Τι σκέφτεστε; - Page 153
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 153 of 1532 FirstFirst ... 531031431511521531541551632032536531153 ... LastLast
Results 2,281 to 2,295 of 22967
    Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε καμιά φορά τι μας κάνει κακό και τι μας κάνει καλό...
    Μα καλά, αυτό το ένστικτο της αυτοσυντήρησης κοιμάται;
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ναι εχω μανια με τη ψυχεδελεια και γενικα να ξεφευγω απ'τη πραγματικοτητα. ολα ηταν πολυχρωμα και γυρνουσαν γυρω γυρω, οπως τα εβλεπα και ελεγα και τα χριστουγεννα με τις μαλακιες που εκανα, λολ. αλκοολισμος και ναρκωτικα σημαινει φως. μαλλον ειμαι πολυ αρρωστος, ετοιμοθανατος, κι ελπιζω να πεθανω συντομα γιατι υποφερω ασχημα λογο καλοκαιριου.
    Τι λες βρε ΚΕΝΟ; Τι είναι αυτά που λες; Δεν είναι η μέρα σου ε; Θάλασσα ΚΕΝΟ! Μεγάλη παρηγοριά η θάλασσα! Αλλάζει την διάθεση!

Senior Member
    πως ειναι στιγμες που δεν θελω κανενα διπλα μου,οταν αισθανομαι διαφορετικη..
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Banned
    σκεφτομαι οτι οντως ηταν πολυ δυσκολη μερα σημερα. απ'το πρωι με αυτοκαταστροφικες τασεις, τελικα χτυπησα το γονατο μου αλλα ευτυχως δεν ειναι σοβαρο, γλυτωνω το νοσοκομειο. εψαχνα παλι να βρω καποιο site/forum για οσους ψαχνονται να φυγουν εξωτερικο, βρηκα κατι αλλα δε μου φανηκαν και τοσο ευχαριστα τα οσα διαβασα κι αγχωνομαι γιατι δε θελω να ρθει ο σεπτεμβριος και να ειμαι ακομα εδω...

Senior Member
    Γιατί δεν πας στην γείτονα (Ιταλία) που έχει και ωραία κορίτσια;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    δε μου αρεσει η Ιταλια, θυμιζει Ελλαδα. Γαλλια ηθελα λογο κουλτουρας και τεχνης, αλλα πρωτον δε μιλαω γαλλικα, και δευτερον καταντησε κι εκει σκατα. οποτε Ολλανδια ή Σουηδια σκεφτομαι...

Senior Member
    δε μου αρεσει η Ιταλια, θυμιζει Ελλαδα. Γαλλια ηθελα λογο κουλτουρας και τεχνης, αλλα πρωτον δε μιλαω γαλλικα, και δευτερον καταντησε κι εκει σκατα. οποτε Ολλανδια ή Σουηδια σκεφτομαι...
    Έχουν και ωραίο κλίμα εκεί. Θα στρώσεις ψυχολογία! Άσχετο, αυτή την εποχή είναι καλύτερη επιλογή η Σουηδία. Είναι τα πράγματα ακόμα πιο χαλαρά. Όσο περνάει ο καιρός, θα αλλάζουν και εκεί.
    Ωστόσο, σε έχουν χαλάσει οι Έλληνες… Η Ελλάδα… Η ζωή σου… Θες να φύγεις από όλα και να ρίξεις πίσω σου μαύρη πέτρα. Το καταλαβαίνω, αλλά ξέρεις τι είπε ο ποιητής ε; «…Ετσι που τη ζωή σου ρήμαξες εδώ
    στην κώχη τούτη την μικρή, σ' όλην την γή την χάλασες….» Στο μυαλό και στην ψυχή τα κουβαλάμε όλα και αυτός είναι τόπος μας!

...σκέφτομαι πως πέρασα μια ΠΟΛΥ κουραστική μέρα.............:(

Banned
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Έχουν και ωραίο κλίμα εκεί. Θα στρώσεις ψυχολογία! Άσχετο, αυτή την εποχή είναι καλύτερη επιλογή η Σουηδία. Είναι τα πράγματα ακόμα πιο χαλαρά. Όσο περνάει ο καιρός, θα αλλάζουν και εκεί.
    Ωστόσο, σε έχουν χαλάσει οι Έλληνες… Η Ελλάδα… Η ζωή σου… Θες να φύγεις από όλα και να ρίξεις πίσω σου μαύρη πέτρα. Το καταλαβαίνω, αλλά ξέρεις τι είπε ο ποιητής ε; «…Ετσι που τη ζωή σου ρήμαξες εδώ
    στην κώχη τούτη την μικρή, σ' όλην την γή την χάλασες….» Στο μυαλό και στην ψυχή τα κουβαλάμε όλα και αυτός είναι τόπος μας!
    νομιζω πως οπουδηποτε κι αν παω θα στρωσω ψυχολογια. βεβαια σ'αυτο το φορουμ παλιοτερα μου γραψαν το αντιθετο, οτι τα προβληματα μου θα με κυνηγανε! οποτε τοτε δε βρισκω λογο να συνεχισω τη ζωη μου, αυτοκτονω να τελειωνω μια ωρα αρχυτερα...

οταν εισαι μονος σου και δεν εχεις υποστηριξη απο ΠΟΥΘΕΝΑ, τα πραγματα παντου σου μοιαζουν δυσκολα κι οτι οι πιθανοτητες να βολευτεις ειναι εις βαρος σου. ειδικα οταν στις περισσοτερες χωρες δε ξερω ΚΑΝ τη γλωσσα και τι κωλοχαρτα χρειαζονται.

συγκεκριμενα για Σουηδια ομως πριν λιγο διαβαζα οτι κι εκει ενα σωρο χαρτια θελουν, μεχρι και δηλωση οτι μπορεις να εχεις 800-900 τουλαχιστον τον μηνα χωρις δουλεια (οταν οι μισθοι με δουλεια στην Ελλαδα πλεον ειναι 500 ή δε ξερω αν πεσαν κι αλλο). μιλαμε τραγικη κατασταση, απελπιζομαι!

Senior Member
    Σκέφτομαι πως αν πάρω στα σοβαρά αυτά που γίνονται γύρω μου, θα πάρω τα βουνά!! Πραγματικά μοιάζει με ταινία όλο αυτό που ζω αυτές τις μέρες και όχι κωμωδία φυσικά.. Θα περάσει και αυτό το χάος.. Πάντα περνά και έρχεται κτ άλλο μετά.. ΥΠΟΜΟΝΗ!
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member
    νομιζω πως οπουδηποτε κι αν παω θα στρωσω ψυχολογια. βεβαια σ'αυτο το φορουμ παλιοτερα μου γραψαν το αντιθετο, οτι τα προβληματα μου θα με κυνηγανε! οποτε τοτε δε βρισκω λογο να συνεχισω τη ζωη μου, αυτοκτονω να τελειωνω μια ωρα αρχυτερα...

οταν εισαι μονος σου και δεν εχεις υποστηριξη απο ΠΟΥΘΕΝΑ, τα πραγματα παντου σου μοιαζουν δυσκολα κι οτι οι πιθανοτητες να βολευτεις ειναι εις βαρος σου. ειδικα οταν στις περισσοτερες χωρες δε ξερω ΚΑΝ τη γλωσσα και τι κωλοχαρτα χρειαζονται.

συγκεκριμενα για Σουηδια ομως πριν λιγο διαβαζα οτι κι εκει ενα σωρο χαρτια θελουν, μεχρι και δηλωση οτι μπορεις να εχεις 800-900 τουλαχιστον τον μηνα χωρις δουλεια (οταν οι μισθοι με δουλεια στην Ελλαδα πλεον ειναι 500 ή δε ξερω αν πεσαν κι αλλο). μιλαμε τραγικη κατασταση, απελπιζομαι!
    Καλά είσαι εδώ ΚΕΝΟΥΛΗ... Που θα βρεις χειρότερα;

Banned
    δε με βοηθαει αυτο ομως (φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης υποτιθεται). μενωντας εδω οδηγουμε στη τρελα και την αυτοκτονια. ηδη κανω κακο στον εαυτο μου...

Senior Member
    δε με βοηθαει αυτο ομως (φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης υποτιθεται). μενωντας εδω οδηγουμε στη τρελα και την αυτοκτονια. ηδη κανω κακο στον εαυτο μου...
    Να μας γεμίσεις ενοχές βραδιάτικο το πας φιρί-φιρί; Τι να σου πούμε μάτια μου; Δεν βλέπεις τι γίνεται σε όλο τον κόσμο; Από πού να το σκάσουμε και που να πάμε; Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια και το θέμα δεν είναι να σου χρυσώσουμε το χάπι…
    Το θέμα είναι να βρεις τρόπους να φύγεις από την εσωτερική σου κατρακύλα, εδώ που βρίσκεσαι! Ανάμεσά μας! Αν το κερδίσεις εδώ, σ’ όλη τη γη το κέρδισες!

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι παντού το ίδιο είναι. Από την καλή η ζωή ένα ταξίδι που όταν φτάσει στο τέλος του δεν θέλεις να τελειώσει, από την ανάποδη μια λαμπερή γκλαμουράτη κοινωνία με σκοτεινές πτυχές, απο παιδάκια που απαγαγονται και πωλούνται τα όργανα τους εως τον φθόνο και τις κόντρες, με ανεργία και ανθρώπους ανήμπορους να αντιδράσουν και άλλους ανήμπορους να βοηθήσουν, πιθανώς επειδή η πραγματικότητα είναι πιο περίεργη και από το περίεργο, σαν το κλάμα που με το πάτημα ενός κουμπιού σταματάει.

Senior Member
    Σκέφτομαι πως σήμερα τα νεύρα μου πήγαν στο διάστημα. Και οργή και θυμός και όλα τα σχετικά. Το παράδοξο είναι πως ρίχνοντάς το στο χαβαλέ(με άλλα άτομα εννοείται κ εκτός θέματος) ... φφφφφ ... εξαφανιζόλ!
    Και αναρρωτιέμαι.Τι είναι το συναίσθημα? Ενέργεια απλά?

Όντως. Το'χω παρατηρήσει.πχ κ με τρέξιμο, με σωματική κούραση, με εκτόνωση ενέργειας γενικώς, σχεδόν όλα τα συναισθήματα αποδυναμώνονται, τα έντονα ιδιαίτερα... σαν να επέρχεται μια καθαρότητα.