιλαω εκ πειρας!
    Το χω νιωσει, το ξερω...ειναι ειδικοι σαυτο... και ο μοναδικος τροπος να μην παιρνεις ουσιες για να την παλευεις

Senior Member
    Εισαι πολυ πολυ αυστηρος με τον εαυτο σου.. Αγαπησε τον λιγο.. Εμενα μου φαινεσαι αξαγαπητος! Eλα δε θα θελει και μεγαλη προσπαθεια! :) Δως του αφεση αμαρτιων, δωστου το δικαιωμα να μην ειναι τελειος. Αναγνωρισε του τα καλα του και μην ψαχνεις συνεχως τα στραβα του. Οπως στην κοπελιτσα που σαρεσει.. θα της φεροσουν ετσι οπως φερεσαι στον εαυτο σου??? θα ηθελες αυτη να ειναι ετσι με τον εαυτο της?? Δεν εχει σημασια τι εχεις κανει, υπηρχαν λογοι, σταματα να καταδικαζεις τον εαυτο σου. καλα εκανες και δεν επαιξες ξυλο, εμενα προσωπικα ετσι και επαιζε ο φιλςο μου ξυλο δε θα μου αρεσε καθολου, δε θα μπορουσα να εμπιστευτω τον χαρακτηρα του και τα νευρα του, κι αυτο το εχω ακουσει και απο φιλες μου. Οταν κιολας ειχες αδικο, τι ξυλο να παιξεις? Χαζος εισαι? Οχι! Και το εχεις αποδειξει!
    Καποια στραβα που εχω ειναι πολυ στραβα,,,ειναι θεμελιωδη του αντρος... δεν παραβλεπονται...ή διορθωνονται ή βαζεις φουστα...ΤΕΛΟΣ

Senior Member
    ρε συ τζιμ αλλοι που μεγαλωσαν με κακοποιητικους γονεις, η χωρις γονεις, η με γονεις ναρκομανεις απορριπτικους, ή με τον εναν γονιο στη φυλακη και τον αλλο σε πανηγυρια να πουλαει ομπρελες τι να πουνε ρε αυτοι????????
    Μιλας για περιπτωσεις πιο ακραιες απ τη δικια μου αλλα και παλι δεν χανει την βαρυτητα της η δικια μου...να πουνε οτι λεω κι εγω... ανεξαρτητοποιηθειτε και μην τους ξαναμιληστε...ουτε καβγαδες ουτε τπτ...απλα δρομο μακρια τους! Αν ειστε ανηλικοι ζητηστε βοηθεια απο ιδρυματα κτλ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Κατι τετοιοι τυποι ειναι σαν κι εμενα που καθονται σε ενα φορουμ και του λενε "πιστεψε στον εαυτο σου!!" "μη φοβασαι την αποτυχια!!" "Οποιος δεν δοκιμαζει χανει στα σιγουρα" και λοιπα ομορφα που απλα δεν εφαρμοζονται αν δεν νιωθεις πως να το κανεις... αλλα αμα νιωθεις να το κανεις δεν εχεις λογο να σαι εδω μεσα ετσι κι αλλιως....Παντως μαρεσεις carrie... εισαι εδω και δινεις συμβουλες σε τετοιους τυπους που δεν ειχαν πολλες εμπειριες με γυναικες (πχ εγω - περιτρανο παραδειγμα) και τωρα τους αποκαλεις μαλακες επειδη δεν εχουν τροπο ή επειδη για οποιοδηποτε λογο ειναι αγαμητοι ή μπορει να χουν οτιδηποτε οπως κοινωνικη φοβια, στρες, ντροπαλοτητα ή απλα ειναι αγαρμποι χωρις ομως να ναι ουτε κακοι ουτε εγκληματιες απλα ιδιομορφοι.... ή να ναι και χρηστες ναρκωτικων λογω της αθλιας πραγματικοτητας που βιωνουν (πχ η κοπελα με τη μανα στη φυλακη κτλ κτλ ή γιοι τετοιων οικογενειων που πλεον εχουν φτασει στο αμην) Εσυ δεν μου πες οτι δεν ξερεις ποτε τι κρυβει ο καθενας μεσα του? Να μην ειμαι αυστηρος με τις κοπελες και να μην της λεω *******κια? Εσυ γιατι τον στερημενο τον αντρα τωρα τον λες μαλακα? Επειδη εισαι κοπελα και το χεις σιγουρο οτι αμα κουνηθεις μπορεις να κανεις σεξ και σε 10 λεπτα απο τωρα?? Μονη σου μου τα πες...τωρα στα λεω εγω
    εγω τα ειπα χιουμοριστικα για να ελφρυνω το κλιμα γιατι ειχε παραβαρυνει! Ξεχναω ποσο τσιτωμενος εισαι και τα βλεπεις ολα στραβα! Ολα σε πειραζουν, εσενα και την ανωτερη συνομωταξια σου, δλδ τους αντρες! Εμας να μη μας πειραζουν αυτα που λες για τις γυναικες, γιατι εισαι παρθενος και κατακαημενος! Πρεπει να σου φερομαστε με ειδικη μεταχειριση! Αυτην ειχες μια ζωη, αυτην κατηγορεις, αυτη δε θες πια οπως λες, κι ομως αυτη ΕΠΙΖΗΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    υπαρχουν πολλες οικογενειες που εχουν καταστραφει ή και που ειναι καταστροφικες,εγω θεωρω οτι ο τζιμ ειναι υπερβολικος με την οικογενεια του,ναι μεν δεν του εδωσαν αυτοπεποιθηση αλλα δεν θελει να ξεφυγει και απο ολο αυτο..τεσπα εγω οτι ειχα να του πω τα ειπα χτες!η κλαψα δεν φερνει αποτελεσματα μονο η δραση!και ξαναλεω η δραση του επανω κεφαλιου!οχι του κατω!
    Ε δεν ειναι ακριβως ετσι... αν ειχα γεννηθει ωραιος και σωματαρας και με ηθελαν ολα τα κοριτσακια και μου χε κατσει καποιο εδω και χρονια δεν θα μουνα ετσι δωρα μου... η σεξουαλικη υγεια ειναι βασικος παραγοντας υγειας γενικα... ξερεις πως ειναι να σαι νεος αντρας...24 το 24ωρο να θες να αναπαραχθεις? Ειναι τυχαιο που η συχνοτητα αυνανισμου, η αγορα πορνο, οι βιασμοι, τα πεσιματα, οι ματσο συμπεριφορες γινονται κατα κορον απο αντρες?? Με εκνευριζει πραγματικα που δεν καταλαβαινουνε οι γυναικες οτι οι ενοχλητικοι "πεφτουλες" δεν ειναι απελπισμενοι λιγουρες!!! Ειναι αντρες απλα! Ετσι ειναι οι αντρες... κι οσο σε πιο νεα ηλικια πας τοσο χειροτερο γινεται... Εσεις εχετε να πουμε τη δυνατοτητα επιλογης γιαυτο μιλατε αφυψηλου...

Member
    Δηλαδή θες να πεις ότι πιστευεις πως είσαι ομοφυλοφιλος;; για πες..απο που το συμπέρανες αυτό!

Senior Member
    Με εκνευριζει πραγματικα που δεν καταλαβαινουνε οι γυναικες οτι οι ενοχλητικοι "πεφτουλες" δεν ειναι απελπισμενοι λιγουρες!!!
    Μπορει να ειναι και απελπισμενοι λιγουρες, οπως μπορει να ειναι και αλλα πραγματα, δε μπορεις να το αποκλεισεις! οπως και οι γυναικες μπορουν να ειναι απελπισμενες λιγουρες! Παντως ξερω οτι εχουν τα θεματα τους για να ειναι οπως ειναι, δεν ηθελα να κοροιδεψω, αλλα οκ αν φανηκε ετσι ζηταω ταπειαν συγνωμη απο τον αντρικο πληθυσμο του φορουμ! Ακομψο εκ μερους μου!

Senior Member
    εγω τα ειπα χιουμοριστικα για να ελφρυνω το κλιμα γιατι ειχε παραβαρυνει! Ξεχναω ποσο τσιτωμενος εισαι και τα βλεπεις ολα στραβα! Ολα σε πειραζουν, εσενα και την ανωτερη συνομωταξια σου, δλδ τους αντρες! Εμας να μη μας πειραζουν αυτα που λες για τις γυναικες, γιατι εισαι παρθενος και κατακαημενος! Πρεπει να σου φερομαστε με ειδικη μεταχειριση! Αυτην ειχες μια ζωη, αυτην κατηγορεις, αυτη δε θες πια οπως λες, κι ομως αυτη ΕΠΙΖΗΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!
    Δεν επιζητω καμια μεταχειρηση ειδικη!!! Αλλα ανθρωπους που προφανως εχουν προβληματα αλλα τυχαινει να ναι και αντρες με ορμες αρνουμαι να τους λενε μαλακες! ειναι απλο! εγω δεχτηκα οτι ημουν υπερβολικος που τις ειπα *******κια εσυ δλδ τωρα γιατι δεν το παραδεχεσαι? Μη με χτυπας στο ευαισθητο σημειο μου απλα παραδεξου το!

Senior Member
    Μπορει να ειναι και απελπισμενοι λιγουρες, οπως μπορει να ειναι και αλλα πραγματα, δε μπορεις να το αποκλεισεις! οπως και οι γυναικες μπορουν να ειναι απελπισμενες λιγουρ... Παντως ξερω οτι εχουν τα θεματα τους για να ειναι οπως ειναι, δεν ηθελα να κοροιδεψω, αλλα οκ αν φανηκε ετσι ζηταω ταπειαν συγνωμη απο τον αντρικο πληθυσμο του φορουμ! Ακομψο εκ μερους μου!
    Α ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

Banned
    Ε δεν ειναι ακριβως ετσι... αν ειχα γεννηθει ωραιος και σωματαρας και με ηθελαν ολα τα κοριτσακια και μου χε κατσει καποιο εδω και χρονια δεν θα μουνα ετσι δωρα μου... η σεξουαλικη υγεια ειναι βασικος παραγοντας υγειας γενικα... ξερεις πως ειναι να σαι νεος αντρας...24 το 24ωρο να θες να αναπαραχθεις? Ειναι τυχαιο που η συχνοτητα αυνανισμου, η αγορα πορνο, οι βιασμοι, τα πεσιματα, οι ματσο συμπεριφορες γινονται κατα κορον απο αντρες?? Με εκνευριζει πραγματικα που δεν καταλαβαινουνε οι γυναικες οτι οι ενοχλητικοι "πεφτουλες" δεν ειναι απελπισμενοι λιγουρες!!! Ειναι αντρες απλα! Ετσι ειναι οι αντρες... κι οσο σε πιο νεα ηλικια πας τοσο χειροτερο γινεται... Εσεις εχετε να πουμε τη δυνατοτητα επιλογης γιαυτο μιλατε αφυψηλου...
    τζιμ δηλαδη πιστευεις οτι οταν θα κανεις ερωτα,θα ηρεμησει η ψυχη σου?δεν νομιζω,εχεις χασει λιγο τον εαυτο σου και θες βοηθεια,δεν ειναι σεξουαλικο το θεμα..

εε τζιμ..οι ενοχλητικοι πεφτουλες ναι ειναι λιγουρια!μεγαλα ομως!οχι δεν ειναι ολοι οι αντρες ετσι!συγνωμη κιολας.