Results 16 to 30 of 76
Thread: Diafora Hlikias
-
16-03-2011, 22:33 #16
ρις....εγώ είμαι υπέρ του ο άνθρωπος να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει την ώρα που το θέλει.
Είναι 20 χρονών, άμα δεν τα κάνει τώρα αυτά, πότε θα τα κάνει?
αν μας έλεγε πως ο ανθρωπος είναι παντρεμένος να το καταλάβω.....
- 16-03-2011, 22:35 #17
16-03-2011, 22:36 #18
16-03-2011, 22:40 #19
16-03-2011, 23:40 #20
20 χρονια διαφορα?
Καθηγητης?
Εισαι ερωτευμενη γι αυτο θα ελεγα να εισαι προσεκτικη..γιατι μπορει εσυ να τον βλεπεισ σοβαρα,αλλα δεν ξερεις εκεινος πως σε βλεπει..
Γενικα την σταση του με τις συμφοιτητριες σου την ξερεις?Παιζει ο τυπος?
Ειχαμε στη σχολη δυο τετοιους και πιστεψε με η κολλητη μου που ηταν ερωτευμενη με τον ενα και βγηκε μαζι του,εγινε η φαση και αυτη εμεινε κολλημενη ενω αυτος εκανε το παιχνιδι του...αλλα της εδινε ελπιδες,την κοιτουσε την επαιρνε τηλ,γενικα την κρατουσε σε αναμονη..
Στο τελος της ειπε εισαι μικρη και ανωριμη για μενα!!!!
Η κοπελα καμια σχεση με ανωριμοτητα ή τσουλοσυνη!!:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
17-03-2011, 00:01 #21
ΩΧ!ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ!!!ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ!ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!ΚΟΙΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ email ΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ!ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!ΞΕΡΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΕΤΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΤΑΧΤΟΥΛΑ(ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ)ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΥΠΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ!ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΕ ΔΙΠΛΑ!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΣΩΣΤΑ!ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΙ ΘΕΛΩ!
17-03-2011, 00:07 #22
Α ΕΠΙΣΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ!Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?????ΕΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΣ?ΓΤ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ!
17-03-2011, 00:17 #23
οχι αυτη εκανε κινηση και τον πηρε τηλ...
Αυτος μεχρι τοτε ειχε αυτη την σταση που περιγραφεις..δηλαδη ηταν πολυυυυυ δεκτικος και εδειχνε ενδιαφερον...
Λες οτι δεν ειναι ο κλασσικος γκομενακιας...αυτο ειναι θετικο πιστευω,δες το ξανα με την ησυχια σου..
Εγω δεν σου λεω "μην κανεις τιποτα" ή "προχωρα"..σου λεω επειδη ξερεις οταν ειμαστε ερωτευμενοι ειμαστε και λιγο γκαβοι,να εισαι προσεκτικη,ναι?
Γιατι δεν ειναι ωραιο μεσα στη σχολη να αρχισουν τα σχολια οι αλλοι,ξερεις πως ειναι αυτα..μπορει να μιλησει αυτος,οχι εσυ..και να εκτεθεις..:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
17-03-2011, 00:21 #24
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ.....ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!ΟΧΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑΣ!!!ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ 'ΓΩ!ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!!!!!????ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΡΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ Ε4ΙΔΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΔΙΑΚΡΙΝΑΝΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ!!!!!ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ!ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ!ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΤΡΕΜΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!
17-03-2011, 00:30 #25
Απο αλλα ετη δεν μπορεις να μαθεις?
Αν εισαι σε επαρχια, αυτα οι παλιοι φοιτητες τα ξερουν..αν εισαι Αθηνα ειναι πιο δυσκολο να μαθεις.
Ενταξει δεν θα τρεμουμε,ανθρωπος ειναι και αυτος..(γμτ αυτο δειχνει οτι εχεις φαει μεγαλη καψουρα)
Εχεις σκεφτει ολα τα ενδεχομενα ομως και μπραβο σου :)
καλη τυχη κοριτσακι :):cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
17-03-2011, 00:35 #26
KOITA ΠΟΛΛΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΣΕΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΤ ΤΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ!ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΕΤΗΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ!ΑΥΤΟΣ ΑΠ'ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΕΤΑΓΕ,ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ.ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!ΑΠ'Τ� �Ν ΑΛΛΗ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΜΟΥ Κ;ΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ,ΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ....ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΙΛΗ 'Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΖΩ! ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ!ΕΝΩ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ!
17-03-2011, 00:36 #27
KOITA ΠΟΛΛΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΣΕΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΤ ΤΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ!ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΕΤΗΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ!ΑΥΤΟΣ ΑΠ'ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΕΤΑΓΕ,ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ.ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!ΑΠ'Τ� �Ν ΑΛΛΗ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΜΟΥ Κ;ΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ,ΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ....ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΙΛΗ 'Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΖΩ! ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ!ΕΝΩ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ!
17-03-2011, 03:06 #28
Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους, ναι γιατί να μην προχωρήσεις. Θα διαφωνήσω όμως σε ένα θέμα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται πρόφαση. Η πρόφαση θα σε φέρει σε δυσκολότερη θέση (εκτός αν είσαι πονηρή ώστε να χειρίζεσαι τους ανθρώπους, που δεν το νομίζω) και από την άλλη δεν θα σε κάνει να μάθεις κάτι περισσότερο.
Και θα σου έλεγα μόνο κάτι ακόμα. Επειδή υπάρχει διαφορά ηλικίας δυσκολεύει. Κύρια γιατί δεν είναι εύκολο ο ένας να καταλάβει τη θέση του άλλου, είναι σχετικά διαφορετικές οι ανάγκες δύο ανθρώπων 20 και 40 χρονών. Αν ο ένας (ή και οι δύο) δεν καταλάβει τις ανάγκες του άλλου τότε θα είναι κάτι χωρίς συναισθηματική επαφή και αυτό αφορά και τις δύο πλευρές.
17-03-2011, 08:51 #29
ellev, ενήλικη είσαι βέβαια, και εσύ αποφασίζεις τι θέλεις. Μαθήτριες και φοιτήτριες που ερωτεύονται τους καθηγητές τους είναι κάτι πολύ συνηθισμένο. Συνήθως είναι μια φαντασίωση, ένα ροζ συννεφάκι, κάτι να έχουν να κουβεντιάζουν με τις φιλενάδες τους, που ξεφουσκώνει αρκετά γρήγορα, μια που συνήθως ο έρωτας αυτός δεν είναι παρά η γοητεία της δύναμης και της εξουσίας, που δεν την έχουν τα συνομήλικά τους αγόρια. Η φράση που έγραψες:
με έκανε να σκεφτώ κάτι τέτοιο.
Από την άλλη, ακόμα και αν κάνεις σχέση με τον καθηγητή σου, μετά τον πρώτο ενθουσιασμό, πιστεύεις ότι θα μπορέσεις να διαχειριστείς την κατάσταση ενόσο είσαι ακόμα μαθήτριά του; Γιατί βέβαια, τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα σε μια σχολή. Και ύστερα, πώς μπορεί να είναι ισότιμη μια τέτοια σχέση; Εσύ θα είσαι η μικρή, κι εκείνος ο μεγάλος που "ξέρει". Δηλαδή, πάλι σχέση μαθήτριας και δασκάλου, και όχι γυναίκας και άντρα.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι, όπως ακριβώς δεν επιτρέπεται να υπάρχει ερωτική σχέση μεταξύ ψυχοθεραπευτή και θεραπευόμενου -όσες φαντασιώσεις και αν υπάρχουν- γιατί ναυαγεί η θεραπευτική διαδικασία, το ίδιο ισχύει και για τη σχέση μαθήτριας/φοιτήτριας και καθηγητή. Δύσκολα θα αναπτυχθείς μέσα από μια τέτοια σχέση, θα εξακολουθήσεις να είσαι "η μικρή". Γι' αυτό θα σου έλεγα, όσο και να γοητεύεσαι και να κολακεύεσαι από το ενδιαφέρον του καθηγητή σου, πειραματίσου με ισότιμες σχέσεις.
17-03-2011, 08:58 #30
Άμα υπάρχει αμοιβαιότητα στο συναίσθημα γιατί να μην προχωρήσεις; αφού τον γουστάρεις και κεινος το ίδιο. βεβαια στην αρχή χρειάζεται λίγο προσοχή για να γνωρίσει ο ένας τι προθεσεις του άλλου, αλλά δεν είναι κακό η διαφορά ηλικίας όταν υπάρχει αμοιβαία ελξη και συναισθημα.
γιάννης