Results 16 to 30 of 88
-
05-04-2011, 19:33 #16
Ετσι μου ρχετε να βγω σε μια πολικατοικια και να απειλω οτι αν δεν με παρουν σε δουλεια θα αυτοκτονησω!
- 05-04-2011, 19:52 #17
Ψυχραιμία!!! Μην τα σκέφτεται όλα μαζί και πανικοβάλλεσαι! Θα κάνεις ό,τι μπορείς και θα πάνε καλύτερα τα πράγματα!
05-04-2011, 20:02 #18
05-04-2011, 20:19 #19
panikoula, γιατί δεν κάνεις κάτι που να σου ανεβάσει τη ψυχολογία?
Δε λέω κάτι πολυέξοδο, αλλά απλά πράγματα. πχ. να πας μια βολτα με το παιδί σου, να κάνεις κάτι να αναναιωθείς,
έτσι ώστε να ξεχαστείς και λίγο απο τα προβλήματα που έχεις που δε βρίσκεις δουλειά.
ή ακόμη να κάνεις κάτι δημιουργικό.
Γενικά επειδή είπες οτι δε βγαίνεις, όσο πιο πολύ κάθεσαι μέσα τόσο χειρότερο ΄θα σου κάνει.
κάνε κάτι καινούριο(ακόμη κι αν δε το πολυθες) γιατί απο όσα λες φαίνεται να έχεις βαλτώσει.
05-04-2011, 20:30 #20
πανικουλα σε καταλαβαινω...ψαχνω 1,5 χρονο δουλεια,εχω παει σε απειρες συνεντευξεις αλλα τιποτα.με κανουν και νιωθω αχρηστη!και εγω εχω παρει κιλα και εγω δεν εχω φιλους και καθομαι συνεχεια σπιτι.
ωρες ωρες απελπιζομαι,κλαιω,λεω να γραψω ψεμματα στο βιογραφικο μου μηπως και με παρουν.και ξερω 3 ξενες γλωσσες!δεν ξερω πια τι ζητανε!!!δεν αντεχω αλλη απορριψη!
05-04-2011, 20:38 #21
Δεν μου ανεβαζει τπτ την ψυχολογια πια.εχω καταθλιψη δεν ειμαι καλα νιωθω εντελως αχρηστη γιατι δεν με παιρνουν σε καμια δουλεια.γαμω την ομορφαδα μου κιωλας.
05-04-2011, 20:41 #22
πηρα λιγο ζαναξ και ηρεμησα ουυυυφ.να δω 6 μηνες παρινω καπου καπου ζαναξ αν δεν παθει κατι ο εγκεφαλος μου.
05-04-2011, 21:13 #23
Χωρίς να φανεί ότι δεν καταλαβαίνω τα προβλήματά σου..για κοίτα λίγο και το θυροειδή...ίσως να είμαι out αλλά λέω! Μια εξετασούλα αίματος είναι. Αυτές οι άσχημες σκέψεις όλες μαζί σε ένα τσουβάλι, σε συνδυασμό με το άγχος κάτι μου θυμίζουν... Αν μάλιστα αισθάνεσαι ότι θα εκραγείς μέσα σου ενώ κάθε μαύρη σκέψη σου έρχεται και ζορίζεσαι μέχρι και σωματικά. Δε λέω ότι ο θυροειδής τα κάνει αυτά, μπορεί να συμβαίνει και το αντίθετο. Ο θυροειδής προκαλείται από το άγχος και ο υπερθυρεοειδισμός σε γεμίζει καινούριο άγχος και γίνεται ένας φαύλος κύκλος μέσα στον οποίο τρέχεις χωρίς σταματημό που νομίζεις ότι έχει να κάνει με την πραγματικότητα που αντιμετωπίζεις, αλλά έχει να κάνει με τον αδένα που κάνει τα κόλπα του. Όλο αυτό το τρέξιμο, κάτω από τις όποιες συνθήκες θα μπορούσε και να είχε λείψει. Ο υποθυρεοειδισμός πάλι σε γεμίζει βάρος. Δεν ξέρω...
05-04-2011, 21:37 #24
Ειχα κανει πριν 2 χρονια εξεταση και μου βρηκαν ελαφυ υποθηρωηδη και μ ειπαν να το επαναξετασω μετα απο 6 μηνες.
τι να προτοκανω ειχα και εναν εσωκλειστω φρονημητη και ενιωθα 2 χρονια πιεση στο κεφαλι και στο σαγονι και ετρεχα.συνεχεια τρεχω και δεν φτανω οπως λεει η υπογραφη μου χααχχ απορω πως ειμαι ακομα στα καλα μου.
μπορει να τρελλαθηκα και να μην το καταλαβα.
εχω βαρεθει να τρεχω στα νοσοκομεια τον αλλο μηνα εχω ραντευου με πνευμνολογο και σκευτομαι να κανω και εξετασεις ειδηκη για καρκινο δεν ειναι δυνατον να ποναω τοσο απο το αγχος.
καθε μερα πονσταν και ζαναξ παιρνω.
06-04-2011, 00:14 #25
Καλά ρε κούλα όταν έκανες τα ίδια και χειρότερα τι αντιμετώπιση περιμένεις να βρεις από τους υπόλοιπους χρήστες;
Τέλοςπάντων προσπάθησε να δεις λίγο την θετική πλευρά των πραγμάτων...έχεις έναν υγιέστατο γιό,έχεις τους γονείς σου...χρειάζεσαι απλά βελτίωση σε μερικά σημεία...
Για αρχή αφού έχεις τόσο ελεύθερο χρόνο βρες από το internet διάφορες σωματικές ασκήσεις και ξεκίνα να τις κάνεις,βάλε ένα πρόγραμμα,βρες κάποια άλλη ασχολία,κηπουρική ας πούμε αν έχεις κήπο στο σπίτι σου...προσπάθησε να γίνεις πιο κοινωνική,μην νευριάζεις με τις κακίες του κόσμου,εξ άλλου για να σε αντιμετωπίζουν σαν εξωγήινη επειδή είσαι χωρισμένη αυτοί το έχουν το πρόβλημα όχι εσύ...Και θα δεις με τον καιρό οι γνωριμίες που θα κάνεις θα φέρουν και δουλειά και σύντροφο...αρκεί να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να τα καταφέρει...
06-04-2011, 00:22 #26
ο πατέρας του παιδιού δεν βοηθάει οικονομικά στο μεγάλωμά του?
επίσης, θα έκανες οποιαδήποτε δουλειά? πχ. babysitting, ή να αναλάβεις να καθαρίζεις και να μαγειρεύεις για κάποια οικογένεια?
06-04-2011, 00:37 #27
Σε ευχαρηστω βρε φιλαρακο και απο εμενα συγνωμη που σε προσβαλα τοσο ασχημα αλλα ειχα φαει μπαν απο εδω και ειχα μπει μολις με σκοπο να ξαναφαω.Δεν εχω τπτ με τους αμοφυλοφυλους και γενικα ειμαι ατομο που μισω τον ρατσισμο .
Θα δω τι θα κανω οταν καθαρησει λιγο το μυαλο μου γιατι αυτες τις μερες ειμαι σκασμενη εγκεφαλικο θα παω θα τρελαθω θα παρω τ βουνα
06-04-2011, 00:41 #28
Μη μου θυμιζεις αυτον τον διαολο δεν ενδιαφερεται καθολου.Το παιδι τον ζηταει κλεγοντας και δεν ερχετε να τον παρει ο ακατανομαστος.ο τρις καταρατος.
Τετιιο πλασμα γλυκο και δεν θελει να το δει ο ιδιος ο πατερας του ,που εγω ειμαι συνεχεια κοντα του και συνεχεια τον εχω στα ωπα ωπα.τι ανθρωποι υπαρχουνε ρε/τι κτηνοι τι υπανθρωποι?ολες τις δουλειες θα εκανα αλλα μπειμπι στιτιν γκ οχι γιατι την τελευταια φορα που εκανα η μανα του παιδιου σχεδον το παρατουσε το παιδι μαζι μου και αυτην χωρησμενη σαν εμενα γυρναγε στους γκομενους και στα μπαρ.εγω εχω δικο μ παιδι δεν χρειαζομουνα και αλλο.
εχω κανει 100 αιτησεις κ για καθαριστρια τποτ.
αυριο τεταρτη θα παρω αγγελιες και οποιος μου πει μα και μου θα τρωει μπουνια.δεν ειμαι στα καλα μου θα σκοτωσω κανεναν.
06-04-2011, 00:45 #29
αν σε ενδιαφέρει και το να κρατάς το σπίτι κάποιας οικογένειας, κυνήγησε το διαμέσου γνωστών! πιστεύω θα βρεις κάτι, μην απελπίζεσαι!
06-04-2011, 00:47 #30
Θα το κοιταξω και αυτο αλλα προτειμω να βρω μια δουλεια να κουραζομαι να κηνουμε να ηρεμω κιολας.Μα σημερα για μια δουλεια ζητανε της παναγιας τα ματια τι ειναι αυτο το πραγμα θα μας τρελλανουνε?