θετικη ανατροφοδοτηση - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 160
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Ρε Θεοφανία, ειλικρινά με βγάζεις αληθινή τώρα που λέω ότι τα άτομα που προσβάλλονται είναι ίδια με αυτούς που τους προσβάλλουν. Σε αυτή την περίπτωση ισχύει ότι είναι ίδιοι όλοι αυτοί που προσβάλλουν εσείς δηλαδή. Και βλέπεις ότι αυτό μετράει, γιατί εσάς ψηφίζουνε, συνεπώς δεν έχει κανένα πρόβλημα η αρρώστια μου όπως λες, αλλά έτσι είναι ο κόσμος. Δεν θέλω καμμία μασημένη μπουκιά και δεν ισχύει τίποτα από όσα λες, το ότι μένω είναι επειδή δεν έχω ασχολίες να έχω φίλους, αλλά αν είναι σαν κι εσάς, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν θα πάρω οπότε δεν θέλω να κάνω νέες γνωριμίες. Δεν κάνω λάθος εσείς μου το προσάπτετε αυτό συνέχεια. Είμαι φυσιολογική και αληθινή αλλά εσείς που να το δείτε με τις ψευτιές σας; Που πατάτε πάνω σε άλλους για να ανεβείτε και οι άλλοι σας ψηφίζουν σαν τα πρόβατα; Δεν κάνω καμμία ζημιά στον εαυτό μου, ούτε τίποτα άλλο από όσα λες γιατί δεν με ξέρεις. Η αλήθεια είναι ότι θα φύγω όποτε νιώσω έτοιμη, αλλά έχω έστω και μία ελπίδα ότι υπάρχουν άνθρωποι που αξίζουν εκεί έξω, αυτό έχω να πω.
    και καλά, εγώ και οι φίλοι μου που είμαστε παλιά μέλη ψηφίζουμε ο ένας τον άλλο, (παρόλο που σιγουρα ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, πως μπορείς να ψηφίσεις κάθε εισοσι φορές κάποιον, οπότε πέντε άτομα μεταξύ τους δεν μπορούν να φτάσουν τοσο ψηλα).

Ο άνεμος, η μαρια..μ, η καρι, η κρειζι, η λου, ο αλεξανδρος, η ρειν.. ακόμη και η μάντλι λοβ που δεν έχει καλά-καλά μια βδομάδα εδώ μεσα και πόσα άλλα μέλη που δεν θυμάμαι τώρα, ποιους φίλους έχουν εδώ?
    Δεν μας λες μήπως και στηρίξεις την θεωρία σου?

Senior Member
    μα σε τι βοηθαει η θετικη ανατροφοδοτηση!!!
    οχι πειτε μου..
    Εγω αν θεωρω ενα ποστ αξιολογο, το σχολιαζω θετικα, το προχωραω, βρισκω κατι κοινο με τον αποστολεα του...ακομα και ανοιχτα το λεω δεν εχω προβλημα!!
    Εναν ανταγωνισμο βγαζει και ενα δολωμα συμμετοχης..εγω παντως ετσι το βλεπω..

γουαιτ..
    Εχεις προβλημα αγαπη..
    στο λεω μεσα απο την καρδια μου..δεν εχεις καθαρο μυαλο,βλεπεις τα παντα αρνητικα,συχνα παρερνηνευεις..
    Πρεπει να προχωρησεις..ακομα και με τετοια δυσκολια καταφερνεις να δεις οτι κατι δεν παει καλα..αυτο δειχνει ποσο δυναμη εχεις!!
    Μιλα στον γιατρο σου,πες του οτι οι φιλοι σου σε βρισκουν εχθρικη..
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    και αφου εσύ εισαι ο ορισμός της αλήθειας, γιατί είσαι ακόμη εδώ?
    μες στην κατινιά και το κοσμοπολιταν είμαστε εδώ μέσα, δεν πας να βρεις κανένα σοβαρό χώρο να ασχοληθείς?
    εσυ προσεχε τι λες στο chat που καιγεσαι με τις γνωστες σου, γιατι αλλη ορεξη δεν ειχα να λαμβανω μηνυματα τους να μου λενε την ηλικια σου και τα προσωπικα σου.

δε ξερω αν το χεις παρει χαμπαρι, αλλα δεν ειναι ΟΛΟ το internet αυτο το φορουμ μονο. το γεγονος οτι ποσταρω ΚΑΙ εδω, δε σημαινει οτι δε μπορω ταυτοχρονα να ειμαι κι αλλου, και να κανω καποια αλλη δουλεια. αλλα τοσο κλειστομυαλη και μονοπλευρη που εισαι, ειναι λογικο να μη μπορεις να σκεφτεις λιγο παραπερα απο κει που βλεπεις μονο. αντε γεια και μη μου ξαναμιλησεις, αρκετη σημασια σου δωσα τρεις μερες τωρα!

Senior Member
    1ον ναι ο ΚΕΝΟ δν θα κανε αλλο λογαριασμο νομιζω επειδη βαριεται να μπαινει κ φορουμ συχνα δν μπαινει καθε μερα
    2 ναι η θετικη πχ οσες εχω παρει εγω προσωπικα ειναι για κειμενα δν μ στειλε ποτε κανεις για να μ πει ''αχ ωραια φουστα φορας σμρ!''
    3ον ναι εχει κλικες οπως και σε ολα τα φορουμς αν κ αυτο το φορουμ ειναι με τις λιγοτερες κλικες πραγματικα το πιστευω........

καλητερα να μην βγαζει βρωμα ο ενας για τον αλλον κ να δινει αφορμες για συζητησεις του στυλ ''εχει 2ο λογαριασμο'' γτ το εν λογω ατομο μετα αντε να το παρει κανεις σοβαρα και να κανει κουβεντα! δεν εχει κανεις το δικαιωμα να σπηλωνει τον καθενα! κ να κανει 2ο λογαριασμο μεγεια του κ καμαρι του δεν ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ!

white για 100 ευρω σ στελνω πολλες ανατροφοδοτισεις!!!!λοοοοοο οοολ
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    και καλά, εγώ και οι φίλοι μου που είμαστε παλιά μέλη ψηφίζουμε ο ένας τον άλλο, (παρόλο που σιγουρα ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, πως μπορείς να ψηφίσεις κάθε εισοσι φορές κάποιον, οπότε πέντε άτομα μεταξύ τους δεν μπορούν να φτάσουν τοσο ψηλα).

Ο άνεμος, η μαρια..μ, η καρι, η κρειζι, η λου, ο αλεξανδρος, η ρειν.. ακόμη και η μάντλι λοβ που δεν έχει καλά-καλά μια βδομάδα εδώ μεσα και πόσα άλλα μέλη που δεν θυμάμαι τώρα, ποιους φίλους έχουν εδώ?
    Δεν μας λες μήπως και στηρίξεις την θεωρία σου?
    Δεν είπα πουθενά εγώ χρυσή μου ότι σας ψηφίζουνε οι φίλες σας. Ο κόσμος σας ψηφίζει γιατί είναι όλοι κακοί σαν κι εσάς! Ή δεν σας ξέρουν!

Banned
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    μα σε τι βοηθαει η θετικη ανατροφοδοτηση!!!
    οχι πειτε μου..
    Εγω αν θεωρω ενα ποστ αξιολογο, το σχολιαζω θετικα, το προχωραω, βρισκω κατι κοινο με τον αποστολεα του...ακομα και ανοιχτα το λεω δεν εχω προβλημα!!
    Εναν ανταγωνισμο βγαζει και ενα δολωμα συμμετοχης..εγω παντως ετσι το βλεπω..

γουαιτ..
    Εχεις προβλημα αγαπη..
    στο λεω μεσα απο την καρδια μου..δεν εχεις καθαρο μυαλο,βλεπεις τα παντα αρνητικα,συχνα παρερνηνευεις..
    Πρεπει να προχωρησεις..ακομα και με τετοια δυσκολια καταφερνεις να δεις οτι κατι δεν παει καλα..αυτο δειχνει ποσο δυναμη εχεις!!
    Μιλα στον γιατρο σου,πες του οτι οι φιλοι σου σε βρισκουν εχθρικη..
    Ναι ε; Έχω πρόβλημα; Και τι πρόβλημα είναι αυτό, για ανέλυσέ το μου στην ψυχιατρική! Αφού υπάρχει κάτι αντίστοιχο για μένα. Τι είναι πιο πιθανό; Να έχω κάποιο ανύπαρκτο πρόβλημα ή να είναι όλοι κακοί; Και σε πληροφορώ το χω συζητήσει με το γιατρό μου, έτσι για να βουλώσω στόματα, και μου είπε ότι δεν έχω τίποτα απολύτως!

Quote Originally Posted by KENO View Post
    εσυ προσεχε τι λες στο chat που καιγεσαι με τις γνωστες σου, γιατι αλλη ορεξη δεν ειχα να λαμβανω μηνυματα τους να μου λενε την ηλικια σου και τα προσωπικα σου.

δε ξερω αν το χεις παρει χαμπαρι, αλλα δεν ειναι ΟΛΟ το internet αυτο το φορουμ μονο. το γεγονος οτι ποσταρω ΚΑΙ εδω, δε σημαινει οτι δε μπορω ταυτοχρονα να ειμαι κι αλλου, και να κανω καποια αλλη δουλεια. αλλα τοσο κλειστομυαλη και μονοπλευρη που εισαι, ειναι λογικο να μη μπορεις να σκεφτεις λιγο παραπερα απο κει που βλεπεις μονο. αντε γεια και μη μου ξαναμιλησεις, αρκετη σημασια σου δωσα τρεις μερες τωρα!
    καταρχήν το τι κάνω στο τσατ είναι δική μου δουλειά και στο είπα και χτες πως την καταβρίσκω που κάθεστε πίσω απ την πλάτη μου και με κουτσομπολεύετε. Εχει πολύ πλάκα από μόνο του όλο αυτό.

όσο για το υπόλοιπο νετ, δεν σε βλέπω να ξεκολάς από δω όμως...

Senior Member
    οταν ενα σκυλακι-γατακι-σκιουρακι του λενε ΟΛΟΙ καθε μερα οτι ειναι ασχημο οτι εχει προβλημα και οτι του αξιζει να τρωει ολο κλωτσιες στο τελος το σκυλακι-γατακι-σκιουρακι το πιστευει. ετσι και για την γουατ. δν θελω να την δικαιολογισω αλλα αμα ακουει ολο τετοια ΝΑΙ φυσικο να νιωθει πως ειναι ολοι κακοι κ εγω το ιδιο θα πιστευα

Banned
    Να λοιπόν σε τι άτομα πάνε οι ανατροφοδοτήσεις..............ΜΑ ΛΛΟΝ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΛΟΛ

Banned
    καταρχήν το τι κάνω στο τσατ είναι δική μου δουλειά και στο είπα και χτες πως την καταβρίσκω που κάθεστε πίσω απ την πλάτη μου και με κουτσομπολεύετε. Εχει πολύ πλάκα από μόνο του όλο αυτό.

όσο για το υπόλοιπο νετ, δεν σε βλέπω να ξεκολάς από δω όμως...
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    στο επαναλαμβανω παλι, προσεχε τι λες στο chat που καιγεσαι, γιατι οτι ξερω απο εκει μεσα μαθευτικε. και δε με ενδιαφερουν τα προσωπικα σου, κατανταν ενοχλητικοι αυτοι που τα βγαζουν προς τα εξω. το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.

Banned
    Quote Originally Posted by BrokeN_DoLL View Post
    οταν ενα σκυλακι-γατακι-σκιουρακι του λενε ΟΛΟΙ καθε μερα οτι ειναι ασχημο οτι εχει προβλημα και οτι του αξιζει να τρωει ολο κλωτσιες στο τελος το σκυλακι-γατακι-σκιουρακι το πιστευει. ετσι και για την γουατ. δν θελω να την δικαιολογισω αλλα αμα ακουει ολο τετοια ΝΑΙ φυσικο να νιωθει πως ειναι ολοι κακοι κ εγω το ιδιο θα πιστευα
    Πες τα ρε broken doll γειά στο στόμα σου!!!!!! Άμα το κατάλαβαν βασικά.

Quote Originally Posted by KENO View Post
    εισαι πολυ χουφταλο για να ασχοληθω μαζι σου, συγνωμη μου πεφτεις μεγαλη και προτιμω τα πιπινια. αν ησουν μικροτερη θα ασχολιομουν περισσοτερο, τοτε ναι ισως καθομουν να ψαξω και την ηλικια σου.

στο επαναλαμβανω παλι, προσεχε τι λες στο chat που καιγεσαι, γιατι οτι ξερω απο εκει μεσα μαθευτικε. και δε με ενδιαφερουν τα προσωπικα σου, κατανταν ενοχλητικοι αυτοι που τα βγαζουν προς τα εξω. βουλωσε τους το λοιπον, και βουλωσε και το δικο σου, γιατι πραγματικα χαραμιζεις τον χρονο μου.
    η αλήθεια είναι πως καιγόμουν να ασχοληθείς μαζί μου γι αυτό και σου τη λέω βρε κουτό..επιτέλους το κατάλαβες...
    Αυτό ονειρευόμου στη ζωή μου να βρω ένα τόσο άξιο, δημιουργικό και καλλιεργημένο άτομο σαν εσένα με δίψα για ζωή.
    Κρίμα.
    Δεν πειράζει, ελπίζω με τον κατμαν να είμαι πιο τυχερή.

Senior Member
    !!!!!!!!!!!!!!!
    τι έγινε πάλι???
    :/
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    θεοφανια + ΚΕΝΟ = LOVE FOR EVEEERRRRR!!!!!!!!!!

αμοιβαια

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Ναι ε; Έχω πρόβλημα; Και τι πρόβλημα είναι αυτό, για ανέλυσέ το μου στην ψυχιατρική! Αφού υπάρχει κάτι αντίστοιχο για μένα. Τι είναι πιο πιθανό; Να έχω κάποιο ανύπαρκτο πρόβλημα ή να είναι όλοι κακοί; Και σε πληροφορώ το χω συζητήσει με το γιατρό μου, έτσι για να βουλώσω στόματα, και μου είπε ότι δεν έχω τίποτα απολύτως!
    εγω ΔΕΝ ειμαι ψυχιατρος να κανω διαγνωση..
    Αλλα ουτε αυτος που σε παρακολουθει ειναι!!!
    Σε παρατηρω πολυυυυ καιρο,τουλαχιστον 6μηνο,παραπονιεσαι για κιλα,για ελλειψη συναισθηματος,εχεις εχθρικοτητα,τους θεωρεις ΟΛΟΥΣ κακους-εχθρους..
    Η καμπανα χτυπαειιιιιιι κανε κατι..
    Ενιωσα την υποχρεωση να πω αυτο που πιστευω , σαν να εισαι φιλη μου,αλλα και σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    Ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα με γραψεις στα παλια σου τα παπουτσια!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast