Results 361 to 375 of 515
Thread: παλεύοντας στα κύματα
-
13-04-2011, 12:28 #361
Πισω στο θεμα μας τωρα…
Ο Μαριος μου ειπε πως το Σαββατο θα παρει ένα ταξι και θα ερθει στα μερη μου.
Εχω κατααγχωθει και ο λογος δεν είναι μονο η αναστατωση που μου προκαλει η παρουσια του.
Είναι και το ότι όταν βγαινω εξω δεν αντεχω την αγοραφοβια μου και πινω.
Διαφοτερικα δεν μπορω να αντεξω το «εξω» παρα μονο για μιση ωρα.
Και με κοπελα να βγαινα τα ιδια θα σας ελεγα.
Από τη μια σκεφτομαι ότι αν πιω:
θα τον ρωταω πολύ προσωπικα πραγματα όπως συνεβει τις προηγουμενες φορες που βγηκαμε και θα «του την πεφτω» ενώ εκεινος δεν είναι ετοιμος για κατι τετοιο.
Από την άλλη σκεφτομαι ότι αν δεν πιω θα με πιασει κριση πανικου και θα εχει κανει τοσα χιλιομετρα για να με δει,ενώ εγω θα εχω την επιθυμια να φυγω τρεχοντας πανω στο μισαωρο.
Τι σκατα να κανω?Last edited by amelie74; 13-04-2011 at 23:34.
- 13-04-2011, 23:31 #362
πηρα τηλεφωνο τον Μαριο και του ειπα αυτα που σας ειπα παραπανω.
μου απαντησε "αν ειναι να σου δημιουργει τοση υπερενταση η παρουσια μου και να καταφευγεις στο αλκοολ που σου κανει κακο,μπορουμε να τα λεμε για καποιο διαστημα τηλεφωνικως και αφου προχωρησει η θεραπεια σου,να αρχισουμε να βγαινουμε χωρις να πινεις"
με συγγινησε αφανταστα αυτη η φραση του.
την βρηκα τρομερα ωριμη και τρομερα αλτρουιστικη.
ευγνωμονω τον Θεο που μου εστειλε αυτον τον υπεροχο ανθρωπο στη ζωη μου,ασχετα με το που θα καταληξει αυτη η ιστορια.
δεν ειναι ψυχουλα?Last edited by amelie74; 14-04-2011 at 12:32.
13-04-2011, 23:36 #363
πολυ ωριμο εκ μερους του!!!! φοβερος!!!!
Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
14-04-2011, 05:14 #364
Μμ, πολύ βολικό μου φαίνεται όλο αυτό το δίλημμα. Ευνοεί την κατανάλωση ποτού. Είσαι βέβαιη πως δεν είναι μία καλή εφεύρεση για να πιεις?
Πχ, χρειάζομαι σχέση. Ναι, αλλά για να έχω σχέση πρέπει να βγω από το σπίτι. Και να μένω και παραπάνω από μισή ώρα έξω. Άρα???
Άρα πίνω για να αντέξω παραπάνω από μισή ώρα.
Όταν πας στην ψυχολόγο σου πόση ώρα είσαι συνολικά έξω? Μήπως παραπάνω από μισή?
Για να πας στην ψυχολόγο σου πίνεις?"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
14-04-2011, 08:29 #365
Ρειν,
οταν η ψυχολογος μου,μου εκανε την ιδια ερωτηση με σενα της απαντησα "γιατι στο γραφειο σου νιωθω ασφαλης".
με τον Μαριο ειναι τελειως διαφορετικα.
μου ξυπναει ανασφαλειες-χωρις εννοειται να φταιει εκεινος για αυτο-που για να τις "αντεξω" πινω.
ολο αυτο το "παιχνιδι" με τα υπονοουμενα δεν θα μπορουσα ποτε να το κανω χωρις την καταναλωση του αλκοολ.
δεν ξερω αν σου λεει κατι αυτο,αλλα οταν ημουν στο κεντρο παλι του πετουσα υπονοουμενα χωρις να εχω πιει.
γιατι ενιωθα και εκει ασφαλης.
νομιζω πως καταλαβαινεις πολυ καλα πως το θετω.
14-04-2011, 09:46 #366
συμπερασμα----> ή βρισκω εναν ψυχολογο/ψυχιατρο/κοινωνικο λειτουργο για να κανω δεσμο μαζι του ή προτεινω στην ψυχολογο μου να ερχεται και κεινη στις εξοδους μου με τον Μαριο(πλακα πλακα κατι τετοιο γινεται για θεραπευτικους λογους στο κεντρο,αλλα ασε...ας μην τα θυμαμαι καλυτερα...)
14-04-2011, 14:21 #367
εγω προτεινω να μη σκεφτεσαι τι θα κανεις κ τι θα πεις κ αν θα πιεις η δεν θα πιεις μπυρα ! ασχολησου με το τι θα βαλεις, πως θα κανεις τα μαλλια σου, κανε κ καμμια μασκα, κλπ.
Απιστευτος ο Μαριος.,ομως κ εσυ εισαι απιστευτη, εννοω σπανια παιδια, γιαυτο αμελι ,αφου ειναι γνησια τα αισθηματα σου για τον Μαριο , εκφρασου αληθινα, με τη ψυχη σου ,που λενε!( αν κ νομιζω οτι αυτο κανεις, μη καλουπωνεσαι κ μη βαζεις ταμπελες ουτε σε σενα ουτε στον Μαριο)Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.
14-04-2011, 14:52 #368
Amelie,
τί ειχε το κεντρο που σε εκανε να νιωθεις ασφαλης? ή το γραφειο της ψυχολογου? ηταν οι ανθρωποι? ηταν ο χωρος που ειχε κατι? θες να πεις κατι πανω σ αυτο...?
υγ. κατα τα αλλα θα συμφωνησω με το κατερινακι. Ασε τις σκεψεις κ το προγραμμα τί θα κανεις, τί θα πεις, με τί θα νιωσει ασχημα ο Μαριος κ πώς θα σαι εσυ. Ασχολησου σημερα με σενα, με πιο αναλαφρα πραγματα που αφορουν ενα τετοιο ραντεβου. που σου φερνουν χαμογελο κ σου θυμιζουν οτι εισαι γυναικα. αμα θελεις καμια προταση για μασκουλες κ τετοια θα χαρω να σου πω....πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
14-04-2011, 19:16 #369
14-04-2011, 19:41 #370
Σοφια μου,
η προηγουμενη ψυχολογος μου,μου δημιουργουσε ενα αισθημα ασφαλειας,ηρεμιας και εμπιστοσυνης.
το ιδιο συμβαινει και με την τωρινη.
θελεις η ιδιοτητα τους?
θελεις η προσωπικοτητα τους?
θελεις η καλοσυνη τους?
μαλλον ολα μαζι.
περα απο αυτο στο κεντρο ενιωθα ανετα γιατι πρωτον ερχομουν σε επαφη με ατομα που ειχαν και κεινα ψυχολογικα προβληματα και ενιωθα οτι δεν ειμαι η μονη που υποφερει και εκτος αυτου καναμε πολυ ενδιαφερουσες δραστηριοτητες.
θα μου πεις βεβαια.....αυτο συμβαινει και με τον Μαριο(εννοω το οτι συμπασχουμε),επομενως γιατι να με αγχωνει η παρουσια του?
μεταξυ αλλων με αγχωνει και το οτι βρισκομαστε σε εξωτερικο χωρο (λογω αγοραφοβιας).
εδω και πολλα χρονια αισθανομαι καλα εξω μονο οταν ειμαι σε κινηση (π.χ. για ψωνια).
η ιδεα της καφετεριας με αγχωνει σε υπερβολικο σημειο.
ειναι πιο σφαιρικο το προβλημα μου.
δεν εστιαζεται μονο στον Μαριο.
και κοπελα να ηταν ο Μαριος παλι θα ειχα προβλημα.
αν ηταν μαζι μου και καποια ειδικος (υποθετικα μιλωντας),αν πηγαινε να με πιασει κατι σαν κριση πανικου,πιστευω θα με καλμαριζε.
14-04-2011, 20:35 #371
Καλησπερα Αμελι,
ναι καταλαβα.Ομως για δες: περα απο την προσωπικοτητα του αλλου,απο την ιδιοτητα, την καλοσυνη τους....ειναι και η εμπιστοσυνη που δειχνεις οταν αναγνωριζεις αυτα τα χαρακτηριστικα κ αισθανεσαι ασφαλης, σωστα? Αρα αν υποθεσουμε οτι θα εισαι με τον Μαριο, που θεωρεις οτι ειναι ενα καλο ατομο, που εχει κ αυτος τα θεματα του, που σε κανει να νιωθεις οτι δεν ειναι απο εναν αλλο κοσμο που δεν εχει ιδεα απο ψυχικες παθησεις εχεις εξασφαλισμενες 2 στις 3 σημαντικες προυποθεσεις για να συνυπαρξεις με καποιον. Παραδειγμα: μπορεις να μιλησεις μαζι του για οτι αφορα την παθηση σου, για τις ψυχολογους αν θελησεις, για καποιο αλλο θεμα δικο σου, χωρις να νιωθεις οτι μιλας κινεζικα. Απο την αλλη, αν νιωσεις ασχημα στην καφετερια μπορεις να του πεις οτι νιωθεις αβολα και να αντιπροτεινεις να πατε μια χαλαρη βολτιτσα (τωρα που ο καιρος φτιαχνει...).Χωρις να βρισκεις ακυρες δικαιολογιες για να μη χαλασεις την οποια εικονα σου...
Πιστευω πώς αν ξερεις εκ των προτερων πώς εχεις επιλογες στην εξοδο σου, θα αποφυγεις την οποια κριση πανικου. Που κι αν ερθει, δεν χαλασε κι ο κοσμος, εφοσον εισαι με καποιον που μπορεις να του πεις πώς εισαι χωρις να φοβασαι οτι θα σε παρεξηγησει.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
15-04-2011, 11:05 #372
Αμελί, το θέμα είναι, αν αυτός δεν έχει ανάγκη να πάει βαθύτερα, ή να μιλήσει πιο προσωπικά, γιατί εσύ να προκαλείς τη συζήτηση επί προσωπικού?
Ή το άλλο, να πίνεις για να του την πέφτεις, όπως είπες. Σου ζήτησε να του την πέσεις? Θέλω να πω, γιατί να γεννιούνται θέματα από το πουθενά, ενώ αν δώσεις χρόνο και χαλαρότητα, μπορεί να ωριμάσει και η δική του ανάγκη να πάει βαθύτερα, ή να στην πέσει αυτός (για αλλαγή). Μήπως έχεις στο νου σου συγκεκριμένο τύπο συμπεριφοράς σε ραντεβού και τον ακολουθείς, δίχως να σέβεσαι τους ρυθμούς και τις διαθέσεις του Μάριου? Φαίνεται ευαίσθητος μεν, αλλά όχι τόσο αγχωμένος όσο εσύ, εκμεταλλεύσου τη διαφορά σας αυτή, όχι για να πιεστεί αυτός,αλλά να χαλαρώσεις εσύ."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
15-04-2011, 21:59 #373
ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΦΥΕΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΑΛΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΣΕΠΙΛΥΤΑ ΕΩΣ ΑΝΕΠΙΛΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ(ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ,ΤΩΝ "ΞΕΣΗΚΩΜΑΤΩΝ" ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ.
ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.
ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΩ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.(ΑΝ ΥΠΑΡΧΩ)
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.
ΝΙΩΘΩ ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΘΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΔΙΚΑ.
16-04-2011, 17:33 #374
ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΝEΒΗ ΧΘΕΣ.
Η ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΨΗ.
ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.
ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ,ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ:
1)ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.
2)ΜΕ ΤΗΝ ΟΞΕΙΑ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ(ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ).
3)ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟ(ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΑΝΩ ΤΟΥ 67%,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ.)
4)ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ.
ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ 703 ΕΝΣΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΙΓΟΥΡΟ.
Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΠΙΑ.("WE ONLY LIVE ONCE")
I DONT WANT TO LIVE ANY MORE.
I JUST WANT TO "LEAVE".
AS SOON AS POSSIBLE.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΟΣΟΥΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΟΦΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΑ,ΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ,ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ,ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ ΤΗΣ ΜΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΑΝ ΚΕΡΙ ΑΝΑΜΜΕΝΟ.
ΑΜΕΛΙ(ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΙΩΑΝΝΑ)Last edited by amelie74; 17-04-2011 at 09:45.
16-04-2011, 18:27 #375
Αμελί μου χαλάρωσε,σίγουρα υπάρχει λύση.
Καταρχάς,γνώμη μου είναι να περάσεις επιτροπή. Δε χρειάζεται η άδεια των γονιών σου!Θα παίρνεις και τη σχετική οικονομική βοήθεια αλλά μπορεί να προβλέπεται παράταση κιόλας απ'το ικα σ'αυτήν την περίπτωση.
Αλήθεια την προβλεπόμενη παράταση για σοβαρές ασθένειες την πήρες? Στο λέω γιατί εγώ είμαι σε παράταση τώρα
αλλά
επειδή δεν καλύπτομαι για άλλες ασθένειες αυτές τις μέρες θα βγάλω βιβλιάριο αποροίας.Αυτό το έψαξες?
Όσο για την ανεργία και τα προβλεπόμενα ένσημα, είναι λίγα για να σου δοθεί ασφάλεια ίκα(το έχω ψάξει)
Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει λύση.
Είπαμε υπολειτουργούν πολλά πράγματα στη χώρα μας αλλά τα βασικά καλύπτονται, όπως πχ τα φάρμακα σε σοβαρές ασθένειες, με τον α ή β τρόπο.
Κρίμα αν δε σου συμπαραστέκονται οι γονείς σου σε ένα τόσο σοβαρό θέμα αλλά θα το παλέψεις έστω μόνη.
Θα διεκδικήσεις και θα απαιτήσεις τα δικαιώματά σου. Εδώ μιλάμε για ζήτημα υγείας....
Παρόλα αυτά ακόμα κι αν δεν έβρισκες λύση (που προσωπικά αποκλείω) ο πατέρας σου θα διέθετε τελικά το ποσό, μην λαβαίνεις σοβαρά την κρίση απαισιοδοξίας του! Τόσα χρόνια σε στηρίζει οικονομικά για γιατρούς κλπ, έτσι θα το έκανε και τότε. Απλά πιστεύω πως αντέδρασε σπασμωδικά και πιο πολύ αγανακτισμένος με την κατάσταση.
Άντε, και μην ακούω ότι δε θες να ζεις και τα λοιπά !!!! Κοίτα να ηρεμήσεις. Για τίποτα μα τίποτα δεν αξίζει να αρνείσαι τη ζωή σου, πόσο μάλλον για ένα θέμα που έχει λύση.
Σε φιλώ. Και πολλές αγκαλίτσες...
Ελπίζω να σ'ακούσω πιο αισιόδοξη σύντομα!