Σχεδιαζουν να προκαλεσουν σχιζοφρενεια μαζικα σε ολη την ανθρωποτητα - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 125
    Quote Originally Posted by elafi View Post
    Εσυ τι λες? Πως με βλεπεις? Εσυ πασχεις?
    δεν είμαι γιατρός για να κάνω διαγνώσεις.
    Σε ρωτάω καλοπροαίρετα γιατί προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο βγάζεις μια άρνηση και μια επιθετικότητα στους ανθρώπους που έχουν σχιζοφρένεια.
    Εγώ δεν πάσχω, αλλά έχω φίλο που πάσχει και έχω άποψη επί του θέματος γι αυτό σε ρωτάω.

Senior Member
    Αλλο παραγωγικη συμπτωματολογια και αλλο...παραγωγικοτητα...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    δεν είμαι γιατρός για να κάνω διαγνώσεις.
    Σε ρωτάω καλοπροαίρετα γιατί προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο βγάζεις μια άρνηση και μια επιθετικότητα στους ανθρώπους που έχουν σχιζοφρένεια.
    Εγώ δεν πάσχω, αλλά έχω φίλο που πάσχει και έχω άποψη επί του θέματος γι αυτό σε ρωτάω.
    Εχεις φιλο που πασχει απο σχιζοφρενεια η κατι αλλο?
    Εγω βγαζω αρνηση και επιθετικοτητα? Καθε αλλο, το συζηταμε.

Εχεις φιλο που πασχει απο σχιζοφρενεια η κατι αλλο?
    Εγω βγαζω αρνηση και επιθετικοτητα? Καθε αλλο, το συζηταμε.
    ναι, έχω φίλο που πάσχει από σχιζοφρένεια και είναι ιδιαίτερα παραγωγικός: δουλεύει, είναι κοινωνικός, είναι πανέξυπνος, διευρύνει συνέχεια τους ορίζοντες του σπουδάζοντας, έχει χιούμορ και αν δεν ξέρει κάποιος πως έχει κάτι, δεν το καταλαβαίνει.

εσύ απ' ότι κατάλαβα προσπαθείς να βγάλεις τους ανθρώπους με αυτη την ασθένεια σχεδόν ανάπηρους, γι αυτό σε ρώτησα αν πάσχεις. Με την έννοια πως εσύ μπορεί να νιώθεις έτσι και να μεταφέρεις τους προβληματισμούς σου εδώ.

Banned
    Οχι, εγω δεν νιωθω οτι ενας σχιζοφρενης πρεπει να βγαινει εκτος παραγωγης, ισα ισα, απλα λεω οτι υπαρχουν και πολυ καλυτερες αντιμετωπισεις απο τα φαρμακα, χωρις να χρειαζεται να προβληματιστει κιολας καποιος πανω σε κατι "ουτοπικο".

Οχι, εγω δεν νιωθω οτι ενας σχιζοφρενης πρεπει να βγαινει εκτος παραγωγης, ισα ισα, απλα λεω οτι υπαρχουν και πολυ καλυτερες αντιμετωπισεις απο τα φαρμακα, χωρις να χρειαζεται να προβληματιστει κιολας καποιος πανω σε κατι "ουτοπικο".
    αν σου πω ότι δεν κατάλαβα τίποτα...:)
    Μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοείς?

Banned
    αν σου πω ότι δεν κατάλαβα τίποτα...:)
    Μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοείς?
    Συζηταμε για την παραγωγικοτητα των σχιζοφρενων, καταρχας δεν πτοειται η παραγωγικοτητα απο τπτ αλλο τοσο οσο απο την καταστολη και τα αρνητικα συμπτωματα, τα οποια υποτιθεται οτι εξαφανιζουν τα φαρμακα και μενει η καταστολη. Αυτο αγνοειται. Η κατασταση των ετικων συμπτωματων επισης περιγραφεται ως παραγωγικη γτ παραγεται πλουτος ιδεων, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Λεω οτι αν αποφυγεις την καταστολη θα εχεις καλυτερη παραγωγικοτητα, η μαλλον θα εχεις παραγωγικοτητα. Αυτο ειναι ολο. Προς το παρον. Τι αλλο μου ξεφευγει?

Senior Member
    Συζηταμε για την παραγωγικοτητα των σχιζοφρενων, καταρχας δεν πτοειται η παραγωγικοτητα απο τπτ αλλο τοσο οσο απο την καταστολη και τα αρνητικα συμπτωματα, τα οποια υποτιθεται οτι εξαφανιζουν τα φαρμακα και μενει η καταστολη. Αυτο αγνοειται. Η κατασταση των ετικων συμπτωματων επισης περιγραφεται ως παραγωγικη γτ παραγεται πλουτος ιδεων, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Λεω οτι αν αποφυγεις την καταστολη θα εχεις καλυτερη παραγωγικοτητα, η μαλλον θα εχεις παραγωγικοτητα. Αυτο ειναι ολο. Προς το παρον. Τι αλλο μου ξεφευγει?

δν εχω καταλαβει ακριβώς τι υποστηρίζεις....
    αλλα να εννοείς πως κάποιος που πασχει απο σχιζοφρένεια δν του ειναι απαραίτητα τα φαρμακα, κανεις μεγα λαθος.
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Τσπ, δεν αξιζει περαιτερω αναλυσης και ειμαστε και μακραν off-topic.

ελάφι...ή έχω χαζέψει από την πολλή ζέστη, ή δεν γίνεσαι σαφής.
    Ας το προσπαθήσω όμως.
    Λες πως τα φάρμακα καταστέλλουν την παραγωγικότητα σε κάποιον με ψύχωση?
    (κάπου παραπάνω διάβασα απο τον μαους πως ειπες τους σχιζοφρενεις σαράβαλα)

Banned
    ελάφι...ή έχω χαζέψει από την πολλή ζέστη, ή δεν γίνεσαι σαφής.
    Ας το προσπαθήσω όμως.
    Λες πως τα φάρμακα καταστέλλουν την παραγωγικότητα σε κάποιον με ψύχωση?
    (κάπου παραπάνω διάβασα απο τον μαους πως ειπες τους σχιζοφρενεις σαράβαλα)
    Ναι τα φαρμακα σε σαραβαλιαζουν, καταστολη λεγεται, και θεωρειται οτι ειναι και η καλυτερη δυνατη εκδοχη της πορειας για ενα σχιζοφρενη σημερα.

Senior Member
    Ναι τα φαρμακα σε σαραβαλιαζουν, καταστολη λεγεται, και θεωρειται οτι ειναι και η καλυτερη δυνατη εκδοχη της πορειας για ενα σχιζοφρενη σημερα.
    εγω παλι εχω δει ανθρωπους εδω μεσα απο το 2005 που οταν παιρνουν τα φαρμακα τους ειναι μια χαρα κ
    οταν τα κοβουν " φευγουν ".

δν ξερω γιατί υποστηρίζεις κατι τετοιο....
    http://www.mazi.org.gr/

γι αυτό σε ρώτησα αν πάσχεις και μιλάς κρίνοντας εξ ιδίων..
    Ο φίλος μου δεν έχει σαραβαλιαστεί καθόλου από τα φάρμακα. Οκ, μπορεί να έχει κάποια συμπτώματα, τύπου να κοιμηθεί παραπάνω, αλλά όλες οι άλλες του λειτουργίες είναι άψογες.
    είναι βαριά κουβέντα αυτή για ανθρώπους που παλεύουν με μια τόσο σοβαρή αρρώστια.

Banned
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    εγω παλι εχω δει ανθρωπους εδω μεσα απο το 2005 που οταν παιρνουν τα φαρμακα τους ειναι μια χαρα κ
    οταν τα κοβουν " φευγουν ".

δν ξερω γιατί υποστηρίζεις κατι τετοιο....
    Ισχυει και αυτο, εγω αναφερομουνα σε ψυχοκοινωνικη θεραπεια εναντι της χημικης, αλλα δε θελω να το ανοιξω σε αυτο το τοπικ και δεν ειναι κατι που προκειται να γινει αμεσα η ποτε σε αυτον τον τοπο.

Banned
    γι αυτό σε ρώτησα αν πάσχεις και μιλάς κρίνοντας εξ ιδίων..
    Ο φίλος μου δεν έχει σαραβαλιαστεί καθόλου από τα φάρμακα. Οκ, μπορεί να έχει κάποια συμπτώματα, τύπου να κοιμηθεί παραπάνω, αλλά όλες οι άλλες του λειτουργίες είναι άψογες.
    είναι βαριά κουβέντα αυτή για ανθρώπους που παλεύουν με μια τόσο σοβαρή αρρώστια.
    Και μονο που κοιμαται παραπανω κλπ, εσυ λες να ειναι χαρουμενος? Οχι τι σου λεει, τι ειναι..

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast