Results 61 to 75 of 76
-
21-06-2011, 01:00 #61
- 21-06-2011, 01:04 #62
Μπορεί και να είναι. Λακρυμόζα είσαι σε φάση μανίας? Αν είναι πέστο, ανθρώπινο, και να μην γίνονται μέλη στόχος στο έτσι, ούτε να συνεχίζονται εντάσεις. Γιατί να πω την αλήθεια δεν διάβασα κάτι που να προδιαθέτει το θυμό, εκτός αν κάτι δεν ξέρω δηλαδή, που κι αυτό μπορεί να συμβαίνει, πάντως μιλάω με όσα διάβασα στο πρώτο ποστ για τζατζόγριες και τέτοια.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
21-06-2011, 01:11 #63
όπως έχω πει χιλιάδες φορές εδώ μέσα, δεν πιστεύω στις αρρώστιες αλλά στο χαρακτήρα.
Υπάρχουν άπειρα μέλη εδώ μέσα που αντιμετωπίζουν διπολική διαταραχή, με δυο από αυτά μάλιστα έχω και φιλικές σχέσεις.
Δεν νομίζω πως το να αρχίζεις και να βρίζεις στα καλά καθούμενα κάποιον έχει να κάνει με την αρρώστια σου, αλλά με πιο....επιφανειακά πράγματα τύπου συμπάθειες και αντιπάθειες στο φόρουμ και κατά πόσο μπαίνεις στη μύτη κάποιων.
Ρώτησα πολλές φορές τη Λακρυμόζα γιατί με έβρισε, απάντηση δεν έχω πάρει ακόμη, όπως και δεν πήρα στην ερώτηση για το ρατσισμό της απέναντι στους ηλικιωμένους και τους παχύσαρκους.
Δεν θα πάρω ποτέ, δεν έχω τέτοιες ελπίδες.
Ο διάλογος δεν είναι και το πιο δυνατό σημείο κάποιων, εν αντιθέσει με τις κραυγές τους.
21-06-2011, 01:14 #64
δεν αντιλέγω, αλλά η λακρυμόζα είναι και πολύ μικρή σε ηλικία και ακόμα μάλλον δεν έχει βρει την άκρη της με την διπολική.
κι αυτή σε 20 χρόνια (όταν δηλαδή θα είναι στην κατάπτυστη ηλικία των 40 ετών :P) ίσως να έχει κάνει ειρήνη με τον εαυτό της.
21-06-2011, 01:28 #65
21-06-2011, 01:48 #66
KENO σε ευχαριστω παρα πολυ ρε συ !! καλο βραδυ αν την επεσες ηδη χεχεχεχ !!!
ξες τι μου τη σπαει να τους κακοφαινεται κιολας επειδη μπηκες στο θεμα μου κ εγραψες ενω κατα καιρους εχω δει απειρες ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ με ατομα μεγαλης ηλικιας που προαναφερθηκαν να αλληλογλυφονται με εναν τροπο που μονο αηδια μου προκαλει.. την παροιμια "αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε παλκωσει" την ξερεις?? Ακριβως αυτο !!! Κ πειραχτηκαν που απαντησες εσυ στο θεμα μου ΡΕ ΟΥΣΤ !!!!!!
Κ δεν με ξερει κανεις προσωπικα ωστε να λεει οτι ντεμεκ ζηταω προσοχη θαρρεις κ με ξερει κ απο χτες αντε ρε μη χεσω η θαρρεις κ ξερει το χαρακτηρα μου... εχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ατομα που με πανε κ με γουσταρουν για ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ κ εγω φυσικα το λατρευω αυτο !!!!
Κ ναι ειμαι κ ανωτερη κ καλυτερη απο πολλους κατωτερους, κ δεν το λεω μονο εγω, απο το νηπιαγωγειο ως το πανεπιστημιο το ιδιο ακουω αυτο για καποιους οτι ντεμεκ ζηταω προσοχη την προσοχη την ΕΧΩ κ ανεκαθεν απο μικρη την ειχα χωρις να το επιδιωκω ποτε δεν επιδιωξα προσοχη" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
21-06-2011, 01:57 #67
κλαιρ
γιατι πρεπει να δινουμε ακομα και στην ευθυνη των λογων μας, αλοθι μικρης ηλικιας,οταν μιλαμε για ενηλικες?
ειναι και ρατσιστικο ξερεις περα απο ατοπο..
εγω που ειμαι πανω απο 20 σε διαβεβαιωνω οτι δεν εχω συναντησει ποτε 20χρονο που να βελτιωθηκε απο αποψη προσωπικοτητας στα 30 η στα 40.
ας ειμαστε υπευθυνοι σε οτι υποστηριζουμε χωρις να κρυβοματε πισω απο ανυπαρκτη παιδικοτητα η υπαρκτη ασθενεια...
ξερωω απιστευτες προσωπικοτητες 20 χρονων και μικροτερες, μερικες απο αυτες εδω μεσα.
δεν καταλαβαινω γιατι στο συγκεκριμενο 20 χρονο πρεπει να αναγνωρισω ανωριμοτητα η το ακαταλογιστο...
21-06-2011, 02:06 #68
γιατί είναι ρατσιστικό ρε συ? σε γενικές γραμμές όσο πιο μικρός τόσο πιο ανώριμος είσαι. μεγαλώνοντας υπάρχει βελτίωση, όχι? το λένε και οι rolling stones :P
συν ότι όταν έχεις μια ασθένεια για 10-15 χρόνια έχεις βρει άλλες ισορροπίες, απ'ότι αν αν την έχεις μισό χρόνο. πιο πολύ σε αυτό αναφερόμασταν τώρα...
21-06-2011, 02:17 #69
21-06-2011, 02:31 #70
Σιγουρα δεν ηθελες να τραβηξεις την προσοχη, απλα στην προσπαθεια σου αυτη του να μην τραβηξεις την προσοχη , ανοιξες το θεμα σου στο πιο κεντρικο σημειο του φορουμ που το βλεπουν ολοι, εγραψες με κεφαλαια τις λεξεις ΑΝΑΙΣΘΗΤΑ και ΒΛΑΜΜΕΝΑ ατομα στον τιτλο μαλιστα και τελος , (παλι ακομα στον τιτλο ειμαστε) εγραψες περι απομυθοποιησης του φορουμ , και αρα κατι που αφορα ολα τα μελη του φορουμ επισης μιας και ανηκουν σε αυτο. Α ναι , και τελος εγραψες καπου οτι σου αρεσει που γινεται καβγας , ή κατι τετοιο τελος παντων.
21-06-2011, 02:32 #71
ρε αντε απο δω που θα μου πεις οτι ειμαι ανωριμη κ εχω το ακαταλογιστο θαρρεις κ με ξες κ απο χτες κ θα πας να προδικασεις κ το μελλον μου εγω κυρα μου αυτα που εχω κανει δεν τα χουν πετυχει ατομα με ΜΗΔΕΝ προβλημα κ για πες το δικο σου το προβλημα ποιο ειναι οεο?? οκ το δικο μου το ειπαμε, για tell now it 's your turn !! Το να το παιζεις καποια εξυπνη κ να ειρωνευεσαι ρε γραμμενη σ εχω ακουω μονο τους ανθρωπους που εχουν για μενα αξια τους υπολοιπους στα τσακιδια κ πολυ τους ειναι κ για πες εσυ ποσο εισαι οεο ????
τερμα μην ξανασχοληθεις μαζι μου ελεος εχει κ την πλακα του κ γελαω με τις μαλακιες που γραφονται αλλα δεν μπορω κ να βλεπω βλακειες κ να μην απανταω
ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ Κ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΑΤΟΜΑΚΙ Κ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΩΡΙΜΟΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΡΦΗ, ΕΞΥΠΝΗ Κ ΩΡΙΜΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑ ΗΜΟΥΝ ΑΝΩΡΙΜΗ Κ ΜΕ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Κ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑ ΜΠΑΖΟ Κ ΜΙΣΟ !!!
Α Κ ΒΑΖΩ ΞΑΝΑ Κ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ "ΑΓΑΠΩ ΟΣΟΥΣ Μ ΑΓΑΠΟΥΝ Κ ΟΣΟΙ ΜΕ ΜΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ" ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΤΟ ΙΓΚΝΟΡΑΚΙ ΚΑΝΤΕ ΜΕ Κ ΣΕΙΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΧΩΝΕΥΕΤΕ Κ ΕΙΠΑΜΕ ΣΟΔΙΤΣΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ελπιζω να το συνεχισετε ετσι ?? φαση εχει παντως κ ειμαι κ χαι, οτι πρεπει γουσταρω σε λεωωω !!!!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
21-06-2011, 02:35 #72
Nαι ρε συ !!! Ετσι ειναι !!! Το βρηκες!! Μπραβο σου, θα παρεις κ παρασημο !!
Ναι ρε αλλη δουλεια δεν ειχα κ καθομουν να κανω ολες τις μαλακιες που λες, τοσο καχυποπτος ρε παιδι μου πανε να το κοιταξεις !!
Ναι ρε γουσταρω καβγα ειδικα στη φαση που ειμαι, θες να τσακωθουμε οεο ????
(Εφυγε κ ο ΚΕΝΟ γαμωτο ... !!! λολ !! )" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
21-06-2011, 02:40 #73
Μαλακιες ξε-μαλακιες, τα παραπανω 3 που εγραψα συνεβησαν, ειναι γεγονος, πως το λενε. Τωρα το αμα σου αρεσει ή οχι αυτο, ειναι αλλη ιστορια...
αντε, ξεκινα να κανεις ignore τον κοσμο λοιπον , εχεις πολυ δουλεια και ελπιζω αρκετη ωρα επισης για αυτο.
21-06-2011, 02:49 #74
21-06-2011, 02:59 #75
Α καλα ο,τι μα ο,τι να ναι !! Ειναι γεγονος επειδη το λες εσυ ?? Ε ρε πουστη μου εζησα για να το ακουσω κι αυτο χαχαχα !!!
Οκ κι εγω ειμαι ο Σουπερμαν, το ειπα τερμα, ειμαι !!!!
Βρε φιλαρακι αν νομιζεις οτι το ανοιξα για να ζητησω προσοχη, εσυ τι μου την δινεις τοτε οεο ?? Μην μου δινεις αξια τοτε αφου δεν αξιζω, τι ασχολεισαι !!!
Το αν κ ποιους θα κανω ιγκορ δεν σε αφορα α, κ μην τολμησεις να ΜΗΝ μου απαντησεις θελω να τσακωθουμε σε λεωωω !!!!!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."