φοβια με καρδια - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 216
    Senior Member
    Quote Originally Posted by balikos View Post
    εχω τροπο να σας φυγουν ι φοβιες αλλα να αποκτησετε φοβιες για δεμονες αυτο που επαθα εγω χεχεχεχε..

http://www.youtube.com/watch?v=-CX2qGaJSF8 και ακομα καλυτερα ολοι την ταινια.. paranormal activity 1! ΚΙΤΡΙΝΙΣΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΥΓΑΝ Ι ΦΟΒΙΕΣ !
    την εχω δει την ταινια!! πολυ καλη!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    ασε ρε συ σκετο μαρτυριο ολα αυτα που τραβαμε ειναι που δεν μπορω να ελεγξω το αγχος κ μου βγαινει σε ψυχοσωματικα τα οποια ουτε αυτα μπορω να ελεγξω μονο με τα φαρμακα την παλευω καπως..ειναι πολυ ασχημο να ζεις με τον φοβο για ολα αυτα μου χουν γ@^%$ει τη ζωη...:mad:
    Απ ότι έχω καταλάβει είμαστε και νέοι ηλικιακά οι περισσότεροι εδωμέσα...χάνουμε τα καλύτερα μας χρόνια γμτ...εγώ ακόμα δε μπορώ να πειστώ εντελώς ότι είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα!!

Member
    trelokotsos

Δυστυχώς, είναι καθαρά ψυχοσωματικά, αν καταφέρουμε και τα ελέγξουμε θα περάσουν όλα. Αν θυμηθείς φάσεις που είσαι καλά, τότε θα θυμηθείς ότι τίποτα απ' όλα αυτά δεν υπάρχουν, έρχονται περισσότερο όταν τα σκεφτόμαστε. Χθες το βράδυ μ' έπιασε μία ημικρανία και σκεφτόμουν διάφορα χαζά, του τύπου μήπως ζαλιστώ ή πάθω καμιά κρίση πανικού, αλλά προσπάθησα χαλάρωσα, έφυγαν όλα και κοιμήθηκα. Τώρα είμαι στη δουλειά και είμαι οκ :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by trelokotsos View Post
    Απ ότι έχω καταλάβει είμαστε και νέοι ηλικιακά οι περισσότεροι εδωμέσα...χάνουμε τα καλύτερα μας χρόνια γμτ...εγώ ακόμα δε μπορώ να πειστώ εντελώς ότι είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα!!
    Aυτό ακριβώς ρε συ...μας καταστρεφουν τα ωραιότερα χρόνια της ζωής μας κ μας δυσκολεύουν την καθημερινότητα, μας την κάνουν σκατα..

Τι να σου πω irene13 εμένα με πιάνει και σε φάσεις που είμαι καλά. όταν ασχολούμαι με κατι άλλο, μιλάω με κόσμο ή είμαι απασχολημένος..σε στιγμές δηλαδή που έχω ξεχάσει ότι μου συμβαίνει!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by trelokotsos View Post
    Τι να σου πω irene13 εμένα με πιάνει και σε φάσεις που είμαι καλά. όταν ασχολούμαι με κατι άλλο, μιλάω με κόσμο ή είμαι απασχολημένος..σε στιγμές δηλαδή που έχω ξεχάσει ότι μου συμβαίνει!!
    Δηλαδη μπορει να σε πιασουν στα καλα καθουμενα κ να τα νιωθεις κ εντονα?? Κ πως το διαχειριζεσαι οταν εισαι μεσα σε κοσμο η αν εκεινη τη στιγμη κανεις κατι σημαντικο??
    Εμενα παλι καλα , μονο το βραδυ με πιανουν, την ημερα τουλαχιστον απο ψυχοσωματικα κ εντονο αγχος ειμαι ηρεμη (εκτος κ αμα συμβει κατι που με αγχωσει η με τσαντισει..) φοβαμαι μην με πιασουν κ την ημερα η μην παθω καμια κριση πανικου σε ανυποπτο χρονο (αν κ εχω 3+ μηνες να παθω αλλα ποτε δεν ξερεις..

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Δηλαδη μπορει να σε πιασουν στα καλα καθουμενα κ να τα νιωθεις κ εντονα?? Κ πως το διαχειριζεσαι οταν εισαι μεσα σε κοσμο η αν εκεινη τη στιγμη κανεις κατι σημαντικο??
    Εμενα παλι καλα , μονο το βραδυ με πιανουν, την ημερα τουλαχιστον απο ψυχοσωματικα κ εντονο αγχος ειμαι ηρεμη (εκτος κ αμα συμβει κατι που με αγχωσει η με τσαντισει..) φοβαμαι μην με πιασουν κ την ημερα η μην παθω καμια κριση πανικου σε ανυποπτο χρονο (αν κ εχω 3+ μηνες να παθω αλλα ποτε δεν ξερεις..
    Ναι με πιάνουν ανά πάσα στιγμή και ώρα και συνήθως δε μπορώ να κάνω τίποτα γι αυτό. Είναι εντελώς τυχαίο κι απρόβλεπτο. Οι γιατροί δε μου βρίσκουν τίποτα πάντως. όσο πάει γίνεται και πιο συχνό.

Senior Member
    Γεια σε ολους!Εχω μερες να γραψω γιατι εχω ερθει στο χωριο μου για τις γιορτες & τωρα πηρα καρτα για ιντερνετ.Λοιπον,πριν φυγω,ημουν για καποιες μερες χωρις ενοχλησεις στιν καρδια,για καμια εβδομαδα,μονο αρρυθμια,αλλα οπως σας εχω ξαναπει την εχω καπως συνηθησει αυτην.Εδω & 2-3 μερες εχω σουβλιτσες,δυσπνοια & νιωθω & ενα πιασημο στην αριστερη μερια(πλατη) & οπως καταλαβαινετε μ εχει πιασει φοβος.....μου χει βγει ξυνο!!Βρε παιδια,σας τυχαινουν εσας αυτα η θα εχω κατ & θα μεινω στον τοπο?Σας εχει τυχει να εχετε δυσπνοια & οταν πατε να παρετε βαθια ανασα να σας πιανει ενας πονος στην καρδια???Αχχ,πειτε μου......

Senior Member
    Καλησπερα..Διαβασα πιο πριν οτι εχεις παει σε γιατρους και σου εχουν πει οτι ειναι απο το αγχος.
    Κοιτα βρε να απολαυσεις το χωριο (που εισαι μακρια απο την πολη δλδ) και μην το σκεφτεσαι.

Senior Member
    Ναι Γιωργο,ετσι μου εχουν πει,αλλα ξερεις,το μυαλο,οταν παρουσιαζονται ολα αυτα(τουλαχιστον το βλαμενο το δικο μου!)με πιανει φοβος μηπως αυτη την φορα ειναι κατι διαφορετικο!!!!Ειχατε εσεις ποτε ολα αυτα???

Senior Member
    Καλα αυτο το μυαλο ειναι μεγαλος διαολος...Αλλα οπως εχει τα κακα του εχει και τα καλα του..Οποτε κοιταμε να εκμεταλευτουμε το 2ο :)

Senior Member
    PANH τα χω ολα αυτα που γραφεις!! (οχι που δεν θα τα χα μην μεινω παραπισω λολλ!!)
    Αρρυθμιες το βραδυ, ψυχοσωματικα κ δεν συμμαζευεται..επισης με πιανει πολλες φορες αυτο που λες, να παω να αναπνευσω κ να κοβεται η αναπνοη μου στη μεση κ να νιωθω οτι δεν εχει οξυγονο γυρω μου κ οτι παθαινω ασφυξια...απαισιο συναισθημα , οσο κ να προσπαθεις να μην το σκεφτεσαι, οταν σε πιασει κ δεν σε αφηνει ειναι σκετο βασανιστηριο...

συμφωνω με τον george , πρεπει να μην τους δινουμε κ τοση σημασια..οσο ζουμε με το φοβο οτι ανα πασα στιγμη θα παθουμε κατι, τοσο χειροτερα ειναι..ας προσπαθησουμε να τα αγνοησουμε λιγο, μπας κ μας αγνοησουν κι αυτα..:P

Junior Member
    KALWS SAS VRIKA!EGW PAIDIA EXW PROVLIMA EDW KAI KANA 4 XRONIA...OLA AUTA POU PATHAINW (ZALADES,KRISEIS AGXOUS,OTI THA PATHW KATI KTL.) KSERW OTI EINAI OLA APO TO MUALO,ALLA KAPOIA SUMPTVMATA OTAN ERXONTAI,DEN ME AFINOUN NA DIAPUSTWSW OTI OLA EINAI MESA STO MYALO...TI NA KANW?AUTES TIS MERES ME KAIEI I MOURI,KAI GW PSAXNOMAI SUNEXEIA OMWS AN EXW PURETO,I PIESI I KATI TETOIO...DEN ME AFINEI NA XARW TIS DRASTIRIOTITES MOU...

Junior Member

Hypochondriasis

http://en.wikipedia.org/wiki/Hypochondriasis

Tha ithela na pame oloi gia mpyres...oloi!!! Skeftomai na anoiksoume ena Group, mia omada, ena club pou tha legetai Hypochondriacs...H' Hippochondriacs.

Sas niothw olous, giati ta niothw ola.

Senior Member
    Τι γινεται βρε παιδια,ελεος μ αυτα τα σωματικα & ολα μαζεμενα στην καρδια.....καθημερινα τσιμπηματα,σφιξηματα,ενοχλ ησεις απο πισω αριστερα,στο μερος της καρδιας & οι καταραμενες αρρυθμιες!!!!!Και πανω απ ολα υπαρχουν,δεν ειναι "φανταστικα"!!Βεβαια εχω πολυ καιρο να κανω εξετασεις(ενα χρονο περιπου)αλλα πριν απ αυτο το διαστημα οπως εχω ξαναγραψει,εχω παει σε αρκετους καρδιολογους.Το παλευω μονη μου αλλα ειναι πολυ ενοχλητικα & κουραστικα ολα αυτα,ΠΟΛΥ!!Πολλες φορες σκεφτομαι να παω παλι στην καρδιολογο μου αλλα λεω"αλλα λεφτα παλι...".Αν καποιος τα εχει ολα αυτα,ας μου πει πως νιωθει,παρακαλω....ειναι καπως παρηγορο να τα λες με ανθρωπους που περνουν τα ιδια!

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast