καλα ξεμπερδέματα :) - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 31 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 457
    Senior Member
    χάλια μερα.δεν έχω όρεξη να σηκωθω από το κρεβάτι..μακάρι να μπορούσα να μείνω όλη μέρα εδώ χωρίς να κάνω τίποτα.

Senior Member
    καλα αν , εισαι τραυματισμενη απο ερωτα!
    καλη αναρωση!

Senior Member
    Ρε ,μηπως θασουκανε καλο να τον παρεις τηλ κ να του πεις ακριβως τι νοιωθεις κ ποσο πληγωμενη η θυμωμενη εισαι απο τη συμπεριφορα του?
    Αν και νομιζω οτι πρεπει να τον δεις σαν αρρωστο κ να περιμενεις να ζητησει θεραπεια κ τοτε μονο να τον βοηθησεις!

Senior Member
    Αν σε καιει τοσο πολυ μεσα σου παρτον τηλ, να δεις αν ζει και τι κανει, όπως λεει το κατερινακι. Αλλα μην ειναια υτο αφορμη για να αρχισετε να ξαναβρισκεστε! Απλα βεβαιωσου οτι ειναι καλα, και σηκω απο το κρεβατι!

Senior Member
    δεν ξέρω. δεν είναι ότι θέλω να μαστε μαζί τώρα. μου λείπει περισσότερο το πως ήμασταν, όταν μου λείπει. αυτό που με κάνει χάλια είναι...ότι είμαι πολύ θυμωμένη και ταυτόχρονα τρέμω ότι μπορεί να πάθει κάτι..και θυμωμένη και νοιάζομαι πως γίνεται?δεν μπορώ να νιώθω μόνο ένα από τα δύο? νιώθω τόσο θυμό και φόβο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Αν σε καιει τοσο πολυ μεσα σου παρτον τηλ, να δεις αν ζει και τι κανει, όπως λεει το κατερινακι. Αλλα μην ειναια υτο αφορμη για να αρχισετε να ξαναβρισκεστε! Απλα βεβαιωσου οτι ειναι καλα, και σηκω απο το κρεβατι!
    λές? και που θα τον πάρω όμως? μπορεί να πάθει κάτι μετά..είναι παράλογος φόβος..με αυτήν την λογική θα πρεπε συνέχεια να παίρνω όλους όσους αγαπάω να δω αν είναι καλά.εντάξει σε αυτόν οι πιθανότητες ας πουμε ίσως είναι κάπως αυξημένες. θα σηκωθώ γιατί δεν μπορώ να μείνω εκεί, έχω πολλά πράγματα που πρέπει να κάνω, μακάρι να μπορούσα να μείνω εδώ.

Senior Member
    και έχω κι ένα άλλο κόλλημα θέλω να είμαι εντάξει με όλους..(επίσης υπερβολίκη απαίτηση το αναγνωρίζω)..θα θελα να μπορούσα τωρα να τον συγχωρούσα για όλα..αλλά δεν μπορώ. με έχει πονέσει.

Senior Member
    ξέρω ότι υπάρχουν χειρότερα και άνθρωποι με δυσκολότερα προβλήματα από τα δικά μου..και αυτό μου λεγε και ο Φ. παλιότερα όταν παραπονιόμουν. όμως εμένα νιώθω να με επηρρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τα όσα σκέφτομαι και νιώθω. και θέλω να ξεφύγω από αυτό..ενθουσιάζομαι κάποιες μέρες που τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν κάπως καλύτερα και μετα απογοητεύομαι οταν έρχονται μέρες με πιο άσχημη διάθεση..και δύσκολες σκέψεις. ξέρω ότι σας ενοχλώ συνέχεια με τα μηνύματα μου

Senior Member
    δεν ενοχλεις... αφου περνας δυσκολα γραφε οσο θες...δικο σου θεμα ειναι δε γραφεις και σ αλλουνου το χωραφι... :)
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Μπορείς να νιώθεις και θυμό και λύπη μαζί. Και όταν νιώθεις έτσι είναι λογικό να μην έχεις διάθεση και ενέργεια.
    Είναι φυσιολογικό να νιώθεις έτσι μετά από ένα χωρισμό. Περνάς μια μικρή κατάθλιψη.
    Συνήθως ο θυμώνουμε με κάποιον που μας πλήγωσε ή μας πρόδωσε.
    Στην δική σου περίπτωση όμως, τα πράγματα είναι ακόμη πιο πολύπλοκα, γιατί υπάρχει και ο φόβος για τη ζωή του. Και εκεί μπλέκονται και οι ενοχές σου, μήπως δεν έκανες ό,τι έπρεπε.
    Είναι πολύ δύσκολο να τα ξεδιαλύνεις όλα αυτά τα συναισθήματα και να απενοχοποιηθείς, όταν μάλιστα είσαι άτομο επιρρεπές στο να κατηγορεί τον εαυτό του.
    Θα σου έλεγα, αν δεις ότι συνεχίζεις να ζορίζεσαι, να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον ψυχολόγο.

Senior Member
    Σιγουρα υπαρχουν ανθρωποι με μεγαλυτερα προβληματα, αλλα ο καθενας τα δικα του εχει να αντιμετωπισει! Δηλαδη επειδη εχουν οι αλλοι μεγαλυτερα προβληματα, εγω δε θα συζητησω και θα λυσω τα δικα μου? Καιρος να αρχισεις να λυνεις οτι σε ενοχλει!

Senior Member
    researcher :). marian_m τουλάχιστον ξέρω περίπου γιατί νιώθω έτσι. έτσι είναι.. αν ήταν όλα κανονικά θα λεγα..θα πάω θα τον βρίσω, ενδεχομένως, θα ξεσπάσω..θα μου φύγει..ή και να συνεχίσω να μαι θυμωμένη θα περάσει κάποτε.τωρα δεν μπορώ να τον "μισήσω" για τίποτα! έχω μπλεχτεί τόσο πολύ.

carrie ναι αυτό νομίζω κι εγώ, γι αυτό το συνεχίζω. πάντως μάλλον αυτή είναι η μεγαλύτερη δυσκολία μου αυτό που λέω πιο πάνω ότι έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν μπορώ να το διαχειριστώ. δεν μπροώ απλά να τον " μισήσω".

Senior Member
    η διάθεση παραμένει χάλια..μακαρι να μπορούσα να έρθει κάποιος να με ταρακουνήσει να ξεκολλήσω από το μυαλό μου.μπορεί να πάρω να δώ τι κάνει. δεν ξέρω .ουτε αυτό θέλω να κάνω αλλά θέλω να μαστε εντάξει. αλλά και να τον πάρω τηλ. δεν θα γίνει αυτό γιατί έχουν γίνει διάφορα οποτε..μόνο που θα ησυχάσω ότι είναι καλά. γιατί δεν μπορούσα να χω μια απλή σχέση χωρίς μπλεξίματα με ναρκωτικά και βλακείες?

Senior Member
    αχ!!! ναι μωρεεεε!!!! σε καταλαβαινω για το ερωτημα σου.... :)
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    αλήθεια νομίζω ότι θα ήταν πολύ πιο έυκολο να τον γράψω τελείως αν τα πραγματα ηταν διαφορετικα.μπορεί και όχι αλλα εγω αυτο πιστευω.δεν ξέρω τι νακάνω. μόνο το να είμαι μονίμως απασχολημένη με κάτι με βοηθάει μου φαίνεται..

Page 17 of 31 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast