Όλοι οι σχιζοφρενείς μένουν μόνοι τους; - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 195
    Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    Μπραβο καρολ ,τα πας πολυ καλα! Μπηκες εδω σαν υστερικη κ βγαινεις σοφη! Πλακα κανω! νασαι καλα!
    μα ναι ..ημουν υστερικη...αλλα και τι με αυτο...?!Καλε δεν με νοιαζει πλεον...σιγα τι 9α μου κανει??? το πολυ πολυ να νομιζει πως καποιος παει να μου κανει κακο και να παει να με προστατευσει και να μ χωσει καμια μπουνια...hahah πλακα κανω...Περα απο την πλακα...τις φοβιες μου τις εχω και εγω..αλλα δεν σκεφτομαι μακροπροθεσμα...Τα παει πολυ καλα μεσα στην κλινικη αυτο με ενδιαφερει και επισης θελει να ειναι μαζι μου..πραγμα που μ'αρεσει παρα πολυ (γτ φοβομουν μπας και δεν ηθελε μετα απ αυτο) ... Θελω κι εγω..και ολα Super...!

Senior Member
    Quote Originally Posted by BrokeN_DoLL View Post
    ρε σεις και να βρουμε καποιον να χει σχιζοφρενεια θα λειτουργησει νομιζετε? gucci με gucci δεν παει! πως αλλιως θα κρατηθουν οι ισσοροπιες? ο ενας πρεπει να χει σωας τας φρενας

φανταστειτε να παθουμε ταυτοχρονα επεισοδιο

ντοοοιιιιινγκ
    hahaha δεν ξερω πως ειναι και τι νιωθετε οταν παθενεται επεισοδιο..αλλα σιγουρα αυτο 9α ητανε λιγο δυσκολο..στους καβγαδες...γιατι δεν θα μπορουσε ο ενας να συγγρατησει τον αλλον..9α γινοτανε εγγλημα παθους :P

Banned
    Τίποτα δεν ξέρετε από σχιζοφρένεια... απλά θα έλεγε ο ένας παράλογα πράγματα στον άλλον και αυτό θα ήταν όλο. Πολύ παρεξηγημένη αρρώστια πραγματικά.........

Senior Member
    δεν ξερω για σενα αλλα εγω ειμαι και επιθετικη
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    και δεν μπορεις να το συγγρατησεις καπως αυτο???

Banned
    Broken doll εσύ όμως δεν έχεις σχιζοφρένεια.

Senior Member
    εχω σχιζοφρενικομορφη και διπολικη εχω - ειχα πολλα σκαμπανευασματα και εχω επιτεθει σε κοσμο - οχι πια - με τα φαρμακα ειμαι πιο αρνι αλλα μερες οπως σμρ εχω υπερβολικη λυσσα και δν καταλαβαινω φαντασιωνομαι να κανω κακο

Senior Member
    βαμπιριστικο μου ακουγεται αυτο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    βαμπιριστικο μου ακουγεται αυτο!
    κι εμενα μ ακουγετε λιγο περιεργο και λιγο τρομακτικο...και λιγο ουαου κιολας...Τ μονο π μενει ειναι βγαλεις κυνοδοντες...Δεν θα ητανε γαματο???

Senior Member
    περιμενα ενα λεοφωρειο κ σκανε μυτη 3 νιανιαρα μολις ειχαν σχολασει απ το φροντηστιριο κ μ πεταει το 1 : ''ποτε γιορταζουν οι βρυκολακες??!!''

Banned
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Τίποτα δεν ξέρετε από σχιζοφρένεια... απλά θα έλεγε ο ένας παράλογα πράγματα στον άλλον και αυτό θα ήταν όλο. Πολύ παρεξηγημένη αρρώστια πραγματικά.........
    το ιδιο μου γραψες κι εμενα λιγες σελιδες πισω στο ξεκινημα, και δε σου απαντησα επιτηδες. πρεπει απαραιτητα να εχει ιατρικη γνωματευση καποιος για να πειστεις ? και καλα εγω ειμαι κατεστραμμενος, παει στο διαολο πες δεν εχω τπτ και κανω κακο στον εαυτο μου. η αλλη ομως που παιρνει και φαρμακα ?

νομιζω πως εχεις υπερμεγενθυνει το προβλημα που εχεις, με αποτελεσμα να μην ενδιαφερεσαι για τους αλλους, οχι αν εχουν πραγματικα κατι, αλλα και το πως νιωθουν απλα...

εκτος απο την αδερφη σου, τις κολλητες και τους γκομενους σου, εχεις επιτεθει ποτε σε αγνωστο ατομο, χωρις να εχει προηγηθει τπτ απολυτως ?

πχ ακομα και το απλο να εισαι σε εμπορικο κεντρο ή στο μετρο στις κυλιομενες, και να σπρωξεις επιτηδες πισω αγνωστους, χωρις καν να σε εχουν ακουμπησει ή να πουνε τπτ.

Senior Member
    δεν θυμαμαι.........το ισως να το χω κανει. ενα π θυμαμαι καθαρα ειναι μια φορα που χτυπησα μια μαυρη που πηγα να της παρω το ταξι κ μ τσαμπουκαλεφτικε αλλα ηταν ισα με 30 κιλα πιο βαρια απο μενα και με κοπανισε.................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Karol View Post
    hahaha δεν ξερω πως ειναι και τι νιωθετε οταν παθενεται επεισοδιο..αλλα σιγουρα αυτο 9α ητανε λιγο δυσκολο..στους καβγαδες...γιατι δεν θα μπορουσε ο ενας να συγγρατησει τον αλλον..9α γινοτανε εγγλημα παθους :P
    Λίγη σημασία έχει αν είναι σχιζοφρενής η δεν είναι αυτός που έκανε έγκλημα πάθους η έγκλημα προ μελέτης. Αυτόματα περνάει σε άλλα μονοπάτια και υπόκειται τις συνέπειες.
    Έβλεπα χθες ένα ντοκυμαντέρ και έδειχνε πολύ όμορφα πως για ένα φόνο που έκανε ένας ζηλοπαθής άντρας πήγε φυλακή και αυτός και η γυναίκα με την οποία είχαν επαφές. Το άτομο που σκότωσαν ήταν προυστάμενος αυτής και εκείνη είχε σεξουαλική σχέση και με τους δύο.

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    το ιδιο μου γραψες κι εμενα λιγες σελιδες πισω στο ξεκινημα, και δε σου απαντησα επιτηδες. πρεπει απαραιτητα να εχει ιατρικη γνωματευση καποιος για να πειστεις ? και καλα εγω ειμαι κατεστραμμενος, παει στο διαολο πες δεν εχω τπτ και κανω κακο στον εαυτο μου. η αλλη ομως που παιρνει και φαρμακα ?

νομιζω πως εχεις υπερμεγενθυνει το προβλημα που εχεις, με αποτελεσμα να μην ενδιαφερεσαι για τους αλλους, οχι αν εχουν πραγματικα κατι, αλλα και το πως νιωθουν απλα...
    Κενό για μένα είσαι άλλος ένας κακός που με κατηγορεί. Έχει γίνει της μόδας πια, αφήστε με ήσυχη, τι ασχολείστε μαζί μου αφού δεν με συμπαθείτε; Η broken doll δεν έχει σχιζοφρένεια, μιλάει για την δική της περίπτωση, και αυτά που μου λέτε είναι τελείως εκτός. Όσο για το τελευταίο, δεν θα το σχολιάσω καν, δεν ξέρω τι να σου πω...

Banned
    δε το ειπα με κακια, δε σε βλεπω εχθρικα. να σε βοηθησω προσπαθω, οπως και με τα υπολοιπα που εγραψα μεστο θεμα. απλα το να βαζεις σε προταιρεοτητα το προβλημα σου, ξεχνωντας τα προβληματα και τις αναγκες των αλλων, βρισκω πως ειναι κατι εγωιστικο. κι οσο κι αν δεν ειναι τοσο κακο το να εισαι εγωιστης, δυστυχως οταν το βλεπουν αυτο οι αλλοι, απομακρυνονται...

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast