εφήμερες σχέσεις - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 50 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 739
    Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αρχικά καταχωρημένο από panikoula
    Eγω πιστευω οτι ολοι οι αντρες ειναι μαλακοκαυλιδες και υπουλοι.Θελουν να ξενοπηδανε και θελουν να πηδανε πολλες.
    Οτι κανουν και οτι σκευτουν το ανουν συνφωνα με τις οδηγιες του κατω κεφαλιου τους
    Δεν εμπιστευομαι κανεναν και εχω απογοιτευτει.Σαν χωρησμενη δεν ειναι λιγες οι φορες που μεχρει και ποιηματα μου εχει γραψει καποιος παντρεμενος.Φανταστειται δηλαδι οι εντελως ελευθεροι τι εμπιστοσυνης ειναι και ποση τσιπα εχουν.Βρωμιαριδες και μουλωχτοι ολοι οι αντρες.Και βρωμο αρχιδοι.

Λες την πικρή αλήθεια φίλε!! έτσι έχουν τα πράγματα είτε αρέσει να το λέμε είτε όχι. Όμως γράφω πιο πάνω τι συνέβη παλιά με μια που εδωσε την ευκαιρια και δεν απέρριψε !!!
    Κανετε λαθος εγω τους συχενομαι κατι τετοιους και επειδη μου την πευτουν μονο τετοιοι αντρες προτειμω να ειμαι μια ζωη μονη και να το παιζω μονη χαχαχα.Το κακο με εμενα προσωπικα ειναι οτι μου αρεσουν οι εμφανισημοι καπως αντρες αλλα αυτοι ειπαμε οι πιασμενοι ειναι η μαλακες.

Αρχικά καταχωρημένο από crazy_diamond
    Γιάννη,

και μια μικρή σκέψη από μένα..

Πέρα από το να γνωρίζουμε τι θα μας ικανοποιούσε μέσα σε μία σχέση αλλά και το τι είμαστε διατεθειμένοι να προσφέρουμε, είναι τόσο υπέροχο όταν μεσα σε μια σχέση αφεθούμε..
    δηλαδή είναι πραγματικά όμορφο και το απρόβλεπτο,
    όταν ο άλλος μας εκπλήσσει καθώς και όταν εμείς εκπλήσσουμε τον εαυτό μας ξεδιπλώνοντας ίσως και πτυχές μας
    που δεν είχαμε προβλέψει ή φανταστεί πριν ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι

Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Αυτό είναι αλήθεια, κι όσοι δεν ξέρουν να το κάνουνε πραγματικά τους λυπάμαι (σεξουαλικώς συμπεριλαμβανομένου!)
    Έχεις δίκιο, χρειάζεται ο αυθορμητισμός και το απρόβλεπτο για να χει χρώμα η ζωή. Γι αυτό λέγεται ζωή!!!
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    Eγω πιστευω οτι ολοι οι αντρες ειναι μαλακοκαυλιδες και υπουλοι.Θελουν να ξενοπηδανε και θελουν να πηδανε πολλες.
    Οτι κανουν και οτι σκευτουν το ανουν συνφωνα με τις οδηγιες του κατω κεφαλιου τους
    Δεν εμπιστευομαι κανεναν και εχω απογοιτευτει.Σαν χωρησμενη δεν ειναι λιγες οι φορες που μεχρει και ποιηματα μου εχει γραψει καποιος παντρεμενος.Φανταστειται δηλαδι οι εντελως ελευθεροι τι εμπιστοσυνης ειναι και ποση τσιπα εχουν.Βρωμιαριδες και μουλωχτοι ολοι οι αντρες.Και βρωμο αρχιδοι.
    Τα παραείπες panikoula αλλά μέσα από την πικρία βγαίνει η μεγάλη αλήθεια για το πόσο έχουμε πληγωθεί από σχέσεις με το αντίθετο φύλο. Θα έλεγα το εξής συνοπτικά: οι άνθρωποι και άντρες και γυναίκες είναι οι περισσότεροι πάρα μα πάρα πολύ συμφεροντολογοι. Εμας όμως δεν μας ενδιαφέρουν οι γυναίκες αλλά οι άντρες γι΄ αυτό τα βάζουμε με αυτούς. Πόσες φορές έχω δει άντρα (από αυτούς τους "επιθυμητούς" στις γυναίκες ) που γυρίζουν με πολλές και τις βρίσκουν όλες "άχρηστες" στο τέλος, ότι δεν κάνουν για οικογένεια, ότι είναι "πουτ'άνες" και μόλις βρούν κάποια πλούσια που ξέρουν ότι θα φτιαχτούν οικονομικά πιάνουν στασίδι και την παντρεύονται σε ένα μήνα (εννοείται ότι ξενοπηδούν μετά στα μουλωχτά). Και εννοείται ότι ποτέ δεν νοιάζονται να κάνουν την άλλη ευτυχισμένη (ούτε γυναίκα ούτε γκόμενα) γιατί κοιτούν μόνο την πάρτη τους.

Senior Member
    Υπάρχουν και μερικοί που σκέφτονται έτσι για τον εαυτό τους και μετά προβάλλουν τις σκέψεις αυτές και στους υπόλοιπους.
    Pathetic.

Senior Member
    Γι΄ αυτό μερικές φορές παραδέχομαι κάποιες γυναίκες που κάτι τέτοιους τύπους τους εκμεταλλεύονται (κυρίως οικονομικά) και μετά τους "πετούν". Εγώ παραδέχομαι ότι δεν μπορώ να γίνω σαν αυτές γιατί συμπονώ τον άλλο ως άνθρωπο γι΄ αυτό και δεν μπορώ να συμπεριφερθώ έτσι.

Senior Member
    Δεν νομίζω ότι άντρες που δεν σκέφτονται μ' αυτό τον τρόπο μπορούν να ελκύσουν ή να ελκυθούν από τέτοιες γυναίκες, οπότε πιστεύω στην οικονομία της φύσης! (εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα)!

Banned
    Blue και στο οτι παντρευονται τις πλουσιες κανεις λαθος.Και εγω πνομιζω οτι ανικω στην κατηγορια αυτη ειμαι μεν ανεργη αλλα εχω ακινητα κλπ κλπ και μεγαλη περιουσια αλλα για γαμο ουτε για πλακα δεν το σκευτεται κανεις μαζι μου.
    Πιστευω οτι οι αντρες ειναι σαδιστες απο την φυση τους και οταν δουνε να κολαει η γυναικα (αφου την κατακτησουν και την ριξουν στο κρεβατι) μετα την φτυνουνε και τους αρεσιε που ποναει.Εγω οταν ερωτευομαι κολαω και οταν κολαω τροψ χυλοπιτα.
    Αλλα ρε παιδια προτειμω μονη παρα με καποιον ασχημο που τον βλεπω και νιωθω αβολα κιας με θελει και ας με λατρευει αυτος ο ασχημος αντρας.

Senior Member
    Άσχημους (και κοντούς!) άντρες είχαν μερικές ψηλές που ήθελαν να έχουν τον έλεγχο λολ!
    Όταν γνωρίσουν ψηλό τότε παθαίνουν τα απανωτά κλακάζ λολ (anyway, ramblings)
    Last edited by alexandros3; 02-03-2011 at 20:23.

Banned
    Παιδιά κι εγώ έχω χάλια εντύπωση για τους άντρες. Δεν ξέρω για τις γυναίκες, γιατί δεν είμαι άντρας, όμως όσοι άντρες έχω γνωρίσει ήτανε μ..... Αυτό που λέει η πανικούλα με το φτύσιμο κολλάς και αντιθέτως ξεκολλάς το έχουνε και οι άντρες και οι γυναίκες. Έχω γνωρίσει γυναίκες δηλαδή που λειτουργούν έτσι με κάποιον και μου τα λένε. Ή εγώ πολλές φορές εόμαι έτσι, ή στο φόρουμ. Αλλά για το πως φέρονται σε μια σχέση δεν ξέρω, μόνο για τους άντρες ξέρω.

Banned
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Παιδιά κι εγώ έχω χάλια εντύπωση για τους άντρες. Δεν ξέρω για τις γυναίκες, γιατί δεν είμαι άντρας, όμως όσοι άντρες έχω γνωρίσει ήτανε μ..... Αυτό που λέει η πανικούλα με το φτύσιμο κολλάς και αντιθέτως ξεκολλάς το έχουνε και οι άντρες και οι γυναίκες. Έχω γνωρίσει γυναίκες δηλαδή που λειτουργούν έτσι με κάποιον και μου τα λένε. Ή εγώ πολλές φορές εόμαι έτσι, ή στο φόρουμ. Αλλά για το πως φέρονται σε μια σχέση δεν ξέρω, μόνο για τους άντρες ξέρω.
    Εγω ποτε δεν εχω φερθει ασχημα σε εναν αντρα που δεν μου αρεσει η που τον θεωρω μακακα.Του κοβω εξ αρχης γιατι δεν μου αρεσει να κανω σε αλλους οτι μου κανουν και εμενα.Εδω και 4 χρονια περνανε πολοι αντρες απο την ζωη μου που μονο σεξ θελουν δλδ ελεος τουλαχιστον παιρνω προφυλαξεις ποιος ξερει με ποσους ακομα θα παω μεχρι να τυχει κατι καλο.Αν δεν κατσεις σε φτυνουν και αν κατσεις παλυ σε φτυνους.Κεραταδες λολ

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Υπάρχουν και μερικοί που σκέφτονται έτσι για τον εαυτό τους και μετά προβάλλουν τις σκέψεις αυτές και στους υπόλοιπους
    Pathetic.
    συμφωνώ......
    διαφωνώ μόνο στο μερικοί...είναι πολλοί. :rolleyes:
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    Εγω ποτε δεν εχω φερθει ασχημα σε εναν αντρα που δεν μου αρεσει η που τον θεωρω μακακα.Του κοβω εξ αρχης γιατι δεν μου αρεσει να κανω σε αλλους οτι μου κανουν και εμενα.Εδω και 4 χρονια περνανε πολοι αντρες απο την ζωη μου που μονο σεξ θελουν δλδ ελεος τουλαχιστον παιρνω προφυλαξεις ποιος ξερει με ποσους ακομα θα παω μεχρι να τυχει κατι καλο.Αν δεν κατσεις σε φτυνουν και αν κατσεις παλυ σε φτυνους.Κεραταδες λολ
    Ελα ντε είτε νωρίς κάτσεις είτε αργά το αποτέλεσμα το ίδιο! Φτύσιμο. Πoύ θα πάει panikoula κα΄ποιος θα μας κάτσει και μας! Τουλάχιστον εσύ έχεις κάνει το παιδάκι σου, επομένως δεν έχεις και αυτό το άγχος, επομένως μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη τρεις και τον τσακώσαμε όπως τον θέλουμε ή τουλάχιστον κοντά σε αυτό. Και γω με την εμφάνιση έχω λίγο κόλλημα. Πόσους μέτριους εμφανισιακά έχω απορρίψει και που με αυτούς σίγουρα θα γινόταν κάτι σοβαρό. Αλλά τί να κάνουμε; Εχουμε και μεις τα κολλήματά μας. Τουλάχιστον, όπως λες, προφύλαξη, να απολαμβάνουμε το σεξ έστω και το εφήμερο και να μην μας παίρνει από κάτω ψυχολογικά.

Banned
    Εχεις δικιο κοπελαρα μου και εγω το απολαμβανω οσο εχω ορεξεις γιατι ουτε ορεξεις εχω πια.
    Και μην νομιζεις αυτος που με παντρευτικε χαζος ηταν χαχχααχ.και παντρευτικα και μιικρη στα 22 και εκανα παιδι στα 23 .Ωρες ωρες σκευτομαι μηπως ειμαι μεγαλη και δεν με θελουνε τι να πω.Που θα παει καποιος νορμαλ θα μας τυχει.Αλλα βρε παιδι μου εγω οταν ερωτευτω το δειχνω στον αλλον δεν μπορω να θαψω τα συναισθηματα μου και μολις τα δειχνω τροψ χοδρο κλασιμο αχαχαχ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Ελα ντε είτε νωρίς κάτσεις είτε αργά το αποτέλεσμα το ίδιο! Φτύσιμο. Πoύ θα πάει panikoula κα΄ποιος θα μας κάτσει και μας! Τουλάχιστον εσύ έχεις κάνει το παιδάκι σου, επομένως δεν έχεις και αυτό το άγχος, επομένως μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη τρεις και τον τσακώσαμε όπως τον θέλουμε ή τουλάχιστον κοντά σε αυτό. Και γω με την εμφάνιση έχω λίγο κόλλημα. Πόσους μέτριους εμφανισιακά έχω απορρίψει και που με αυτούς σίγουρα θα γινόταν κάτι σοβαρό. Αλλά τί να κάνουμε; Εχουμε και μεις τα κολλήματά μας. Τουλάχιστον, όπως λες, προφύλαξη, να απολαμβάνουμε το σεξ έστω και το εφήμερο και να μην μας παίρνει από κάτω ψυχολογικά.
    α καλα κρασια μπλου..
    μπορει να νομιζεις οτι κανεις αστειακια, αλλα ο τροπος που εκφραζεσαι ειναι ενδεικτικος της αντιμετωπισης σου προς τους ανδρες....
    νομιζεις οτι ειναι θυραματα ( η κλεφτες) που καραδοκεις αγχωμενη, να τους τσακωσεις για να πετυχεις την 'αποκατασταση' σου?
    ξερεις πολλους ανδρες να θελουν να μπουν στην θεση του "τσακωμενου"?

οι ανδρες ειναι σαν τον υδραργυρο κοπελια.
    οταν τους κυνηγας να τους τσακωσεις, εξαφανιζονται....
    αν δεν τους αντιμετωπισεις σαν συνανθρωπους με κοινο ενδιαφερον την γνωριμια σας και την καλοπεραση σας, ουτε και που θα "τσακωσεις" κανεναν σοβαρο ανθρωπο και στο μελλον, εκτος αν απευθυνθεις σε γραφειο συνοικεσιων για να εισαι σιγουρη οτι ο κοινος στοχος ειναι ο γαμος και οχι η γνωριμια..

Banned
    Πανικούλα δεν είπα εγώ ότι έχω φερθεί άσχημα σε άντρα που το είδες αυτό; Είπα ότι με το φτύσιμο κολλάμε όλοι...
    Ρέμεντυ, διαφωνώ. Θα "τσακώσεις" αυτούς που θέλουν να τσακωθούν. Για τους άλλους δεν μας ενδιαφέρει, χαχαχα άμα δεν με βλέπει ο άλλος σοβαρά γιατί να κάνω κάτι μαζί του;

Page 17 of 50 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast