Results 2,341 to 2,355 of 2414
-
28-02-2011, 01:02 #2341
- 28-02-2011, 01:14 #2342
28-02-2011, 01:26 #2343
Aντε καλο βραδυ απο μενα...
28-02-2011, 09:06 #2344
Πάντως πιάσαμε το νόημα. Το παρελθόν μας έκανε να υστερούμε, χάσαμε πολλά στη ζωή μας. Καλή η μέθοδος που εισηγείσαι. Τα ίδια σκέφτηκα κι εγώ. Ε δεν μπορούμε να γίνουμε οι ισχυροί και δυναμικοί από τη μια μέρα στην άλλη. Απλά πρώτα καταλαβαίνουμε την αδυναμία μας, συνηδητοποιούμε ότι έχουμε μέσα μας τις δυνάμεις να βελτιωθούμε και μετά αρχίζει η καθημερινή προσπάθεια.
Φτάνει να μη μας πάρει η απογοήτευση αλλά να συνηδητοποιήσουμε ότι αυτοί που τα «καταφέρνουν» δεν γεννήθηκαν ως τέτοιοι και εμείς ως το αντίθετο τους αλλά με συνεχή προσπάθεια θα μπορέσουμε να τους φτάσουμε ή τουλάχιστον να τους πλησιάσουμε. Η καθημερινή προσπάθεια έστω βήμα βήμα.
Και να μην γινόμαστε σε καμιά περίπτωση λιγούρηδες ή απ αυτούς που παρακαλούν ή απ αυτούς που προσποιούνται και στο τέλος γελοιοποιούνται. Προσπάθησε και συ μέσα από την όποια ντροπαλότητα ή φόβο σου να δίνεις τα μηνύματα ότι διεκδικείς και ότι κάτι το θες δικό σου, ότι μέσα από την ηπιότητα σου έχεις την ωριμότητα, την τόλμη και την αποφασιστικότητα, ότι μπορείς να κάνεις συζητήσεις και να μιλάς πιο λογικά σε σχέση με πολλούς άλλους.
Μάθε όπως είσαι με ότι κάλό έχεις, να ξεχωρίζεις από το μπουλούκι, ως χαμηλών τόνων αλλά με όλα αυτά τα συν που σου γράφω, αυτό ελκύει.
Κάπως έτσι θα ανέβει η αυτοπεποίθηση και θα φύγει η ηττοπάθεια.γιάννης
28-02-2011, 15:43 #2345
01-03-2011, 10:13 #2346
Οι ωρες δεν περνανε... Καλημερα κιολας ! Θελω να μπει ενα τερμα στο αγχος μου. Αυριο λογικα θα κλεισω ραντεβου με την ιδια ψυχολογο που πηγαινα και παλια. Θα τις τα πω ολα... Την συχνοτητα των ραντεβου λογω χρηματων λογικα θα την ορισω σε 2 φορες το μηνα.
Ψιλοκλειστηκα κιολας γιατι δεν ειχα λεφτα και δεν καταφερα να προσεγγισω καμια. Και μεσα στο σπιτι ειμαι με τους μιζερους τους δικους μου που με βουλιαζουν σιγα σιγα στον παλιο τροπο σκεψης και ριχνουν ψυχολογικα! Θελω να αλλαξει κατι συντομα γμτ!
01-03-2011, 11:08 #2347
Το ξέρω ότι δεν θέλει και πολλή σκέψη, ίσα ίσα, εκεί που παμε αυθόρμητα, χωρίς πολλή σκέψη , τότε είναι που γίνεται κάτι. Αυτό προσπαθώ να εφαρμόσω. Το να καθόμαστε να το σκεφτόμαστε συνέχεια στο τέλος αγχωνόμαστε και τελικά δεν κάνουμε τιποτα.
Όσον αφορά το ραντεβού με τη ψυχολόγο, έχεις μέσα σου τις δυνάμεις, θα σε βοηθήσει μεθοδικά να τις βρεις και να τις βγαλεις στην επιφάνεια.
Δυστυχώς είχαμε την ατυχία της απειρίας. Τώρα είμαστε στον αγώνα να την ξεπεράσουμε, θα κάνουμε και λάθη, δε γίνεται διαφορετικά, μέχρι να τα καταφλέρουμε. Απλά πήραμε τη γενναία απόφαση να παλεψουμε. Άμα δε μπαζώσουμε δε χτιζουμε. Και θα τα καταφερουμε.γιάννης
02-03-2011, 23:03 #2348
Χαθηκαμε.... :)
Tι κανει το αγαπητο φορουμ?
Με την κοπελα εν ταχει εχω να πω πως μιλησαμε και τελικα καταληξαμε οτι αφου ειναι μπερδεμενη με τον πρωην ειναι καλυτερο να μην προχωρησουμε καθολου και να κρατησουμε τις σχεσεις μας κατα το δυνατον στο φιλικο. Εννοειται δεν εχουμε κλεισει καμια πορτα για το μελλον αλλα κατεστησα σαφες πως στην περιπτωση που εμφανιστει κατι αλλο εξισου καλο τοτε δεν θα το σκεφτω καθολου για να προχωρησω. Το ιδιο κι εκεινη...Της εξομολογηθηκα πως νιωθω γιαυτην και πως ειναι και ο χαρακτηρας της παρα πολυ ελκυστικος εκτος απ την εμφανιση και το ιδιο μου ειπε κι αυτη αλλα δυστυχως στην συγκυρια ημουν ατυχος... Το μοναδικο θετικο που βλεπω ειναι πως ακομα κι αυτη η διαδικασια ειναι εμπειρια και με παει ακομα ενα βημα μπροστα....Σιγουρα στενοχωρηθηκα γιατι ηταν μια κατασταση και ιδανικη για μενα και αισθανομουν ανετα σε ολα τα βηματα κι αυτο εγινε πρωτη φορα στη ζωη μου. Επισης εχω το προαισθημα μεσα μου οτι συντομα θα μου τα γυρισει... Γιατι οτι εχουμε στην τσεπη μας δεν μας αρεσει αλλα οταν μας λειψει λιγο μετα καταλαβαινουμε την αξια του... Αλλα ειναι απλα προαισθημα τπτ παραπανω και δεν στηριζω καμια ελπιδα σε εικασιες. Οσο κι αν την γουσταρω πρεπει να καταλαβω οτι μονο χρονο χανω. Και πλεον εχει γινει ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ!!!
Την παρασκευη εκανα μια σχετικη οικονομια και εκλεισα ραντεβου με την ψυχολογο μου στην οποια θα πω τα παντα που με απασχολουν και ελπιζω να κανουμε προοδο μαζι γιατι ειχε δειξει ενδιαφερον αλλα εγω εγκατελειψα την προσπαθεια και εχασα πολυτιμο χρονο αλλα σιγουρα αυτη τη φορα ειμαι πιο αποφασισμενος. Επισης αυτο που με χαροποιει ειναι οτι δεν ειπα τπτ στους δικους μου και ειναι απο χρηματα που εβγαλα μονος μου (ειμαι part time μουσικος) οποτε το στοιχειο της ανεξαρτησιας και οτι κανω προοδο βασισμενος σιγα σιγα στα δικα μου μεσα με χαροποιει ιδιαιτερα....
Γιατι τις τελευταιες μερες αρχισαν παλι να επεμβαινουν στη ζωη μου πιο δυναμικα και εχω αρχισει παλι και να εκνευριζομαι αλλα και να γυρναω στον παλιο βλαβερο τροπο σκεψης...Ιδιαιτερα αυτη η μανα μου δεν καταλαβαινει τιποτα...Ευτυχως περιμενω νεα απο δουλεια κι οταν σταθεροποιησω εισοδημα ικανο και βρω συγκατοικο εφυγα απ το σπιτι μια για παντα... Αρκετα εφαγα τα νιατα μου στο τρελοκομειο
02-03-2011, 23:37 #2349
Καλά. Τώρα που είσαστε φίλοι, ρίχ'της ένα φιλικό!
Οκ. Κακώς που το συζήτησες, νομίζω ότι θα έπρεπε να της μπεις στα ίσια αλλά δεν πειράζει. Πάμπολλες οι ευκαιρίες και ο χρόνος τρέχει όπως είπες :)
02-03-2011, 23:48 #2350
Ξερεις τι μου ειπε? Επειδη η κουβεντα μας εφτασε σε αυτο το επιπεδο επειδη αρχισα παλι να της κολαω...κι αυτη τη φορα ηταν πιο γερο απ τις αλλες φορες γυρισε και μου ειπε πως δεν θελει να παρεξηγηθουμε επειδη αν κανουμε κατι και μετα φυγει θα την θεωρω ασταθη και οτι να ναι... Δεν ξερω κι εγω τι να πω... Ουτε κι εγω θελω να χαλασουμε την φιλικη σχεση που εχουμε και ειναι αρκετα σεμνη για να της προτεινω σεξ στο ετσι... Βασικα αισθανομαι λιγο φλουφλης αλλα τι αλλο να κανα ... δεν ξερω κιολας απαυτα και φοβαμαι παντα μην προσβαλλω την κοπελα...ισως επειδη το εχω λιγο ακομα σαν προστυχο στο μυαλο μου... ή ισως επειδη κι εγω χρειαζομαι ειτε επιβεβαιωση ειτε "στοργη" και σχεση με την κοπελα που θα παω πρωτη φορα...κι αυτος ειναι κι ο λογος που αποφευγω τα πορνεια... το αμεσο σεξ προς το παρον δεν μου βγαινει... ή ετσι νομιζω τουλαχιστον...
02-03-2011, 23:51 #2351
τζιμ...μετά από εκατον τόσες σελίδες είναι η πρώτη φορά που νιώθω πως έκανες ένα βήμα μπροστά και μιλάω για το τι σκέφτεσαι για την οικονομική σου ανεξαρτησία και την ψυχολόγο.
Τα γκομενικα θα τα βρεις, είσαι και καλό δρόμο και συμφωνώ πως μπορεί να σε ξαναπροσεγγίσει άμα τη γράψεις.
Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά.
02-03-2011, 23:51 #2352
Καμία κοπέλα δεν πρόκειται να προσβληθεί αν την κάνεις να νοιώσει ελκυστική.
Εντάξει. Πάμε παρακάτω κι η κοπελίτσα στο τσεπάκι :)
Πρόστυχο δεν είναι το σεξ. Αυτό βγάλ'το εντελώς μα εντελώς απ΄το μυαλό σου.
02-03-2011, 23:59 #2353
Ιδιαιτερα αυτην σημερα την εκανα και ενιωσε ιδιαιτερα ελκυστικη!!! Αλλα με σταματησε... δεν ειναι καθολου οτι να ναι αλλα επειδη μαρεσει πολυ δεν την παλευα να μην κανω κατι... με τιποτα ομως... βεβαια της ειπα πως δεν μπορω να την πιεσω...κι αν θελει να την βλεπω φιλικα θα το προσπαθησω....αλλα απο μεσα μου θα βραζω ειναι τοσο βεβαιο... Για την προστυχια το χω λιγο ακομα στο μυαλο μου...λες και δεν εχω να κανω με 21 ετων γυναικα πλεον οχι απλα κοριτσακι....λες και 2 χρονια που τα χε με τον αλλον δεν το κανανε... το χω ακομα λιγο θεμα να το παω παρακατω... τα φιλια μου βγαινουν πιο ευκολα... θα μου βγει και το σεξ μωρε...λιγο σπρωξιμο χρειαζομαι...
03-03-2011, 00:00 #2354
03-03-2011, 01:44 #2355
Jim θα μας το πεις αν θα γίνει κάτι περισσότερο ή θα το κρατήσεις για τον εαυτό σου; Οχι λεπτομε΄ρεις απλά θα θα ήθελα να μάθω πώς θα νιώσεις.