Τι σκέφτεστε; - Page 63
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 63 of 1532 FirstFirst ... 13536162636465731131635631063 ... LastLast
Results 931 to 945 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι φυσικα.
    πρεπει να κατεβει ο θεος γιατι ολοι ειμαστε απασχολημενοι να αλλαζουμε καναλια στους καναπεδες μας...
    εγω αυτο που ελπιζω ειναι ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.
    δεν ειναι μακρια ....
    αν εχετε προσεξει, αγριευει ο καιρος...
    Σε βρισκω αισιοδοξη. Μακαρι να ειναι ετσι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Σε βρισκω αισιοδοξη. Μακαρι να ειναι ετσι.
    μπα, δεν ειμαι....
    ευχη ειναι περισσοτερο...

Banned
    αν πω οτι μου φαινονται λιγακι αστεια αυτα τα "ψοφος στους προδοτες" κλπ θα φανω απαισιοδοξος ? αφου παντα ο απλος κοσμακης ειναι το θυμα και τη πληρωνει, δε προκειται να αλλαξει ουτε τωρα κατι, ουτε ποτε!

Senior Member
    Ρε παιδια λετε να χρεωκοπησουμε? Μολις διαβασα αυτο!

http://www.athina.tv/2011/03/25.html
    Μόνο την πρωτη παράγραφο χρειάστηκε να διαβάσω.

Μπράβο καμάρι της μάνας σου λολ

Μα τι ανάλυση είναι αυτή?

Το καροτακι σου και στη σπηλια.

Όχι και βέβαια δεν πρόκειται να υπάρξει χρεωκοπία.

Κι αυτό είναι ένα κακό, κακό παπαγαλάκι. Κακό παιδί! λολ

Δεν είχε και καμία με μεγάλα βυζιά να φιαχτούμε. Α ρε ιντερνετ λολ

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αν πω οτι μου φαινονται λιγακι αστεια αυτα τα "ψοφος στους προδοτες" κλπ θα φανω απαισιοδοξος ? αφου παντα ο απλος κοσμακης ειναι το θυμα και τη πληρωνει, δε προκειται να αλλαξει ουτε τωρα κατι, ουτε ποτε!
    αφου καθεσαι στο πισι σου και γελας,αν ειναι ολοι σαν εσενα κενο σιγουρα δεν θα αλλαξει τιποτα!οχι μονο ψοφος!σκατα στον λακκο τους!

Banned
    συγνωμη, δε θεωρω οτι θα αλλαζε κατι ακομα κι αν ειμασταν διαφορετικοι. απλα αυτο ειναι η πολιτικη, σε ορισμενες χωρες λειτουργουν καλυτερα, σε μας που ειμασταν μαλακες λειτουργει ετσι, get used to it.

Senior Member
    Παιδιά, η κρίση δεν είναι μόνο ελληνική!
    Βασίζεται σε ένα μόνο πράγμα. Η Γερμανία (απαλλαγμένη από τις τύψεις του δευτέρου παγκοσμίου κι όποιο χρέος θεωρούσε ότι έχει απέναντι στην Ευρώπη) θεωρεί ότι μπορεί να παίξει στα ίσα USA και Ιαπωνία και Κίνα κτλ.
    Κι ότι η Ευρώπη (κυρίως ο Νότος) αποτελεί πια βάρος για κείνη.
    Τι να περιμένεις από μία τύπισα που μεγάλωσε τρεφόμενη με bread rations. λολ Isolasionism εννοείται.
    Είναι λιγάκι δύσκολο να προκαλέσεις έκρηξη στην Ευρώπη. Και η Ελλάδα μπορεί να είναι μικρή αλλά το πουλοβεράκι από κάπου θα ξεχυλωθεί.
    Προφανώς δεν θα υπάρξει πτώχευση.
    Τώρα μία αφαίμαξη βιωτικού επιπέδου... οκ, δεν παίρνω και όρκο ότι δεν θα γίνει........

Banned
    προφανως ορισμενοι δε μπορουν να καταλαβουν οτι το ολο θεμα πολιτικη ειναι ενα τρελο FAIL για τα ματια του κοσμου, να καλοπερνανε οι λιγοι που κυβερνανε εις βαρος των πολλων. στη παρουσα φαση πχ νομιζω καλοπερναει οντως η Γερμανια (μπορει να κανω και λαθος βεβαια γιατι δεν ειμαι θαυμαστης της Μερκελ και δε τα παρακολουθω κατεπαναληψη αφου μου μοιαζουν ανουσια) εις βαρος μας και λιγο εις βαρος της υπολοιπης Ευρωπης. απο αυτο και μονο καταλαβαινουμε οτι δεν υπαρχει καν πραγματικη δημοκρατια, αλλα σκλαβοκρατια ή κατι χειροτερο...
    if you want a picture of the future, imagine a boot stomping on a human face forever
    ειχε πει ο Οργουελ στο 1984 (πριν καν μπουμε στην Ευρωπη αυτο. τυχαιο? δε νομιζω!) κατι παραπανω ηξερε... ;)

Senior Member
    Θα έρθει στα συγκαλά της ΚΕΝΟ. Μην ανησυχείς.... λολ temporary insanity. Και δικαιολογείται έτσι; οι γερμανοί έφτυσαν αίμα για να ανακάμψουν.
    Μακάρι να σοβαρευτούμε και 'μεις λίγο....

Senior Member

Senior Member
    Για το δημοκρατικό έλλειμα στην ΕΕ, ναι πάντα υπήρχε. Τώρα, στο καιρό των ισχνών αγελάδων, έχει γίνει ακόμα πιο άγριο. Και πολύ ανησυχητικό.

Banned
    αν και το εχω ξαναδει παλιοτερα, πολυ καλο και μπραβο που το ποσταρες! ορισμενοι ανθρωποι με τα εργα τους ειναι λες και ηταν προφητες. αν και η ανθρωποτητα για μενα εχει συγκεκριμενα ορια που μπορει να φτασει, οπως κι εμεις σαν ανθρωποι δε μπορουμε να γινουμε θεοι.

επισης θελω να κανω μια διορθωση σ'αυτο που γραψα πριν, οπως με ενημερωνουν απ'το msn η Ελλαδα δε μπηκε στην Ευρωπη μετα το 1984 αλλα πριν (το 1981 ή καπου εκει γυρω)...

Senior Member
    Όντως το 1981. Μοναχούλα της. Ούτε το πακέτο Ισπανία/Πορτογαλία δεν είχε.
    Έκτοτε, έχουμε φάει τόσα πολλά λεφτά... που ούτε δεν ξέρω κι εγώ τι ήμασταν. Α ρε αγροτικό BMW.

Senior Member
    Ρε παιδια λετε να χρεωκοπησουμε? Μολις διαβασα αυτο!

http://www.athina.tv/2011/03/25.html
    Αν δεν την κάνανε μαζί με τα φράγκα όσοι τα έτρωγαν τόσα χρόνια σίγουρα δεν θα χρεωκοπούσαμε. Και εσύ και εγώ και οι γονείς μας και όλοι μας συντηρούσαμε τόσο καιρό αυτό το σύστημα που εξαφάνιζει τον πλούτο των μεσοαστών νεοελλήνων. Η Ελλάδα αρχίζει να γίνεται υποψήφια χώρα για να φιλοξενίσει έναν από τους επόμενους Μπίν Λάντεν. Η εικόνα που δείχνουμε προς τα έξω είναι εικόνα αναρχικού κράτους με μπαστουνόβλαχα υψηλά στρώματα και τους υπόλοιπους έρμαια τους. Αυτό ακριβώς ήθελε και η Τουρκία για να μας αγοράσει τα νησιά μας και τον ορυκτό μας πλούτο. Γιατί για να πολεμήσουμε μετά από τόσο καθισιό και καρεκλοπόλεμο ολίγον δύσκολο...
    Last edited by carrot; 11-03-2011 at 01:18.

Senior Member
    Σκεφτομαι λοιπον,οτι πρωτον καθε λαος εχει τους πολιτικους που του αξιζουν......δευτερον οτι χρειαζεται πιστη και ελπιδα...........