Τρόποι συμεριφοράς και συγνώμη! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 98
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Marian δεν ήμουν καθολου πιεστική.Είχε πει οτί ενδιαφέρεται και που βάζει τις προτεραιότητες του.Αυτά που μου έλεγε δεν τα έδειξε με πράξεις.Του είχα ζητήσει να μιλήσουμε και οτί ήταν σημαντικό και το κανονίσαμε.Μισή ωρα πριν βρεθούμε το ακύρωσε για να εξυπηρετήσει κάποιον που δεν ξέρει από την δουλειά στην περιοχή του και να τα πουμε τηλεφωνικά όταν φτάσει σπίτι του.Το βρίσκεις λογική συμπεριφορά κάποιου που ενδιαφέρεται?
    τα κάνουν κάτι τέτοια οι άντρες. κι εγώ νομίζω πως βιάστηκες λίγο να του πεις να το λήξετε. δώσε λίγο χρόνο και λίγο χώρο στους ανθρώπους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    τα κάνουν κάτι τέτοια οι άντρες. κι εγώ νομίζω πως βιάστηκες λίγο να του πεις να το λήξετε. δώσε λίγο χρόνο και λίγο χώρο στους ανθρώπους.
    Είχα δώσει ήδη χρόνο κάποιες μέρες πριν του πω το τέλος..Η συμπεριφορά του δεν με έκανε να νιώθω καλά!Ε, αυτό ήταν το αποκορύφωμα...

συγνώμη, αλλά αν φέρεται έτσι την πρώτη εβδομάδα, στους τρεις μήνες τι θα της έκανε?
    Μια χαρά έκανες και τον έστειλες Χριστίνα και όπως σου είπε και η ρεμ και μετά από καιρό να κάνατε σεξ, πάλι την ίδια συμπεριφορά θα είχε...

Senior Member
    εγώ πάω ανάποδα. στην αρχή δεν έχω καμία απαίτηση, ούτε θέλω να έχουν από μένα. αν προχωρήσει η σχέση και δεθούμε και και και... τότε βλέπουμε.

Senior Member
    craire το καταλαβαίνω αυτό άλλά είναι ανάλογα την σχέση. Αλλά όμως δεν θεωρώ απαίτηση το να ζητήσω να βρεθώ με τον άλλον για κάτι σημαντικό και τελικά να μην ασχολείται.Αυτός υποτίθεται οτι μου έλεγε οτι ενδιαφέρεται και οτί είναι δίπλα στις κοπέλες του γτ διαφορετικά δεν υπάρχει σχέση...που είναι λοιπόν σε μένα?Εκείνος όταν μου ζήτησε να την βοηθεια μου που δεν ήταν καλά δεν νομίζω να του άρεσε να του πω οτι θα τα πουμε άλλη μέρα γτ πρέπει να πάω σε μια φίλη μου! Ούτε πιστεύω οτί θα σου άρεσε να σου φερθούν όπως εκείνος σε μένα. Αν από την αρχή δεν υπάρχει το ενδιαφέρον(που από μόνος του είπε οτι ενδιαφέρεται) τότε για ποια σχέση μιλάμε?Το ενδιαφέρον δεν είναι απαίτηση...αλλά αν δεν υπάρχει δεν κάνω σχέση και ούτε την συνεχίζω!Δεν κάνω φλου σχέσεις..

Senior Member
    μα.... μια βδομάδα δεν είναι σχέση. για μένα τουλάχιστον δεν είναι. πρέπει να περάσει κανά εξάμηνο, μην σου πω χρόνος! :P

Senior Member
    Τι μου λες ρε συ?Δλδ πρέπει να περιμένω το ενδιαφέρον του ένα χρόνο???μια εβδομάδα δεν είναι σχέση αλλά μπήκαμε σε σχέση και οι δυο και ούτως η αλλως τον γνωρίζω από τον Σεπτέμβρη και παίζει ιδιαίτερα ρόλο.Αν δεν τον ήξερα καθόλου δεν θα έκανα έτσι...

Senior Member
    όχι δεν χρειάζεται να περιμένεις τίποτα. ο καθένας πράττει όπως νομίζει. αν η συμπεριφορά του σε ενοχλούσε, καλά έκανες και τον απομάκρυνες.

(σχετικά με τις σχέσεις, όχι δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα "α, τώρα κλείσαμε ένα χρόνο, τώρα θα αρχίσω να ενδιαφέρομαι. το ενδιαφέρον όπως και η εμπιστοσύνη χτίζονται σταδιακά)

Senior Member
    Ναι έτσι το δέχομαι! Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ οτί θεωρεί σημαντικό σε μια σχέση το ενδιαφέρον και εκείνος να μην το πράττει! Όταν ενδιαφέρεσαι,ενδιαφέρεσαι!

Quote Originally Posted by claire View Post

(σχετικά με τις σχέσεις, όχι δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα "α, τώρα κλείσαμε ένα χρόνο, τώρα θα αρχίσω να ενδιαφέρομαι. το ενδιαφέρον όπως και η εμπιστοσύνη χτίζονται σταδιακά)
    η εμπιστοσύνη ναι, το ενδιαφέρον όχι. Αν ο άλλος δεν κάνει σαν τρελλός από την αρχή και δεν σε κυνηγάει, δεν υπάρχει περίπτωση να το "χτίσεις" κάτι τέτοιο.....

Δυο παρατηρήσεις, μιας εβδομάδας σχέση, δεν την λες και ακριβώς σχέση και δεύτερο οι άνδρες ως επί το πλείστον δεν το χουν με τις εξηγήσεις, όταν έχουν να πουν κάτι δυσάρεστο προτιμούν να στρουθοκαμηλίζουν και απλά να μην λένε τίποτα. http://www.sanfos.gr/system/epipla.gif

Senior Member
    Χριστινα,απλα πηρε αυτο που ηθελε,δεξου το και συνεχισε...
    την αλλη φορα προσπαθησε να καταλαβεις καλυτερα με τι ατομα εχεις να κανεις,αν μαθεις και το ιστορικο τους δεν ειναι κακο,θα σε βοηθησει..
    πιθανοτατα σε μια βδομαδα να σου ξανακανει και τα γλυκα ματια...
    απο σενα εξαρταται δεσποινις :)

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ε,τελικά θέλουν ψησιμο...
    Κάποιοι (και κάποιες) θελουν όντως ψήσιμο. So; Θα δημιουργήσεις καθολικό κανόνα και θα τον ακολουθείς σε κάθε άνρθρωπο; Δεν θα είσαι εσύ και δεν θα λειτουργήσει το ίδιο σε όλους. Εστίασε στο πρώτο. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. Ολα θα έρθουν

Απλά, να είσαι εκεί να τα δεις, οταν θα έρθουν

Senior Member
    Για τί πράγμα ήθελες να μιλήσετε;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Junior Member
    Christina-κι ο προλογος σου στο πρωτο σου μηνυμα δεν με επεισε.Μαλλον ηθελες να αρχισεις κατευθειαν απο το δευτερο μηνυμα σου.Ενταξει, καλα εγινε οτι εγινε.Ακομα ομως δε μπορω να καταλαβω γιατι θα επρεπε να σου ζητησει συγνωμη.Θεωρω λοιπον οτι ηταν ατυχης η εισαγωγη σου στο θεμα που ανοιξες και για μενα εχασες ακομα και το δικιο που μπορει να ειχες

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast