παλεύοντας την διπολική διαταραχή - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 143
    Senior Member
    εγω περσυ αρωστησα απο μανιακο επεισοδιο.μεχρι περσυ ειχα καταθλιπτικα επεισοδια επι 12 χρονια.
    οταν ο γιατρος,μου ειπε οτι καλιτερα ειναι να νωσιλευτω πηγα μονη μου στο δαφνη υπεγραψα κα μπηκα!
    στο λεω γιατι αν αισθανεσαι οτι θα εισαι καλιτερα σε ενα νοσοκομειο δεν ειναι κακο να το κανεις!
    απο το να βαζεις τον εαυτο σου σε κυνδυνο!

Senior Member
    κοριτσι μου καλο,

ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να αναφερεις ολα αυτα που μας λες εδω στον γιατρο σου.
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να σου ρυθμισει την φαρμακευτικη σου αγωγη ή να νοσηλευτεις για καποιο διαστημα αν εκεινος το κρινει απαραιτητο.

Senior Member
    ελα ρε αμελι,τωρα θα σε ρωταγα,που εισαι!
    ειμαστε στο σπιτι σου και εσυ λειπεις?

Με βγαζει απο το ιντερνετ. Ποσο καιρο εμεινες στο νοσοκομειο Μαρια; Του εχω πει καποια, καταλαβαινω πως πρεπει να του μιλησω πιο ανοιχτα. Δεν μπορω αλλο, εχω κουραστει. Εμενα μου δινει τα 2 φαρμακα που προανεφερα και ladose για αντικαταθλιπτικα, αλλα φοβαται λεει μη με σπινταρουν.

Senior Member
    Αχινε μου γεια σου απ ο,τι καταλαβα κοπελα εισαι κ μικρη ε??

Τεσπα κι εγω σε μανια ειμαι ρε συ διαβασα αυτα που γραφεις δεν μπορω να σκεφτω ρε συ μιλαω κ δεν καταλαβαινω τι λεω μου χει βγει κ τρελη επιθετικοτητα ποσο καιρο εισαι ετσι εγω ειμαι 4 μερες απλα θελωνα σου πω οτι αν ρωτησες αν υπαρχουν αλλοι διπολικοι σου λεω αυτη τη στιγμη ειμαι στην ιδια φαση με σενα κ σε καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι να εχεις επαφη εγω το εχω ζησει αλλες 2 φορες κι εγω χτες βραδυ εκανα 20 τσιγαρα σερι ηπια 2 γκορντονσ κ πηρα αγχολυτικα πολλα με εχει πιασει αυτοκαταστροφικη ταση κ τα αλλα που λες με το προκλητικο ντυσιμο κ ειμαι κ σε αλλο μερος κ ειμαι στην μπριζα συνεχεια νιωθω το μυαλο μου να υπερλειτουργει κ να ειναι να εκραγω με τοση ενεργεια κ οτι σαν να πεταω αλλα τα βραδυα μετα πεφτω κ παλι το ιδιο ανοιξε ενα καινουργιο ποστ να τα λεμε απο κει μην ανησυχεις παντως προς το παρον εισαι ετσι αλλα αργοτερα θα πεσεις το ξερω αυτο ανοιξε νεο ποστ ομως πιστευω εχουμε πολλα να πουμε
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    35 μερες.τα σαβατοκυριακα εβγαινα.
    ηταν πολυ ωραια!
    ειχαμε πολυ πλακα!
    ειμασταν ολοι διπολικοι ολοι στα πανω μας μες στην τρελη χαρα,μεχρι πιτσες παρεγγελναμε και τρωγαμε!

Senior Member
    καλως στην!ελα ρε λακρυ,μπορεις και γραφεις?

Senior Member
    ασε ειμαι σε υπερενταση θελω να πλακωσω στο ξυλο δεν ξερω τι μου γινεται δεν ειμαι καλα οι σκεψεις μου πεφτουν σαν βροχη λεω κατι κ μετα αλλο κ κολλαω καπου κ εχω κατι σαν λαμπακια κ φωτακια κ εκανα τοπλες κ προκαλω παντου αλλα νιωθω οτι εχω αισθηματα κ η αντανακλαση τους διαμορφωνει μια πραγματικοτητα αλλα εγω δεν μπορω να βγω ευκολα κ αμα το κανω θα ειναι ανεπιβολο κ τρεμω αυτη τη στιγμη κ ειμαι ευερεθιστη δεν μπορω μες στη θαλασσα μια την εσπρωξα επιτηδες κ γιατι να μην μπορω να κανω αυτο που θελω αφου ο,τι θελω το κανω κανει στα παντα κ αμα κυριαρχω ειναι κατι περα απ τις δυναμεις μου κ εχω καταιγισμο σκεψεων

Senior Member
    γιατι ρε γαμωτο!τοσα σκαμπανεβασματα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα!
    τι στα κοματια!μηπως πρεπει να αλλαξεις γιατρο?

Senior Member
    αχινε κοψε τα αντικαταθλιπτικα κ εγω λαντοζ επαιρνα κ τα κοψα αλλα ειχα κοψει κ τα αλλα κ επαιρνα μονο τα αγχολυτικα για τη μαστουρα να σε ρωτησω κανεις ουσιες, μπαφους, κοκες κ ετσι ? γιατι αυτα σε ανεβαζουν αμα εχεις τη διπολικη απο πριν αλλα τωρα φοβαμαι θα με βαλει παλι στα 30 αμπιλιφαι αλλα εγω δεν θελω κ σιγα μην το πω δεν μπορεις να αγγιξεις την τελειοτητα η μπορεις αυτο αναρωτιεμαι κ αν η απολυτη ευτυχια ειναι προσβασιμη κ μην την αφησεις να φυγει κ ειναι ωραια τα εξτριμ κ η ενταση ανοιξε ρε συ ενα θεμα να τα λεμε απο κει απ ο,τι εχω καταλαβει εισαι στην ιδια φαση με μενα πρωτη φορα μου τυχαινει να βλεπω ταυτοχρονα

Senior Member
    αυτο το πραγμα σε εχει διαλυσει!
    τι λεει ο γιατρος σου?

Senior Member
    απο οτι καταλαβα δεν επερνες τα φαρμακα σου!και το εριξες στο τσιγαριλικι?

Quote Originally Posted by ΜΑΡΙΑ.Α View Post
    35 μερες.τα σαβατοκυριακα εβγαινα.
    ηταν πολυ ωραια!
    ειχαμε πολυ πλακα!
    ειμασταν ολοι διπολικοι ολοι στα πανω μας μες στην τρελη χαρα,μεχρι πιτσες παρεγγελναμε και τρωγαμε!
    Θελω κι εγω.....:Ρ

Lacrymosa με το ωραιο ονομα πως θα ονομασουμε το θεμα μας λοιπον; Ειχα διαβασει πριν γραφτω καποια ποστς σου και πραγματι ειχα εντοπισει αρκετα κοινα.

Senior Member
    προειδοποιω μην με βρισετε ουτε να αρχισετε να μου λετε "τα ηθελες κ τα παθες" τετοια δασκσλιστικα δεν τα σηκωνω αλλα εκοψα τα χαπια κ αρχισα τους μπαφους αλλα μου αρεσει ο μπαφος κ ειναι υπεροχη η ευφορια κ η ευτυχια αλλα κ παλι να το ζησω θελω εντωμεταξυ ειμαι σε υπομανια η σε μανια?? αμφιβαλλω αναμεσα στα 2 κ κολλαει η σκεψη μου κ τρεχουν οι σκεψεις μου κ ειμαι στην μπριζα κ ολα ειναι τεντωμενα τα βλεπω οτι εχω τον απολυτο ελεγχο της ευτυχιας κ νιωθω οτι μπορω να κανω τα παντα κ οτι πεταω αμα μπορουσα θα το κανα ειλικρινα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ααχχιιννοοςς View Post
    Θελω κι εγω.....:Ρ

Lacrymosa με το ωραιο ονομα πως θα ονομασουμε το θεμα μας λοιπον; Ειχα διαβασει πριν γραφτω καποια ποστς σου και πραγματι ειχα εντοπισει αρκετα κοινα.
    κι εγω θελω !! ολοι οι διπολικοι μαζι τελεια θα ητανε !!

αχινε ανοιξα θεμα μπες απο κει να γραφουμε μη χαλαμε απο δω το θεμα της αμελι !!!

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast