Results 46 to 60 of 156
Thread: Περι ευθιξίας.....
-
18-04-2011, 21:24 #46
- 18-04-2011, 21:42 #47
Να ρωτήσω εγώ κάτι γενικό που μου έκανε εντυπωση;
Υπάρχει κάποιος κανόνας στο forum που να λέει ότι απαγορεύεται άτομα που συμφωνούν, να συμπαθιούνται, να συμπνέουν και να καταλήγουν και (έστω δια-ιντερνετικοί) φίλοι; Ή είναι μήπως τόσο αξιοπερίεργο το ότι στο forum, άτομα με τις ίδιες απόψεις και τρόπους ταιριάζουν περισσότερο και συμφωνούν πιο συχνά, όπως ακριβώς και στη ζωή εκτός υπολογιστη;
Την έχω ξανακάνει αυτή την παρατήρηση, και ακόμα να μου απαντήσει κάποιος επί του αντιθέτου: άτομα που μοιράζονται τις ίδιες ιδέες, παρόμοιες απόψεις, αμοιβαία αισθήματα έναντι διαφόρων θεμάτων, και κατά πάσα πιθανότητα έχουν και κάποια κοινά βιώματα... είναι τόσο ανήκουστο να αντιδρούν εξίσου και όμοια έναντι συγκεκριμένων ερισμάτων, και να αντιπαθούν τα ίδια άτομα; Πρέπει δηλαδή να οργανωθουν σε κλίκα με παρατσούκλια και να λάβουν το προκαθορισμένο σύνθημα του bullying για να εκφράσουν την κοινή τους δυσαρέσκεια με κάτι;[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
18-04-2011, 22:30 #48
σαββα...δεν θυμάμαι να σου ζήτησα κάτι τετοιο...αν έχεις σχετικό απόσπασμα, με χαρά να μου το θυμίσεις...
να σου θυμίσω λοιπόν πως την εποχή που ο κρίνο έφαγε μπαν, μπήκε άλλες εκατό φορές εδώ και απάντησε μια χαρά σε όλους, όπως έκανε και μετά από καιρό σε κάποιο θέμα που θίχτηκε. Δεν θεωρώ λοιπόν πως το συγκεκριμένο μέλος δεν έχει τη δυνατότητα να απαντήσει. Έχει αποδείξει περίτρανα πως δεν τον σταματάει τίποτα αν θέλει να πει κάτι.
Οπότε θεωρώ λιγο άκυρη όλη αυτή την προσπάθεια συγκάλυψης της αδιαφορίας σου για ότι "απόλαυσα" εγώ αυτές τις μέρες.
Ο λόγος που άνοιξα αυτό το θέμα, είναι (και απορώ πόσες φορές πρέπει να σου το πω για να γίνω σαφής), πως δεν θίχτηκες ούτε μια φορά σαν μέλος από τους κατάπτυστους χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο μου και στης ρεμ, (όχι μόνο από την όλγα, αλλά και από την πάνικ και από τον ΚΕΝΟ), και έπιασες την χαλαρή άποψη ενός μέλους, (κάρι), που ΤΟΛΜΗΣΕ να πει πως δεν έγραφε για καιρό και αιτία ήταν ο κρίνο.
Αυτή είναι η διαφωνία μας.
Πως η ευαισθησία σου σταματά στο να προστατέψεις ένα μέλος που δεν είναι εδώ, (και καλά κάνεις, δεν αντιδρώ σε αυτό), αλλά κλείνεις ερμητικά τα μάτια σου μπροστά σε όλο αυτό που υφιστάμεθα τόσες μέρες ενεργά μέλη με το πρόσχημα πως εμείς μπροούμε να αντιδράσουμε.
Λυπάμαι, αλλά για ακόμη μια φορά θα σου πω πως χάνεις το δάσος.
το πρόβλημα μου δεν είναι η όλγα και της το είπα...είναι ένα άτομο με πολλά προβλήματα που κάποτε προσπάθησα να βοηθήσω, όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι.
Ο τρόπος που γράφει και αυτά που λέει, αποδεικνύουν τα παραπάνω.
Το πρόβλημα μου είναι να βλέπω άτομα που εκτιμώ το λόγο τους και τη στάση τους σε αυτό τον χώρο, να εθελοτυφλούν.
Από την άλλη δεν νομίζω πως η κάρι είπε κάτι τόσο βαρυγδουπο και προσβλητικό για τον κρίνο ώστε να πάρει τέτοια διάσταση, όταν λίγες γραμμές παρακάτω, εμείς ακούγαμε τα χειρότερα.
..τη θέση μου για τον αλέξανδρο την είπα, νομίζω πως το έχω εξαντλήσει αυτό το θέμα.
Ειχε τα κότσια να ζητήσει συγνώμη και για μένα αυτό είναι το σημαντικό.
Σου παρέθεσα όμως ένα απόσπασμα της αποχώρησης σου από το φόρουμ, τότε που σε είχε βρίσει η πανικούλα και αν και είχες τη δυνατότητα να απαντήσεις, καταδικάσαμε όλοι το γεγονός, όπως κάναμε και με τον αλέξανδρο.
Όχι, δεν εννοώ πως πρέπει να κάνεις το ίδιο, απλά μη διαχωρίζεις τα πράγματα.
...όταν διαδραματίζονται μερικά πράγματα λίγες γραμμές πιο πέρα, θεωρώ αυτονόητο πως ο άλλος τα βλέπει.
Μη ξεχνάς πως τα πρώτα βρισίδια τα ακούσαμε στις σελίδες που έγραψε και ο αλεξανδρος ότι έγραψε για σένα.
18-04-2011, 22:41 #49
Δεν θυμάμαι να είχαμε τσακωθεί εμείς? Τι να σου πω τώρα... σημειώσεις κρατάς με ποιον τσακώνεσαι εδώ μέσα? Δεν θυμάμαι να μου έχεις μιλήσει άσχημα ούτε να έχω μιλήσει άσχημα σε σένα. Θα έπρεπε να θυμάμαι διαφορετικά?
Μου την έχεις πει και με έχεις ειρωνευτεί άπειρες φορές. Σου έχω απαντήσει δεόντως, αλλά όταν στριμώχνεσαι, ή αλλάζεις νικ, ή εξαφανίζεσαι για να ξεχαστεί το θέμα.
Μήπως ξέχασες πως κάτι βραδια είχες φτιάξει δυο τρία νικ με τα οποία μας έβριζες και η ίδια η διαχείριση σου είπε δημόσια να το κόψεις?
Μήπως ξέχασες πως ζήτησες συγνώμη και υποσχεθηκες πως δεν θα ξανακάνεις διπλοτριπρόφιλο?
Με τον χρήστη keep_walking δεν έχω κάτι το προσωπικό και δεν κατάλαβα εσύ τι του είσαι? Ναι , έχω κάνει και γω κάποιες πλάκες, έχω πει και μαλακίες, έχω μπει και πιωμένος αλλά δεν θέλω να δώσω έκταση σε ότι γίνεται εδώ μέσα. Είναι κρίμα να μην γράφουν παιδιά εδώ μέσα μετά από καιρό και να λενε εγώ έγινα φίλος με τον τάδε/ την τάδε και κάνουμε παρέα. Αυτό δείχνει ότι όντως υπάρχει πρόβλημα αποδοχής ακόμα και έτσι...
Ήταν προσβολές, ειρωνίες και αμφισβήτηση σε ένα ευαίσθητο άτομο που δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα και του την έλεγες συνέχεια σε άπειρα θέματα, με αποκορύφωμα την εποχή με τα δεκάδες νικ, που έπεσε όλο το φόρουμ πάνω σου και το κοψες.
Δεν χρειάζεται να του είμαι τίποτα του κηπ. Είμαι άνθρωπος και δεν μπορώ να βλέπω να φέρεται έτσι κάποιος σε κάποιον χωρίς να τον έχει ενοχλήσει ποτέ.
Δεν είπα ότι εδώ μπαίνουν μόνο οι αποτυχημένοι αν και όποιος μπλέκει με τέτοια (αμφίβολα) θέματα υγείας έχει πέσει σε έναν λάκκο.
Ένα ψυχολογικό πρόβλημα είναι μια αποτυχία του εαυτού, μπορεί όμως να μην είναι μόνιμη η αποτυχία. Αρκετοί άνθρωποι τα ξεπερνάνε αυτά και συνεχίζουν τη ζωή τους... και άλλωστε..
Υπάρχει κάποιος αιώνιος νικητής σε κάτι... δεν νομίζω?
Συνεχίστε τώρα, μην διακόπτω την διαμάχη
18-04-2011, 23:11 #50
lolol, τι emo videάκι είναι αυτό χαχα. Cyber bullying ρε 4 ever
http://www.cyberbullyingprotection.n...es/3114527.jpg
18-04-2011, 23:27 #51
18-04-2011, 23:31 #52
18-04-2011, 23:32 #53
:o
αυτο δεν ειναι κοινη λογικη, ειναι απλος παραλογισμος....
δλδ, οποια μουρλοκακομοιρα μπει εδω για να με βρισει, ειτε γιατι βαριεται, ειτε γιατι της το ζητησαν, ειτε γιατι ετσι της ηρθε, κατα την δικη σου "κοινη λογικη" θα επρεπε να με βαλει σε σκεψεις???????
εχμ
δεν σκεφτομαι ετσι κενο....
για να σου λυσω τις αποριες, προσωπικα δεν με εχει βρισει κανεις εκτος ιντερνετ, ποτε...
εντος ιντερνετ , ειμαστε ολοι αναγκασμενοι σε χωρους οπου συχναζει τοσος κοσμος, να συνδιαλεγομαστε με ατομα που δεν επιλεγουμε αλλα επιλεγουν εκεινα με το ετσι θελω να ασχοληθουν μαζι μας.
εμενα δεν με ενδιαφερουν ολα τα ατομα που επιλεγουν να σχοληθουν μαζι μου, ποσο δε μαλλον να με προβληματισουν κιολας, ειτε με βρισουν ειτε με κολακευσουν...
με προβληματιζει η γνωμη μονο των ανθρωπων που εκτιμω και που εκτιμω την κριση τους.
οι υπολοιποι μπορουν να πιστευουν οτι θελουν για μενα (ασχετως αν θα με βρουν μπροστα τους γι αυτο η οχι...)
18-04-2011, 23:36 #54
Είναι τρομακτική η παγίδα που στήνετε εδώ μέσα. Φαίνεται υπάρχει συγκεκριμένη ομάδα εδώ μέσα με εντολές και προφανώς προσωπικό ώφελος να στέλνει κόσμο στον ψυχίατρο. Ειδάλως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μπαίνουν εδώ μέσα άνθρωποι και το μόνο που κάνουν είναι να ασχολούνται με τα χάλια των υπολοίπων αντί για τα δικά τους χάλια.
18-04-2011, 23:42 #55
γιατι? ποιος δεν ασχολειται με τα δικα του χαλια?
οποιος εχει να πει μια κουβεντα και σε καποιον αλλο, για σενα, δεν ασχολειται με τα προβλημτα του?
μηπως κρινεις απο τον εαυτο σου, που δεν συνηθιζεις να γραφεις μηνυματα συμπαραστασης σε αλλους, παρα μας λες μονο σκεψεις που προβληματιζουν εσενα?
18-04-2011, 23:46 #56
18-04-2011, 23:47 #57
Vince φίλε. Μην μπαίνεις σε τέτοια παρανοικά τριπάκια please. Απλά σαν φορουμ με άτομα που περνάνε ψυχολογικές δυσκολίες είναι λογικό να υπάρχει ευερεθιστότητα, εκνευρισμός, στρες, μειωμένη ικανοποίηση, χαμηλή διάθεση... είναι λογικό να αρπαζόμαστε πιο εύκολα σε σχέση με άλλα φορουμ αυτό είναι όλο. Χαλάρωσε man :P
και αν σας χαλάει τόσο πολύ το φορουμ πατήστε το τετραγωνάκι με το "χ" πάνω δεξιά. Και εμένα με χαλούσε κάποιες φορές που το παράκανα με τα debates και τους καυγάδες και το μετανιώνω που το επέμενα και εγώ τόσο πολύ στα μεγάλα εκείνα κωλο-θρεντ. Μην γινόμαστε υπερβολικοί παίδες χαλαρώστε... Συνειδητοποιήστε ότι κανείς δεν ξέρει τον άλλο εδώ μέσα και ότι έξω θα μπορούσαμε να ήμασταν εντελώς αδιάφοροι ο ένας στον άλλο (αλλά ίσως και φίλοι). Δεν χρειάζεται να απαντάμε στον κάθε τυχαίο cool.Last edited by PETRAN; 19-04-2011 at 00:00.
19-04-2011, 00:13 #58
19-04-2011, 00:43 #59
Well thanks for the reply, αλλά μάλλον παρανοηθήκαμε.
Εννοείται ότι δεν απαιτείται από κανέναν και τον καθένα να συμπαθεί κάποιον άλλο. Αυτό που εγώ ρώτησα είναι, από πού και ως πού, όταν περισσότερα από ένα άτομα αντιδρούν σε κάποιο θέμα και καταλήγουν να "αντιπαθούν" ένα μέλος, έχουν οργανώσει κλίκα εναντίον του; Δεν γίνεται απλά να έχουν τις ίδιες ιδέες και αξίες, και λόγω αυτού να τους ενοχλούν τα ίδια πράγματα;
Με άλλα λόγια, απευθυνόμουν περισσότερο σε σχόλια που έγιναν από τον ΚΕΝΟ παρά σε εσένα και το βιντεάκι σου. Κατανοητό; :)[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
19-04-2011, 01:11 #60
Θεοφανία, θα σου απαντήσω χωρίς παραθέσεις , για να διευκολύνω τη ροή της συζήτησης.
Η θέση μου είναι υπέρ του δικαιώματος κάποιου να μπορεί να αμυνθεί . Σ' αυτή την θέση δεν νομίζω να διαφωνείς, σωστά ? Ωστόσο , εκείνο που σε ενόχλησε είναι η "επιλεκτική μου ευαισθησία" όπως λες στο να μην καταδικάζω παράλληλα την υβριστική συμπεριφορά των μελών εκείνων που καταφέρθηκαν εναντίον σου και της ρεμ. Είναι αυτονόητη η απέχθεια μου σε τέτοιου είδους συμπεριφορές , κι εσύ το ξέρεις καλά - μια και θέλεις να φρεσκάρουμε τις μνήμες μας - ποια ήταν η αντίδραση μου όταν μου κοινοποιήθηκε το ποστ / λεκτικός βόθρος της ρεμ εναντίον της nature. Σταμάτησα να ποστάρω για αρκετό χρονικό διάστημα....
Φαντάζομαι πως θα θυμάσαι την επιλεκτική σου σιωπή τότε, γεγονός που αποδεικνύει πως η ενόχληση σου στην προκείμενη περίπτωση σήμερα είναι άκυρη, εφόσον με την παλιότερη συμπεριφορά σου, στο παρόν ζήτημα που "ξεσπαθώνεις", αυτοαναιρείσαι.
Μα για μένα , δεν είναι αυτό το ζήτημα....Το ζήτημα είναι να μπορεί κανείς να έχει βήμα απέναντι στην αήθεια. Όσο με αφορά, είναι απαράδεκτη οποιαδήποτε υβριστική συμπεριφορά, κι αν αποζητάς την δημόσια καταδίκη των "ενόχων" από μένα, ούτε δικαστής είμαι, ούτε κατήγορος για να απονείμω ποινές , αλλά σαν ισότιμο μέλος με σένα, φυσικά και τις καταδικάζω.
Η όλη δυναμική του θέματος από την πλευρά σου, σπρώχνει τη συζήτηση προς την κατεύθυνση να "αναγκαστώ" να απολογηθώ εγώ , για τι πράγμα αλήθεια ? Για το ότι , κατά την δική σου λογική υποστηρίζω τον κρίνο ? Θα επαναλάβω πως αυτή είναι μια φαιδρότητα...
Έπειτα τι επιχείρημα είναι αυτό που λες, πως το μέλος κρίνο , προκειμένου να υπερασπίζει τον εαυτό του κι αν θέλεις και την υστεροφημία του, έμπαινε με πολλαπλά προφίλ ? Τι σχέση έχει με τη συζήτηση αυτό ? Τι με νοιάζει εμένα , τι τρόπους μηχανεύεται ο καθένας για να μπορεί να αμύνεται σε ότι θεωρεί άδικο ? Η συγκεκριμένη αναφορά δεν συμπλέει με το πνεύμα της δικής μου τοποθέτησης και την θεωρώ εκτός τόπου και χρόνου....
Υπονοείς πως μεροληπτώ υπέρ του κρίνο και μου φαίνεται αστεία και μόνον η εικασία μετά από τόσο καιρό να κάνουμε μια τέτοια συζήτηση, ο φουκαράς ο κρίνο θα έχει ζαλιστεί από το πολύ φτάρνισμα, να "σέρνεται" απρόσκλητος σε φόρα που δεν μπορεί πια να πει την γνώμη του....
Για να καταλαβαινόμαστε. Προσωποποιείς το ζήτημα που έθεσα σαν γενικότητα με αφορμή την αναφορά της carrie στο πρόσωπο του κρίνου. Η παρέμβαση μου δεν αφορά τον κρίνο, αλλά το ΣΥΝΟΛΟ των μελών που θα βρεθούνε στη δυσάρεστη στο μέλλον θέση, να μην μπορούνε να έχουνε πρόσβαση σε δημόσιο βήμα.[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]