αρρυθμίες - αγχος??? - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 132 FirstFirst ... 614151617182666116 ... LastLast
Results 226 to 240 of 1975
    Junior Member
    Quote Originally Posted by ΡΑΝΗ View Post
    Tomip,ποσο καιρο εχεις τις αρρυθμιες & καθε ποσο τις καταλαβαινεις?
    15 ολοκληρα χρονια!ειναι σχεδον καθημερινο το φαινομενο αλλα περναω και περιοδους υφεσης..ειχαν 2 μηνες να εμφανιστουν αλλα επανηλθαν σε επιθετικη μορφη δευτερολεπτο και χοροπηδητο!...αυτα μεχρι χθες που πηγα στον ομοιοπαθητικο μου..παραθετω σχετικα πιο πανω!

Senior Member
    ΤοmiP. το διαβασα το προηγούμενο post σου!! Είναι πολύ θετικό που είσαι πολύ καλά τώρα!:) Mακαρι καποια στιγμη να υποχωρησουν οι γ@&%$#νες.. εντωμεταξυ βραδιαζει τωρα κ αρχισε παλι ο φοβος και το τρεμουλο...αντε να δουμε παλι τι θα τραβηξω.....
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    tomip,μακαρι να εισαι καλα,μεσα απ την καρδια μου!!!!Ξερω ποσο σκληρη ειναι αυτη η παλιοκατασταση που ζουμε με τις καταραμενες αλλα δεν ειναι νωρις μονο σε μια μερα να δεις αποτελεσμα??????

Junior Member
    tomip,μακαρι να εισαι καλα,μεσα απ την καρδια μου!!!!Ξερω ποσο σκληρη ειναι αυτη η παλιοκατασταση που ζουμε με τις καταραμενες αλλα δεν ειναι νωρις μονο σε μια μερα να δεις αποτελεσμα??????
    Κι εγω απορρω που ειδα αποτελεσμα τοσο γρηγορα..εχω κανει κι αλλη θεραπεια με αλλα ομοιοπαθητικα χαπια για την αρρυθμια αλλα δεν με ειχαν "πιασει"τι να πω PANH μου..μακαρι να κρατησει για παντα,μακαρι να μην ειναι συμπτωματικο!καθαρισα το σπιτι σημερα κ ολο περιμενα..τωρα θαρθει υστερα θαρθει..αλλα μεχρι τωρα ολα καλα!ελπιζω αν οχι να μου περασουν τελειως αλλα να ειναι λιγες τη μερα..οχι απανωτες!!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    ΤοmiP. το διαβασα το προηγούμενο post σου!! Είναι πολύ θετικό που είσαι πολύ καλά τώρα!:) Mακαρι καποια στιγμη να υποχωρησουν οι γ@&%$#νες.. εντωμεταξυ βραδιαζει τωρα κ αρχισε παλι ο φοβος και το τρεμουλο...αντε να δουμε παλι τι θα τραβηξω.....
    Ψυχουλα μου απ΄οτι διαβασα εισαι μολις 20 χρονων (σαν την κορη μου)κ υποφερεις..πηγαινε σ ενα ψυχολογο..θα σε βοηθησει πολυ..Μη καθεσαι μεσα κ θρηνεις γ αυτο που σε βρηκε..εισαι μωρακι ακομη..το κανω εγω που εγινα 50..αλλα παλι παιρνω το επανω μου θυμωνω με τον εαυτο μου για την παθητικη μου σταση κ φευγω-ταξιδευω..Δεν εχεις τιποτα περα απο μια νεραιδοκαρδουλα ευαισθητη!!Φιλια πολλα!!
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ
    http://www.youtube.com/watch?v=eKFUVXiyr1I

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά

μόλις γύρισα από τον καρδιολόγο μου που πήγα και μου έβγαλε το holder. Χθες από τις αρρυθμίες νόμιζα οτι δεν θα ξημερωνα και από κάποιο σημείο άρχισα να τις προκαλώ όσπου και αποκοιμήθηκα. Σήμερα πάω στο γιατρό και περίμενα να ακούσω τα χειρότερα . Βάζει το holder στον υπολογιστή και βάζει τα γέλια ο γιατρός , ρε μαλάκα μου λέει ξέρεις τι λέει εδώ 70 έκτακτες δηλαδή μου λέει τίποτα. Αυτό βασικά το γράφω για όλους όσοι είσαστε σε μικρή ηλικία εγώ έχω αρρυθμίες από 19 χρονών που πήγα στρατιώτης και τώρα είμαι 41 και μετανιώνω που "'εχασα" τα πιο παραγωγικά χρόνια με το να φοβάμαι. Ο γιατρός μου μου είπε οτι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πολύ περισσότερες έκτακτες από μένα απλά δεν τις καταλαβαίνουν εσύ έχεις την ατυχία να τις νιώθεις και μάλιστα πολύ έντονα αλλά είναι τελείως αθώες να πάς να κάνεις ότι γουστάρεις και να μην φοβάσαι για τίποτα από έκτακτες δεν πέθανε κανένας η καρδιά σου είναι τέλεια και την έχω "διαβάσει" τόσο καλά που ειλικρινά δεν φοβάμαι για τίποτα. Οπότε το μόνο που έχω να σας συμβουλέψω είναι να κάνετε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις όσοι τις νιώθετε και όταν λέω εξετάσεις εννοώ να καταγράψετε το είδος της αρρυθμίας που σας βασανίζει και οταν σας πει ο γιατρός δεν είναι τίποτα ρίξτε το έξω. καλημέρα σε όλους

Senior Member
    Καλημερα!!!!Νικο,χαιρομαι πολυ που ακουσες καλα νεα απ τον γιατρο!Ακριβως τα ιδια Νικο μου εχω ακουσει & εγω οσες φορες εχω βαλει holder,οτι εχουν ενα σωρο αλλοι ανθρωποι & δεν επαθαν τιποτα & μην ανησυχεις...και...και......και!! !!Δεν θελω βρε παιδια να νομιζεται πως ειμαι αχαριστη,δεν θελω δηλαδη & εδω μεσα που ειστε οι καταλληλοι ανθρωποι που μπορουν να καταλαβουν,να απολογουμε,χαιρομαι & ευχαριστω Τον Θεο που μου λενε οι γιατροι πως δεν θα παθω κατι απ αυτες,αλλα μονο εσεις μπορειτε να καταλαβετε πως οταν νιωθεις την καρδια σου να σπαρταραει,εεεε τοτε δεν ειναι & οτι πιο ευκολο να πεις="ελα μωρε...αστην να χοροπηδαει,αφου μου ειπε ο γιατρος οτι δεν εχω κατι....".Καταλαβαινετε τι σας λεω??Οσο για σενα Tomip,εχεις δικιο,ειναι πολυ μικρη η Lacrymosa,αλλα τι να κανει & αυτο,αφου οι καταραμενες φοβιζουν πολυ,οτι ηλικια & να χεις!!Ο ψυχολογος παντως,μπορει να μην κανει θαυματα αλλα βοηθαει πολυ!!!!

Senior Member
    Εχεις απολυτο δίκιο αλλά ξέρεις τι γίνεται , όλος ο κόσμος έχει προβλήματα και πρέπει να κάτσουμε κάτω να δούμε πως θα τα αντιμετωπίσουμε , γιατί άσχετα το τι λένε οι γιατροί εγω , εσύ , όλοι εμείς εδώ που καθόμαστε και γράφουμε 5 γραμμές, μόνο εμείς που το νιώθουμε είτε γιατί είμαστε πιο ευαίσθητοι από τους υπόλοιπους είτε πιο αγχώδεις κλπ μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς σημαίνει αυτό που περνάμε. Ο ψυχολόγος είναι μια λύση συμφωνώ.Υπομονή και δύναμη

Senior Member
    Ναι Νικο,υπαρχουν ενα σωρο προβληματα,και μεγαλα & δυσκολα,γι αυτο καθε μερα λεω δοξα Τον Θεο!!Απλα,εγω & εσεις εχουμε το δικο μας & ξερουμε καλα τι τραβαμε!!!Χαιρομαι που σας γνωρισα,αληθεια!!Αισθανομα� � πως οποτε σας χρειαστω & θα με καταλαβετε & θα μου πειτε κατι που θα με βοηθησει!!!Νικο & παλι χαιρομαι που πηρες κουραγιο απ τον γιατρο!!!

Junior Member
    Μη μου πεις οτι πρωτη φορα εβαλες holder..αχ βρε Νικο..ας δει το ποστ η μικρουλα Lacrymosa κ ας παρει δυναμη.ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗ ΝΕΑ,ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΖΩΗ,να εισαι καλα!!!!

Junior Member
    Ναι Νικο,υπαρχουν ενα σωρο προβληματα,και μεγαλα & δυσκολα,γι αυτο καθε μερα λεω δοξα Τον Θεο!!Απλα,εγω & εσεις εχουμε το δικο μας & ξερουμε καλα τι τραβαμε!!!Χαιρομαι που σας γνωρισα,αληθεια!!Αισθανομα� � πως οποτε σας χρειαστω & θα με καταλαβετε & θα μου πειτε κατι που θα με βοηθησει!!!Νικο & παλι χαιρομαι που πηρες κουραγιο απ τον γιατρο!!!
    πραγματι υπαρχουν ενα σωρο προβληματα αλλα οταν συμβαινει αυτος ο σεισμος μεσα μας ειναι δυσκολο να εστιασουμε αλλου.εχεις δικιο PANH..εγω συνεχιζω να ειμαι καλα..κοιμηθηκε το ηφαιστειο λεω..ευχομαι να μην εκραγει ποτε ξανα!!:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by TomiP. View Post
    Ψυχουλα μου απ΄οτι διαβασα εισαι μολις 20 χρονων (σαν την κορη μου)κ υποφερεις..πηγαινε σ ενα ψυχολογο..θα σε βοηθησει πολυ..Μη καθεσαι μεσα κ θρηνεις γ αυτο που σε βρηκε..εισαι μωρακι ακομη..το κανω εγω που εγινα 50..αλλα παλι παιρνω το επανω μου θυμωνω με τον εαυτο μου για την παθητικη μου σταση κ φευγω-ταξιδευω..Δεν εχεις τιποτα περα απο μια νεραιδοκαρδουλα ευαισθητη!!Φιλια πολλα!!
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ
    http://www.youtube.com/watch?v=eKFUVXiyr1I
    Σε ευχαριστω για το τραγουδι....υπεροχο και μαγευτικο πραγματικα.....
    παω σε ψυχιατρο και κανω και ψυχοθεραπεια ταυτοχρονα...2 χρονια τις εχω τις αρρυθμιες και τις νιωθω πολυ εντονα ειδικα το βραδυ....καθε φορα που με πιανουν ενω ξερω οτι θα τρομαξω αλλα θα περασει εχω την αισθηση αυτου του "φτερουγισματος " και νιωθω οτι πεθαινω...εκεινη η στιγμη ειναι απαισια....τωρα που ειμαι πιο ηρεμη μπορει να σκεφτομαι οτι θα το παλεψω κλτ. αλλα εκεινη τη στιγμη αλλαζουν ολα.....
    ολα ξεκινησαν πριν 2 χρονια που προτοεμφανιστηκε η αγχωδης διαταραχη μετα με τις κρισεις πανικου ενταθηκαν...εχω παρει inderal και παιρνω και αγχολυτικα....αραγε θα ζησω ποτε μια ηρεμη ζωη?? δεν μπορω να φανταστω οτι στο μελλον θα ειμαι συνεχεια ετσι, δεν το αντεχω αυτο το μαρτυριο.....

Senior Member
    Καλημερα!!!!Νικο,χαιρομαι πολυ που ακουσες καλα νεα απ τον γιατρο!Ακριβως τα ιδια Νικο μου εχω ακουσει & εγω οσες φορες εχω βαλει holder,οτι εχουν ενα σωρο αλλοι ανθρωποι & δεν επαθαν τιποτα & μην ανησυχεις...και...και......και!! !!Δεν θελω βρε παιδια να νομιζεται πως ειμαι αχαριστη,δεν θελω δηλαδη & εδω μεσα που ειστε οι καταλληλοι ανθρωποι που μπορουν να καταλαβουν,να απολογουμε,χαιρομαι & ευχαριστω Τον Θεο που μου λενε οι γιατροι πως δεν θα παθω κατι απ αυτες,αλλα μονο εσεις μπορειτε να καταλαβετε πως οταν νιωθεις την καρδια σου να σπαρταραει,εεεε τοτε δεν ειναι & οτι πιο ευκολο να πεις="ελα μωρε...αστην να χοροπηδαει,αφου μου ειπε ο γιατρος οτι δεν εχω κατι....".Καταλαβαινετε τι σας λεω??Οσο για σενα Tomip,εχεις δικιο,ειναι πολυ μικρη η Lacrymosa,αλλα τι να κανει & αυτο,αφου οι καταραμενες φοβιζουν πολυ,οτι ηλικια & να χεις!!Ο ψυχολογος παντως,μπορει να μην κανει θαυματα αλλα βοηθαει πολυ!!!!
    Αυτο ακριβως...εχω βαλει και holder και μου ειπε να μην ανησυχω αλλα και παλι δεν μπορω....και που ξερω γω καποια φορα που θα με πιασουν εκτακτες αν δεν θα παθω κατι?? Οντως πολλοι ανθρωποι δεν τις καταλαβαινουν..γιατι να μην ειμαι κι εγω απ αυτους, γιατιιι??????

Senior Member
    Παιδια σας ευχαριστω ολους για τη στηριξη......δεν μπορειτε να φανταστειτε τι δυναμη μου δινετε...εχω βουρκωσει αυτη τη στιγμη....ειμαι και λιγο πιο down σημερα....μεχρι στιγμης πιστευα οτι μονο εγω το περνουσα αυτα και οτι δεν μπορει να με καταλαβει κανεις...
    Μακαρι να τα ξεπερασουμε ολοι καποια στιγμη και να ζησουμε πιο ανετα, χωρις ολα αυτα να μας ταλαιπωρουν...Καλη δυναμη σε ολους!!

Senior Member
    Αχχ κοριτσακι!!!Ποσο σε καταλαβαινω!Κι εγω καμια φορα που διαβαζω σχολια εδω,στο θεμα μας,βουρκωνω,γιατι ειναι σαν να μιλαει η ψυχη μου!!Γι αυτο εγραψα & πιο πανω(αλλα δεν γραφτηκε,δεν ξερω γιατι)οτι απ την στιγμη που γνωρισα εσας που περνατε το ιδιο προβλημα με το δικο μου,νιωθω πιο δυνατη & ξερω οτι οποτε σας ζητησω την βοηθεια σας θα ειστε εδω!!Ας μας βοηθησει Ο Θεος!!!