καλα ξεμπερδέματα :) - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 31 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 181 to 195 of 457
    Quote Originally Posted by αν? View Post
    ναι αν έχει μετανιώσει για κάποια πράγματα, είναι σωστός απέναντι μου και μου το δείξει, θα θελα να μαι μαζί του ψέματα να πω? δεν ξέρω αν μπορούν να γίνου ή οχι.πολλές από τις συμπεριφορές του οφείλονται και στην κατάχρηση ουσιών. αλλά μόνο για το τώρα μπορώ να μιλάω,τωρα δεν θέλω να είμαι μαζί του, ίσως και ούτε καν γύρω του. θέλω τόσο πολύ να μην χαθεί, να μην χαραμιστεί ετσι ο Φ., ίσως τα μπερδεύω στο μυαλό μου ή συνδεώ ασύνδετα πράγματα. απλά μου λείπει και το νιώθω έντονα . εγώ έχω ήδη αλλάξει αρκετά είτε αυτό είναι ορατό σε άλλους είτε όχι..μου αρκεί που διακρίνω εγώ κάποιες αλλαγές έστω και λίγες, έστω και μικρές.
    εγώ πιστεύω πως έχεις κάνει μεγάλη πρόοδο...:)
    το θέμα είναι να βρεις άλλα πράγματα να απασχολείς το μυαλό σου και τη ζωή σου γιατί όσο κάθεσαι και αναπολείς τον φ, τη σχέση και φιλοσοφείς όλη μέρα, σίγουρα μόνο μπροστά δεν πας.
    Όταν ξεκινάς να νιωθεις έτσι πάρε καμιά φίλη σου τηλ, σιδέρωσε τα ρούχα σου, πήγαινε για ψώνια, κοιτα κανέναν άλλο μήπως και σκαλώσεις πουθενά και γλιτώσεις μια και καλή από μια υπόθεση που πιστεύω πως πλέον βλέπεις ότι δεν οδηγεί πουθενά.

πι ες: όσο για το να πας να τον δεις και να "ξεκαθαρίσετε", είναι πιο παιδικό και απ΄τη μπάρμπι.

Senior Member
    Για να ξεχασει κανεις πρεπει να θυμηθει πρωτα! και η αν? δεν θυμοταν μεχρι τωρα πως γι αυτον τον τυπο κοβει φλεβα!

Αμα το καταλαβει πως αυτο ειναι ερωτας!!!! πως ειναι ερωτευμενη!!! τοτε θα μπορεσει να το δει σε νεα βαση!!!!

πρωτα μας ελεγε πως να τον βοηθησει , τωρα για την συμβατικοτητα που εχουν οι φιλοι της και δεν εχει ο Φ. ,

ε αμα κατανοησει πως ειναι μια ακομα ερωτευμενη γυναικα που δεν εχει ξεκολλησει ,

ισως βρει και τον τροπο να ξεκολλησει!!!!

ειμαι αυτης της λογικης!!!

αλλωστε παντα οσο συμβατικος κι αν ειναι η φαινεται οκοσμος καρυ , εμεις ερωτευομαστε την εξαιρεση!!!! αρκει και αυτη να ειναι εκει για μας!!!

οχι ψαχνω να σε βρω...και τρεχα εσυ... και φευγω εγω.....
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Μην της ανεβαζεις τετοια κι εσυ!!! Εδω προσπαθουμε να την ξεκολλησουμε!!
    χαχα :))). όντως researcher..ευχαριστώ για το τραγουδάκι.αλλά ακουσα μόνο το μισό δεν θέλω να μπω σε αυτήν την διαδικασία, μπορώ να μπώ πολύ εύκολα..κατι για αλλαγές πααρακαλώ μαέστρο (εστω και μικρές) :Ρ ευχαριστώ για την σκέψη πάντως ;)

Senior Member
    μου λείπει πραγματικά και όσο κι αν προσπαθώ μόνη μου δεν εχει τόση πλάκα :(
    Τι πλάκα?
    Εδώ λίγο παραπάνω έλεγες ότι θες να του εκφράσεις πόσο θυμωμένη είσαι και πόσο σε έχει πληγώσει !
    Γιατί αγνοείς αυτήν την πλευρά και κολάς στα όμορφα που μάλιστα έχουν χαθεί εδώ και πάαααρα πολύ καιρό !?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    εγώ πιστεύω πως έχεις κάνει μεγάλη πρόοδο...:)
    το θέμα είναι να βρεις άλλα πράγματα να απασχολείς το μυαλό σου και τη ζωή σου γιατί όσο κάθεσαι και αναπολείς τον φ, τη σχέση και φιλοσοφείς όλη μέρα, σίγουρα μόνο μπροστά δεν πας.
    Όταν ξεκινάς να νιωθεις έτσι πάρε καμιά φίλη σου τηλ, σιδέρωσε τα ρούχα σου, πήγαινε για ψώνια, κοιτα κανέναν άλλο μήπως και σκαλώσεις πουθενά και γλιτώσεις μια και καλή από μια υπόθεση που πιστεύω πως πλέον βλέπεις ότι δεν οδηγεί πουθενά.

πι ες: όσο για το να πας να τον δεις και να "ξεκαθαρίσετε", είναι πιο παιδικό και απ΄τη μπάρμπι.
    ελπίζω να το εννοείς :) .κάνω και αλλά πράγματα και έχεις δίκιο με βοηθάνε.μεχρι και οι δουλειές του σπιτιού. απλά συνήθως εδώ μου βγαίνουν όλα τα παράπονα και τα αρνητικά, μπαίνω γιατί έχω σκάσει και θέλω να τα πω κάπου.

πι ες: και δεν μου άρεσε και ποτέ η μπάρμπι. νομίζω ότι καταβάθος το ξέρω και για αυτό δεν το έκανα.

Senior Member
    εκανα παραθεση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Arsi View Post
    Τι πλάκα?
    Εδώ λίγο παραπάνω έλεγες ότι θες να του εκφράσεις πόσο θυμωμένη είσαι και πόσο σε έχει πληγώσει !
    Γιατί αγνοείς αυτήν την πλευρά και κολάς στα όμορφα που μάλιστα έχουν χαθεί εδώ και πάαααρα πολύ καιρό !?
    εννούσα να κάνω μόνη μου τα ίδια πράγματα που κάναμε μαζί. εχεις πολύ δίκιο Arsi η μνημη μου έχει γίνει πολύ επιλεκτική με αυτόν τον άνθρωπο ορισμένες στιγμές.

Senior Member
    έκανε, όχι ηρωίνη. πότε θα γίνει όπως ήταν..εξίσου ουτοπικό υποθέτω, αφού μεγαλώνουμε και αλλάζουμε. δεν θα είναι καλός για μένα? τι εννοείς? ότι εγώ πάντα θα βρίσκω κάτι? Είσαι :Ρ?
    Απλά αν ξεγράψω τον Φ. θα ναι σαν να σταματάω να πιστεύω στους ανθρώπους, στις σχέσεις, στις αλλαγές , στις ευκαιρίες ..φοβάμαι και αυτό.τα όσα συνεπάγεται μια τέτοια "διαγραφή" Θέλω να μαι ανοιχτός ανθρωπος, που δείχνει κατανόηση και εμπιστοσύνη. . ίσως ακούγεται παράλογο, υπερβολικό..και ως ένα βαθμό το αντιλαμβάνομαι κι εγώ η ίδια έτσι..αλλα. το ξέρω ότι πιθανότατα δεν συνδέονατι και το ένα δεν αποκλειει το άλλο , αλλά μπορείς να μου πείς πώς θα μπορούσε να ξεκολλήσει το μυαλό μου από τέτοιες συνδέσεις?
    Μα αν, είχατε χωρίσει πολύ πριν τη χρήση ! Ο λόγος δεν ήταν η ηρωίνη....
    Άρα τι ευκαιρίες κλπ απλά η σχέση σας τελείωσε τουλάχιστον απ την πλευρά του. Η φάση των ουσιών σας έφερε απλά κ πάλι κοντά επειδή θέλησες να βοηθήσεις ανθρώπινα, έτσι δεν είναι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Arsi View Post
    Τι πλάκα?
    Γιατι ειναι ετσι οπως τα λεει η ρε!ειναι τυφλωμενη απο το βελος του τυφλου θεου!Θα παθει κ θα μαθει,κ θα δρασει!

Senior Member
    εννούσα να κάνω μόνη μου τα ίδια πράγματα που κάναμε μαζί. εχεις πολύ δίκιο Arsi η μνημη μου έχει γίνει πολύ επιλεκτική με αυτόν τον άνθρωπο ορισμένες στιγμές.
    επιλεκτική και μάλιστα απ'το βαθυυυυ παρελθόν !

ελπίζω να το εννοείς :) .κάνω και αλλά πράγματα και έχεις δίκιο με βοηθάνε.μεχρι και οι δουλειές του σπιτιού. απλά συνήθως εδώ μου βγαίνουν όλα τα παράπονα και τα αρνητικά, μπαίνω γιατί έχω σκάσει και θέλω να τα πω κάπου.

πι ες: και δεν μου άρεσε και ποτέ η μπάρμπι. νομίζω ότι καταβάθος το ξέρω και για αυτό δεν το έκανα.
    φυσικά και το εννοώ, (με έχεις πάρει με φόβο μου φαίνεται πως θέλω συνέχεια να στη λέω :ρ).
    αλήθεια, διακρίνω μια αλλαγή σε σχέση με αυτά που έγραφες, όπως διακρίνω και μια δυσκολία να ξεκολλήσεις αλλά αυτό είναι φυσιολογικό.
    σημασία έχει πως εισαι σε καλό δρόμο, μη τα παρατάς σκέψου τον εαυτό σου....:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    Γιατι ειναι ετσι οπως τα λεει η ρε!ειναι τυφλωμενη απο το βελος του τυφλου θεου!Θα παθει κ θα μαθει,κ θα δρασει!
    Ναι συμφωνώ αλλά καλό είναι να ταρακουνιέται και λίγο παρά να κολάει και να ξεχνάει πως ήταν λίγο καιρό πριν που είχαν επαφές.
    Γιατί η πραγματικότητα μόνο αυτή που νοσταλγεί δεν ήταν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    Για να ξεχασει κανεις πρεπει να θυμηθει πρωτα! και η αν? δεν θυμοταν μεχρι τωρα πως γι αυτον τον τυπο κοβει φλεβα!

Αμα το καταλαβει πως αυτο ειναι ερωτας!!!! πως ειναι ερωτευμενη!!! τοτε θα μπορεσει να το δει σε νεα βαση!!!!

πρωτα μας ελεγε πως να τον βοηθησει , τωρα για την συμβατικοτητα που εχουν οι φιλοι της και δεν εχει ο Φ. ,

ε αμα κατανοησει πως ειναι μια ακομα ερωτευμενη γυναικα που δεν εχει ξεκολλησει ,

ισως βρει και τον τροπο να ξεκολλησει!!!!

ειμαι αυτης της λογικης!!!

αλλωστε παντα οσο συμβατικος κι αν ειναι η φαινεται οκοσμος καρυ , εμεις ερωτευομαστε την εξαιρεση!!!! αρκει και αυτη να ειναι εκει για μας!!!

οχι ψαχνω να σε βρω...και τρεχα εσυ... και φευγω εγω.....
    ετσι οπως το θετεις δε μπορω να διαφωνησω :P

Senior Member
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    ετσι οπως το θετεις δε μπορω να διαφωνησω :P

ε !! εχω λεγειν!!! χε! χα! χο!!!! χιχιχι!!! ααααααααααααααχ!

Page 13 of 31 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast