συγκλονιστικο....... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49
    Senior Member
    ρέιν μου, πραγματικά δν μπορω να διαβάζω εκθεσεις ( τι είναι αυτα τα τεραστια ποστ ρε????? )

αλλα κ ελληνικο να ήταν αυτο το τραστ πάλι θα ειχα το ιδιο πρόβλημα.
    ελπιζω πως καταλαβαίνεις.
    ( ρειν : ριχνει μπινελικια τωρα.... )
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    εισαι εντελως φανατισμενη! και ειρωνευεσαι! ειδηκα το τελευταιο ποστ σου ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    ναι ε? τσουκ τσουκ, δε στενοχωριέμαι και τόσο όταν πρόκειται να την πω σε μενγκελελάτρεις, γιατί άραγε? Ούτε σε όσες/ους διαβάζουν δικηγόρους ως κάτι το εξαιρετικά χρήσιμο για την πληροφόρησή τους. Τα λέμε. Βγάλε με και από το γκρουπ, γιατί υποθέτω και κει όλο και κάτι θα παίζεται, από άποψη εννοώ "ενδιαφέροντος για όλες τις πλευρές" και δε γουστάρω ΚΑΘΟΛΟΥ όμως. see ya.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    ελα ρειν κουλαρε....
    σκάσε ένα χαμογελακι....
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΛΕΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΣ μη βαζεις στο στομα μου πραγματα που δεν ειπα να ξαναδιαβασεις ολα οσ εγραψα και βρες μου που λεω πως ειμαι ΛΑΤΡΗΣ ΚΙΟΛΑΣ του μεγκελε αντε γιατι ο ρατσισμος αλλου φαινεται και να μην κατηγορουμαι για πραγματα που δεν ειμαι αμα σε πω εγω πχ ******* χωρις να εισαι θα διαβασουν ολοι οτι το ειπα και θα καρφωθει η ιδεα η οχι?????????

λοιπον παρτα πισω ολα οσα ειπες γιατι αντε μην αρχισω και μιλουσα ηρεμα και να βγεις μονη σου απ το γκρουπ στα παπαρια μου !

αντε αρκετα μαλακιστικαμε τωρα!

Senior Member
    Σουελ, υπάρχουν πάρα πολλές εβραίες και εβραίοι παγκοσμίως, και σε διάφορα μέρη, σε διάφορους χώρους, σε διαφορετικές κοινωνικές θέσεις, σε διάφορες χώρες, που φυσικά δεν είναι υπέρ του σιωνιστικού μπογιατίσματος ιδεολογικά/πολιτικά και που όχι μόνο δεν επικροτούν τα εγκλήματα του κράτους του ισραήλ αλλά και τα αντιμάχονται σθεναρά. Αλλά γιατί να το πει κανένας? Να χαλάσει τη μαγιά?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    μπογιες και σκατα και λεξεις σε αλουμινοχαρτα εγω αυτο εχω να πω

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Σουελ, υπάρχουν πάρα πολλές εβραίες και εβραίοι παγκοσμίως, και σε διάφορα μέρη, σε διάφορους χώρους, σε διαφορετικές κοινωνικές θέσεις, σε διάφορες χώρες, που φυσικά δεν είναι υπέρ του σιωνιστικού μπογιατίσματος ιδεολογικά/πολιτικά και που όχι μόνο δεν επικροτούν τα εγκλήματα του κράτους του ισραήλ αλλά και τα αντιμάχονται σθεναρά. Αλλά γιατί να το πει κανένας? Να χαλάσει τη μαγιά?
    Γνωρίζω αρκετούς Έλληνες εβραίους, και έχω καταλήξει ότι το χρησμοποιουν πια για να δηλώσουν θρησκευτικες πεποιθήσεις. Είναι το ίδι μπέρδεμα με το "μουσουλμανος", που το χρησιμοποιουν για ανθρώπους που κατάγονται απο την Τουρκία, το Πακιστάν, άντε και τους απανταχού "τρομοκράτες"
    Φυσικά και αντιμάχονται τα περι κρατους του ισραήλ, όπως και την "άλλη αλήθεια" για το ολοκαύτωμα. Άλλο θέμα αυτό, μην το ανοίξουμε.
    Δεν είναι μόνο για να μην χαλάσει η μαγια, είναι και απο άγνοια πολλές φορές.
    Ευχαριστώ για την απάντηση!
    Last edited by Σουέλ; 22-06-2011 at 02:11.
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Banned
    εμενα αυτο περι ανθρωπινων δικαιωματων γιατι μου φαινεται λιγακι ανεκδοτο κι οτι το λεμε μονο οταν συμφερει καποιον ? δε το γραφω επειδη το ειπε η RainAndWind (την οποια συμπαθω και λογο Ιαπωνιας), ανηκει στα περι ισοτητας που ξερουμε οτι κατι τετοιο δεν γινεται να ισχυει. και πως να ισχυει οταν υπαρχουν τοσοι διαφορετικοι τροποι να ζησει κανεις τη ζωη του, τοσες ταξεις, τα λεφτα που κουμανταρουν και μας διαχωριζουν σε φτωχους ή πλουσιους, τις δουλειες ακομα, και το επιπεδο μορφωσης. περα απο τα πιστευω μας και το χρωμα/καταγωγη δλδ που ειναι το βασικοτερο. μοιαζει λιγακι καπως ουτοπικο, ειδικα οταν υπαρχουν τοσοι δυστυχισμενοι ανθρωποι. κι εδω μεσα ακομα ξερουμε ολοι τον ρατσισμο που εχουν ορισμενοι απεναντι στα ατομα με ψυχολογικα προβληματα, το λεγομενο στιγμα οπως εχει ξαναγραφτει...

παρολαυτα εγω ειμαι μενγκελελατρης για αλλους λογους ομως. βλεπωντας τον μεσα στην ανθρωπινη ιστορια, ολη αυτη τη λαοθαλασσα, τους πολιτισμους, τα προσωπα, τα γεγονοτα... μοιαζει να ειναι ο μοναδικος που θα μπορουσε να εξελιξει την αδυναμη ανθρωπινη φυση. αμα τελειοποιουσε τα πειραματα του και τις μελετες τους, μπορει να αγγιζαμε την θεωση! και σε συνδιασμο με την παγκοσμια δικτατορια που ηθελε να δημιουργησει ο Χιτλερ, θα ειχαμε μια ανθρωποτητα με σκοπο και οραμα, ενωμενη κατω απο τη σημαια της Γερμανιας. ισως αυτο να μας χρειαζεται και τωρα, με το ζορι ενοποιηση, γιατι παραμενουμε ανθρωποι. μη τα παρετε και τοσο σοβαρα αυτα, αφου ειναι υποθετικα σεναρια, και το ολο θεμα Ναζισμος ανηκει στο παρελθον. δεν ειμαι καν δεξιος, πατριωτης ή χρυσαυγιτης (φασιστα μπορειτε να με πειτε αν θελετε), ντρεπομαι πολυ για την χωρα μου και δε θα μπορουσα ουτε στο ελαχιστο να νιωσω περηφανος για το σημερινο χαλι. ουτε κανας φανατισμενος ειμαι, απλα βλεπω το τι πετυχαν, και οπως και να το κανουμε σημαδεψαν την ιστορια. για ωβραιους και λοιπα χεστηκα, οπως χεσμενη εχω και την ορθοδοξια. παραμυθακια της καλιμας γιεα!

ontopic, δε συγκλονιστηκα.

Senior Member
    ειλικρινα δεν με ενδιαφερει κατα ποσο ειναι εβραιοι μικρασιατες μουσουλμανοι η οτι αλλο 8ελουν.ΥΠΟΤΙ8ΕΤΑΙ ηταν αν8ρωποι.ολοι τ ιδια σκατα ειν με λιγες εξαιρεσεις.μακαρι να ηταν μια χωρα με ολα τ ζωα να τους καιγαμε να τελειωναμε αλλα δε..και ελληνες να ταν καψιμο 8ελουν.

Senior Member
    ας καψουνε οποιον διαολο θελουνε αλλα μου την δινει που αμα καποιος πει κατι αντιθετο η αλλιωτικο απο την κοινη γνωμη σχετικα με την γενοκτονια η το ολοκαυτωμα πεφτει να φαγωθει επειδη απλα το ανεφερε αλλιως!

ΚΕΝΟ ασε δεν θα βρεις ακρη κ εγω για τον μεγκελε σε οσα ειπες αναφερομαι και μελεταω απο αποψη ατομου και επιστημης και οχι επειδη μαρεσαν και συμφωνω με οσα εκανε, τον διαβαζω απλα σαν μεμονωμενο περιστατικο αποστασιωποιημενο απο ιδεολογιες και παρ ολα αυτα βγηκα πως ειμαι νεοναζι

Senior Member
    παροτι ειμαι της αποψης "kill one, save a thousand" δεν ξερω κατα ποσο το αξιζαν αυτοι οι αν8ρωποι που το υπεστησαν.αλλωστε τισ περισσοτερες φορες ηταν ασκηση εξουσιας για τους αν8ρωπους που αναζητουσαν τα δικαιωματα τους

Senior Member
    ποιος αναζητουσε τα δικαιωματα του?

Banned
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    ΚΕΝΟ ασε δεν θα βρεις ακρη κ εγω για τον μεγκελε σε οσα ειπες αναφερομαι και μελεταω απο αποψη ατομου και επιστημης και οχι επειδη μαρεσαν και συμφωνω με οσα εκανε, τον διαβαζω απλα σαν μεμονωμενο περιστατικο αποστασιωποιημενο απο ιδεολογιες και παρ ολα αυτα βγηκα πως ειμαι νεοναζι
    εμενα μ'αρεσαν ομως. μαλλον φταιει που οτιδηποτε αφορα πονο, βασανισμο και γενικοτερα την εξαφανιση του ανθρωπινου ειδους με ενδιαφερει, λολ. τεσπα το να μελετας απλα κατι, δε σημαινει τπτ απολυτως. μπορεις να παρακολουθεις εναν ανθρωπο για ολη σου τη ζωη, ξερωντας ολες τις λεπτομεριες, χωρις να τον γνωρισεις ποτε. ε και ? τι θα συμβει με αυτο ? τπτ απολυτως, απλα πληροφοριες μαζευεις. μεσα στις πληροφοριες αυτες, εγκρινεις καποια πραγματα. αυτο δεν ειναι το ιδιο με το να ασπαζεσαι ΟΛΕΣ τις ιδεες του τυφλα. το να φανατιζεσαι δλδ ακολουθωντας ολη την ιδεολογια, απο το να εγκρινεις καποιες πραξεις μεμονωμενα εχει διαφορα. αν πεις εγκρινω πχ τη διαιτα του Χιτλερ, αυτο δε σε κανει απαραιτητα και ναζι. ετσι ακριβως συμβαινει και γενικοτερα, πολλοι τον γουσταρουν τον Ναζισμο και ασχολουνται ακομα, παιρνωντας κατα γραμμα αυτα που ειπε ο Χιτλερ και πιστευωντας και στην αρεια φυλη. μα ανηκουν στο παρελθον ολα αυτα! εκτος αν νομιζουν ορισμενοι οτι θα επιστρεψει ο Χιτλερ ως cyborg και νιωθουν ακομα να απειλουνται...

Senior Member
    ναι μπορει να ναι στο νησι με την μονροε και τον ελβις

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast