Όλοι οι σχιζοφρενείς μένουν μόνοι τους; - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 195
    Banned
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Εδώ τα διάβασα και δε νομίζω πως ερμήνευσα όσα έγραψες κατά το δοκούν. Δε με νοιάζει που με κατατάσσεις στους "ανήθικους" στη συγκεκριμένη, λαλ.:D
    Δεν κατάλαβα και πάλι που το είδες. Μου είπε ο κηπ ότι πρέπει να προσπαθώ και του λέω ότι δεν θέλω να προσπαθήσω. Άτοπο άρα. Όλο βλακείες βρίσκετε και γράφετε. Αν έχεις κάτι καλό να πεις πες το.

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Είναι το πρόβλημα από την άποψη ότι υπάρχει το στίγμα, δηλαδή ποιός θα ήθελε να τα φτιάξει με έναν/μία σχιζοφρενή;;;
    Eγω..!!!! Αν ειναι οπως το αγορι μου...Θα τα εφτιαχνα μαζι του και ας μου τ ελεγε απο την αρχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Οκ...εγω οχι.
    Απο την αλλη αν παραιτηθω πχ απο την ευρεση για ταιρι , μπορει να ερθει να μου χτυπησει την πορτα και να μου πει ηρθα. Δεν εχει γινει ακομα...ελπιζω να με προλαβει πριν πεθανω γερος στο περιμενε...λολ παραπονο το εχω.

(Αυτοσαρκασμος ειναι , δεν ειναι ειρωνια προς εσενα...αν και εδωσες το κινητρο)
    Δεν πας να την βρεις εσυ πριν γινει γρια με μασελα?λολ εχεις υ3υ:rolleyes:

Banned
    Quote Originally Posted by Karol View Post
    Eγω..!!!! Αν ειναι οπως το αγορι μου...Θα τα εφτιαχνα μαζι του και ας μου τ ελεγε απο την αρχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ναι όντως τα κορίτσια είναι πιο δεκτικά..

Banned
    Βγενω θα γυρισω το βραδυ ευχομαι μην πειτε τπτ κακο για μενα και τσατιστω ε?
    Γουαιτ υπομονη και επιμονη Χ Α Λ Α Ρ Ω Σ Ε.Μια χαρα κοπελα εισαι και δεν εισαι και ψωναρα σαν εμενα :P:P

Senior Member
    διαβασα τα ποστ εξ αρχης και θα ηθελα να εκφερω και την δικια μ γνωμη

ναι ισχυει πως οι περισσοτεροι με σχιζοφρενεια βαριας μορφης δεν ειναι τοσο λειτουργικοι και δεν εχουν τις ιδιες πιθανοτητες με ενα ψυχικα υγιες ατομο. χωρις αυτο να σημαινει πως ΔΕΝ εχουν πιθανοτητες.

ειναι αναλογα ποιον θα βρεις να σε αντεχει πχ ο δικος μ ειναι δεκτικος σε ο,τι κανω και μαθαινει για την ασθενεια μ διαβαζει κ ενημερωνεται για τον τροπο π πρεπει να συμπεριφερεται και κρινει κ κεινος αναλογα με τον χαρακτηρα μου. δν ειχα προβλ στο να βρω αντρες αλλα κανεις δν εμενε μαζι μου πανω απο 2-3 μηνες ειτε επειδη δεν με αντεχε ειτε επειδη δεν τους αντεχα εγω.

οταν ομως ο αλλος με την συγκεκριμενη ασθενεια νιωθει ανικανος να δουλεψει η να βγει και να εχει μια κανονικη κοινωνικη ζωη ειναι δυσκολο να βρει καποιον! εδω κ μεις που βγαινουμε και κανεις δεν ερχεται να την πεσει πια!!!ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ!

οποτε δεν γινεται να βαζουμε ολους οσους εχουν σχιζοφρενεια στην ιδια καζανα επειδη και ο καθενας αντιλλαμβανεται και δεχεται την νοσο αυτη διαφορετικα αναλογα με τον χαρακτηρα του. τα φαρμακα π παιρνω εγω πχ μπορει αλλους να τους ναρκωνουν αλλα σε μενα να μην πιανουν τοσο, μπορει αλλους να τους παιρνει απο κατω αλλα εμενα να με πιανει πεισμα και να προχωραω με το ζορι. μπορει αλλος απλα να ντρεπεται να μιλησει στο αλλο φυλλο η να κανει ''πεσιμο'' η να ανταπεξελθει σε ενα φλερτ αλλα εγω να μαι θρασυτατη και να το κανω χωρις να σκεφτω!

δλδ και ατομα που δν εχουν σχιζοφρενεια μονο κ μονο επειδη ισως να ναι ο χαρακτηρας τους ντροπαλος η κομπλεξαρισμενος, να μενουν μονοι
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Χαχαχα εντάξει βρε πανικούλα να περάσεις καλά. Τα λέμε

Senior Member
    εγω παλι που το αγορι μου εχει ψυχωσικο συνδρομο ..η σχιζοφρενεια δεν ξερω τι ειναι απο τα 2 η αν ειναι τ ιδιο...Νιωθω πολυ χαλαρα..ειδικα μετα απο τοσα π εχω διαβασει εδω μεσα...Λες και δεν θα το εχω καν στο μυαλο μου οταν βγει απο την κλινικη...Βασικα ειναι λες και καναμε ενα μεγαλο break καποιο καιρο και γυρναει απο ενα ταξιδι που εχει μαζεψει γνωσεις και εμπειριες...Αχ δεν ξερω..τα βλεπω πολυ αισιοδοξα 0λα αυτη τη στιγμη...ΑΣ μεινει ετσι...

Banned
    Broken doll δεν λέμε ότι δεν μπορούμε να βρούμε γκόμενο λόγω της ασθένειας, αλλά λόγω του στίγματος όποιος ακούει αυτή τη "βαριά" λέξη φεύγει χιλιόμετρα μακρυά!!!!!

Senior Member
    καλα ναι αυτο ειναι το στανταρ................................ οποτε ΔΕΝ το λεμε μεχρι να τον καπαρωσουμε!!!χαχαχααχαοχα� �χοαχοαχοαοχο

κανε κανα τσαλιμι γυναικα εισαι

Senior Member
    ε μην λες πως εχεις σχιζοφρενεια...Πες πως παθανεις καμια φορα καποια ψυχωτικα επεισοδια...και περνεις φαρμακα ..και Μην τα πεις αυτα απο την αρχη...Μπες σε κανα zoo (site) h μπες σε κανενα αλλο site να κανεις chat με ανθρωπους που δεν ειναι σχιζοφρενεις...Τωρα για να βρεις αγορι και να ειναι και σχιζοφρενης μαλλον 9α πρεπει να ψαξεις ψιλλους στα αχυρα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Karol View Post
    εγω παλι που το αγορι μου εχει ψυχωσικο συνδρομο ..η σχιζοφρενεια δεν ξερω τι ειναι απο τα 2 η αν ειναι τ ιδιο...Νιωθω πολυ χαλαρα..ειδικα μετα απο τοσα π εχω διαβασει εδω μεσα...Λες και δεν θα το εχω καν στο μυαλο μου οταν βγει απο την κλινικη...Βασικα ειναι λες και καναμε ενα μεγαλο break καποιο καιρο και γυρναει απο ενα ταξιδι που εχει μαζεψει γνωσεις και εμπειριες...Αχ δεν ξερω..τα βλεπω πολυ αισιοδοξα 0λα αυτη τη στιγμη...ΑΣ μεινει ετσι...
    Μπραβο καρολ ,τα πας πολυ καλα! Μπηκες εδω σαν υστερικη κ βγαινεις σοφη! Πλακα κανω! νασαι καλα!

Banned
    Quote Originally Posted by BrokeN_DoLL View Post
    καλα ναι αυτο ειναι το στανταρ................................ οποτε ΔΕΝ το λεμε μεχρι να τον καπαρωσουμε!!!χαχαχααχαοχα� �χοαχοαχοαοχο

κανε κανα τσαλιμι γυναικα εισαι
    Χαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    ρε σεις και να βρουμε καποιον να χει σχιζοφρενεια θα λειτουργησει νομιζετε? gucci με gucci δεν παει! πως αλλιως θα κρατηθουν οι ισσοροπιες? ο ενας πρεπει να χει σωας τας φρενας

φανταστειτε να παθουμε ταυτοχρονα επεισοδιο

ντοοοιιιιινγκ

Banned
    Βρε broken doll άμα παίρνεις τα φάρμακα γιατί να πάθεις επεισόδειο;

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast