Results 121 to 135 of 739
Thread: εφήμερες σχέσεις
-
25-02-2011, 16:19 #121
Για μένα πάντως αν μου έλεγες οτι ήσουν παντρεμένη και χώρισες θα πήγαινα πάσο, αλλα νάσαι 40 και να μη βρήκες κάποιον άνθρωπο να σε γεμίζει για κάτι παραπάνω απο σχέση μου φένεται υπερβολικό, ή έχεις πολυ υψηλά στάνταρ ή βαριέσαι τις σχέσεις εύκολα ( εγω τάχω και τα 2 αυτα ), πρέπει να ξεκολλήσουμε μάλλον και να μη περιμένουμε το μοντέλο με το άσπρο άλογο να σκασει μύτη και να συμβιβαστούμε με κάτι πιο ρεαλιστικό..
- 25-02-2011, 16:28 #122
http://www.mazi.org.gr/
25-02-2011, 16:32 #123
Βασικά οκ αν είσαι 40 και έχεις κάνει 2 σχέσεις στη ζωή σου πάλι παω πάσο, αν έχεις κάνει όμως δεκάδες τότε κάτι μυρίζει ρεσυ Arktos.., και εγώ δε μπορώ τους συμβιβασμούς αλλα αν συνεχίσω έτσι με βλέπω μόνο στα γεράματα, λίγο νερό στο κρασάκι πάντα πρέπει να βάζουμε και ας μην μας ικανοποιεί απόλυτα
25-02-2011, 20:34 #124
25-02-2011, 20:39 #125
Ακριβως!!!
Αν υποθεσουμε λοιπον πως δεν ξεκιναμε μια σχεση με περιορισμους και υπαρχει και το καταλληλο ταιμινγκ,η σχεση αυτη ξεκιναει με τις καλυτερες προυποθεσεις σε οτι αφορα το "στησιμο"
ομως
η συνεχεια εχει να κανει με το τι γουσταρει και προτιμα ,με τι ελκυεται και πως νιωθει ομορφα ο καθενας μας!!!:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
25-02-2011, 21:30 #126
Αντε να ξαναμπώ στη συζήτηση. Πάντως για να το διασκεδάσουμε λίγο όσο μεγαλώνω αποκτάω και πιο υψηλά στάνταρτ. Κάποιες επιλογές του παρελθόντος, ανάμεσα σε αυτούς και τον άντρα που είχα παντρευτεί και τελικά χώρισα ούτε που θα τους κοίταζα τώρα που είμαι 39. Θεωρώ ότι ακριβώς επειδή είχα χαμηλά στάνταρτ και δεν κοίταξα κάποια πράγματα με τη λογική παντρεύτηκα και χώρισα και ψάχνω για σύντροφο στα 39 μου. Μη κάνουμε τα ίδια λάθη και τύχει να ξαναδεσμευτούμε και να ξαναχωρίζουμε με ο,τι ψυχικό κόστος συνεπάγεται αυτό. Δεν υπάρχουν ανάλογες αντοχές πια.
25-02-2011, 21:45 #127
α, blue, ένα - ένα μας τα λες...
θα σε μαλώσω!
δώσε τα στοιχεία από την αρχή για να σου βγάλουμε πόρισμα...
πες μας πως έχεις καεί κ εσύ.http://www.mazi.org.gr/
25-02-2011, 21:47 #128
σαν τι δηλαδη δεν θα επαιρνες αψηφιστα τωρα πια
ενω τοτε δεν σε ενοιαζε blue?
θες να πεις ενα παραδειγμα?? ενα μονο.... ε?Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
25-02-2011, 22:10 #129
Θα πω για το θέμα της εμφάνισης. Εγώ παλιά αψηφούσα την εμφάνιση στον άντρα. Με ένοιαζε περισσότερο η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας. Και στον πρώην 'αντρα μου το ίδιο έκανα. Είχαμε μια μεγάλη διαφορά στην εμφάνιση και στο ύψος, στην αρχή δεν το υπολόγιζα αλλά όταν μαζεύτηκαν και άλλα δεν άντεξα. Λέω "δεν έχω και τον Τζώρτζ Κλούνει δίπλα μου για να κάνω τέτοια υπομονή". Ασε που όλοι έλεγαν ότι τον πήρα για τα λεφτά του. Μου δημιουργήθηκαν ψυχολογικά προβλήματα με αυτά τα θέματα γι΄ αυτό πια εκπτώσεις στο θέμα εμφάνισης δεν κάνω.
25-02-2011, 22:21 #130
να μην κανεις εκπτωσεις,να μετρας μονο,να ιεραρχεις..
(το "να" δεν ειναι προστακτικη,ναι?)
Τα σημαντικα σου ειναι δικα σου πως να το κανουμε..κι εγω που δεν ειμαι διμετρη με κοντο -το εχω ξαναπει- δεεεεννν μπορω..
ή
με τσιφουτη,μιρλα,μουντρουχο..
τετοια πραγματακια συζητησε με εσενα..μηπως καπου εκει βρεις την απαντηση σου :)))):cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
25-02-2011, 22:26 #131
ευχαριστω για το παραδειγμα blue :)
το συγκεκριμενο το καταλαβα
αν και οπως λες μαζευτηκαν και αλλα δεν ηταν μονο αυτο. αλλα για ενα ζητησα οποτε ειμαι ευχαριστημενη
κατα τα αλλα σου εχω γραψει την γνωμη μου
ευχομαι ο,τι καλυτερο!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
25-02-2011, 23:15 #132
Μια απλή ερώτηση:όταν μια γυναίκα θεωρείται και είναι εμφανίσιμη και βγει ένα βράδυ με αποκλειστικό στόχο να βρει άντρα χωρίς να έχει τον πήχυ στα ύψη,είτε απλώς για σεξ είτε για σχέση,υπάρχει ποτέ περίπτωση να μην βρει;Ούτε μια στο δισεκατομμύριο.Μπορεί να βγάλει και 50 και 100 άντρες σ'ένα βράδυ,όρεξη να'χει.Ο άντρας αν βγει μ'αυτόν τον σκοπό,σεξ θα κάνει μόνο επι πληρωμή.Δηλαδή και το ότι μπορείτε εύκολα να βρίσκετε τουλάχιστον τζάμπα σεξ το υποτιμάτε;Δε βγαίνεις καθόλου,δε βλέπεις τί μπακουροπαρέες αντρών κατακλύζουν τα μαγαζιά;Αυτοί δεν θέλουν να βρουν γυναίκα;Ειδικά αν είναι καιρό μόνοι και αγάμητοι,γίνονται χαλί να τους πατήσετε.Για μια γυναίκα είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο να βρει άντρα αυτή τη στιγμή.Παραδεχτείτε επιτέλους ότι για τις περισσότερες από εσάς η μοναξιά είναι ΕΠΙΛΟΓΗ,ενώ για τους άντρες όχι.Η εποχή των σκληρών αντρών που αλλάζαν τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα έχει περάσει ανεπιστρεπτί.Τώρα οι περισσότεροι είναι σκυλάκια της κάθε γκόμενας.
Επίσης θέλω να πω ότι δεν λυπάμαι καθόλου μα καθόλου αυτές τις γυναίκες που έμπλεξαν με νταήδες,κωλόπαιδα,πηδίκουλ ες κλπ. που φυσικά δεν κάνουν με τίποτα για οικογένεια,και τώρα είναι πολλές από αυτές χωρισμένες με παιδιά.Ήταν επιλογή τους,αφού δεν τους άρεσαν οι ήσυχοι και οι νορμάλ ας υποστούν τις συνέπειες των επιλογών τους.
26-02-2011, 04:45 #133
Mάλλον θα σε ξαφνιάσω με αυτά που θα πω. Δεν θα σου πω τι να κάνεις, ούτε πώς να φέρεσαι, γιατί και εγώ δεν ξέρω τι να κάνω. Άκουσέ με απλά και χωρίς κριτική, όπως θα κάνω και εγώ.
Επειδή είναι αργά και δεν θέλω να γράφω πολλά, θα σου πω μόνο τις αρχικές μου σκέψεις και ίσως αύριο περισσότερα. Θέλω να σκεφτείς μαζί μου. Όποιος άλλος σκεφτεί μαζί, φαντάζομαι θα μπορούμε να το κουβεντιάσουμε.
Κάποια στιγμή στη ζωή μου σκέφτηκα τι θα γινόταν αν είχα μόνο ένα μάτι; Ή αν είχα ένα μεγάλο και όχι εμφανίσιμο σημάδι στο μάγουλο. Ή κάτι άλλο που θα με έκανε να θεωρούμαι λίγο ή πολύ "άσχημος". Όταν το σκέφτηκα, διαπίστωσα μια μεγάλη κοινωνική αδικία. Φυσικά και υπάρχει αδικία γύρω μας, αλλά δεν μιλώ μόνο για την αδικία σε κάποιοια θέματα, αλλά για μια "συνολική" αδικία. Και μετά σκέφτηκα, πώς γίνεται να υπάρχει αδικία; Για να συμβαίνει αυτό σημαίνει ότι κάτι πάει λάθος με τις καθιερωμένες μέσες αντιλήψεις της κοινωνίας, συνεπώς μάλλον και τις δικές μου. Μέσα από αυτές τις σκέψεις ανακάλυψα ότι αποτελώ μέρος της κοινωνίας, και επίσης ανακάλυψα ότι έχω και εγώ τις ίδιες καθιερωμένες αντιλήψεις που ίσως είναι λάθος. Τελικά διαπίστωσα και το λάθος. Είναι άλλο θέμα αν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό ή όχι (απ' ότι βλέπω δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα, και συνεχίζω να είμαι λάθος σε ένα τομέα). Διαπίστωσα ότι οι "λάθος" αντιλήψεις οδηγούν σε κακό και στους άλλους και σε εμάς.
Παράκληση, σκέψου την ίδια αρχική σκέψη με εμένα. Και τότε πιστεύω ότι όλα τα προηγούμενα που ίσως φαίνονται γενικότητες και ακαταλαβίστικα θα γίνουν κατανοητά. Πάντα βέβαια υπάρχει η πιθανότητα να λέω ανοησίες και φυσικά γιατί να με πάρει κανείς στα σοβαρά;
26-02-2011, 17:24 #134
26-02-2011, 17:43 #135
Συγνωμη Παολο αλλα εγω εχω πολλους φιλους αντρες που αλλαζουν τις γυναικες σαν τα πουκαμισα τη σημερον ημερα στην Ελλαδα.
Κι εχω και πολλες φιλες μπακουρες που δε μπορουν να βρουν αντρα για σχεση.
Τωρα γιατι ειναι απαραιτητο για σενα οτι αυτες οι μονες γυναικες εχουν πολυ υψηλα στανταρντς ή κοιτανε τους λαθος αντρες, ενω οι μονοι αντρες δεν κανουν κατι στραβο, απλα φταινε οι γυναικες που δεν τους δινουν ευκαιριες, δεν ξερω!
Μηπως κι οι αντρες κοιτανε λαθος γυναικες ή εχουν πολυ υψηλα στανταρντς οπως εσυ λες? Μηπως ειναι γεματοι ανασφαλειες και περιμενουν τον ερωτα να τους χτυπησει την πορτα? Λεω εγω τωρα!
Αν δεχτουμε οτι οι γυναικες που εχουν σχεση, εχουν σχεση με αντρες, τοτε ειναι ισος ο πληθυσμος αντρων-γυναικων που εχουν σχεση, και ισος ο αριθμος μπακουριων αντρων-γυναικων. ΟΜΩΣ, αν λαβεις υποψη σου οτι περισσοτερες ειναι οι γυναικες απο τους αντρες και οι γκει απο τις λεσβιες, τοτε περισσοτερες γυναικες ειναι μονες παρα αντρες! Και μαθηματικα να το παρεις δλδ, αυτο που λες δε στεκει!
Αρα, οι αντρες ως πιο αδυναμα και προσανατολισμενα στο σεξ οντα αισθανονται περισσοτερο τη μοναξια και τους κοστιζει περισσοτερο, ενω οι γυναικες μπορουν να περασουν και χωρις σεξ καλα, και νοιαζονται περισσοτερο για αγαπες και λουλουδια, σχεση γαμο και οικογενεια, κατι που διωχνει την πλειοψηφια των αντρων οι οποιοι θελουν απλα σεξ, οποτε εχουμε τα αποτελεσματα που εχουμε, αντρες να ψαχνουν για σεξ και να μη βρισκουν, γυναικες να ψαχνουν για σχεση και να μη βρισκουν (γιατι εσενα σαν αντρα σου φαινεται καταπλητκτικο οτι και καλα μπορουμε να εχουμε σεξ οποτε θελουμε, αλλα αυτο για μας ειναι σαν καταρα γιατι μας βλεπουν σαν αντικειμενα ηδονης, βεβαιως, αυτη ειναι η ευχη των αντρων, και η δικια τους καταρα ειναι οτι θελουμε να τους τυλιξουμε και να τους παντρευτουμε)!
Ειναι λιγο πιο περιπλοκο απο αυτο που περιεγραψα, αλλα νομιζω οτι ο βασικος κορμος ειναι καπως ετσι! Μιλωντας παντα γενικευτικα!