Results 31 to 45 of 58
Thread: διαδυκτυακή γνωριμία
-
09-06-2011, 14:24 #31
20 μερες ειναι πολλες;;;; Εγω τις βρισκω λιγες!! Μπορει η κοπελα να θελει κι αλλο χρονο, να μην ειναι απελπισμενη που ψαχνει γρηγορα να βρει αρσενικο! Και αυτο ειναι προς τιμην της! Μπορει παλι να μην της εχεις κανει ακομα αυτο το κλικ, να θελει να σε γνωρισει, ή ν αμην αισθανεται αρκετα ασφαλης, σε καθε περιπτωση δε θεωρω οτι επειδη μιλατε 20 μερες πρεπι ντε και καλα να βρεθειτε. Αν σε ενδιαφερει θα επρεπε να θες απλα να μιλας μαζι της με τις ωρες κυριως, και μετα το ποτε θα βρεθειτε.
εντιτ: συμφωνω και με το κενο
- 09-06-2011, 14:30 #32
ioanni εγω δε βρισκω περιεργο να δισταζει να σου δωσει το τηλ της. Στο κατω κατω που ειναι το προβλημα με το να συναντηθειτε τυχαια οπως σου ειπε? Μπορει να συναντηθειτε και τελικα να μη σου αρεσει ή να μην της αρεσεις και να τελειωσει εκει.
Αν παρουμε ως δεδομενο κατι που γραφτηκε ηδη, οτι πλεον παρα πολλα ατομα χρησιμοποιουν το διαδικτυο, οπως δεν ξερεις κι εσυ τι υπαρχει πισω απο την οθονη ετσι δεν ξερει κι αυτη, οποτε μπορει να δισταζει και να θελει να σε δει πρωτα απο κοντα να πειτε δυο κουβεντες.
Μη σου πω οτι ακομη κι αν πηγαινες να τη συναντησεις δε σημαινει παλι οτι θα επρεπε να δωσετε τηλ ο ενας στον αλλο και ο λογος ειναι απλος : καλο ειναι να αποφυγεις να τη φερεις σε δυσκολη θεση, ειδικα αφου σου εδωσε να καταλαβεις οτι δε δινει ευκολα το νουμερο της.
Δηλαδη αν κανεις την κινηση και πας να τη βρεις και τα πειτε, τοτε νομιζω οτι μπορεις να περιμενεις καποια κινηση απο αυτην, δε νομιζω οτι εχει ερθει αυτη η ωρα ομως.
09-06-2011, 14:30 #33
ioanni μου, γνώμη μου είναι (έχοντας διαβάσει όλο το θέμα) ότι η κοπελιά έχει τις αναστολές της λόγω διαδικτύου όπως είπαν τα παιδιά αλλά μου έκανε αρνητική εντύπωση αυτός ο σχολιασμός και η επιμονή της στο ζήτημα σοβαρότητα.. σαν να προσπαθούσε να σου βρει αρνητικό και μην ξέροντας τι να πει σκέφτηκε να σχολιάσει αυτό.. αν η ίδια βάζει εμπόδια στη γνωριμία σας, μην επιμείνεις. μπορεί να έχει τους λόγους της (κάποιον άλλον; εμφανισιακό κώλυμα; υπερβολική ντροπή;). και το ότι σου είπε που συχνάζει δεν λέει κάτι, γιατί μπορεί να εξαφανιστεί από αυτό το μέρος για κανένα μήνα και να σου περιέγραψε τη γκαρσόνα (...φαντάσου σκηνικό... :) ). εντάξει αστειεύομαι, απλώς δεν καταλαβαίνω τι την εμποδίζει να σου δώσει το τηλέφωνό της ή να κανονίσετε ένα ραντεβού, αντί να σε προκαλέσει να πας εκεί τυχαία.. μου δίνει την εντύπωση μικρού κοριτσιού ή πολύ ανώριμης ενήλικης..
α και ως προς τον τρόπο που μιλας και γράφεις νομίζω ότι είναι προφανές ότι είσαι εγκεφαλικό άτομο, και θεωρώ ότι πρέπει να περιβάλλεσαι από ανθρώπους που να σου επιτρέψουν να εκφράζεις ανεμπόδιστα όλες τις πτυχές της σκέψης σου.. δεν μπορούμε-ευτυχώς!-να μπουμε σε καλούπια..
ενδεχομένως να κάνω και λάθος, απλώς προσπαθώ να βοηθήσω όπως μπορώ..
09-06-2011, 14:35 #34
Μπορείς να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι, αν αυτό έχεις ανάγκη. Ή μπορείς να αποφασίσεις να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα. Εννοώ, να δεις με ποια πραγματικά έχεις να κάνεις. Στο χέρι σου είναι.
09-06-2011, 14:44 #35
να σε ρωτησω την εχεις ρωτησει αν εχει skype η κατι τετοιο να μιλησετε κ εχτος γραπτου λογου?ετσι θα μπορουσε να δει κ ο ενας τον αλλο τωρα αν εχει κ δεν θελει ουτε απο αυτο κατι δε μ'αρεσει.....
09-06-2011, 14:55 #36
αμάν μωρέ παιδιά όλοι!!!βουρ στο ψαχνό με κάποια ή κάποιον που δεν ξέρεις καθόλου??τόσο παράλογο είναι δηλαδή που κολλάει η κοπέλα να βγει τυφλό ραντεβού?στο διαδίκτυο γνωρίστηκαν, όχι στην πραγματική ζωή!
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
09-06-2011, 18:12 #37
20 μέρες και χωρίς φωτογραφία;Και άμα είναι κανα μπάζο 200 κιλών ή άντρας που κάνει πλάκα ή ακόμα χειρότερα κανας gay το ξέρεις;Δεν το ξέρεις.Αν είναι κανονική γυναίκα που ψαχνεται για γνωριμία,από την πρώτη μέρα θα αλλάζατε φωτογραφίες και σε 2-3 μέρες το πολύ θα συναντιόσασταν.Και το λέω αυτό γιατί κι εγώ παλιότερα με φίλους μου κάναμε φάρσες και μπαίναμε με γυναικεία nick για να σπάσουμε πλάκα με τα λιγούρια που θέλανε τηλ.και ραντεβού από την ίδια μέρα.Κάποιοι μέχρι και δωρεάν διακοπές υπόσχονταν,άλλους τους κλείναμε και ραντεβού υποτίθεται,στο τάδε μέρος τάδε ώρα και φυσικά πήγαιναν κι έφευγαν σαν βλάκες που νόμιζαν ότι θα πηδήξουν.Χωρίς φώτο,χωρίς τίποτα φυσικά.Η απελπισία,της απελπισίας.
Μην τρελαίνεστε κάποιοι όταν νομίζετε ότι σας μιλάει κάποια σ'ένα chat,στο ίντερνετ γίνεται της ανωμαλίας πλέον και εξάλλου αν μια φυσιολογική γυναίκα θέλει να γνωρίσει άντρα,το ίντερνετ είναι το τελευταίο μέσο για να το κάνει.
09-06-2011, 22:52 #38
Παιδια, σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας.
Αναγνωρίζω τις παγίδες που κρύβει το ίντερνετ, αν προσέξατε σε αρκετά από τα μηνύματα μου στο θέμα βάζω και την επιφύλαξη σ αυτή την υποτιθέμενη γνωριμία. Γνωρίζω καλά όλα τα ενδεχόμενα που μου περιγράψατε για τους διάφορους κινδύνους. Παρά την ελάχιστη ενασχόληση μου με τετοια σαητ ανακάλυψα παγίδες μέσα από τη συζήτηση που έκανα, πχ δεν ήταν εμφανίσιμη ή τραβεστί.
Στην προκειμένη περίπτωση όμως, η συζήτηση μαζί της μου κέντρισε το ενδιαφέρον, μέσα από τον διάλογο, κάτι σαν διαίσθηση ότι είναι καλή περίπτωση και αξίζει να το κυνηγήσω. Ίσως να μην της έκανα το κλικ που ήθελε. Πιστεύω αυτό συνέβαλε σημαντικά. Αφού στην τελευταία συζήτηση μου έλεγε ότι δεν φαινομαι αυθόρμητο άτομο, σα να της παίρνω συνέντευξη, και εγκεφαλικό άτομο, αυτό το λεγε με αρνητικό ύφος και το να τη συναντήσω σα να θελε να μου πει είναι η ευκαιρία απλά να με δεις. Έτσι τα νοιώθω, δεν ξερω αν πέφτω έξω. Ίσως δεν έκανα τη συζήτηση που έπρεπε, πχ να της εγείρω τη φαντασία, τα αισθήματα, να της μιλήσω για σχέσεις, επαγγελματικές επιτυχίες, περιπέτειες και τετοια. Πάντως δε μου έδωσε καθόλου την εντύπωση να ντρέπεται ή να έχει εμφανισιακό πρόβλημα, ούτε να ανήκει σε αυτές που ψάχνουν απεγνωσμένα. Από προψές έχει να τα πούμε, δεν είμασταν ταυτόχρονα μέσα, ίσως και να τελείωσε γιατί δεν το χειρίστηκα σωστά. Θα δείξει όταν θα τα αναπούμε....
Ίσως και να ναι ευκαιρία αντί να κάθομαι στον υπολογιστή, καλήτερα να μαι έξω με φίλους σε καφετέριες κλπ, σε παρεες, να εκμεταλλευτώ τις παρέες, να ψάξω εκει που βλέπεις πρόσωπο με πρόσωπο τον άλλο, να μην στερηθώ την κοινωνικοποίηση.γιάννης
10-06-2011, 00:33 #39
Αυτό Ιωάννη μου! Χωρίς καμία άλλη συζήτηση! Ήρθε και το καλοκαίρι... Να βγεις... Να κάνεις κουβεντούλα... Να πιεις την μπύρα σου... Όλα θα έρθουν φυσικά και όμορφα, όπως όλα τα χρόνια που ο κόσμος έβγαινε βόλτα και συναντούσε κόσμο με τα μάτια, την αφή και την ψυχή!
Και υπάρχει και το άλλο ρε παιδιά. Όταν συναντάς έναν άνθρωπο που δεν τον έχεις δει ποτέ, εύκολα τον κρίνεις αρνητικά για την εμφάνισή του. Τον ίδιο άνθρωπο, αν τον γνώριζες σε μία παρέα και τον έβλεπες μερικές φορές, μπορεί να σε κέρδιζε στο σύνολό του και να κατέληγες ακόμα και να τον επιθυμείς με ένταση και σφοδρότητα! (εννοείται ότι δεν μιλάμε για ακραία πράγματα) Μπορεί η προσωπικότητα, η ζεστασιά, το χιούμορ, ακόμα και ο ερωτισμός, να κάνουν μια μεγάλη μύτη να φαίνεται μικρότερη, έναν άντρα μετρίου αναστήματος , ψηλότερο και μια παχουλή, χαριτωμένη.
Μην τρελαθούμε τελείως, γιατί δεν ζούμε σε έναν κόσμο καλλονών . Όταν κοιτάζω τα ζευγάρια γύρω μου, δεν βλέπω τα ζευγάρια της χρονιάς. Απλούς ανθρώπους βλέπω, που πιθανότατα, αν συναντιόντουσαν σε ένα τυφλό ραντεβού να απέρριπτε ο ένας τον άλλο.
Το διαδίκτυο είναι θελκτικό, γιατί –τον πρώτο καιρό τουλάχιστον- επιτρέπει στην φαντασία να καλπάζει , δημιουργώντας προσδοκίες μιας τελειότητας που δύσκολα επιτυγχάνεται στην πραγματική ζωή.
Η πραγματική ζωή δεν είναι κινηματογράφος παιδιά. Και μην αναρωτιέστε μόνο αν μπορείτε με τον άνθρωπο που μιλάτε να πάτε στο κρεβάτι ή όχι (αναμφισβήτητα σοβαρός παράγοντας) . Αν θέλετε όμως μια σχέση, το ίδιο σοβαρό είναι να αναρωτηθείτε αν μπορείτε να επικοινωνήσετε σε βάθος… Αν μπορείτε να πείτε ότι χάσατε την δουλειά σας και να βρείτε υποστήριξη… Όλα αυτά τα μικρά πράγματα που κάνουν την ζωή μας υποφερτή στα δύσκολα.
Και τέλος το πιο σπουδαίο! Είμαστε τόσο ωραίοι ώστε να κυνηγάμε το αντάξια ωραίο στη ζωή μας; Έχουμε να δώσουμε αυτά που ζητάμε; Ή μήπως απλά ζητάμε χωρίς να έχουμε τίποτα να δώσουμε; Χωρίς ούτε τα μισά από αυτά που ζητάμε;
10-06-2011, 08:41 #40
Το ίντερνετ σε βοηθά να πειραματιστείς πάνω στις σχέσεις, αφού και λάθος να κάνεις ούτε γάτα ούτε ζημιά. Στο ίντρενετ μιλάς εύκολα και άνετα και δεν έχεις το κόμπλεξ που έχεις στην καθημερινότητα να πλησιάσεις. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να υποκαθιστά την κοινωνική ζωή.
Ο γραπτός λόγος καθενός είναι αποτύπωση της σκέψης του και αφήνει επίσης συμπεράσματα για το χαρακτήρα του. Και αυτό φαίνεται ακόμα και στο διαδύκτυο. Το ότι κάτι είνια φτιαχτό ή προσποιητό θα το καταλάβεις ή τουλάχιστον δημιουργεί αμφιβολίες, εκτός κι αν είναι κανείς επιπόλαιος και ευκολόπιστος ή δεν ξέρει τον τρόπο μέσα από την κατάλληλη συζήτηση και ερωτήσεις να αποκαλύψει τον άλλο. Και μέσα από αυτό το γραπτό λόγο έχεις κάποιες πρώτες ενδείξεις αν έχεις κοινά, παρόμοιο τρόπο σκέψης, κατά κάποιο τρόπο αν υπάρχει χημεία. Εξ ου και πολλοί έχουν παντρευτεί μετά από διαδικτυακή γνωριμία. Ή άμα καταλάβεις ότι δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος ξεκόβεις. Άμα έχεις δυσκολία στον τρόπο προσέγγισης ή γενικά απειρία στις σχέσεις αυτό θα φανεί και διαδικτυακά, εκτός κι αν κρατάς εγχειρίδιο ή έχεις κάποιο δίπλα να σου υπαγορεύει.
Σε κάθε περίπτωση, το πεναλαμβάνω, οι γνωριμίες αυτές να γίνονται με κάθε επιφύλαξη με όλους τους κίνδυνους που εγκυμονούν και τον ίντερνετ να μην υποκαθιστά την κοινωνική μας ζωή και να μας αποστερεί όμορφες στιγμές, αφού όμορφα πράγματα γίνονται ζωντανά και κοντά στους άλλους.γιάννης
10-06-2011, 22:43 #41
Θα πω κατι που κι εγώ η ίδια δεν περίμενα ποτέ ότι θα το πω ... μάλιστα παλιά τσαντιζόμουν με όσους το λέγαν σε μένα γι αυτό θα προσπαθήσω να το πω όσο πιο "ήπια" μπορώ . Έχω κάνει κι εγώ πολλές φορές γνωριμίες μέσω ιντερνετ , μάλιστα 2 από αυτές κατέληξαν σε σχέσεις . Είναι όμως δύσκολο και ίσως απλά ανύπαρκτο το να πετύχει μια τέτοια γνωριμία. Όσο και να μιλάς για διάφορα πράματα και φαινομενικά να περνάει ευχάριστα η ώρα , κάποια στιγμή αυτό αρχίζει και ξεφουσκώνει. Και το κακό είναι ότι μέχρι να ξεφουσκώσει εσύ έχεις ενθουσιαστεί τόσο πολύ που μετά μπορεί να είναι πολύ άσχημο. Γενικώς , σορι κιολας , αλλά νομίζω ότι αυτή η φάση γενικότερα του "online dating" είναι χάσιμο χρόνου. Όταν γνωρίζεις κάποιον/οια έτσι είναι δύσκολο εξ αρχής να μπεις ολοκληρωτικά στη ζωή του... τουλάχιστον ανάλογα πάντα τι ζητάει καθένας έτσι... αλλά για σκέψου να μην έχετε ούτε έναν κοινό γνωστό πχ. Τίποτα κοινό βασικά. Απλώς πιστεύω οτι όταν μια γνωριμία μέσω ιντερνετ καταλήγει σε κάτι άλλο από φιλία , αυτό είναι μια ωραιότατη φούσκα που σκάει με την πρώτη ευκαιρία . φιλικά .
... trying to stay on the bright side of life ...
[url]http://eksomologiseistrelas.blogspot.com/[/url] <------ step inside :)
10-06-2011, 23:42 #42
Λάθος..........................
10-06-2011, 23:44 #43
Καθόλου δεν σε βοηθά το ίντερνετ να πειραματιστείς πάνω στις σχέσεις. Το αντίθετο θα έλεγα. Δε νομίζω πως είναι τυχαίο, ότι από τότε που το διαδίκτυο μπήκε στη ζωή μας, οι σχέσεις περνάνε κρίση.
Στο μόνο που βοηθάει είναι να μην εκτεθείς και να ζεις μια εικονική σχέση εκ του ασφαλούς.
Όσο για το τι μπορούμε να καταλάβουμε από τον γραπτό λόγο είναι πολύ σχετικό. Πιθανόν να μη μπορούμε να καταλάβουμε ούτε το φύλο του συνομιλητή μας. Ειδικά δε αν ελπίζουμε σε μια ερωτική-σεξουαλική σχέση, εκεί πιστεύω την έχουμε πατήσει από χέρι. Αν δεν έχουμε δει, ακούσει, μυρίσει, αισθανθεί τον άλλον, είναι δυνατόν να μιλάμε για πιθανό ερωτικό σύντροφο?
Για μένα είναι καθαρά χάσιμο χρόνου και αποφυγή των πραγματικών σχέσεων.
Είμαι βέβαια και άλλης γενιάς άτομο. Στην εποχή μου, κάτι αντίστοιχο γινόταν μέσα από μικρές αγγελίες και γραφεία συνοικεσίων. Τότε όμως, ελάχιστοι απελπισμένοι χρησιμοποιούσαν τέτοιους τρόπους γνωριμιών. Θα έλεγα ότι θεωρούταν κατάντια, να ψάχνεις σύντροφο με τέτοιον τρόπο, ειδικά αν ήσουν νέος.
Τώρα, ναι μεν το μέσο εκμοντερνίστηκε, η ουσία όμως παραμένει η ίδια. Και το λυπηρό είναι ότι η απελπισία και η μοναξιά δεν αφορά πλέον τόσο λίγους.
11-06-2011, 01:12 #44
εχω κανει κι εγω καμποσες γνωριμιες μεσω νετ, απ'τις οποιες 5-6 ευτυχως ή δυστυχως καταληξαν σε σχεση. οντως αρχικα υπαρχει ενας ενθουσιασμος. ποσο ομως να κρατησεις το ενδιαφερον του αλλου και να μιλατε συνεχεια ? αντε για 20 μερες, μηνα το πολυ. μετα θεωρω λογικο να συναντηθειτε καπου εξω, οχι παρακαλωντας ο ενας σαν το σκυλακι, αλλα αφου και οι δυο το θελετε. αν και εξω υπαρξει το ιδιο ενδιαφερον, τοτε ολα ειναι μια χαρα και δεν υπαρχει προβλημα. αν εξω ο ενας απο τους δυο απογοητευτει/δυσαρεστηθει κυριως με την εμφανιση του αλλου, τοτε σιγουρα δεν παιζει να υπαρξει συνεχεια. γιαυτο ειπα, πρωτου κανονισουμε κατι, βλεπουμε παντα φωτογραφιες, ρωταμε πεντε πραγματα ΚΑΙ για την εμφανιση. επειτα, περα απο το θεμα της εμφανισης, ειναι και το θεμα κοινα. λογικα για να γνωριστικατε online και να αντεξατε να μιλατε τοσο καιρο εδω, ειχατε καποια κοινα. πχ ταινιες στον κινηματογραφο ή μουσικη, παρομοιο γουστο καπου αλλου, ας πουμε ταιριαζατε. ε και τοτε τι σας εμποδιζει να ταιριαξετε κι εξω ? τπτ απολυτως, τα ιδια ενδιαφεροντα που ειχατε και ταιριαξατε εδω, εχετε κι εξω. το μονο που διαφερει ειναι οι αλλες υποχρεωσεις (κι αυτες αν υπαρχουν παντα). γενικα δε το θεωρω φουσκα, απλα αλλος ενας τροπος να γνωρισεις κοσμο ειναι. επειδη με τα χρονια ολοι μαζευτηκαν εδω ομως και κλεινονται σπιτια τους, κατεληξε να μοιαζει καπως και να ειμαστε επιφυλακτικοι...
Last edited by deleted-member30-03; 11-06-2011 at 01:25.
11-06-2011, 02:56 #45
Οι σχέσεις που είχα κάνει εγώ κράτησαν η μία 5 μήνες και η άλλη 10 μήνες . Τίποτα πολύ τρομερό δηλαδή , μάλιστα η δεκάμηνη είχε και στρατό στη μέση . Πάντως και στις 2 περιπτώσεις πάντα ήξερα αρκετά για τον άλλον και για την εμφάνισή του ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ . όπως ήξερε και αυτός . Αλλά και πάλι σε σχέση με το να γνωρίζεις κάποιον από το φιλικο σου περιβάλλον πχ πιστευω δεν συγκρινεται ... δε λεω οτι δεν μπορει να γινει , στην τελική μπορεί εγώ να έπεσα σε άκυρες περιπτώσεις ! Αλλά κακα τα ψέμματα σαν το κατα πρόσωπο φλερτ με τον άλλον , ειδικά το παιχνιδι που γινεται συνηθως στην αρχη , δεν ειναι ....... trying to stay on the bright side of life ...
[url]http://eksomologiseistrelas.blogspot.com/[/url] <------ step inside :)