Results 286 to 300 of 1975
Thread: αρρυθμίες - αγχος???
-
19-05-2011, 14:16 #286
Κι εγω αυτο λεω....αφου τα ριχνουμε ολα στα ψυχοσωματικα εχει καλος,αν ομως καμια μερα.....αστα να πανε,αφου δεν φευγουν σε βαζουν σ αυτο το τριπακι,να σκεφτεσαι το κακο....& πως να το αποφυγεις αφου ολη μερα την καταλαβαινεις να σπαρταραει & να χει & επισκεψεις απο πονακια,στηθανχη κ.α.!!!!
- 19-05-2011, 14:40 #287
με βλεπω να πηγαινω για εξετασεις παλι.εσυ απο εξετασεις τι εχεις κανει?
19-05-2011, 18:10 #288
Γεια σου volkar !! Τι εννοεις δεν πολυκαταλαβα, οτι τις τελευταιες φορες τις νιωθεις πιο εντονες??
Εχω κ εγω αρρυθμιες παλιοτερα τις ενιωθα πολυ εντονες ειδικα το βραδυ, τωρα επειδη εχει υποχωρησει το αγχος μου δεν τις νιωθω τοσο εντονες, αλλα παλι νιωθω φτερουγισματα κ αισθηση οτι θα πεταχτει η καρδια μου εξω... ειδικα αμα συμβει κατι κ με στρεσαρει η με τσαντισει τοτε τα πραγματα γινονται χειροτερα... αστα να πανε...... :P" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
19-05-2011, 18:13 #289
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
19-05-2011, 19:02 #290
19-05-2011, 20:18 #291
20-05-2011, 19:41 #292
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
23-05-2011, 17:31 #293
Παιδια,εσεις ποσο καιρο τις εχετε(αρρυθμιες)και ποσο τις καταλαβαινετε μεσα στην ημερα?Τι βασανο βρε παιδια ειναι αυτο που ζω!!!Καθε μερα,εδω & δυο χρονια,ελεος.....ποσο ακομα θα με τσακιζουν?????:mad:
24-05-2011, 13:31 #294
ΡΑΝΗ εμενα παντως εχουν ελαττωθει σημαντικα σε σχεση με καποιους μηνες πριν... Δλδ ενω τοτε τις ενιωθα καθε βραδυ κ σε εντονο βαθμο, πλεον δεν τις νιωθω καθε βραδυ κ δεν θα ειναι τοσο εντονες... ουτε παιρνω καθημερινα πλεον λεξοτανιλ, μονο οταν δεν την παλευω... εχω σημειωσει προοδο κ σ αυτον τον τομεα!! να δω ποσο θα κρατησει ομως, γιατι συνηθως τα ωραια κρατανε λιγο !!
Ειναι μεγαλο βασανο κ σε δυσκολευουν στην καθημερινοτητα.. ειδικα οταν σε πιανουν σε ακυρες φασεις κ σε κανουν ανω κατω κυριολεκτικα...
Guys καλη δυναμη σ οσους υποφερουν απο ψυχοσωματικα !!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
24-05-2011, 13:40 #295
Μπραβο κοπελα μου,χαιρομαι για σενα!Εγω οπως ξαναειπα, δεν εχω δει διαφορα κι ας παιρνω αντιαρρυθμικα χαπια.....θελω να μου πει καποιος απο εδω,αν ειχε η εχει τοσο πολυ χρονικο διαστημα οσο εγω?Σας ειχα ξαναπει οτι οι γιατροι μου ειχαν πει οτι μπορει να μην σταματησουν & ποτε....πως παλευεται ομως αυτο βρε παιδια???????????????
24-05-2011, 13:41 #296
Παιδια να σημειωσω εναν αλλο μεγαλο μπελα.. Που συνηθως παει μαζι με τις αρρυθμιες..πιεση! Εγω ανεβοκατεβαζω με κρισεις πανικου. Οταν με πιανει η κριση, μετρια η εντονη, μπορω και πιεση να κανω και αρρυθμιες να εχω. Μεγαλο βασανο.
24-05-2011, 14:05 #297
Εγω τις εχω ενα χρονο αλλα εχω κ αλλα ψυχοσωματικα περα απ αυτο τα οποια τα εχω απ τα 17 μου σχεδον... αλλα οι αρρυθμιες εχουν υποχωρησει σε συχνοτητα κ ενταση...
Λολ σου ειπαν οι γιατροι αυτο το πραγμα?? Οτι δλδ μπορει να τις εχεις για παντα?? Εντυπωση μου κανει παντως, γιατι συνηθως προσπαθουν να σε καθησυχασουν..
Δεν νομιζω οτι τα χεις αυτα μια ζωη, σε ταλαιπωρουν καποιο χρονικο διαστημα αλλα ειναι κατι σαν κυκλος που οταν εχει κανει την πορεια του κ εχεις καταβαλει κ εσυ προσπαθεια, καποια στιγμη κλεινει.." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
20-07-2011, 13:27 #298
Γεια σας..Υποφέρω από αρρυθμίες τα τελευταία 5 χρόνια περίπου και ειδικά σε περιόδους μεγάλης πίεσης και συναισθηματικής φόρτισης..αυτές τις μέρες κυριολεκτικά δεν μπορώ να ηρεμήσω..τα τελευταία χρόνια έχω επισκευθεί άπειρες φορές καρδιόλους είτε ιδιωτικούς είτε δημόσιους σε περιπτώσεις όπου έχει χρειαστεί να μεταφερθώ "έκτακτα" στο νοσοκομείο, ακόμα και αξημέρωτα...όλοι οι γιατροί με διαβεβαίωσαν ότι δεν έχω τίποτα σωματικό αλλά πάλι τα ίδια..έχω κουραστεί πολύ και ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω πλέον..υποφέρω επίσης απο κρίσεις πανικού και αποφάσισα να επισκεφτώ ψυχοθεραπευτή, όπου ακόμα δεν έχω δει κάποια διαφορά...φοβάμαι πολύ και ο φόβος μου με κρατάει πίσω στα πάντα...ποια θα ήταν η καλύτερη λύση για να ηρεμήσω?
21-07-2011, 13:22 #299
MsFacklie γεια σου!Σε καταλαβαινω απολυτα!!!!Κι εγω υποφερω απ τις ριμαδες εδω & 2 χρονια!!!!!!!!!!Ειναι βασανο μεγαλο & μονο αν το βιωσει καποιος μπορει να σε καταλαβει!!Αυτο που εχεις να κανεις ειναι υπομονη.....ειναι δυσκολο γιατι σε φοβιζουν,οτι & να σου λενε οι ειδικοι,οταν τις καταλαβαινεις σε τρομοκρατουν,σου χαλανε την ζωη!!!
22-07-2011, 00:54 #300
Καλησπέρα σε όλες και όλους.
Είμαι 44 χρόνων και ταλαιπωρούμαι από το ίδιο πρόβλημα πέντε χρόνια. Τα τελευταία επτά βέβαια, έχουν συμβεί κάποια πράγματα που από ψυχολογικής πλευράς δικαιολογούν τις αρρυθμίες. Όπως και εσείς, έχω κάνει σοβαρές επενδύσεις σε γιατρούς. Το βασικό πρόβλημα στην όλη ιστορία πέρα από τον πανικό που νιώθω, είναι το πώς θα καταφέρω να κρατήσω έξω από αυτά τη γυναίκα μου και τον 5χρονο γιο μου, οι οποίοι θα πρέπει να νιώθουν τη σιγουριά ενός προστάτη. Προς την κατεύθυνση αυτή δουλεύω τα δύο τελευταία χρόνια και νομίζω ότι κάτι γίνεται. Οι αρρυθμίες μου ταυτόχρονα έχουν μειωθεί αισθητά και μάλιστα χωρίς τη χρήση φαρμάκων. Ίσως να μου είναι αρκετό ότι νιώθω σιγουριά έχοντας πάντα μαζί μου lobivon και lexotanil. Τι σου είναι το μυαλό...Όλα εκεί μέσα είναι. Ευτυχώς υπάρχει το forum και μας δίνει κουράγιο
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία