sex θεραπει - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Banned
    Aλλη μια χιλοπιτα εφαγα σημερα.Τι σκατα τοσο ασχημος να με δεν γινετε.Ολο αρνηση ειναι οι γκομενες.

Banned
    Να ρωτησω κατι? Εξακολουθειτε να εχετε ερωτικη επιθυμια με τα φαρμακα? :(

Senior Member
    Quote Originally Posted by lost body View Post
    Κατα ποσο πιστευεται βοηθαει το σεχ στην ψυχολογικη υγεια?
    πιστευω, το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ: οτι η ψυχολογικη υγεια, βοηθαει στο σεξ...

Banned
    Ακριβωωωωωωςςςς.... οπως λεει ο/η Remedy

Banned
    [λιγουρη] φαντασιωνομαι παρτουζες με γνωστες χρηστριες του φορουμ, ορισμενες ξερουν ηδη ποιες ειναι, αλλα τι κριμα που δε θα γινουν ποτε πραξη αυτες οι φαντασιωσεις μου. ειμαι καταδικασμενος να ειμαι κολλημενος :( [/λιγουρη]

Senior Member
    ((Aλλη μια χιλοπιτα εφαγα σημερα.Τι σκατα τοσο ασχημος να με δεν γινετε.Ολο αρνηση ειναι οι γκομενες. )) <<<< μην το περνεις στραβα , οι χυλοπιτες ειναι ωραιο πραγμα ! ,,και θα σου σερβιρουνε και καμια 'μπουγατσα' ,, που θα παει ! Κιπ ιτινγκ χυλοπιτες ,μα'ι' φρεντ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by path View Post
    ((Aλλη μια χιλοπιτα εφαγα σημερα.Τι σκατα τοσο ασχημος να με δεν γινετε.Ολο αρνηση ειναι οι γκομενες. )) <<<< μην το περνεις στραβα , οι χυλοπιτες ειναι ωραιο πραγμα ! ,,και θα σου σερβιρουνε και καμια 'μπουγατσα' ,, που θα παει ! Κιπ ιτινγκ χυλοπιτες ,μα'ι' φρεντ........
    οι χιλοπιτες παχαινουν! πως θα βγουμε στις παραλιες?? να τις αποφευγετε.
    ζητατε φρουτοκρεμες :Ρ

Banned
    Οταν λετε οτι δεν εχετε ερωτικη επιθυμια δεν αυνανιζστε κιολας?

Banned
    Αμα αυνανιζομασταν θα ειχαμε ερωτικη επιθυμια.

Senior Member
    .................................................. ........
    Last edited by Lacrymosa; 10-06-2011 at 15:23.
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Quote Originally Posted by KENO View Post
    [λιγουρη] φαντασιωνομαι παρτουζες με γνωστες χρηστριες του φορουμ, ορισμενες ξερουν ηδη ποιες ειναι, αλλα τι κριμα που δε θα γινουν ποτε πραξη αυτες οι φαντασιωσεις μου. ειμαι καταδικασμενος να ειμαι κολλημενος :( [/λιγουρη]
    αυτός που το γραψε (δεν μου φαίνεται να ναι του ΚΕΝΟ) είναι κολλημένος στο φόρουμ παραπάνω από το κανονικό, φαίνεται επίσης ότι ο κοινωνικός του κύκλος (ή κατά το μεγαλήτερο μέρος) είναι το φόρουμ, οπότε εδώ ψάχνει και φαντασιώνεται. και εχει χασει τη συνεχεια έξω

Το αν θα φάμε χυλόπιτα ή όχι εξαρτάται σε πολύ σημαντικό βαθμό από εμάς τους ίδιους, δλδ τι εντύπωση θα προκαλέσουμε και τι χαρακτήρα θα παρουσιάσουμε. Εκτός κι αν όντως έχεις εμφανισιακό πρόβλημα ή η άλλη είναι πολύ κολλημένη σε κάτι.
    Άμα τρως συνέχεια μόνο χυλόπιτες είναι πλεον βεβαιο ότι το πρόβλημα δεν το χουν οι γκόμενες αλλά εσύ.
    γιάννης

Senior Member
    .................................................. .............
    Last edited by Lacrymosa; 10-06-2011 at 15:21.

Senior Member
    Ο νικος δε μπορει να κανει κατι για αυτους που στελνουν απαραδεκτα πμ; Το εχω απορια!

Επισης, μου φαινεται οτι ο κενο το εγραψε το ανωθεν.

Βρε τι εγινε με το που μυρισε καλοκαιρι, ξεφυτρωσαν σα μανιταρια ενα σωρο ερωτιαρικα θεματα και ποστς!

Ετσι γινοταν καθε καλοκαιρι εδω στο φορουμ; Γιατι ελειπα αρκετα συχνα!

Banned
    o KENO το γραψε παριστανωντας το κολλημενο λιγουρη, αλλα μαλλον υπαρχει προβλημα στο να αναγνωρισετε ποτε κανει πλακα και ειρωνευεται (γιατι το θεμα "σεξ θεραπει" απο μονο του μοιαζει αστειο) και ποτε μιλαει σοβαρα.

ο γραπτος λογος φταιει, εκτος αν χακαραν οντως το λογαριασμο και μπαινουν κι αλλοι σαν ΚΕΝΟ και γραφουν τα δικα τους, λοοολ.

οπως και να χει, ο παλιομπασταρδος ο ΚΕΝΟ φταιει για ολα και θα του κανω κι εγω μηνυση!

Senior Member
    λολ δεν το πιστευω !!!! ΚΕΝΟ σορρυ νομιζα το γραψε αλλος κ το παρεθεσες γιατι ειχα καποιον στο μυαλο μου κ εχουν γινει κ διαφορα με pm κ ημουν λιγακι αναστατωμενη κ τσιτωμενη , καμια σχεση δεν εχει με σενα παντως!!!

ελπιζω να λυθηκε η παρεξηγηση, εσυ δεν εισαι τετοιος τυπος, αλλα δυστυχως υπαρχουν καποιοι που στελνουν απαραδεκτα pm κ κανουν μετα αλλα για ξεκαρφωμα, αλλα δεν εχει σχεση με σενα, ακυρο!!

Ελα ρε συ μηνυση στον εαυτο σου?? Ε πες μου οτι θα σε καταγγειλεις κ στη safeline αυτοπροσωπως!!! (πλακιζω!!!)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast