Ομοφυλόφιλες σκέψεις και όχι μόνο. Υπάρχουν και άλλοι; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 131
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο θεωρεις οτι η ελλειψη αυτοπεποιθησης σου, ειναι μια απο τις αιτιες των ομοφυλοφιλικων σου προτιμησεων.
    και οι ανδρες ξερεις ειναι επιλεκτικοι και μαλιστα εχεις πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να σε απορριψει ενας ανδρας, μιας και η πλειοψηφια δεν ελκεται απο ανδρες σεξουαλικα και θα σε απερριπτε ετσι κι αλλιως εξαιτιας αυτου... αν βαλεις μαλιστα και οσους απο τους αλλους που ειναι οντως ομοφυλοφιλοι δεν ελκυονται απο εσενα προσωπικα, σιγουρα ενα μεγαλο μερος του ανδρικου πληθυσμου θα σε απερριπτε, αρα η απωθητικη σου χιλοπιτα θα ηταν πολου πιο πιθανη απο εναν ανδρα...
    πως δικαιολογεις λοιπον, η ελλειψη αυτοπεποιθησης να σε στρεφει στους ανδρες και οχι στις γυναικες? νομιζω δεν ειναι σωστος συλλογισμος, οπως επισης πιστευω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ οτι οι ομοφυλοφιλικες η μη προτιμησεις δεν επηρρεαζονται απο την αυτοπεποιθηση αλλα απο αλλους παραγοντες..

συμφωνώ.....Και γω θαυμάζω το σώμα της Σάσα Μπάστα, αλλά δεν θέλω να κάνω σεξ μαζί της.....:)

Banned
    Κοίταξε, αρκετοί ψυχοκοινωνικοί παράγοντες, όπως το άγχος, ο φόβος, οι προκαταλήψεις και βεβαίως η χαμηλή αυτοεκτίμηση, δεν αφήνουν 'χώρο' να εκφραστεί ελεύθερα η σεξουαλικότητα, ούτε βελτιώνουν τη δυνατότητα προσέγγισης άλλων ανθρώπων και διατήρησης σχέσεων. Επίσης, καταλαβαίνω ότι μπορεί να ταυτίζεσαι με άλλους άντρες πιο ωραίους, πιο επιτυχημένους, πιο, πιο... Μπορεί μια αίσθηση ανεπάρκειας σε συνδυασμό με την αγχωτική πλέον επιθυμία να αποκτήσεις σχέση-οικογένεια να εντείνει τις ομοφυλοφιλικές σκέψεις.

Γενικά, θα ήθελα να πω ότι σίγουρα δεν είναι όλες οι φαντασιώσεις και οι σεξουαλικές πράξεις ενδεικτικές ενός σεξουαλικού προσανατολισμού. Και σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι οποιοσδήποτε άνθρωπος είχε ομοφυλοφιλικές σκέψεις και εμπειρίες, είναι καταπιεσμένος γκέι και τίποτα άλλο. ΟΜΩΣ, δεν μπορούμε και να πούμε ότι κάθε ομοφυλοφιλική σκέψη και επιθυμία είναι κάτι σαν σύμπτωμα μιας 'ασθένειας' που ονομάζεται χαμηλή αυτοεκτίμηση και τίποτα παραπάνω, κατά συνέπεια χρειάζεται να 'θεραπευτεί'

Γι' αυτό, πηγαίνοντας πλέον ειδικά στην περίπτωσή σου, θα ήθελα να σκεφτείς μήπως προσπαθείς να καταπιέσεις και να εξοντώσεις κάτι αυθεντικό και υπαρκτό, επειδή δεν βολεύει τις επιδιώξεις σου (σχέση με γυναίκα-οικογένεια). Πιστεύεις ότι είναι λογικό στην ηλικία σου και με τη συλλογή εμπειριών που περιέγραψες, καθώς και με την επιμονή κάποιων σκέψεων-μοτίβων συμπεριφοράς, να αποδίδονται όλα στην χαμηλή αυτοεκτίμηση?

Member
    Remedy kai Theofania, δεν ξέρω αν διαβάσατε από την αρχή την ιστορία μου. Δεν νομίζω να κάνω λάθος. Αν είχα αυτοπεποίθηση με τις γυναίκες και θα τις κυνηγούσα και δεν θα ζητούσα στις ομοφυλόφιλες σκέψεις μου, όσα εγώ θεωρώ (έστω και αδικαιλόγητα)ότι δεν έχω. Και συνεχίζω την ιστορία μου: τελειώνει το πανεπιστήμιο. Στρατό δεν πήγα, γιατί είχα λόγο υγείας που μου επέτρεπε να υπηρετήσω ως Ι4 ή να κριθώ Ι5. Φοβόμουν να βρεθώ με τόσους άνδρες, όταν εγώ ένιωθα να υστερώ απέναντί τους στην σεξουαλική ζωή κτλ. Δεύτερο που ένιωσα να με σταμπάρει στην γενέτειρά μου. Ρίχτηκα με τα μούτρα στην δουλειά και για να σταδιοδρομήσω αλλά και για να μην σκέφτομαι όσα δεν ήθελα. Τα φτιάχνω με μια πανέμορφη μουν..... που εκείνη με πλησίασε. Εμένα μου ήταν δύσκολο να φλερτάρω, όπως είπα. Δεν άφησα τον εαυτό μου να δεθεί μαζί της. Όσο και αν είμαι συναισθηματικός το μην αφήνεσαι μη συνδέεσαι με έκανε να μοιράζομαι μαζί της σεξουαλικές στιγμές, εξόδους και να της ανοίγομαι για άλλα πράγματα όχι για όσα γράφω, αλλά χωρίς να νιώθω να δένομαι μαζί της. Θα συνεχίσω....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μαλιστα εχεις πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να σε απορριψει ενας ανδρας, μιας και η πλειοψηφια δεν ελκεται απο ανδρες σεξουαλικα και θα σε απερριπτε ετσι κι αλλιως εξαιτιας αυτου...
    Ισως η συγκεκριμενη απορριψη να μοιαζει πιο ασφαλης για μερικους αντρες. Δηλαδη μπορει αν το πας συγκριτικα μετα απο μια απορριψη απο γυναικα θα σκεφτοταν οτι η συγκεκριμενη ισως δεν τον γουσταρε. Σε αντιστοιχη απορριψη απο αντρα το πιθανοτερο ειναι να σκεφτοταν οτι αυτος που τον απερριψε απλα δεν ηταν ομοφυλοφιλος. Φαινεται καπως διαφορετικο.

@stin korifi ισως οι εμπειριες που ειχες οταν ησουν μικρος εβαλαν το μυαλο σου σε σκεψεις περι ομοφυλοφιλιας. Αν σου βγαινει να δοκιμασεις κατι με αντρα καντο χωρις να σκεφτεσαι τι και πως. Μπορει να ξεκαθαρισουν καποια πραγματα μεσα σου.

Banned
    Quote Originally Posted by stin korifi View Post
    Αν είχα αυτοπεποίθηση με τις γυναίκες και θα τις κυνηγούσα και δεν θα ζητούσα στις ομοφυλόφιλες σκέψεις μου, όσα εγώ θεωρώ (έστω και αδικαιλόγητα)ότι δεν έχω.
    Αγαπητέ stin korifi, δες και το προηγούμενο μήνυμά μου, και σαφώς δεν θέλω να σε στενοχωρήσω ή να ακυρώσω όσα πιστεύεις, όμως αυτό που γράφεις εδώ δεν ισχύει. Οι ομοφυλόφιλες σκέψεις δεν υπάρχουν μόνο ως επιθυμία όσων δεν έχουμε. Γιατί δεν έχεις το ίδιο σκεπτικό για τις ετεροφυλόφιλες σκέψεις? Δεν θα μπορούσαμε δηλαδή να πούμε ότι η απουσία μιας κατάλληλης μητρικής φιγούρας σε οδήγησε να επιθυμείς και να σκέφτεσαι γυναίκες? Με λίγα λόγια, από πού προκύπτει ότι η μοναδική αυθεντική / υγιής επιθυμία μέσα σου είναι η έλξη για γυναίκες? Μήπως είναι απλά αυτό που πιστεύεις ότι θα έπρεπε να συμβαίνει?

Η πρόταση σου θα μπορούσε να γραφτεί ως εξής. "Αν είχα αυτοπεποίθηση, θα επεδίωκα και θα διατηρούσα σχέσεις με άτομα που επιθυμώ". Τελεία. Αυτό είναι στο οποίο βοηθά η αυτοπεποίθηση. Το 'δεν θα ζητούσα στις ομοφυλόφιλες σκέψεις μου...' είναι κάτι που δεν προκύπτει από πουθενά.

Member
    Πριν συνεχίσω την ιστορία μου απαντώ στον rock οτι έχω δικιμάσει με άνδρες. Αυτό που μου αρέσει να μου κάνουν είναι στοματικό έρωτα, αλλά μέχρι εκεί. Μετά όμως νιώθω πολύ άσχημα γι' αυτό που έγινε. Στην marina απαντώ ότι δεν πολυκαταλαβαίνω αυτό που μου γράφει, όμως δεν μου έλειπε μητρική φιγούρα,για να σκέφτομαι γυναίκες. Και συνεχίζω την ιστορία μου:στην πορεία αυτών των ετών κάποιες στιγμές έκανα κάτι με άνδρες: τους μέτρησα, ήταν δέκα. Και αυτό που μου έκαναν ήταν πεολειχία. Τίποτα παραπάνω. Μου άρεσε: σημειωτέον ότι καμία από τις συντρόφους μου δεν ήξερε να μου κάνει. Και αυτό συνέβαινε, όταν είτε ήμουν στεναχωρημένος για κάτι που συνέβη στο σπίτι, είτε γιατί κάτι το εισπέπραττα ως απόρριψη. Όλα αυτά τα χρόνια είχα είτε συναντήσεις είτε επικοινωνία με τον ψυχοθεραπευτή μου αλλά από ένα σημείο και μετά αναμασούσαμε τα ίδια πράγματα. Μεγάλη η δαπάνη και χωρίς αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά. Με την τελευταία μου σχέση προχωρήσαμε σε επίσημη δέσμευση, πλην όμως άρχιζε να με πιέζει με μαλακίες και αναγκάστηκα να χωρίσω. Έκτοτε είμαι μόνος...... Θα επανέλθω πλέον με συγκεκριμένα ερωτήματα και αν ξέχασα κάτι θα το αφηγηθώ... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.....................

Junior Member
    Πριν συνεχίσω την ιστορία μου απαντώ στον rock οτι έχω δικιμάσει με άνδρες. Αυτό που μου αρέσει να μου κάνουν είναι στοματικό έρωτα, αλλά μέχρι εκεί. Μετά όμως νιώθω πολύ άσχημα γι' αυτό που έγινε. Στην marina απαντώ ότι δεν πολυκαταλαβαίνω αυτό που μου γράφει, όμως δεν μου έλειπε μητρική φιγούρα,για να σκέφτομαι γυναίκες. Και συνεχίζω την ιστορία μου:στην πορεία αυτών των ετών κάποιες στιγμές έκανα κάτι με άνδρες: τους μέτρησα, ήταν δέκα. Και αυτό που μου έκαναν ήταν πεολειχία. Τίποτα παραπάνω. Μου άρεσε: σημειωτέον ότι καμία από τις συντρόφους μου δεν ήξερε να μου κάνει. Και αυτό συνέβαινε, όταν είτε ήμουν στεναχωρημένος για κάτι που συνέβη στο σπίτι, είτε γιατί κάτι το εισπέπραττα ως απόρριψη. Όλα αυτά τα χρόνια είχα είτε συναντήσεις είτε επικοινωνία με τον ψυχοθεραπευτή μου αλλά από ένα σημείο και μετά αναμασούσαμε τα ίδια πράγματα. Μεγάλη η δαπάνη και χωρίς αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά. Με την τελευταία μου σχέση προχωρήσαμε σε επίσημη δέσμευση, πλην όμως άρχιζε να με πιέζει με μαλακίες και αναγκάστηκα να χωρίσω. Έκτοτε είμαι μόνος...... Θα επανέλθω πλέον με συγκεκριμένα ερωτήματα και αν ξέχασα κάτι θα το αφηγηθώ... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.....................

γεια σας και από μένα. Ήθελα να εστιάσω την προσοχή μου σε ένα σημείο, γιατί ανέφερες ότι καμμία από τις συντρόφους δεν ήξερε να σου κάνει στοματικό έρωτα?τόσο σημαντικό είναι για σένα?

Member
    Καλώς όρισες φίλε/φίλη μου. Για εμένα ο στοματικός έρωτας είναι κάτι πολύ ερεθιστικό/σαγημευτικό όταν το έτερον σου ήμισυ ξέρει πώς να το κάνει........ Και αφού τέλειωσα την ιστορία μου σε γενικές γραμμές τώρα θα προχωρήσω σε συγκεκριμένα ερωτήματα. Θέλω να επιλέξω ψυχολόγο, με τον οποίο να συνεργαστώ, προκειμένου να βάλω κάποια πράγματα σε τάξη και να ομορφύνει η ζωή μου. Μπήκα στο ιντερνετ βρήκα αρκετούς. Πώς θα καταλάβω με βάση όσα εξιστόρησα ποιος είναι ο κατάλληλος στο αντικείμενο και στην μέθοδο για να συνεργαστώ μαζί του; Και αυτό διότι δεν υπάρχουν ούτε χρήματα ούτε χρόνος για χάσιμο. Φτάσαμε στα 38 σχεδόν.....

Senior Member
    για τον στοματικο ερωτα, εχω να σου πω ,οτι ειναι ερεθιστικος, οταν σε ερεθιζει το ατομο που εισαι μαζι...
    αν το σεξ με τις γυναικες δεν σε ξετρελαινει, η το κανεις αγγαρια, η το κανεις και σκεφτεσαι ανδρες, δε θα το ευχαριστηθεις ,ουτεσε 100 χρονια...
    αντιθετα, αν γουσταρεις τον παρτενερ σου, και να μην το κανει τελεια, μπορεις να τον καθοδηγησεις και να το κανει...
    οσο για τον ψυχολογο, αν μενεις σε μεγαλη πολη, καλυτερα να τον βρεις μεσω συστασεων, παρα τυχαια απο καταλογο η ιντερνετ...

Senior Member
    Κάνετε κάτι ερωτήσεις ώρες ώρες...χε χε!

Junior Member
    Καλώς όρισες φίλε/φίλη μου. Για εμένα ο στοματικός έρωτας είναι κάτι πολύ ερεθιστικό/σαγημευτικό όταν το έτερον σου ήμισυ ξέρει πώς να το κάνει........ Και αφού τέλειωσα την ιστορία μου σε γενικές γραμμές τώρα θα προχωρήσω σε συγκεκριμένα ερωτήματα. Θέλω να επιλέξω ψυχολόγο, με τον οποίο να συνεργαστώ, προκειμένου να βάλω κάποια πράγματα σε τάξη και να ομορφύνει η ζωή μου. Μπήκα στο ιντερνετ βρήκα αρκετούς. Πώς θα καταλάβω με βάση όσα εξιστόρησα ποιος είναι ο κατάλληλος στο αντικείμενο και στην μέθοδο για να συνεργαστώ μαζί του; Και αυτό διότι δεν υπάρχουν ούτε χρήματα ούτε χρόνος για χάσιμο. Φτάσαμε στα 38 σχεδόν.....
    ευχαριστώ πολύ. Διάβασα προσεχτικά τι έχεις γράψεις. Ανέφερες για συγγενείς. Το είχες πει σε κανέναν αυτό?

Member
    Remedy, δηλαδή ΄κάνεις τον ίδιο έρωτα με μια γυναίκα που ξέρει κάποια πράγματα και με κάποιαν που ξέρει λίγα ή ελάχιστα; Και όταν δεν της αρέσει ο στοματικός έρωτας τι γίνεται; Είμαι σε πολύ μεγάλη πόλη. Ήλθα όμως πρόσφατα και δεν έχω γνωστούς. Αλλά και να είχα σε ποιον θα μιλούσα για το τι με αποαχολεί για να μου συστήσει; Ήδη πήγα σε ένα και την άλλη εβδομάδα θα πάω σε άλλους δύο, για να δω τι θα κάνω. Τους βρήκα από το ιντερνετ. Πράττω όμως σωστά; Αν κάποιος έχει καταλάβει τι με απασχολεί. γνωρίζει κάποιον που μπορεί να με βοηθήσει υπεύθυνα, σύντομα και με σοβαρότητα, μπορώ να του στείλω το ι μαιλ μου να μου συστήσει. Δεν μπορεί να μην γνωρίζει κάποιος και να μην έχει αντιληφθεί τι με απασχολεί. Σε φόρουμ ψυχολογίας είμαι...........

Senior Member
    οταν λεω μεγαλη πολη, εννοω αθηνα- θεσσαλονικη, γιατι γι αυτες τις πολεις μπορεις να βρεις συστασεις για ψυχοθεραπευτες, ακομα κι απο ατομα εδω μεσα που εχουν μεγαλη εμπειρια μαζι τους.

οσο για τις πιπες...
    φυσικα η μεγαλυτερη ερωτικη εμπειρια ειναι προτιμοτερη απο την λιγοτερη, αλλα το σεξ δεν ειναι σπορ, ειναι κυριως επιθυμια- ενστικτο- χημεια...
    και με μικροτερη εμπειρια μια κοπελα, αν σε θελει και την θελεις , ειναι μια χαρα, και πολυ προτιμοτερη απο την εμπειροτερη γυναικα ,που ομως δεν επιθυμεις.
    αν ΔΕΝ το κανει καθολου το συγκεκριμενο ομως (πιπες), την απωθει και την αηδιαζει, ε ναι, υπαρχει θεμα κι αν σου ειναι τοσο απαραιτητο, θα πρεπει να βρεις μια αλλη...
    αν ομως προτιμας γενικοτερα τους ανδρες απο τις γυναικες, ειναι φυσικο και ο στοματικος ερωτας απο αυτους να σου φαινεται και καλυτερος, γιατι απ οτι ειπαμε, προεχει η επιθυμια...

Member
    Remedy, οι συκεκριμένες που είχα δίπλα μου σχεδόν δε το έκαναν καθόλου. Είμαι θεσσαλονίκη. Ποιος λοιπόν μπορεί να μου συστήσει κάποιον που με βάση το ιστορικό μου θα με βοηθήσει υπεύθυνα, σωστά και το ταχύτερο δυνατό; Η μήπως πρέπει να πω πρώτα ποιους στόχους θα ήθελα να πετύχω με την βοήθειά του;

Senior Member
    Εκει που διαβσει το "οι συκεκριμένες που είχα δίπλα μου σχεδόν δε το έκαναν καθόλου. Είμαι θεσσαλονίκη. Ποιος λοιπόν μπορεί να μου συστήσει" νομιζα οτι θα συνεχιστει "καποια που κανει πιπες" αχαχαχαχα

σορρυ ειμαι αυπνη και ειχα δυσκολο μερονυχτο.

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast