γαμω την τρελλα μου παλ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 59
    Banned
    Quote Originally Posted by claire View Post
    ρε πανικούλα-παστέλι χαλάρωσε! πάρε μερικές βαθιές ανάσες.
    έγινε κάτι και ταράχτηκες?
    Ενταξη μια κριση ηταν πηρα το ζαναξ και μεσα σε 15 λεπτα μου περασαν ολα.
    Οχι δεν εγινε τπτ ολα πανε μια χαρα και απορω τι διαολο συνεχιζει και με πιανει αυτο το διαολοπραμα.
    Τι βαθιες ανασες αν δεν παρω ζαναξ τπτ δεν με χαλαρωνει.Ωραιο παστελι ειμαι....τι ναπω?

Senior Member
    νομίζω πως και χωρίς το ζανάξ, αν το εκλογίκευες λίγο και έπαιρνες μερικές βαθιές ανάσες, θα σου πέρναγε μετά από λίγο.

Banned
    ειχα τρομαξει παρα πολυ.τα ψυχοσωματικα η οπως αληως λεγοντε ηταν τρομερα εντονα.ειχα πολυ καιρο να νιωσω τοσο ασχημα και χωρις να εχει γινει κατι στην ζωη μου π να με αγχωσει.μαλιστα ειμουν τοσο καλα που μπηκα εδω και αλλαξα το πανικουλα σε παστελι.νομιζα δεν μου ταιριαζε αλλα εκανα λαθος.
    μια πανικουλα χεσμενη ειμαι.

Senior Member
    μπορεί να είναι άγχος αναδρομικό. επειδή αγχωνόσουν για τη δουλειά και όλα αυτά πριν κάποιες μέρες.

Banned
    ναι αυτο σκευφτικα και εγω μολις καθαρισε το μυαλο μου λιγο.εσυ πιστευεις οτι θα εχω προβλημα αν παρινω τοσο λιγακι ζαναξ 3 μερες την εβδομαδα?

Senior Member
    ε, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. με τίποτε άλλο δεν ηρεμείς?

Banned
    Οχι με τι να ηρεμησω?Σε εχει πιασει ποτε κριση πανικου?βαρβατη?Μου παιρναει μονο αν βρεθω αναμεσα σε 10 ατομα σε κοσμο δλδ.
    Ελα που με πιανει βραδι οταν με πιασει και δεν υπαρχει ψυχη πουθενα.
    Βεβαια χθες πηγα να παρω τσιγαρα να παρω αερα απο εναν αντρα που τον γουσταρω και μολις μπηκα δνε ξερω κοντεψα να του γκρεμισω την πορτα.Εχω τρομερη δυναμη οταν με πιανει κριση.Και ενω μου αρεσει αυτος ειναι ελευθερος και καμια 45 αυτος συνεχεια με αποκαλει "παιδι μου" και "καλος το" και με ανει χειροτερα.

Senior Member
    Δύναμη και υπομονή, όλα θα περάσουν, αφού ξέρεις πως είναι αυτά, οπότε καλή δύναμη να έχεις.
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Παστελι View Post
    Ενταξη μια κριση ηταν πηρα το ζαναξ και μεσα σε 15 λεπτα μου περασαν ολα.
    Οχι δεν εγινε τπτ ολα πανε μια χαρα και απορω τι διαολο συνεχιζει και με πιανει αυτο το διαολοπραμα.
    Τι βαθιες ανασες αν δεν παρω ζαναξ τπτ δεν με χαλαρωνει.Ωραιο παστελι ειμαι....τι ναπω?
    Θα ηταν ενδιαφερον να δεις ποσο γρηγορα επιδρα το ζαναξ. Μεσα σε 15 λεπτα...πολυ γρηγορο φαινεται...περισσοτερο για αυθυποβολη μου κανει.

Και εγω ενω ειμαι σιγουρος οτι το χαπι μου δεν δρα αστραπιαια , οταν το παιρνω ολα οκ
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Σευχαρηστω να δω τι θα κανω πια.

Senior Member
    θα εμμπεθανει.θα βαλω τα κλαματα δεν αντεχω.οκαθε μερα ζαναξ θα περνω?7 μηνες περνω καπου καπου ζαναξ θα παθω κατι.
    δεν παθαινεις ρε συ με 7 μηνες ζαναξ τιποτα εγω παιρνω αγχολυτικα 2,5 χρονια σχεδον τι να πω?? εξαλλου δεν τα παιρνεις κ συνεχομενα μια τα αρχιζεις μια τα κοβεις..το θεμα ειναι το αγχος σου κ η αιτια που εισαι ετσι και τα παθαινεις ολα αυτα προσπαθησε την αιτια αν βρεις κ να την αντιμετωπισεις..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    ναι αυτο σκευφτικα και εγω μολις καθαρισε το μυαλο μου λιγο.εσυ πιστευεις οτι θα εχω προβλημα αν παρινω τοσο λιγακι ζαναξ 3 μερες την εβδομαδα?
    ρε συ παστελι ξεκολλα πια με το φοβο σου αυτο με τα ζαναξ! κι οσο μπορεις παλευε το χωρις χαπια παιρνε μονο σε εντονη κριση πανικου..κι εγω υπεφερα απο κρισεις πανικου 1 χρονο κ με αγχολυτικα κ ψυχοθεραπεια το ξεπερασα κ δεν εχω κανει κριση εδω κ 3 μηνες..πιο πολυ πιστευω ομως με βοηθησε η ψυχοθεραπεια γιατι με βοηθησε να ανακαλυψω πραγματα που ουτε καν φανταζομουνα τα φαρμακα αντιμετωπιζουνε το πριβλημα βραχυπροθεσμα το ζητουμενο ομως δεν ειναι να κοψεις τα "κλαδια" του προβληματος αλλα να εντοπισεις τη "ριζα" κ να ξεριζωσεις το δεντρο, οπως μου λεει ο γιατρος μου..
    Last edited by Lacrymosa; 11-04-2011 at 20:09.

Senior Member
    Σευχαρηστω να δω τι θα κανω πια.
    παστελι ευχομαι ολα να σου πανε καλα κ να ηρεμησεις..αληθεια πως εισαι??

Banned
    Με ειχε πιασει κρηση χθες βραδι λακρι αλλα ελειπες λολ.
    Οπως προσεξα με πιανει 1 φορα τον μηνα.Ξερω οτι πρεπει να αλλαξω την ζωη μου ωστε να μην αγχωνομαι και προσπαθω πολυ.
    Κανω μικρα βηματακια ας πουμε με τους γυρω αρχηζω και γινομαι λιγο πιο γλυκεια,με την διατροφη αρχηζω και προσεχω και αρχησα και γυμναστικη και προσπαθω να μην τσατιζομαι οταν μου την λενε γενικα.
    Τι αλλα πρεπει να κανω τοσες μερες πετουσα στα συννεφα και ξαφνικα με πιασε κριση.
    Ενοεις οτι παιρνεις λεξοτανιλ 2.5 χρονια?Τα ζαναξ γραφουν οτι η μακροπροθεσμη χρηση τους προκαλει προβλημα στα νεφρα.

Senior Member
    1 χρονο επαιρνα ζαναξ κ μετα δεν με πιαναν κ μου τα αλλαξε...ολα τα φαρμακα προκαλουν μακροχρονια κ καποιο προβλημα κ στα λεξοτανιλ μεσα ενα σωρο γραφει δεν σημαινει οτι ειναι αθωα..
    ειναι πολυ σημαντικο που κανεις καποιες προσπαθειες να αλλαξεις τις συνηθειες σου, μικρα βηματακια κ σιγα σιγα θα σε οδηγησουν σε μια πιο ηεμη ζωη χωρις τοσο εντονες κρισεις...η σωστη φιατροφη κ η γυμναστικη βοηθανε πολυ στη διαχειριση του θυμου κ του αγχους ειδικα η γυμναστικη επισης κ στη διαθεση..
    προσπαθησε καθε μερα να βαζεις κι απο ενα μικρο στοχο κ θα δεις οτι με τον καιρο θα νιωθεις καλυτερα!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast