Ομοφυλόφιλες σκέψεις και όχι μόνο. Υπάρχουν και άλλοι; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 131
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ο ρομαντισμός και το να θέλει μια γυναίκα να βοηθήσει τον άντρα είναι σπάνια πράγματα στην εποχή μας. Πρώτη φορά συναντώ τέτοια απάντηση στο φόρουμ. Πολύ καλό Στέλλα!
    ευχαριστω πολυ γιαννη

Member
    Γιάννη,όπως μπόρεσα να καταλάβω από την ψυχοθεραπεία μου τόσα χρόνια, συμφωνώ μαζί σου. Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να συστήσει ειδικό στην Θεσσαλονίκη που ακολουθεί την γνωστικοσυμπεριφορική ψυχοθεραπεία;
    Στέλλα, πολύ όμορφο αυτό που γράφεις, γενικά όμως είναι παρακινδυνευμένο. Όσα εξέθεσα είναι τόσο ιδιαίτερα και τόσο σημαντικά που αν η άλλη δεν τα καταλάβει μπορεί να μου δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα. Ειδικά όταν κατάγεσαι από επαρχεία. Μακάρι όμως να αγαπήσω μια τέτοια γυναίκα που να τα μάθει όλα και να μείνει μαζί μου. Το που θα την βρω είναι το ζήτημα. Και τώρα έρχομαι σε συγκεκριμένα ερωτήματα: επικεντρώνομαι σε αυτές που δεν βλέπω θετικά σημάδια, παθιάζομαι μαζί τους με μια διάθεση να της κατακτήσω και όταν φάω τα μούτρα μου το εισπράττω ως απόρριψη και βυθίζομαι στην ομοφυλοφιλία. Από την άλλη, όταν κάποια την κατακτήσω, αρχίζω τις περισσότερες φορές να βλέπω αρνητικά και επικεντρώνομαι σε καινούριο στόχο. Το ερμηνεύω ως κυνήγι επιβεβαίωσης. Τώρα μου αρέσει μια γυναίκα απ' τον χώρο εργασίας μου, έχω συναίσθημα γι' αυτήν και διαισθάνομαι ότι κάποια στιγμή θα μπει δίπλα μου. Άκουσα ότι μπαίνει και βγαίνει από μια σχέση. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Το ενδιαφέρον μου της το έδειξα αλλά δεν είδα ανταπόκριση. Αποκλείεται να μην ανταποκρίνεται και να θέλει να με γνωρίσει περισσότερο μέσα από το κοινό εργασιάκό μας περιβάλλον; Από εκεί που την βομβάρδιζα (μέγα λάθος) τώρα έχω μια διακριτική τυπική φιλική συμπεριφορά μαζί της με χαμόγελο όμως που λέει πολλά. Ή η διαίσθησή μου είναι σωστή ή εγώ πετάω αδικαιολόγητα στα ύψη. Σας παρακαλώ φίλοι μου ειδικά οι γυναίκες να εκφραστείτε πως πιστεύετε ότι μπορώ να την κατακτήσω.....
    Gypsy Cello, e mail [email protected]

Senior Member
    Πρώτα απ' όλα απομάκρυνε το φλερτ από το εργασιακό περιβάλλον γιατί ως γυναίκα θα είναι αναγκαστικά πιο συντηρητική για να μην της βγει το όνομα από τις κατίνες του γραφείου. Πρότεινε της να τα πειτε κάπου έξω και από κει και πέρα θα δεις.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Πρώτα απ' όλα απομάκρυνε το φλερτ από το εργασιακό περιβάλλον γιατί ως γυναίκα θα είναι αναγκαστικά πιο συντηρητική για να μην της βγει το όνομα από τις κατίνες του γραφείου. Πρότεινε της να τα πειτε κάπου έξω και από κει και πέρα θα δεις.
    συμφωνω απολυτα στον εργασιακο χορο δεν νομιζω και κατι να νιωθει οτι θα στο δειξει...βεβαια αν ανταποκρυθει κοιτα μη 'φυγεις' εσυ για αρχη προσπαθησε το λιγο κ βλεπεις...

Member
    Σήμερα της είπα ένα γεια μόνο. Θα την πάρω ωστόσο τηλέφωνο απόγευμα προς βράδυ. Και για να μην ξεχνιόμαστε. Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε, εφόσον διαβάσει με προσοχή και ενδιαφέρον την ιστορία μου, να μου πει αν κατάλληλος για να με βοηθήσει είναι ψυχίατρος ή ψυχολόγος; Έχω μπερδευτεί...................

Quote Originally Posted by stin korifi View Post
    Σήμερα της είπα ένα γεια μόνο. Θα την πάρω ωστόσο τηλέφωνο απόγευμα προς βράδυ. Και για να μην ξεχνιόμαστε. Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε, εφόσον διαβάσει με προσοχή και ενδιαφέρον την ιστορία μου, να μου πει αν κατάλληλος για να με βοηθήσει είναι ψυχίατρος ή ψυχολόγος; Έχω μπερδευτεί...................
    Δεν είναι διαταραχή να έχεις ομοφυλοφιλικές τάσεις.
    Τι να σου κάνει ο ψυχίατρος; Να σου δώσει φάρμακα να σου περάσει? (λολ)
    Δουλειά με τον εαυτό σου θες και αυτό μόνο με ψυχαλάλυση/ψυχοθεραπεία μπορείς να το πετύχεις.
    Αν κατάλαβα καλά είσαι Θεσσαλονίκη.
    Στείλε ένα πμ στον αντμιν που είναι στην ίδια πόλη να σε βοηθήσει

Senior Member
    καταλληλος ειναι ενας ψυχοθεραπευτης, και ψυχοθεραπευτες μπορει να ειναι και οι ψυχιατροι και οι ψυχολογοι. Οποτε σημασια εχει κυριως αν ειναι καλος ψυχοθεραπευτης η οχι. Συνηθως οι ψυχολογοι εχουν πραδοση στο χωρο, αλλα οι πιο γνωστοι ψυχοθεραπευτες ειναι ψυχιατροι, οπως ο Μπουκαι και ο Γιαλομ.

Member
    Υπάρχει κάποιος που αφού διαβάσει με ενδιαφέρον και σοβαρότητα την ιστορία μου να γνωρίζει αν χρειάζομαι ψυχίατρο ή ψυχοθεραπευτή; Γνωρίζοντας θα προσανατολιστώ από την αρχή σωστά....................

Member
    Θεοφανία ποιος είναι ο αντμιν και τι είναι το πμ να του στείλω; Οι ερωτήσεις μου μπορεί να φαίνονται αστείες πλην όμως ακόμα δεν είμα τόσο γνώστης του φορουμ. Αν σου φαίνεται καλύτερο απάντησέ μου private

Θεοφανία ποιος είναι ο αντμιν και τι είναι το πμ να του στείλω; Οι ερωτήσεις μου μπορεί να φαίνονται αστείες πλην όμως ακόμα δεν είμα τόσο γνώστης του φορουμ. Αν σου φαίνεται καλύτερο απάντησέ μου private
    σου έχω στείλει προσωπικό μήνυμα...κοίτα πάνω το μπλε κουτάκι ....:)

Senior Member
    Ρε αγορίνα ότι και να είναι θα μπορέσει να σε βοηθήσει μην μπερδεύεσαι, χάνεις χρόνο μην μπερδεύεσαι με τυπικούρες..
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    καλησπερα.καταρχας ειμαι φοιτητης ψυχολογιας και αν και δε γνωριζω παρα πολλα εντουτοις εχω καποιες ελαχιστες γνωσεις πανω στο θεμα.Λοιπον, βλεπω οτι οι περισσοτεροι σου δινουν συμβουλες χωρις να γνωριζουν και σου πλασαρουν τις πεποιθησεις τους ως "αρχες" (καπου ακουσα οτι ειναι γενετικος παραγοντας!!! και καπου αλλου οτι δεν αλλαζεις οτι και να κανεις) εγω το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι στο παρελθον ειχε δοκιμαστει μια διαδικασια συμπεριφοριστικης μεθοδου σε ομοφυλοφυλους με θεαματικα αποτελεσματα(1/3 αλλαξε προτιμησεις!)Αν και προσωπικα δε το θεωρω διαταραχη εντουτοις ειναι ευκολο απο αυτα που γραφεις, να εντοπισει κανεις οτι βρισκεσαι σε μια συγκρουση (οικογενεια<->ομοφυλοφυλια).οποτε αν θεωρεις ακομα οτι επιθυμεις να "αλλαξεις" δοκιμασε μια επισκεψη σε εναν συμπεριφοριστη.(αν και η ηλικια σου κανει τα πραγματα ακομα πιο δυσκολα).

Member
    Σε ευχαριστώ katatonia. Πώς βρίσκω τον συμπεριφοριστή; Διάβασες όλη την ιστορία μου; Το γεγονός ότι έκανα ψυχοθεραπεία στο παρελθόν δεν βοηθά σχετικά με τον παράγοντα ηλικία που έθιξες;

Senior Member
    Σε ευχαριστώ katatonia. Πώς βρίσκω τον συμπεριφοριστή; Διάβασες όλη την ιστορία μου; Το γεγονός ότι έκανα ψυχοθεραπεία στο παρελθόν δεν βοηθά σχετικά με τον παράγοντα ηλικία που έθιξες;
    διαβασα τη πρωτη σελιδα, μετα ειδα τις απαντησεις.....και δεν αντεξα.τωρα πως να βρεις εναν καθαρα συμπεριφοριστη ειναι λιγο δυσκολο...οι περισσοτεροι λεγοτανται γνωστικο-συμπεριφοριστες αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν εχουν καμια σχεση με το δογμα του συμπεριφορισμου...ψαξε στο ιντερνετ κατι μπορει να βρεις.οταν λες ψυχοθεραπεια τι ακριβως? ψυχαναλυση, γνωστικη , συμβουλευτικη η κατι αλλο? αν δεν βρεις παντως καποιον, δοκιμασε τη ψυχαναλυση(αν δεν εχεις ηδη κανει).

Member
    Katatonia, αν δεν έχεις διαβάσει όλη μου την ιστορία, διάβασε μόνο όσα γράφω εγώ. Έτσι θα καταλάβεις ακόμα περισσότερα για εμένα. Αυτό που έκανα στο παρελθόν ήταν ψυχανάλυση-ψυχοθεραπεία, η οποία όταν ρώτησα τον ψυχοθεραπευτή μου ποια μέθοδο ακολουθεί μου είπε ότι καθένας του αντικειμένου δίνει το δικό του χρώμα, η δε δική του μέθοδος ήταν λίγο από όλα τα επιμέρους (γνωστική κτλ). Και επειδή καθένας στο είδος του είναι ο καλύτερος θα σε παρακολούσα αν μπορείς να μου βρεις και να μου συστήσεις κάποιον συμπεριφοριστή σε προσωπικό μηνυμα. Σε ευχαριστώ. Πιστεύω να αντιλαμβάνεσαι πόσο προσπαθώ για εμένα τον ίδιο.....

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast