Τι σκέφτεστε; - Page 158
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 158 of 1532 FirstFirst ... 581081481561571581591601682082586581158 ... LastLast
Results 2,356 to 2,370 of 22967
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όσους διάβασαν το παραπάνω. Ο θυμός δεν είναι καλός σύμβουλος. Άλλωστε μερικές πόρνες είναι καλύτερες από άλλου είδους πόρνες.

σκεφτομαι ποσο χαιρομαι που δεν μπλεκω με ατομα που σκεφτονται ετσι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    σκεφτομαι ποσο χαιρομαι που δεν μπλεκω με ατομα που σκεφτονται ετσι.
    Πόσο χαίρεσαι δηλαδή και πως σκέφτομαι δηλαδη, μπορείς να μου το εξηγήσεις?
    Last edited by carrot; 26-06-2011 at 22:32.

Senior Member
    Σκέφτομαι το πόσο με ενοχλεί το κουτσομπολιό στο ίντερνετ και όλη την ανθρώπινη αρρώστεια που έχει μαζέψει αυτό το μέσο επικοινωνίας.

Επίσης το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας απελπισμένος άνθρωπος και το πόσο αρρωστημένοι είναι αυτοί που εκμεταλεύονται τους ανθρώπους πάνω στην απελπισία τους, όπως επίσης και το πως χρησιμποιεί ο καθένας τις απόψεις που διαβάζει, να δει τι έχει πέραση και να υοθετήσει την ανάλογη συμπεριφορά.
    Είναι για λύπηση η κατάσταση.

Senior Member
    "Άλλωστε μερικές πόρνες είναι καλύτερες από άλλου είδους πόρνες."

Σκεφτεσαι οτι υπαρχουν γυναικες που ειναι πορνες, μη εννοωντας τις επαγγελματιες. Δεν πιστευω σε απαξιωτικους χαρακτηρισμους για τους ανθρωπους, αντρες και γυναικες. Μην κρινεις λενε, γιατι δεν ξερεις τo γιατι, και αν θες να κρινεις, μπορεις να κρινεις μονο τη συνειδητοτητα με την οποια πραττει κανεις, και οχι την ιδια την πραξη, και αυτο παλι, μονο αν εισαι θεος μπορεις να το κανεις και να εισαι δικαιος, σε οποια αλλη περιπτωση, εισαι αδικος και απλα γεμιζεις αρνητικο συναισθημα τον εαυτο σου και το εκπεμπεις κιολας τριγυρω σου. bad thing squared.

Senior Member
    Αυτό που ήθελα να πω λιλιουμ είναι πως μερικές είναι χειρότερες, συναισθηματικές πόρνες, εγκεφαλλικές και πολλά είδη γενικά αυτές που έχουν την επιδίωξη να πληγώσουν τον άλλο, αυτές που θα νιώθουν καλά με το να βάλουν ένα μίνι να φαίνονται τα πόδια τους και άλλα σημεία και να βγούν στην τηλεόραση και να τα κάνουν όλα αυτά για να ανεβάσουν τηλεθέαση και κέρδος, αυτές που δεν είχαν την ευκαιρία να το κάνουν αυτό και το κάνουν με άλλο τρόπο πάση θυσία, εδώ μέσα η εκεί έξω, και είναι πολλές.

Senior Member
    Mπορεις να εστιαζεις σε αυτες που θεωρεις εσυ καλες κοπελες λοιπον, γιατι απασχολεισαι τοσο με κατι που σε γεμιζει με αρηντικο συναισθημα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Αχ θελω να βαλω κι εγω φωτο απο διακοπες μου με ωραια μερη !! (μονο τα μερη βεβαια..)

Η θαλασσα σημερα ητανε σκατα, φυσαγε κ ειχε κυμα.. μακαρι αυριο να ειναι καλυτερη..

Σκεφτομαι ποσο ατομακια κ κουτσομποληδες ειναι ορισμενοι.. κ πανε να τα βαλουνε με ατομα που δεν φανταζονται καν τι ειναι.. ε ρε κουνια που σας κουναγε ατομακια μου.. αλλα δεν ασχολουμαι αλλο, just ignore δεν αξιζει, σε πολλους εδωσα αξια ας την κρατησουν να αξιζουν κ αυτοι κατι.. τους λυπαμαι.. πουλ μουρ τζα φρα ατομα τελειως...

Σκεφτομαι οτι με περιμενει παλι nightlife με τα γνωστα συνεπακολουθα πλεον !! Αλλα i don 't give a shit, εχω κανει πολλες μαλακιες κ σκοπευω να κανω ακομη περισσοτερες, αυτες ειναι που δινουν νοημα στη ζωη !!

Φευγω την κανω bb !!!! :) KissexXx !!! :)
    Άρε Λάκρυ, μακάρι να έκανα και γω nightlife! Σκέφτομαι πότε θα φορέσω τόσα ρούχα και παπούτσια που έχω! :(
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

σκέφτομαι.....πόση μλκ και χαζομάρα μπορει να μαζευτεί σε κάποιον? Τι σόι μούντζα από το σύμπαν να είναι αυτή?
    Εγώ όμως, τι φταίω?

Senior Member
    Αναρωτιέμαι μήπως το πρόβλημα επικοινωνίας με κάποιους είναι και "ταξικό";
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Banned
    σκεφτομαι μαυρους καθρεφτες χωρις τελος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    σκέφτομαι.....πόση μλκ και χαζομάρα μπορει να μαζευτεί σε κάποιον? Τι σόι μούντζα από το σύμπαν να είναι αυτή?
    Εγώ όμως, τι φταίω?
    Δεν ξέρω για ποιόν το λές αλλά έχω την εντύπωση πως το λες για κάποιον από δω, ίσως για μένα (πιθανώς επειδή έτσι έχω νιώσει και από τα μηνύματα που έχω δεχθεί σε πιο προσωπικό επίπεδο), η κάποιον άλλο μέλος λολ δε ξέρω. διαφώτισε μας!
    Last edited by carrot; 27-06-2011 at 01:59.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Mπορεις να εστιαζεις σε αυτες που θεωρεις εσυ καλες κοπελες λοιπον, γιατι απασχολεισαι τοσο με κατι που σε γεμιζει με αρηντικο συναισθημα;
    Δυσκολεύομαι να απαντήσω.. βραχυκύκλωσα για λίγο. Λοιπόν, δεν ασχολούμαι και τόσο, οκ αρκετά ίσως αφού εδώ συμμετέχω εδώ μέσα και υπάρχει αρκετή αρνητικότητα. Δεν ξέρω ποιές είναι καλές κοπέλες, δηλαδή δεν μελετάω κάποια να δω αν είναι καλή και να πιάνω κουβέντα μετά, πες μου όμως εσύ που να ψάξω για φίλους η κοπέλα. Δεν ξέρω, γίνεται και ένα όργιο στο νετ, όπως στο facebook, για κάποιο λόγο έχω κολήσει εδώ, δεν ψάχνω πάντως απεγνωσμένα για κοπέλα, ούτε εδώ , ούτε κάπου αλλού, αν έβγαινα όπως παλιά και ήμουν πιο συγκαβατικός πιστεύω κάτι θα γινόταν, θέλω να πιστεύω πως κρατάω ακόμα λίγη αγάπη μέσα μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σουελ View Post
    Αναρωτιέμαι μήπως το πρόβλημα επικοινωνίας με κάποιους είναι και "ταξικό";
    Αναφερεσαι στην επικοινωνια μεσα σε αυτο το forum ή γενικοτερα στη ζωη?
    ...του καθενος η κολαση,
    βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
    απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...

Senior Member
    Νομίζω το ίδιο είναι...Ό,τι βλέπω στη ζωη, το βλέπω κι εδώ, και μάλιστα εδω ίσως είναι και πιο ειλικρινής η επικοινωνία.Συμφωνείς για το "ταξικό"; (το ξερω ότι ακουγεται αναχρονιστικό αλλά έτσι μου βγηκε)
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι το κυνηγι της τελειοτητας ειναι σαν το κυνηγι των μαγισσων! Αφελες,ασκοπο,ανωφελο..... Ειναι μια καλα στημενη πλανη του μυαλου...της κοινωνιας(λιγο εχει σημασια)! Οσο γρηγοροτερα το αντιληφθουμε τοσο η απαλειψη απο ενα αγχος στην φαρετρα της ανθρωπινης οδυνης φανταζει δυνατη!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.