ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΗ - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 19 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 284
    Senior Member
    Κοιτα να σου πω,εμενα δεν μου καθεται οποια θελω γιατι δεν το επιδιωκω αυτο.Εχω μαζεψει τηλεφωνακια αλλα πιο περα δεν εχω παει.Εσυ γιατί νομιζεις οτι οι ανθρωποι πάνε στα club ή στα παρτι?Εκει γινεται η ολη δουλεια,ακομα και να εισαι άχαρος στην προσεγγιση της γυναικας,μονο και μονο 10 κοπελες να ρωτησεις στην ψυχρα "Θελω να κανουμε σεξ" τουλαχιστον 1 θα σου πει ναι.Εγγυημενο.Εκτος και αν σε ενδιαφερει κατι παραπανω οπως και εμενα,τοτε δυσκολευουν τα πραματα γιατι πρεπει να γνωρισεις μια κοπελα απο καποιο κοινωνικο κυκλο (σχολη,δουλεια κτλ) και να την εχεις απο κοντα καθημερινα για να αναπτυξετε σιγα σιγα σχεση

Banned
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Is this Cretan? lol
    yeah it is.this is creta!

Senior Member
    Οι προτιμήσεις μας εδώ συγκλίνουν... Δεν συχνάζω σε κλαμπ οπότε δεν διαπιστώσει κάτι αντιστοιχο... δεν έχω δοκιμάσει μάλλον... Δεν μπορώ να "πηδήξω" στην ψύχρα! Αυτο το έχω δοκιμάσει με πλήρη αποτυχία... Είμαι λίγο ρομαντικούλης... δεν φταίω εγώ...

Senior Member
    Mαθε μπαλιτσα απο τον τυπο εδω!!!> http://www.youtube.com/watch?v=vK_xSkdiD9w

http://www.youtube.com/watch?v=8seEKJPKXKo

http://www.youtube.com/watch?v=Rbl7kEeM374

ΛΟΛΟΛΟΛΟΛ

ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΣΙΜΠΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙΑ!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Παστελι View Post
    yeah it is.this is creta!
    Και τί σημαίνει;

Senior Member
    purple puppet, στα πάρτυ πας γιατί έχει τσάμπα φαί και ποτό!

Banned
    this is spartan!!!!looool

Senior Member
    Οι προτιμήσεις μας εδώ συγκλίνουν... Δεν συχνάζω σε κλαμπ οπότε δεν διαπιστώσει κάτι αντιστοιχο... δεν έχω δοκιμάσει μάλλον... Δεν μπορώ να "πηδήξω" στην ψύχρα! Αυτο το έχω δοκιμάσει με πλήρη αποτυχία... Είμαι λίγο ρομαντικούλης... δεν φταίω εγώ...
    Φίλε τα καλά παιδια μένουν στο ράφι,οι γυναίκες τον γουσταρουν ψυχρο και νταή τον αντρα,γενικα καπως αλητη ρε παιδι μου.Μου τη σπαει αυτο αλλα τεσπα.

Ουτε εγω συχναζω σε κλαμπ διοτι εχω καταλαβει οτι οσοι πανε εκει κυριως το σεξ ψαχνουν,αυτο που μενει τοτε ειναι ο κοινωνικος σου κυκλος,πολυ μα πολυ δυσκολο να κανεις κατι,εμενα με απερριψε συμφοιτητρια προσφατα και αν και υπαρχουν τοσες ωραιες να επιλεξω,καμια αλλη εκτος απο αυτην δεν μου εχει κανει κλικ,οποτε προς το παρον περιμενω μεχρι να πετυχω κατι καλυτερο,αμφιβαλλω κατά ποσο θα συναντησω κατι καλυτερο αν και υπαρχουν τοσα κοριτσια.Εσενα ο κοινωνικος σου κυκλος ειναι μεγαλος?Εχεις πολλες επιλογες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    purple puppet, στα πάρτυ πας γιατί έχει τσάμπα φαί και ποτό!
    Ναι καλά,εκτος και αν με το τζαμπα φαγητο υπονοείς απο το άλλο το φαί.....

Senior Member
    όχι δεν υπονοώ τίποτα. το κανονικό φαί εννοώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    όχι δεν υπονοώ τίποτα. το κανονικό φαί εννοώ.
    Τελοςπαντων,ισως είναι και το φαί ένα κίνητρο....

Senior Member
    Όχι αγαπητέ! Αλλά πίστεψέ με πάντα υπάρχει η "υπέροχη" έκει έξω αρκεί να το θέλεις... Πάλι αναπαραγάγεις στερεότυπα του 50! Υπάρχουν πολλοί τρόποι πέραν του κλαμπ για να βρεις αυτό που ψάχνεις... Προτιμώ να τα ρίξω σε μια κοπέλα στον δρομο παρά αυτό... Πέραν της σχολής έχεις αναπτύξει άλλα ενδιαφέροντα;... Εναλλακτικοί τρόποι διασκέδασης μπορούν να σε φέρουν σε επαφή με έναν άλλο κόσμο...

ti trwte?kanoniko fai?
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Όχι αγαπητέ! Αλλά πίστεψέ με πάντα υπάρχει η "υπέροχη" έκει έξω αρκεί να το θέλεις... Πάλι αναπαραγάγεις στερεότυπα του 50! Υπάρχουν πολλοί τρόποι πέραν του κλαμπ για να βρεις αυτό που ψάχνεις... Προτιμώ να τα ρίξω σε μια κοπέλα στον δρομο παρά αυτό... Πέραν της σχολής έχεις αναπτύξει άλλα ενδιαφέροντα;... Εναλλακτικοί τρόποι διασκέδασης μπορούν να σε φέρουν σε επαφή με έναν άλλο κόσμο...
    Φίλε συμφωνουμε,σου ειπα οτι στον κοινωνικο μας κυκλο θα βρουμε αυτο που ψαχνουμε.Αν σου πω οτι ασχολουμαι περισσοτερο με ολα τα αλλα ενδιαφεροντα μου παρα με τη σχολη?Αλλα σε επαφη με τι κοσμο να με φερουν,τι εννοεις?

Αν την πεσεις σε καμια στο δρομο,κλεψε τις ατακες απο τον τυπο στα βιντεο που παρεθεσα!!!!

Senior Member
    purple puppet, καλύτερα να χαλαρώσεις και να μην σκέφτεσαι "εγώ θα περιμένω μεχρί να βρω το υπεργαμάτο άτομο". θα το μετανιώσεις. επίσης σκέψου ότι μπορεί κάποιος στην αρχή να μην σου γεμίζει το μάτι, αλλά στην πορεία να ανακαλύψεις ότι είχες άδικο. και το αντίστροφο. επίσης, να ξέρεις ότι με το σεξ έρχεσαι πιο κοντά με τον άλλο, είναι απαραίτητο για να προχωρήσει μια σχέση. για να δεις και αν ταιριάζεις και σε αυτόν τον τομέα.

πάντως μην λες μεγάλα λόγια, και μην βγάζεις τόσο απόλυτα συμπεράσματα για τους ανθρώπους.

Page 15 of 19 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast