Results 391 to 405 of 515
Thread: παλεύοντας στα κύματα
-
18-04-2011, 14:01 #391
- 18-04-2011, 18:31 #392
χεχε να εισαι καλα λακρυμοζα μου!
φιλακια πολλα!!!
19-04-2011, 10:33 #393
22-04-2011, 19:51 #394
Σημερα νιωθω την αναγκη να σας επικοινωνησω για μια πολλοστή φορά τον πόνο μου.
Με έπιασε έτσι ξαφνικά μια τρομερή νοσταλγία για το κέντρο ημέρας…
ξερω τελικα γιατι μου στοίχησε τοσο πολύ…
Δεν είναι μόνο η απουσία της Γιώτας που με πονάει.
Πιο πολύ με πονάει ο λόγος που έφυγα από εκεί.
Όπως είπε η πολύ σωστά η Θεοφανία δεν ορκίστηκαν έτσι ξαφνικά όλοι εχθροί μου.
Δεν φταίνε μια ζωή οι άλλοι για όλα.
Ούτε η αδερφή μου, ούτε η μητέρα μου, ούτε κάποιες απορρίψεις που εισέπραξα στο παρελθόν ,ούτε η διπολική διαταραχή είναι αποκλειστικά υπεύθυνες για όλες τις λανθασμένες κινήσεις και επιλογές της ζωής μου.
Είναι πολύ βολικό να επιρρίπτουμε συνεχώς τις ευθύνες σε τρίτους.
Πονάω γιατί κατέληξα στο συμπέρασμα πως απειρες φορες άφησα αχαλίνωτο τον εγωκεντρισμό μου.
Η ψυχολόγος μου, με βοήθησε να καταλήξω σε αυτά τα συμπεράσματα.
Και όλοι εσείς.
πολλοί από εσάς βέβαια, είχατε την διορατικότητα να δείτε πως πίσω από το «κακομαθημένο παιδί»,βρίσκεται μία ενήλικη γυναίκα με ευαισθησίες, η οποία κλαίει συνειδητοποιώντας την τραγικότητα της κατάστασής της …και σας ευχαριστώ θερμά για αυτό.
Βικυ μου που είσαι?
Κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μην σε πάρω στο κινητό.
Όχι δεν θα σε πάρω.
Τα παθήματα γίνονται μαθήματα.
Έστω και αργά…
Ή μήπως δεν είναι τελικά και τόσο αργά???
22-04-2011, 21:05 #395
Γεια σου γλυκιά amelie. Είμαι λαθραναγνώστης της ιστορίας σου. Αποφάσισα λοιπον να σου γράψω δυο λόγια με αφορμή το τελευταίο ερώτημά σου. Όχι, δεν είναι αργά για σένα . Απο αυτά που διαβάζω βλέπω έναν ευαίσθητο άνθρωπο, αλλά και έξυπνο. Είμαι σίγουρη ότι θα τη βρεις την άκρη. Καλή Ανάσταση
23-04-2011, 00:20 #396
...οχι....φυσικά και δεν είναι αργά...
Είσαι πολύ μικρή για να σκεφτεις πως είναι αργά.
Αν γυρίσεις πίσω το ρολόι, θα δεις πως όταν ήσουν 25 πχ, ένιωθες μεγάλη έναντι των 15 σου. Τώρα είσαι 35 και νιώθεις μεγάλη έναντι των 25...Κοίτα όμως μπροστά και σκέψου πως είσαι μικρή έναντι των 45.
Ξέρεις τι θέλω να πω με αυτό? Ποτέ δεν είναι αργά, εκτος και αν είσαι 100.
Για μένα απόψε έκανες ένα τεράστιο βήμα και κατά τη γνώμη μου "είδες" το μισό πρόβλημα.
Το άλλο μισό είναι όλα αυτά που αντιμετωπίζεις, (ασθένεια, οικογένεια). Εκεί όμως δεν φταις εσύ.
Στο κομμάτι που σου αναλογεί, το δουλεύεις, το ψάχνεις, πας μπροστά.
Αυτό από μόνο του είναι μια μεγάλη νίκη.
Χαμογέλα και προχώρα. Έχεις πάρει το δρόμο που μόνο σε πιο φωτεινά μονοπάτια θα σε οδηγήσει...
23-04-2011, 11:26 #397
Θεοφανία μου,
εχεις δικιο πως δεν ειναι αργα...ναι ποτε δεν ειναι αργα.
απλα περναω την κριση των 30+ ή μαλλον πιο σωστα των 40-
προβληματιζομαι πολυ.
προβληματιζομαι απο τη μια γιατι σε αυτη την ηλικια θα επρεπε να βρισκομαι στο απωγειο της δημιουργικοτητας μου στον επαγγελματικο τομεα.
απο την αλλη με εχει πιασει μια παραλογη(?) φοβια οτι δεν μου μενουν πολλα χρονια ακομα προκειμενου να "προλαβω" να ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ.(ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ).
κανω παρα πολλες καταχρησεις με το "αλλοθι" "we only live once"(με κυριοτερες το καπνισμα και την υπερβολικη καταναλωση κοκα-κολας) και αργα η γρηγορα θα την πληρωσω.
η εμμηνοπαυση,που ειναι μια ηλικια που αρχιζουν τα προβληματα υγειας δεν ειναι και τοσο μακρυα.
αυτες τις μερες γραφω και σκεφτομαι συνεχεια καταθλιπτικα.
τελικα με προτιμω ετσι.
τουλαχιστον ειμαι πιο ηρεμη.
deep purple σε ευχαριστω θερμα για τα καλα σου λογια.
με την σειρα μου να ευχηθω και γω σε σενα και σε ολους σας ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
μια ψυχη που βρισκεται καπου εδω τρυγυρω μου ειπε πως σε μια γλωσσα ΠΑΣΧΑ σημαινει ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
ΑΜΗΝ(ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΟΥΜ)
23-04-2011, 13:06 #398
23-04-2011, 14:39 #399
λολ Θεοφανια
το καταλαβαινω οτι δεν το λες κακοπροαιρετα και οτι εγω σου εδωσα καθε "δικαιωμα" να ανησυχεις για την σεξουαλικη μου ζωη,δεν ηρθες μια ωραια πρωια να μου πεις Αμελι πως πανε τα σεξουαλικα σου?
ομως...κοιτα:
για διαφορους λογους δεν θα ηθελα να συνεχισω να συζηταω τοσο "λεπτα" ζητηματα δημοσια.
νομιζω πως δεν με βοηθαει.
εκτος αμα γυρισω καμια μερα πιωμενη και βγω παλι εκτος ελεγχου.
αμα δειτε παλι κεφαλαια μπολτ γραμματα να ξερετε οτι εχω πιει και οτι ειμαι σε υπομανιακο μουντ με οτι αυτο συνεπαγεται...
να ξερεις παντως οτι οταν εισαι καταθλιψη,το τερας της διπολικης δεν σου αφηνει πολλα περιθωρια για σεξουαλικες επιθυμιες.
however...μου αρεσαν πολυ τα υπολοιπα σχολια που εκανες.
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ!
26-04-2011, 14:21 #400
μετα απο τεραστια εσωτερικη παλη μεσα μου πηρα την αποφαση να σας αποκαλυψω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ που με βασανιζει.
ειμαι ερωτευμενη με την Βικυ,την ψυχολογο μου.
χθες που ελειπαν ολοι απο το σπιτι,ηπια δεν ξερω και γω ποσα λιτρα μπυρας και αφου της εστειλα 5 μηνυματα του τυπου "σε σκεφτομαι"
"εχω ερωτευει την ψυχουλα σου κυριως",την πηρα στο καπακι τηλ. και αρχισα να της λεω διαφορα-γιατι ειχαν φυγει οι αναστολες λογω του αλκοολ.
δεν θυμαμαι ειλικρινα ποσα πραγματα της ειπα και τι ακριβως μου απαντησε,γιατι εχω κενα μνημης λογω του οτι ειχα κατεβασει ολο τον βοσπορο.
το μονο που θυμαμαι ειναι οτι της ειπα οτι "φανταζομαι εμενα και σενα σε περιπτυξη με εμενα να εχω ενεργητικο ρολο για να σε βλεπω πως εκφραζεσαι και να σου δινω ευχαριστηση".(νομιζω πως καταλαβαινετε καλα τι εννοω...)
επισης την ρωτησα οταν ειναι με τον συντροφο της ποσες φορες ερχεται σε οργασμο.
πρωτη φορα την ακουσα τοσο σοβαρη.
την ρωτησα αν σκοπευει να με διωξει και μου ειπε "θα τα πουμε απο κοντα".
τι σημαινε αραγε αυτο το θα τα πουμε απο κοντα?
κι αν με διωξει τι θα πω στους γονεις μου ενω τοσο καιρο τους ελεγα οτι τα παμε πολυ καλα?
οτι εχουν μια λεσβια κορη?
τελος παντων αυτο μπορω να το διαχειριστω,θα βρω μια δικαιολογια...
τον ερωτα μου με την Βικυ πως θα ξεπερασω μου λετε?
και αν με διωξει ποτε θα ξαναδω το γλυκο της προσωπακι?
bipolar,bisexual πολλα bi επεσαν μαζεμενα και δεν τα αντεχω.
εντομεταξυ τα μονα ατομα που επικοινωνω τελευταια ειναι δυο αντρες ο ενας ειναι ο Μαριος που αν του πω κατι τετοιο θα φυγει τρεχοντας,γιατι προερχεται απο μια τρομερα συντηρητικη οικογενεια και ο αλλος ειναι ενα παιδι που ανεκαθεν με γουσταρε ως γυναικα και αν του πω κατι τετοιο θα σταματησει να εχει βλεψεις για μενα και σε περιπτωση που μου ξαναγυρισει το straight κομματι μου αποκλειεται να με θελει,αν και ο συγκεκριμενος ειναι πολυ "operminded".
για αυτο τα λεω σε σας.
σημερα της εστειλα ενα τελευταιο μηνυμα λεγοντας της "δεν θελω να σε χασω ως ψυχολογο,εχω πολλα να παρω απο σενα,συγνωμη που αφησα τις μπυρες να μιλησουν".
"παρε με ενα τηλεφωνο μονο για να μου πεις οτι δεν θα με διωξεις"
δεν απαντησε...
και οντως παιδια ειναι πολυ κριμα να την χασω.
οχι γιατι δεν θα βλεπω πια το ωραιο της προσωπακι,αλλα γιατι με βοηθαει παρα πολυ.
Χριστε μου πως θα την αντικρισω την Πεμπτη μετα απο αυτα που της ειπα...?
δεν με απασχολει πια ουτε το οικονομικο,ουτε το ασφαλιστικο,ουτε ο Μαριος,ουτε τα οικογενειακα προβληματα.
σκεφτομαι συνεχως την Βικυ μου...
υ.γ.μετα απο ολα αυτα που σας εχω πει δεν νομιζω οτι θα μπορεσω ποτε να ερθω σε ενδεχομενο νεο meeting.Last edited by amelie74; 26-04-2011 at 17:28.
26-04-2011, 14:27 #401
Σ' αγαπώ
σ' αγαπώ γιατί είσαι ωραία
σ' αγαπώ γιατί είσαι ωραία
σ' αγαπώ γιατί είσαι εσύ
Αγαπώ
αγαπώ κι όλο τον κόσμο
αγαπώ κι όλο τον κόσμο
γιατί ζεις κι εσύ μαζί
Το παρα
το παράθυρο κλεισμένο
το παράθυρο κλεισμένο
το παράθυρο κλειστό
Άνοιξε
άνοιξε το ένα φύλλο
άνοιξε το ένα φύλλο
την εικόνα σου να δω.
ΒΙΚΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ!!!
ΣΕ ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΠΑΡΑΦΟΡΑ!!!
26-04-2011, 14:55 #402
λολ αμελί...(έχω τόση δουλειά και κατάφερες να με αποσπάσεις με τα μνμ σου)
Καταρχήν γιατί ήπιες? (αφήνω τη ρεμ να σε "τακτοποιήσει" σε αυτό το κομάτι :ρ)
Το ότι ερωτεύτηκες την ψυχολόγο σου δεν σε κάνει ούτε λεσβία ούτε σε κατατάσει σε άλλη κατηγορία ανθρώπων που ντρέπονται για οποιαδήποτε σεξουαλική/συναισθηματική ορμή τους.
Άλλωστε και λεσβία/μπαι κλπ να ήσουν γιατί να είναι κάτι που σε κάνει να ντρέπεσαι?
Απ την άλλη θεωρώ πως το πρόβλημα σου είναι πως έχεις καιρό να βρεθείς ερωτικά με κάποιον, έχεις συσσωρεύσει πολύ σεξουαλικό θέλω και κάπου εκεί το μπερδεύεις με τα συναισθηματικά σου, που όπως σου/μας έχει δείξει η ιστορία σου έχεις την τάση να δημιουργείς σχέσεις εξάρτησης με τους θεραπευτές σου, (βλ πρωην γιωτα).
Όλα αυτά μαζί με το αλκοόλ έγιναν ένας αχταρμάς και το αποτέλεσμα το είδες.
Αν η ψυχολόγος σου είναι σωστή και καλή επαγγελματίας, για το μόνο που θα τ ακούσεις είναι που την έπρηξες στα τηλέφωνα και τα μνμ μέρες αργίας που ήθελε η γυναίκα να φάει κανένα κοψίδι..:ρ
Θα σου φανεί επιφανειακό αυτό που θα σου πω, αλλά πήγαινε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να κάνεις σεξ. Αφού υπάρχει ο τύπος που σε θέλει και απ ότι φαίνεται δεν σου είναι αδιάφορος, πήγαινε να ξελαμπικάρεις παιδάκι μου λίγο σεξουαλικά, να βάλεις αυτό το κομμάτι στην άκρη και μετά να διαχειριστείς το συναισθηματικό σου.
(Για να πας με την ψυχολόγο σου δεν έχεις ελπίδες, οπότε ξέχνα το από τώρα, δεν θα σε περιμένει με σαμπάνια και φράουλες με σαντιγί την Πέμπτη στο γραφείο).
26-04-2011, 17:08 #403
αμελί. πρέπει να σταματήσεις να πίνεις. το ποτό δεν σε χαλαρώνει, δεν σε κάνει easy-going. σε οδηγεί σε υπερβολές.
26-04-2011, 17:46 #404
Θεοφανια μου ηπια γιατι ελειπαν οι γονεις απο το σπιτι και ηταν μια καλη ευκαιρια να πιω,μιας και δεν μου δινονται συχνα τετοιες ευκαιριες.
ηθελα να χαρω και γω λιγακι την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου,γιατι οπως ξερεις τους τρωω ολους στη μαπα καθημερινα.
αυτα που της ειπα τα ενιωθα και πριν πιω,απλα το αλκοολ με βοηθησε να τα εκφρασω.
οσο για τον τυπο που με θελει:
1)με θελει για one night stand γιατι εχει σχεση
2)μενει σε αλλη πολη χιλιομετρα μακρυα.
οσο σεξουαλικο θελω και να εχω συσσωρευσει μεσα μου Θεοφανια μου,δεν γουσταρω τις φασεις της μιας βραδυας και δη με δεσμευμενους.
οχι επειδη το θεωρω ανηθικο,απλα γιατι θελω την αποκλειστικοτητα.
ασε που και να πηγαινα μαζι του,την Βικυ θα φαντασιωνομουν...
την Βικυ φαντασιωνομαι με ή χωρις μπυρες.
εχω ξεχασει πια οριστικα το κεντρο ημερας.
πλεον σκεφτομαι το κεντρο Ιωαννας,το οποιο ειναι ακρως προβληματικο και ακρως προβληματισμενο.
και να σου πω και κατι αλλο?
την περιοδο που ειχα πολυ ενεργο σεξουαλικη ζωη,συνυπηρχαν οι λεσβιακες τασεις.
αυτο απο μονο του λεει πολλα.δεν συμφωνεις?
υ.γ.θερμη παρακληση και στα υπολοιπα μελη του φορουμ : μην με βλεπετε ουτε ως διπολικη,ουτε ως αμφιφυλοφιλη.
προσπαθηστε να με δειτε,περα απο "ταμπελες", απλα σαν εναν ανθρωπο που ερωτευτηκε εναν αλλο ανθρωπο.
26-04-2011, 20:07 #405
αμελί...
κανείς δεν σε αντιμετωπίζει ως διπολική ή ως ομοφυλόφιλη, έλεος.
Εγώ είμαι αυτή που έχει σταθεί εκατό φορές στο χαρακτήρα σου και όχι στην ασθένεια σου, αυτό δεν σου λέει κάτι για το αν βάζω ταμπέλες?
Οκ, είσαι μπαι. τι νομίζεις πως θα καταφέρεις με τη Βίκυ?
Τίποτα, φυσικά.
Ακόμη και αν αυτή, (λέμε τώρα), είχες τραβήξει λαχείο και είναι μπαι, την δεσμεύει η δουλειά της.
Βρήκες μετά από καιρό έναν θεραπευτή να σε βοηθήσει και τώρα τι κάνεις? Προσπαθείς με τη συμπεριφορά σου να τη διώξεις και αυτή από τη ζωή σου.
Αν συγκρίνουμε και τη στάση σου με το Κέντρο Ημέρας που καταλήγουμε?
Πως είσαι αυτοκαταστροφική, σα να μη θες να πας παρακάτω.
Ξέρεις πως ότι σου λέω, στο λέω με κάθε συμπάθεια...