HIGH EPISODES !!! - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 186
    Senior Member
    Ναι, γενικα ειμαι προσχαρο κ αισιοδοξο ατομο !! Κ πολυ αυθορμητη κ παρορμητικη!! Αλλα οταν με πιανουν οι αναποδες γινομαι bitch με αυτια κ ουρα !!!

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι ιασιμη, κ μενα μια καινουργια γιατρος που πηγα αυτο μου ειπε, οτι ειναι ιασιμη κ μπορω μετα απο καποιο χρονικο διαστημα που θα το ελεγχω να ζησω μια χαρα οκ ζωη, αλλα δεν ξερω τι σκατα γινεται, αμφιβαλλω, μες στα επεισοδια ειμαι αλλα ειμαι κ new bipolar κανεις δεν γεννηθηκε ξεροντας τα παντα !!!!!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Σου εύχομαι να το ξεπεράσεις γλυκιά μου! Ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. Όταν έκανες σχέση με το αγόρι σου πότε και πως το αποκάλυψες; Γιατί και ΄γω άμα κάνω σχέση θα πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσω, γιατί εκτός από δικαίωμα είναι και υποχρέωση να το πω κάποια στιγμή. Μπορεί ο άλλος να μην θέλει να κάνει σχέση με μια καταθλιπτική.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    τι σκατα ειναι αυτο το μιαου
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Αχ μου ευχομαι κι εγω να το ξεπερασω το κωλοbipolar disorder αχ απο το στομα σου κ στου θεου τ αυτι που λενε!!!

Πιστευω οτι αμα εισαι σε σχεση κ ειστε καιρο μαζι κ ειστε ερωτευμενοι πρεπει να το αποκαλυψεις, εξαλλου καποια στιγμη κατι θα στραβωσει, θα σπασει ο διαολος κανα ποδαρι κ μετα ισως ειναι χειροτερο γιατι μπορει να ενοχληθει ο αλλος που δεν του το ειπες αλλα κ απ την αλλη δεν εισαι υποχρεωμενη να το πεις αμα δεν νιωθεις ανετα η προπαντων αμα γνωριζεις τον αλλον λιγο καιρο η εχετε ελευθερη σχεση η fuck buddy κτλ..

Θα το πεις οταν νιωσεις εσυ ετοιμη κ καλυτερα να παρεις εσυ την πρωτοβουλια παρα πχ να γινει κατι κ να αρχισει μετα να ρωταει τι κ πως.. δεν νομιζω πως θα κολλησει καποιος αντρας στο αν μια κοπελα ειναι καταθλιπτικη η ακομα χειροτερα διπολικη οπως εγω, υπαρχουν πολλα αλλα πραγματα που μετρανε κ αμα κολλησει εκει η σε παρατησει για λογο που σχετιζεται με την ασθενεια πολυ απλα δεν αξιζε για σενα, ηταν ενα ανωριμο κ επιφανειακο ατομακι, οποτε τον κανουμε delete κ παμε παρακατω!!

Σχετικα με μενα τωρα, αν κ εχουμε χωρισει, δεν μπορω να μην αναγνωρισω το ποσο μου σταθηκε κ με στηριξε ειδικα στις δυσκολες φασεις μου κ ποσα βραδυα σπιτι του που ημουν χαλια με επαιρνε στην αγκαλια του κ εκλαιγα κ μου λεγε πραγματα κ μου δινε δυναμη... ολες τις ευχαριστες στιγμες που περασαμε κ ολες τις δυσκολιες που ηταν παντα διπλα μου κ μου συμπεριφεροταν με τον καλυτερο τροπο παρ ολο που ημουν ωρες ωρες περιεργη κ μπορει να συμπεριφερομουν ασχημα αλλα ποτε δεν μου κρατησε κακια.. πιστευω ακραδαντα οτι για καθε ανθρωπο υπαρχει το αλλο του μισο, αρκει να το βρει... κ ολοι καποια στιγμη αργα η γρηγορα το βρισκουν.. εγω ομως το ειχα κ το εχασα... οπως λεει ενα τραγουδι "ειχα τον παραδεισο... κ το μαθα οταν σε χασα.." .. εχω βουρκωσει τωρα πραγματικα αλλα ισως μου κανει κ καλο απ την αλλη....δεν μπορω να μην ειμαι ερωτευμενη κ να μην αγαπαω εναν ανθρωπο που μου προσφερε τοσα πολλα... για να απαντησω στο αρχικο σου ερωτημα επειδη παλι ψιλοξεφυγα λολ τα ειχαμε 3 χρονια απ τα 17 οποτε ηξερε ηδη για την ανορεξια κ την αγχωδη διαταραχη.. οταν επεθα την διπολικη ηταν απο τους πρωτους που το εμαθε, οταν το εμαθα εγω ημουνα σε σοκ κ εκλαιγα γι αυτο που μου ετυχε κ ηταν διπλα μου εκεινες τις φασεις με στηριξε απιστευτα να μπορεσω να το αποδεχτω κ οτι με αγαπαει για το χαρακτηρα μου κ αυτο που ειμαι γενικοτερα κ δεν κολλαει σε κατι που στην τελικη ειναι μια ταμπελα κ μονο... γι αυτο σου λεω πρωτα ειναι το ατομο κ μετα η ασθενεια επεται... οταν ημουν στο νοσοκομειο μετα το πρωτο μου up episode ηταν διπλα μου συνεχεια κ με στηριξε αφανταστα.. πουε δεν με ειδε ως διπολικη, αλλα ως λακρυμοζα κ μονο...

δεν μπορω να μην εχω ακομη αισθηματα.. δεν μπορω να μην ποναω ακομα κ αν ειμαι high δεν ειναι ενα μονο συναισθημα που επικρατει... ας ειμαι δυστυχισμενη, τελειωμενη, λουζερ, psycho οπως θες πες το, αρκει να ειναι αυτος καλα, αυτο ειναι το μονο που θελω... δεν ξερω αμα μπορουσα να γυρισω το χρονο πισω αν θα αλλαζα κατι κ τι ακριβως, εχω χιλιαδες σκεψεις αυτη τη στιγμη να με βομβαρδιζουν, αλλα το συναισθημα της αγαπης ειναι κατι που οποια ασθενεια κ να εχεις, ο,τι κ να εισαι, δεν παυει να υπαρχει κ να υπερτερει εναντι αυτων...

σορρυ δεν μπορω να γραψω αλλο ειλικρινα..... δεν ξερω τι με πιασε κ εχω βαλει τα κλαματα τωρα....... σε λιγο θα ξαναμπω........

Senior Member
    γιατι να γυρισεις τον χρονο. αυτο που περασε σε εκανε αυτο που εισαι σημερα και τεσπα ελεγες πως καταφερες πραγματα οποτε γιατι να τ αλλαξεις. ασε που δεν γινεται...αλλο ενα βημα αποδοχης
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Λάκρυ και εμένα μου ήρθε να κλάψω τώρα... Μακάρι και μένα να μου φερθεί έτσι! Αλλά τόσα χρόνια που το σκεφτόμουν, ντρεπόμουν αφάνταστα. Ίσως γιατί στον περίγυρο μου δεν υπήρχαν άλλοι άνθρωποι με αυτό το πρόβλημα και πολλές φορές όταν ακούν για κατάθλιψη σοκάρονται, δεν ξέρουν καν τι είναι, γι' αυτό ντρεπόμουν πολύ. Δεν ήθελα να εξηγώ σε ανθρώπους που έτσι κι αλλιώς δεν θα σε καταλάβουν. Τώρα που άρχισα να μπαίνω εδώ, άρχισα να απενεχοποιούμαι και μετανιώνω την ώρα και την στιγμή που δεν ήθελα να ασχολούμαι με το ίντερνετ..Δυστυχώς ρε 'συ αισθάνομαι πολλές ενοχές που δεν πήγα στον γιατρό πιο νωρίς, γιατί ήμουν 2 χρόνια έτσι και αισθάνομαι ότι έχω χάσει πολλά απ' την ζωή...Κούκλα, μην κλαις, έχεις τόσες όμορφες αναμνήσεις απ' αυτόν τον άνθρωπο. Εγώ δεν έχω..Αν τον αγαπάς ακόμα, δεν ξέρω, ίσως να έκανες μια προσπάθεια να τον πλησιάσεις...

Senior Member
    GuyzZzZ επανηλθα δριμυτερη νταξει εκλαψα ξεθυμανα αλλα ξαναβρηκα το κεφι μου Lacry_Bipolar_Bitch is back !!!!!

Εννοειται οτι τον αγαπαω ακομα κ εχω αισθηματα, δεν μπορω να περασω τα 3 αυτα υπεροχα χρονια της σχεσης μας στο ντουκου ουτε ολα οσα ζησαμε να τα κανω delete κ μετα στον καδο ανακυκλωσης.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να το κανω αυτο, δεν ειμαι τετοιο ατομο, δεν μπορω να ειμαι αχαριστη κ να μην αναγνωρισω... δεν ξερω απο την αλλη πλευρα τι υπαρχει, αλλα ο,τι κ να γινει στην τελικη αυτο που με νοιαζει ειναι να ειναι να ειναι αυτος καλα κ ευτυχισμενος με τις επιλογες του... εχω υπεροχες αναμνησεις κ προσπαθω να κραταω ολα τα θετικα απο καθε ανθρωπο κ να μην επικεντρωνομαι τοσο στα αρνητικα, αλλα οσα ζεις εντονα δεν μπορεις απλα να τα ντιλιταρεις...(δικη μου λεξη χεχε!!)

Εσενα ο δικος σου πως το αντιμετωπιζει το θεμα της καταθλιψης? Απ ο,τι εχω καταλαβει μαλλον δεν του εχεις πει ακομα τιποτα αλλα σκεφτεσαι να το κανεις ε??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    τι σκατα ειναι αυτο το μιαου
    λολ το συνθηματικο μας με την αχινος !!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    GuyzZzZ επανηλθα δριμυτερη νταξει εκλαψα ξεθυμανα αλλα ξαναβρηκα το κεφι μου Lacry_Bipolar_Bitch is back !!!!!

Εννοειται οτι τον αγαπαω ακομα κ εχω αισθηματα, δεν μπορω να περασω τα 3 αυτα υπεροχα χρονια της σχεσης μας στο ντουκου ουτε ολα οσα ζησαμε να τα κανω delete κ μετα στον καδο ανακυκλωσης.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να το κανω αυτο, δεν ειμαι τετοιο ατομο, δεν μπορω να ειμαι αχαριστη κ να μην αναγνωρισω... δεν ξερω απο την αλλη πλευρα τι υπαρχει, αλλα ο,τι κ να γινει στην τελικη αυτο που με νοιαζει ειναι να ειναι να ειναι αυτος καλα κ ευτυχισμενος με τις επιλογες του... εχω υπεροχες αναμνησεις κ προσπαθω να κραταω ολα τα θετικα απο καθε ανθρωπο κ να μην επικεντρωνομαι τοσο στα αρνητικα, αλλα οσα ζεις εντονα δεν μπορεις απλα να τα ντιλιταρεις...(δικη μου λεξη χεχε!!)

Εσενα ο δικος σου πως το αντιμετωπιζει το θεμα της καταθλιψης? Απ ο,τι εχω καταλαβει μαλλον δεν του εχεις πει ακομα τιποτα αλλα σκεφτεσαι να το κανεις ε??
    Σε μένα απευθύνεσαι; Δεν έχω δικό μου, δεν είχα ποτέ δικό μου...Απλά ήθελα να σερωτήσω πως το χειρίστικες γιατί θα αισθάνομαι αμηχανία, με αυτό το ζήτημα όταν θα κάνω σχέση. Τώρα αισθάνεσαι καλύτερα; Δες τι έβαλα στο εικόνες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Σε μένα απευθύνεσαι; Δεν έχω δικό μου, δεν είχα ποτέ δικό μου...Απλά ήθελα να σερωτήσω πως το χειρίστικες γιατί θα αισθάνομαι αμηχανία, με αυτό το ζήτημα όταν θα κάνω σχέση. Τώρα αισθάνεσαι καλύτερα; Δες τι έβαλα στο εικόνες
    Ναι βρε εσενα λεω !!! Νομιζα οτι ειχες κ αισθανοσουν αβολα να του το πεις η να μην του το πεις.. Πιστευω οταν ερθει η στιγμη θα ξερεις πως να το χειριστεις κ αναλογως τα δεδομενα βεβαια!! Ναι, τωρα επανηλθα στα χαι μου !!!!! Yeah baby !! Μπαινω να δω στις εικονες !!

High episodes αυτην η μαλακια δεν ειναι κι εγω ποτε δεν εβριζα. Αυτο ειναι το χεσιμο του Θεου, τι χαι γαμωτο, χαλια ειμαι, απιστευτα επιθετικη, νιωθω θυμο οργη, πονο, οι σκεψεις εναλλασσονται με απιστευτη ταχυτητα, σχεδον λευκο, φοβαμαι μη τρελαθω και σημερα τα εκανα σκατα και φοβαμαι οτι θα διωξω τους ανθρωπους που αγαπαω απο κοντα μου. Στο σπιτι του φιλου μου φρικαρα και εσπαγα ποτηρια ενα μπουκαλι μπυρας γεμισε το πατωμα γυαλια, φωναζα, τον χτυπουσα, θελω να δαγκωνομαι να κοβομαι, κλαιω, μετα απο 5 λεπτα μπορει να χορευω, δεν εχω κοιμηθει καθολου σημερα παλι. Χθες ο γιατρος μου εδωσε Abilify μαζι με ladose και topamac που επαιρνα απο πριν. Τι εμπειριες εχετε απο το Ampilify? Ποσα mg παιρνετε? Τι παρενεργειες ειχατε τις πρωτες μερες? Μιαουυυυυυυυυυ και Γαβββββββββββ

Και κατι αλλο. οσες εχετε νοσηλευτει απο διπολικη, σε τι κατασταση ησασταν και μπηκατε μεσα? σας εβαλαν? μπηκατε μονες σας? πως συνεβει?
    Καμια φορα σε τρελη μανια που εγω την βιωνω λιγο παραξενα, στην τσιτα, αλλα με μια ενταση συχνα αυτοκαταστροφικη πολυ, μου ερχετε να μαζεψω το βαλιτσακι μου και να τους παω. :Ρ

Και να κατσω κανεναν μηνα ετσι το φανταζομαι τρελα χαπακωμενη, φυτο, τελειως, να κοιμαμαι συνεχεια και με το ζορι να ανοιγουν τα ματια μου, τιποτα ετσι απλως να ειμαι. Οι δραστηριοτητες μου θα περιοριζονται στα ονειρα. Θα εκανα και καμια φιλεναδα εκει μεσα. Τη λακρυ πχ. Λακρυ αμα γουσταρεις μπαινουμε μαζι :Ρ αστειευομαι ασφαλως. Θα ηθελα παντως να μου απαντησει καποιος σχετικα με το Αμπιλιφαι αν μπορει. Μερσι.

αααααααααααααααα παλι κανενας πανωςκατως μεσα κι εγω βαριεμαι

και ξαναλεω τα εκανα ΣΚΑΤΑ σημερα

Banned
    Γεια σου αχινε. Εγω δεν παιρνω abilify αλλα ενα αλλο φαρμακο. Μπορω να σου πω ομως οτι μου το εχουν συστησει ως καταλληλο για να μην παρεις βαρος, και επισης δεν αυξανει την προλακτινη οπως αλλα που μπλοκαρουν τους υποδοχεις ντοπαμινης. Ετσι δεν εχεις πχ γαλακτορροιες κλπ. Ειναι καλο φαρμακο, θεωρειται νομιζω οχι και πολυ βαρυ αντιψυχωσικο, αλλα καλο. Για παρενεργειες, που ειναι διαφορετικες σε καθε ανθρωπο, κανε μια αναζητηση στο google, αλλα απο οτι διαβασεις μπορει και να μην εχεις τπτ η 2-3-4 το πολυ. Αυτο λαβε υποψη σου.

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast