Results 46 to 60 of 206
Thread: Γυναικεία απιστία
-
24-06-2011, 13:12 #46
χαχαχαχαχαχα
ναι, καλα μην γυναικοκρατειται το συστημα! dream on..
δεν σκεφτηκες το απλουστατο: οτι εκτος απο αυτη την οικογενεια που εχεις υποψη σου, η απιστια επαψε να ειναι ποινικο αδικημα για να την γλυτωνουν οι συζυγοι (ανδρες)
αν επροκειτο μονο για τις γυναικες, θα ειχε γινει απαγχονισμος η ποινη...
οσο για το θεμα μας
ΕΝΑ τραγικο σημειο βρισκω εκ μερους της γυναικας και κανενα αλλο
ΕΠΡΕΠΕ ΟΤΑΝ ΤΗς ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ.
απλα τα πραγματα.
μπορει να σκοπευε να το κανει αλλα να την προλαβε η εγγυμοσυνη!
κι αν τον ηθελε τον εραστη και ηθελε και το παιδι του???
επρεπε να το ριξει για να μην χαλασει η σειρα?
καλα εκανε και το κρατησε αλλα θα επρεπε να ξεκαθαρισει και να φυγει εστω και καθυστερημενα.
οσο για την ανακοινωση στα παιδια, ο τροπος που το λες εκδικητικα "ετσι οπως τα κανε, να το πει αυτη τωρα στα παιδια το τι εχει γινει" ειναι σαν να θελεις να την τιμωρησεις για την απισιτα κι οχι σαν να θελεις να γλυτωσεις τα παιδια...
και γιατι παρακαλω θα επρεπε να ξερουν απο αυτη την ηλικια γιατι χωριζουν οι γονεις τους? υπαρχουν τροποι να ενημερωθουν τα παιδια για το διαζυγιο χωρις να μαθουν ολο το παρασκηνιο με το νεο παιδι. δεν νομιζω οτι τα αφορα αυτη τη στιγμη, ουτε ειναι σε θεση να καταλαβουν την πολυπλοκοτητα του θεματος.
για την επιμελεια των παιδιων, εγω ξερω, οτι αν ειναι αγορια, μπορουν να πανε με συμφωνη γνωμη της μητερας τους, απο τα 8 στον πατερα τους, κι αν οχι με συμφωνη γνωμη, στα 12 τα ρωτανε. οποτε μιλαμε για 3-4 χρονια ακομα...
ισως εχει σκοπο να το επιτρεψει αυτο η μητερα. ειναι καλο τα αγορια να μεγαλωνουν κοντα στον πατερα τους. γιατι δεν την ρωτατε λοιπον και κανετε υποθεσεις?
τα υπολοιπα ειναι προφασεις εν αμαρτιαις.
δεν καταλαβα γιατι να ενστερνιστουμε την υποκρισια, να συντηρουμε νεκρους γαμους επειδη δεν ενηλικιωθηκαν τα παιδια , διοτι "ο γαμος ειναι συμβιβασμος"!!!!
τετοιοι υπερτατοι συμβιβασμοι, οπου οι συζυγοι μενουν μαζι χωρις αγαπη, κανουν και παιδια συμβιβασμενα και διαιωνιζουν την υποκρισια και τις σαθρες σχεσεις.
κι ο συζυγος που μας παρουσιαζεται ως ο χριστος στον σταυρο που ειναι ο ηρωας της ιστοριας, δεν καταλαβα γιατι δεν χωριζει μετα την αποκαλυψη της απατης και θελει να μεγαλωσει το παιδι του αλλου!
απο αγαπη για την γυναικα του, η μηπως απο βολεμα?
να μην χαλασει την ...ποια οικογενεια? την χαλασμενη???
βρε ανοιξτε τα παραθυρα εκει περα να μπει καθαρος αερας, που μεγαλωνετε παιδια κουκουλωνοντας την κοπρο του Αυγεια για να μην χαλασει η εικονα της αγιας οικογενειας..
- 24-06-2011, 13:19 #47
χμ
για να δουμε
ειναι μια γυναικα που γνωρισε και ερωτευτηκε εναν νεο ανδρα που σκιζεται γι αυτην, ειναι ετοιμος να μεγαλωσει και τα δικα της παιδια μαζι με το μικροτερο δικο του, την αγαπαει τρελα κι ας ειναι αυτος μικροτερος, κι αυτη η συφοριασμενη, θα παρατησει εναν νεκρο γαμο κι εναν αντρα που δεν γουσταρει πια, παρολο που της προτεινε να 'ανεχτει" τις πομπες της... για να παει να ζησει με τον ανδρα που ειναι τρελα ερωτευμενη, ζωη χαρισαμενη στην εκαλη!
ναι ρε γμτ ειναι για λυπηση η κακομοιρα :ΡΡΡΡΡΡΡΡ (χαχαχα)
24-06-2011, 13:26 #48
η αλήθεια είναι πως και μένα με συγκίνησε το δράμα της.
Σίγουρα δεν έκανε εξωσυζυγική σχέση γιατί δεν πέρναγε καλά στο γάμο της με τον τέλειο οσιομάρτυρα σύζυγο, αλλά επειδή ήταν η μετενσάρκωση της Μαγδαληνής που δεν κρατιόταν με τίποτα και ειχε βαλθεί να πληγώσει σύζυγο και παιδιά ντε και καλά.
Ευτυχώς, επειδή υπάρχει Θεία Δίκη την τιμώρησε με το να την αγαπήσει ο μικρότερος, πλούσιος συντροφος της που αποφάσισε να τη στηρίξει σε όλα τα επίπεδα και να κάνει μια νέα αρχή μαζί του.
Ας πρόσεχε..:ρ
24-06-2011, 13:36 #49
Τι σημασία έχει; Τα πράγματα όπως φαίνεται έχουν πάρει το δρόμο τους, και πιστεύω ότι το ξεκαθάρισμα ήταν η καλύτερη λύση. Μεγάλη η ανατροπή για το φίλο σου και τα παιδιά, αλλά όταν καταλαγιάσει η φουρτούνα ίσως είναι καλύτερα για όλους. Οι πιεσμένες καταστάσεις "μένουμε μαζί για τα παιδιά" τελικά γυρνάνε μπούμεραγκ για τα ίδια τα παιδιά. Πώς θα φτιάξουν υγιείς σχέσεις στο μέλλον όταν αυτό που ζουν είναι κάτι ψεύτικο, για τα μάτια του κόσμου μόνο;
Και γιατί ο φίλος σου να μην ξαναφτιάξει τη ζωή του με κάποια που θα την θέλει και θα τον θέλει; Ήδη, αυτό που έγραψες ότι ήταν διατεθειμένος να αναλάβει το τρίτο παιδί αρκεί να ήταν "κατοχυρωμένος" , πιο πολύ σαν παραίτηση μού φάνηκε. Γιατί να μην έχει κι αυτός απαιτήσεις από τη ζωή; Νομίζω ότι το σπουδαιότερο μάθημα που μπορεί να δώσει στα παιδιά του είναι να τους δείξει ότι χαίρεται και ο ίδιος τη ζωή. Το ζήτημα δεν είναι να αποδειχθεί αν η γυναίκα του φέρθηκε έντιμα ή όχι (σε ποιον ν' αποδειχτεί άλλωστε και ποιος θα ορίσει τα κριτήρια; ) . Κατά τη γνώμη μου το ζήτημα είναι να προχωρήσει μπροστά. Μια σχέση όταν γίνεται συμβατική μοιάζει με απόστημα. Μας πονάει όταν σπάσει, αλλά μετά έρχεται η ίαση.
24-06-2011, 13:55 #50
Αφού θέλετε κι άλλα στοιχεία ορίστε:
- Σε ερώτηση του συζύγου της γιατί δεν έφυγε νωρίτερα η απάντησή της ήταν ότι δεν ήταν τόσο όσο θα ήθελε οικονομικά ανεξάρτητη
- Σε επόμενη ερώτηση γιατί δεν το έκανε πριν 2-3 χρόνιοα που ήταν οικονομικά δυνατή απάντησε ότι προτιμούσε να ζεί έτσι με τον σύζυγο και τα δυο παιδιά της παρά να μεγαλώνει μόνη τα δυο παιδιά
- όσο για τη λύπηση σαν άντρας σας λέω το εξής: Αν στα 33-34 χρόνια μου ήμουν ελέυθερος και τα φταχνα με μια σαραντάρα παντρεμενη με δυο παιδιά και έμενα μαζί της για 4-5 χρόνια μετά θαθελα πάλι μια σαραντάρα αλλά ήδη η δικιά μου θα ταν 45. οπότε θαπρεπε να την αντικαταστήσω. Πείτε μου πόσες τέοιες σχέσεις γναρίζετε που να επιβιώνουν στι διηνεκές?
- Όσο για τη μοιχεία δεν καταλάβατε. Αναφέρω ότι δεν είναι αδίκημα πια καθαρά από νομικής πλευράς και όχι οτι θα το ευχόμουν ή όχι αν ήταν. Μου είναι παντελώς αδιάφορο. Το αναφέρω για πω το νομικό υπόβαθρο για την συγκεκεριμένη περίπτωση. Αν είχα κόλλημα να είναι η μοιχεία ποινικό αδίκημα θα πρότεινα στον σύζυγο να πάνε ένα ταξέδι στο Αφγανιστάν με πληρωμένα τα έξοδα. Απλά πιστεύω ότι υπεκφεύγετε κάποιε ςγυναίκες να απαντήσετε στα ουσιώδη και κρατιέστε στους τύπους.Γιατί δεν απαντάτε στα ουσιαστικά ζητήματα όπως γιατί δίνεται η επιμέλει στο 88% των περιπτώσεων στις γυναίκες? Πως κρίνετε το να κάνει σέξ στο όντας έγγαμη δίχως να φορά προφυλακτικό ο άλλος? Ξέρετε υπάρχουν αφροδίσια και το AIDS!!! HELLO!!!!!!Αν διαβάζετε προηγούμενα ποστ προσεκτικότερα και όχι με τη μανία κατατρεγμού των γυναικων που σας διακατέχει θα το είχατε καταλάβει. Απλά έχετε την άποψη ΄'οτι για όλα φταίνε οι άντρες και ποτέ οι γυναίκες.
- Όσο για τα 12 χρόνια ερωτώνται τα παιδιά το γνωρίζω. Αλλά αν δεν συμφωνεί η μάνα να ερωτηθούν θα υπάρξει τέτοια ένταση στην δικαστική αίθουσα μετα΄ξύ τους παρουσία των παιδιών που δεν είναι και το καλύτερο θέαμα.
Όσο για τη λύπηση τη λυπάμαι γιατί μετά από λίγα χρόνια σκεφτε΄ται πως θα την κρίνουν τα δυο αγόρια της καθότι θα περνάνε εφηβεία και θα γίνουν άντρες. Τα παιδιά και να μην τους τους πουν τώρα τίποτα τον Οκτώβριο θα τα καταλάβουν όλα. Θα ρωτήσουν γιατί ο μπαμπάς δεν ήρθε να δει το νέο αδελφάκι μας? Γιατί η γιαγιά, ο παππούς και τα ξαδέλφια μας δεν ήρθαν να δουν το μωρό μας? Γιατί ο Κώστας το λέει παιδί του. Γιατί ο μπαμπάς και η μαμα΄του Κώστα λένε το εγγόνι μας? Η διαφορά είναι αν το μάθουνε τον Ιούλιο ή τον Οκτώβριο. ¨η να τους πούνε ότ ο μπαμπάς τους είναι αθλιος και τα εγκατέλειψη το αδελφάκι τους και ευτυχώς που βρέθηκε ο καλός άνθρωπος και τους προστατεύει? Γι' αυτό λέω ότι δεν απαντάτε στα ουσιώδη και πετάτε την μπαλα στην εξέδρα
24-06-2011, 14:03 #51
- In this old house where every door is open
Kαι ξεχασες να προσθεσεις για την αλλη εναλλακτικη, να εμενε δλδ με τον συζυγο της, οτι θα της εκανε τη χαρη να την δεχεται, και η ιστορια εχει δειξει οτι θα της φεροταν ολο και με περισσοτερη απαξιωση, οι φιλοι του, καλη ωρα, θα την ανατιμετωπιζαν σαν μιασμα, και θα ζουσε μια ζωη στις ενοχες και τη μιζερια και την αυτοκαταστροφη, αυτο δεν αξιζει για κανενα πλασμα, ελεος πια ποσο μεγαλη θεωρειται η αμαρτια που εκανε για να ειναι αιωνιως καταδικασμενη, και ουτως η αλλως αυτα δεν μπορουμε να τα κρινουμε με ανθρωπινα μετρα και σταθμα, και μην ξεχναμε τι ειπε ο Ιησους για την μοιχαλιδα, ο αναμαρτητος πρωτος τη λιθο βαλετω, και ευχομαι πραγματικα ο νικ να δει με τι κακια μιλαει οταν προμηνευει το μελλον της, ευχομενος ουσιαστικα να ζησει μια δυστυχισμενη ζωη η γυναικα και ο εραστης της, αντι να ευχεται να ζησει μια ωραια ζωη εστω ο φιλος του και τα παιδια, και ας μην συμπεριλαμβανει και εκεινη και τον αλλον. Αντι να κοιταει προς το καλυτερο και να ευχεται για αυτο, κοιταει εκει που του βγαζει θυμο και μισος, γιατι ισως δε μπορει να σκεφτει την πιθανοτητα ο φιλος του να ζησει κι αυτος ευτυχισμενος στο μελλον, και οτι μεσα σε αυτη τη σχεση δεν ηταν και δε θα ηταν ευτυχισμενος. Αλλα το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι εχει παρει τη θεση του φιλου του, και αυτο οντως ειναι αξιο αποριας. Συμπεραματικα, εγω ευχομαι να γινει το καλυτερο, πρωτα για τα παιδια και μετα για τους υπολοιπους πρωταγωνιστες, δε μαρεσει να προδικαζω, και δεν θεωρω οτι μπορουμε να ξερουμε τι θα γινει στο μελλον κι οτι αν τα πραγματα ηταν ετσι και οχι αλλιως θα ηταν καλυτερα. ΠΑνω απο ολα ειναι οι ανθρωποι να ειναι ευτυχισμενοι και αγαπημενοι, οχι υποκριτες και ενοχοποιημενοι.
24-06-2011, 14:21 #52
Αν ήμουν στη θέση του τύπου που του έμεινε έγκυος με τον εραστή αμέσως θα τη χώριζα.
Είναι υπεύθυνη των πράξεων της. Όσο κι αν δεν τη γέμιζε ο γάμοςε της όφειλε να ειλικρινής γι αυτό απέναντι στο σύζυγο της. Αν δεν ήταν ευχαριστημένη με το γάμο της όφειλε πρώτα να το ξεκαθαρίσει στο σύζυγο της, να του ζητήσει κατάμουτρα να αλλάξει ότι δεν τη γέμιζε στη σχέση τους, κι αν αυτό δεν γινόταν ή ήταν ανέφικτο να γίνει, τότε να πάει παρακάτω.
Βρήκε άλλο να την γεμίζει και να ναι αυτός ο άντρας της ζωής της, ξεκαθάρισμα με τον άλλο και γρήγορα να τον χωρίσει, όχι να περιμένει να κάνει παιδί.
Με το παιδί του εραστή θα τη δεχόταν ένας αδύναμος χαρακτήρας, ένας παρακαλάκιας ή ένας τρελλά ερωτευμένος μαζί της.
Μόνο να προσέξουν τις συνέπειες του χωρισμού στο παιδί.γιάννης
24-06-2011, 14:29 #53
24-06-2011, 16:51 #54
Nick ο συζυγος και φιλος σου ειναι αναμφισβητητα θυμα αλλα δεν χειριζεται καλα την κατασταση.Τον δικαιολογω ομως γιατι ειναι σαστισμενος και χαμενος στον κοσμο του.Και εγω στην θεση του μπορει να αντιδρουσα σπασμωδικα(λεμε τωρα...!).Το παιχνιδι εχει χαθει απο καιρο.Οποτε δεν υπαρχει αλλη λυση απο το να την δωσει δρομο (στα τσακιδια).Ομως μενω αφωνος και αποσβωλωμενος με την αντιμετωπιση των υπολοιπων γυναικων εδω μεσα προσπαθωντας τοσο απροκαλυπτα να διασκεδασουν το γεγονος, να ριξουν αλλου τις ευθυνες(βγηκε και φταιχτης ο κερατας.καλα να παθει...και τετοια ωραια...) και να προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα.Ποσο πια παρωπιδες μπορουν να φορανε?Θα σου πω ομως κατι που λενε στο χωριο μου και μαλλον και στα χωρια ολων εδω μεσα. Κορακας κορακου ματι δε βγαζει.Βαθια καταβεβλημενος ομως θα πρεπει να δηλωσω πως απο την εμπειρια μου μεχρι τωρα και απο τις συναναστροφες με το γυναικειο φυλο το γνωμικο αυτο ταιριαζει ασορτι με τις γυναικες.Γιατι κακα τα ψεματα οι αντρες ειναι πιο ντομπροι και πιο δικαιοι.Δε λεω οτι δεν εχουμε και εμεις πολλους μακακες απλα ξεκαθαριζουμε τα πραγματα και διαχειριζομαστε τετοιες καταστασεις πολυ καλυτερα.Παρα πολυ καλυτερα.
Και πριν προλαβω να χαρακτηριστω μισογυνης (ετσι και αλλιως θα τα ακουσω τα μπινελικια,δεν υπαρχει περιπτωση) να δηλωσω οτι λατρευω τις γυναικες, δεν μπορω να ζησω χωρις αυτες αλλα πλεον αποτελούν ενα αντικειμενο λατρειας και τιποτα παραπανω.
Μονο 2 γυναικες στην ζωη μου θεωρω ακομα υποκειμενα, κανονικους ανθρωπους με προσωπικοτητα, ανιδιοτελεια, αλτρουϊσμο μεγαλη καρδια και @ρχιδι@ και τις ευχαριστω που υπαρχουν στην ζωη μου. Ειναι η γυναικα μου και η μητερα μου.Χμ, αυτα τα ολιγα για τωρα.Καλο σ/κ σε ολους/ολες......Last edited by lost.world; 25-06-2011 at 02:19.
24-06-2011, 18:30 #55
Φιλε Νικ οι οικονομολογοι (οχι ολοι) λενε οτι η "παρθενια ειναι το μονο κεφαλαιο που οταν χανεται γινεται τοκοφορο"...
Καταρχην να σε συγχαρω για την σταση σου σε μια φιλια.Προσωπικα θα χαιρομουν καποιος φιλος μου να μου στεκοταν ετσι, σε καποια αναλογη περιπτωση,ακομα κι αν διαφωνουσα ως προς τις αποψεις.
Ξερεις,λενε οτι οι ιστορικοι παραποιουν το παρελθον,οι ηθικολογοι το παρον και οι ιδεολογοι το μελλον.Προφητες αριστερα,προφητες δεξια και ο κοσμος στην μεση,που ελεγε κι ο Γκαιτε (για να ξερετε οτι ειμαι διαβασμενος κι οχι απο παπα:) )Οι μισοι βγαζουν κανονιστικους φετφαδες,αδιακοπες αξιακες κρισεις,η μαυρη βροχη των "πρεπει".
Οι αλλοι παλι,λογω ισχνης ζωτικοτητος ή δειλιας,το ριχνουνε στην περιγραφη...Δεν αξιολογουνε,δεν τοποθετουνται απεναντι στα προβληματα,ακομα κι οταν ειναι ανθρωπινος πονος και φρικη,απλα περιγραφουν.Ετσι γλιτωνουν απ την ευθυνη κ διασωζουν την σχολαστικη τους υστεροφημια απο την κατηγορια οτι εθεαθησαν στο γηπεδο να φωναζουν...
Στα ενταυθα τωρα:
Αν ημουν στην θεση του εραστη,θα σκεφτομουν οτι μπορει να κανει τα ιδια και σε μενα.Γιατι οχι σε μενα δλδ και σε κεινον ναι?Μηπως με κεινον δεν ηταν καποτε ερωτευμενη?Μαλιστα αν του καρφωθει κατι τετοιο στο μυαλο,γαι πολλους λογους, πως να κανει ερωτα διχως προφυλαξεις μετα απο καποιο καιρο?
Αν ημουν στην θεση του φιλου σου, θα κανα τον σταυρο μου που μπορεσα και ξεμπλεξα αναιμακτα.Αλλο να καταδικαζεις μια συμπεριφορα κι αλλο εναν ανθρωπο.Την συμπεριφορα και τον ανθρωπο που την εκφραζει μπορεις ομως να τους απορριψεις απ την ζωη σου.Ας την ευγνωμονει(δεν χρειαζεται να της στειλει κ λουλουδια ,απλα στην εσωτερικη του σταση αναφερομαι) για οσα ομορφα περασανε μαζι και ας προχωρησει.
Η δε κοπελα,οπως και ολοι στην ιστορια, επραξε αυτο που νομιζε οτι την εξυπηρετουσε.Το αν θα ειναι ευτυχισμενη με τις επιλογες της θα το μαθει η ιδια καποια στιγμη και κανεις αλλος δεν δυναται να το ξερει.Βεβαια η κοινη λογικη λεει οτι οι πιθανοτητες δεν ειναι με το μερος της.Αυτο βεβαια καλο ειναι να μην το ευχεται κανεις απο τους εμπλεκομενους.
Θα θελα εδω να πω οτι παρατηρω, πως στο ονομα του μπορω και πρεπει να κανω οτιδηποτε με κανει ευτυχισμενο,θαβουμε τα παντα.Το πολυ μικρο παιδι οταν βλεπει μια σοκολατα στο χερι του αλλου και την επιθυμησει κοιταει να την παρει και να την φαει.Ο εκφυλος γυροφερνει στις φτωχογειτονιες του κοσμου, εκμεταλευομενος την εξαθλιωση των μικρων παιδιων ωστε να ικανοποιησει την αρρωστημενη του σεξουαλικοτητα.Θυμηθειτε ποσα παιδια μικρα "χαθηκανε" στο τσουναμι στην Ινδονησια...
Και στις δυο περιπτωσεις τα ατομα απλα δεν μπορουν να ελεγξουν τα ενστικτα τους.Το παιδι με την σοκολατα δεν εχει αυτην την δυνατοτητα, αλλα ο ενηλικας?Και πως διαφοροποιειται αυτος, απο εναν που οχι μονο δεν μπορει με την λογικη να κουμανταρει(κι οχι να ακυρωσει) το ενστικτο του, αλλα απεναντιας εκθετει σε κινδυνο την ζωη καποιου αλλου συνανθρωπου του?Με ποιο τροπο ειναι αυτα πραγματικη ευτυχια για τον ανθρωπο που τα κανει?Ας μου πει καποιος να μαθω και γω...
Ισως βεβαια να ειναι καιρος να θαψουμε τα ιδανικα γενικως, γιατι εχουν αρχισει και μυριζουν...Last edited by kokoa; 24-06-2011 at 18:59.
24-06-2011, 19:01 #56
Originally Posted by remedy
24-06-2011, 20:43 #57
Η στάση του φίλου μου ήταν αυθόρμητη και αληθινή. Έκλαιγε σαν μικρό παιδί. Την αγάπησε και την αγαπάει πραγματικά. Ποτέ δεν θα καταλάβω πότε θαναι ευχαριστημένη μια γυναίκα. Ότι και να γίνει πάντα θα βρούν κάποιο ψεγάδι ενώ οι ίδιες είναι αψεγάδιαστες στην συμπεριφορά τους. Θα ήταν ενδιαφέρον να μα πουν την άποψή τους αν μια μέρα το ταίρι τους τους έλεγε: Χωρίζουμε γιατί θα ζήσω με μια άλλη γυναίκα που περιμένει και το παιδί μου. Τότε τι στάση θα κρατουσε η οσιομαρτυρας σύζυγος που του πλενε, του μαγείρευε κλπ? Δυστυχώς έχω αρχίσει και πιστεύω ότι τις οικογένειες τις κρατανε οι άντρες. Δεν λέω ότι δεν κάνουν λάθη. Αλλά όταν προσπαθείς, εργάζεσαι και δρας θα κάνεις λάθη. Το σωστό είναι να ανγνωρίζεις τα λάθη σου, να τα λαμβάνεις υπόψη σου και να κάνεις διορθωτικές κινήσεις. Ούτως ή άλλως τα πράγματα έχουν πάρει την πορεία τους. Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν και για τους δυο.
24-06-2011, 21:16 #58
Φιλε Νικ κατα την γνωμη μου ειναι ανοητο να ψαχνουμε οι αντρες για το τι θελει μια γυναικα.Μην ζητας απαντηση σ αυτο!Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα....
Αυτο που πρεπει να ξερουμε/μαθουμε ειναι σε τι ανταποκρινεται μια γυναικα ακομα κι αν η ιδια δεν εχει καμια επιγνωση του τι ειναι αυτο ;)Βεβαια αν μαθεις αυτην την "τεχνη" γιατι οντως περι τεχνης προκειται,δυσκολα παντρευεσαι...Διοτι γνωριζεις τι μπορει να γινει...
Τωρα σ εναν γαμο, αυτος που κραταει την οικογενεια ειναι αυτος που και θελει αλλα και ξερει το πως να την κρατησει.Δεν ειναι απλο πραγμα και σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να παραχωρησεις τα ηνια μιας σχεσης (ποσω μαλλον σοβαρης) σ αυτον που δεν ειναι αξιος να τα κρατησει.
24-06-2011, 23:31 #59
- In this old house where every door is open
Βρε νικ, τι αλλη διορ]θωτικη κινηση θα μπορουσε να κανει αυτη η γυναικα, δεδομενου οτι τα πραγματα τωρα ειναι ετσι; Να ειναι σε μια σχεση που δεν καλυπτει κανεναν και να ζει μες στο ψεμα; Εκτρωση πια δε μπορει να κανει, να παρει τα παιδια και να πανε να ζησουν κατατρεγμενοι σε κανα ερημονησι; Πες μας εσυ καποια αλλη λυση που θα σε ικανοποιουσε, εκτος απο το να την λιθοβολησουνε γυμνη στην πλατεια.
24-06-2011, 23:43 #60
πολυ σωστη, λιλιουμ