effexor!!!!! - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 23 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 337

Thread: effexor!!!!!

Senior Member
    Μετά είσαι σχεδόν δίπλα . Εγώ άργησα να το καταλάβω πολύ αυτό το τρίκ του εαυτού μου. Αρεσκόμουν πολύ να διαπραγματεύομαι με τις νευρώσεις μου , και ακόμα το κάνω γιατί τις μπερδεύω με ιδιαιτερότητες της προσωπικότητας μου .

Την είχα καταλάβει την έμπνευση της υπογραφής , και εύχομαι η στιγμή που θα αλλάξει να είναι το συντομότερο !

Senior Member
    Quote Originally Posted by O Frikoubikos View Post
    Μετά είσαι σχεδόν δίπλα . Εγώ άργησα να το καταλάβω πολύ αυτό το τρίκ του εαυτού μου. Αρεσκόμουν πολύ να διαπραγματεύομαι με τις νευρώσεις μου , και ακόμα το κάνω γιατί τις μπερδεύω με ιδιαιτερότητες της προσωπικότητας μου .
    Κλασική παγίδαααα!

Την είχα καταλάβει την έμπνευση της υπογραφής , και εύχομαι η στιγμή που θα αλλάξει να είναι το συντομότερο !
    Merci beaucoup :)
    Για τη δικιά σου, τι να ευχηθώ;...
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Υ.Γ Να σου πω την αλήθεια , πιο πολύ έχω την εντύπωση οτι με βοήθησε ο Θεός τότε παρά το βότανο. Με είδε που ήμουν έτσι ξεροκέφαλος και όδευα στην αυτοκαταστροφή μου, και με λυπήθηκε μάλλον.

μεγαλο το ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ!!!!!!
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    Καλησπερα παιδια
    υπαρχει περιπτωση με την αυξηση της δοσης να χειροτερεψεις για ενα διαστημα??(δεν θυμαμαι αν το χχω ξαναρωτησει ειμαι τελειως τεζαα).Νιωθω πολυ χαλια,ολη μερα ξαπλα, κλαμα σα να μου σκοτωσαν τη μανα , δε μπορω να κουνηθω απτην κουυραση και πολυ αγχος και ταχυπαλμιες.

Πειτε μου σας παρακαλω.
    ΥΓ Frikoubikos μακαρι να γινουν οπως τα λες καρδουλα μου γιατι θα πεσω απο κανα γκρεμο σε λιγο (εισαι κι εσυ καλεσμενος στην κηδεια μου)

Senior Member
    Ασε τους γκρεμούς και τα λαγκάδια, δεν σου πάνε και το ξέρεις ! Για να παίξεις την Γκόλφω καλά είναι, αλλά μέχρι εκεί.

Θα έρθω στις χαρές σου , όταν θα τις ξαναβρείς. Για να αναπαυτώ στις δάφνες μου σαν προφήτης (την αυταρέσκεια μου δεν την έχω αποβάλει ακόμα αλλά το παλεύω. Αμα είσαι λίγο ψώνιο βοηθάει στον αυτοσεβασμό) !!

Σουελ , ευχήσου μου οτι θες , η πρόθεση έχει την δύναμη στις ευχές, οχι το περιεχόμενο των λόγων. (παρακάλα λίγο μόνο να παίξουν κανα μπιτάκι , γιατί θέλω να χορέψω κρητικά)

Katerinaki , όπως το είπες !!! Δεν χωράει ο νούς μας την απεραντοσύνη του ελέους του Θεού .
    Last edited by O Frikoubikos; 03-07-2011 at 17:35.

Senior Member
    Quote Originally Posted by gingertania1985 View Post
    Καλησπερα παιδια
    υπαρχει περιπτωση με την αυξηση της δοσης να χειροτερεψεις για ενα διαστημα??(δεν θυμαμαι αν το χχω ξαναρωτησει ειμαι τελειως τεζαα).Νιωθω πολυ χαλια,ολη μερα ξαπλα, κλαμα σα να μου σκοτωσαν τη μανα , δε μπορω να κουνηθω απτην κουυραση και πολυ αγχος και ταχυπαλμιες.

Πειτε μου σας παρακαλω.
    ΥΓ Frikoubikos μακαρι να γινουν οπως τα λες καρδουλα μου γιατι θα πεσω απο κανα γκρεμο σε λιγο (εισαι κι εσυ καλεσμενος στην κηδεια μου)
    Ναι Τάνια, παίζει, μέχρι να συνηθίσει ο οργανισμός τη νέα δοσολογία.Αλλά κρατάει πολύ λιγότερο απο την πρώτη φορά που πρέπει να συνηθίσεις το φάρμακο.
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Με το πρωτο χαπι ομως δεν τα ειχα ολα αυτα, γιατι τωρα???

Senior Member
    Εννοω τα 75 μγκ

Senior Member
    Σε συνγκεκριμένες δόσεις μάλλον δεν σε ενοχλούσε αλλά δεν θα είχε και ουσιαστική επίδραση. Στην αυξημένη χρειάζεσαι διάστημα προσαρμογής , αλλά θα αρχίσει να κάνει και δουλίτσα .

Senior Member
    Μακαρι γιατι ειμαι μεσα στη μαυρη καταθλιψη, δε μπορω να κοιμηθω δε μπορω να σηκωθω απο το κρεβατι μεχρι το απογευμα και γενικα μεσα στο αγχος ολα μου φαινονται μαυρα!ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΑς ΠΑΡΑΚΑΛΩ.........!

Senior Member
    Ο.Κ Προσευχήσου και εσύ παράλληλα , δραστηριοποίησε την πίστη σου όσο μπορείς .

Senior Member
    Τανια μου παιζει καποιες φορες κ το ενδεχομενο που λες, αλλα συνηθως κραταει λιγο, υπομονη κ μην ακουω για κηδειες κ τετοια, ισως να εισαι στη φαση της προσαρμογης κ θελει να συνηθισει ο οργανισμος σου την αλλαγη.. 75 παιρνεις τωρα η 150?? δεν καταλαβα...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    150 λακρυ μου εσυ πως εισαι?

Senior Member
    Εγω ειμαι πεσμενη αρκετα μετα απο αυτο που εγινε.. (μαλλον που εκανα..) κ εχω μια περιεργη αισθηση κ κανω ολο σκεψεις κ μπερδευομαι.... με αποτελεσμα να χανω το μπουσουλα κ να βουλιαζω.... :(
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Εγω πΛι εχω βυθιστει στη θλιψη, τωρα νιωθω ακομα μεγαλυτερη σα να με πνιγει δεν ξερω αν φταινει τα χαπια!!!!!!!θελω να με αφησει ησυχη δε μπορω να χαρω ουτε στιγμη πραγματικα!!!

Να μη σκεφτεσαι τιποτα, κατσε και ηρεμησε κι απλα οταν πεσασει το σοκ θα επανελθεις, πανε και καμια βολτα απτη γιατρο σου ππηγες?Οι γονεις σου το εμαθαν/?

Page 14 of 23 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast