View Poll Results: εισαι αριστεροχειρας ή δεξιοχειρας??
- Voters
- 15. You may not vote on this poll
Results 31 to 45 of 105
-
16-07-2011, 20:49 #31
tha to psaxo. esy eisai aristeroxeiras?
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
- 16-07-2011, 20:50 #32
ΚΕΝΟ να σε ρωτήσω κάτι?
Εάν είχες απέναντι σου κάποιους ανθρώπους που είχαν ανοίξει συζήτηση αντίστοιχη με του συγκεκριμένου τόπικ, θα καθόσουν να τους περιγράφεις πως το παίζεις και πως τελειώνεις και πως σου αρέσει να στο παίζουν οι γυναίκες ? ειλικρινά τώρα, σε τετ α τετ επαφές μιλάς τόσο εμετικά ? δεν είμαι του σαλονιού κοπέλα , έχω φάει πολύ σκατό και λόγω δουλειάς και λόγω ζωής και μου αρέσει το πικάντικο χιούμορ αλλά αυτό είναι εμετός ρε φίλε... δεν είμαστε ζώα εδώ μέσα , άνθρωποι που έχουν ανάγκη συντροφιάς είμαστε.
Αυτό το πράγμα που κάνεις εσύ , καθαρά για να προκαλέσεις κατ ' εμέ , δεν το κάνει κανείς άλλος τόσο έντονα εδώ μέσα. Είναι εξοργιστικό ώρες ώρες να είσαι τόσο ωμός , δεν το καταλαβαίνεις αυτό ?
Τη μία μιλάς για ένα μουνί που γνώρισες, την άλλη για βυζάρες... έλεος ρε συ.
Πως περιμένεις μετά δηλαδή να έχεις συμπάθειες και να σε δει κάποιος / α σοβαρά ?
Εκτός κι αν όλα αυτά που λες τα χαζορομαντικά ότι δήθεν είσαι ακίνδυνος και τις γνωστές πίπες που αραδιάζεις κάθε τόσο που σε πιάνουν τα συναισθηματικά σου , δεν τα εννοείς ούτε στο ελάχιστο.
Ποια γυναίκα πιστεύεις θα κάτσει να δει με συμπαθεια και πραγματική θέληση το μέσα σου όταν μιλάς τόσο απαίσια?
Νο οφενς , αλλά έχω δικαίωμα φαντάζομαι , όταν ξενερώνω με κάτι να το λέω.
και μην αρχίσεις πάλι τα τύπου "ο ΚΕΝΟ φταίει για όλα" , φταις όταν φέρεσαι έτσι ναι , και η κριτική είναι αναπόφευκτη. Φιλικά...το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
16-07-2011, 20:52 #33
πλακα του κανα..εχεις δικιο
Ειναι τεχνη πάντως, δεν μπορεις να το αμφισβητήσεις!..;ρ
Void δικιο εχεις.Ηξερα ενα ατομο που ηθελε να ειναι ωμος και ακραιος προκειμενου να καταλαβει ποιοι θα τον νοιαζονταν πραγματικά ωστε αν ανεχοταν αυτο το ακραίο του χαρακτηρα του θα μπορουσε πλεον με μεγαλυτερη ασφαλεια να τους βγαλει και την θετικη-συναισθηματική του πλευρα.Τι να πει κανεις για τις αμυνες και τους τροπους προσεγγισης του αλλουνου.Δικαιωμα του,οπως και δικαιωμα των υπολοιπων να μην δεχονται ή να στραβωνουν μ αυτο το συστημα.
16-07-2011, 21:57 #34
16-07-2011, 22:00 #35
ουυυυ πιο εμετικος κι απ'το Ταχιδερμια ? με κολακευεις. αλλα αχ μου βαζεις δυσκολα τωρα και δε μπορω να με περιγραψω σωστα γιατι δε θα ειμαι αντικειμενικος! θα κανω μια προσπαθεια να σου απαντησω, κι ελπιζω να την εκτιμησεις...
1. εαν δεν ηταν η πρωτη φορα που τους ειχα γνωρισει αυτους τους ανθρωπους, κι ενιωθα ανετα, φυσικα! και στο φορουμ οταν γραφτηκα, δεν αρχισα να χρησιμοποιω βρωμικες λεξουλες απ'τη πρωτη μερα. εγιναν πολλα, καποιοι μου δειξαν την κακια τους, συν ολες τις κατηγοριες (που φτανουν μεχρι τη safeline κι απειλες για μηνυσεις)... και μετα απο τοσο καιρο και τοσες "συγκρουσεις", νιωθω πως τους ξερω, λολ.
2. δε κανω τπτ για να προκαλεσω, απλα γραφω αυθορμητα οτι μου ρθει, χωρις να κατσω να σκεφτω αν ενοχληθεις εσυ ή αλλη που ειναι καθως πρεπει και τα βρισιδια και προστυχολογα τα σιχαινεται λες και δε τα χει ξανακουσει ποτε, και στο κρεβατι της την βγαζει μουγγα ή με επιστημονικους ορους. αλιμονο αν κατσω να σκεφτω πως θα "ντυσω" καθε λεξη καθε φορα για τον καθενα...
3. παντα ημουν ωμος και σιχαινομουν τη λογοκρισια και το να κρυβεται καποιος πισω απ'το δαχτυλο του. αν εσενα σου προκαλει εμετο επειδη χρησιμοποιω βρωμικες λεξουλες, εμενα μου προκαλει εμετο το δηθεν να θιγομαστε και να παριστανουμε οτι καποια πραγματα δεν υπαρχουν/δεν συμβαινουν και να τα κρυβουμε κατω απ'το χαλακι.
4. υπαρχει αρκετη λογοκρισια και καταπιεση εκει εξω, στην κοινωνια της πουστοποιησης. αφηστε το διαδικτυο τουλαχιστον ελευθερο να εκφραζομαστε οπως θελουμε και ριξτε το βαρος σε πιο σοβαρα ζητηματα που ενοχλουν!
5. ας πουμε οτι ειμαι δυο σε ενα και συμφερω, ο ενας μου εαυτος ειναι πολυ αυθορμητος κι αδιαφορος (αυτοχαρακτηριζομαι καφρος) κι εξω μπορει να βριζω παρα πολυ αισχρα οταν γνωριζομαι με καποιο ατομο (δλδ δε το κανω με το καλησπερα σας), κι ο αλλος μου εαυτος ειναι αυτο το συναισθηματικο που βγαζω οποτε με πιανει, που καμια φορα φτανει και μεχρι αυτοκαταστροφικες τασεις κλπ. αλλα οχι, το ενα δεν εχει να κανει με το αλλο, γιατι ανθρωπος ειμαι κι εγω και εχω συναισθηματα τα οποια αλλαζουν απ'τη μια στιγμη στην αλλη. ουσιαστικα ομως ειμαι δυο ακρα, ή πολυ σκληρος ή πολυ ευαισθητος, απλα τις περισσοτερες φορες στο φορουμ βλεπετε μονο το ενα, γιαυτο νομιζετε πως ειμαι παλιανθρωπος...
6. ειμαι οντως ακινδυνος, δλδ οκ μπορει να βριζω και να μιλαω ασχημα, μα δε προκειται ποτε να επιτεθω και να χρησιμοποιησω βια! πρεπει να με νευριασουν παρα μα παρα πολυ, πραγμα δυσκολο αφου κι εγω οταν κυκλοφορω ειμαι συγκρατημενος και συναισθηματικα παγωμενος, σαν ρομποτ! παρολαυτα απ'οτι φαινεται, ακομα και η γλωσσα αυτου του ρομποτ ειναι ικανη για να σπασει κοκαλα, λολ.
7. κι επειδη ξερω να σεβομαι θα προσπαθησω να μιλαω καλυτερα. αν και με ορισμενες χρηστριες σαν τη Gypsy Cello, συμβαινει το ακριβως αντιθετο, σαν να πρεπει να γραφει πιο βρωμικα (τουλαχιστον εμενα θα με ενδιεφερε να το κανει, λολ)...Last edited by deleted-member30-03; 16-07-2011 at 22:11.
16-07-2011, 22:14 #36
Δεν πιστευω πως αναφεροταν στο οτι ανεφερεις την πραξη αυτην καθαυτην.Και δεν λογοκρινε αυτο.Αλλα την ταση σου να γυριζεις ενα εντελως ασχετο θεμα στο σεξουαλικό.Αν ηταν σχετικός ο τιτλος του θεματος δεν νομιζω να σου ελεγε κανεις οτι πειραχτηκε.Εαν καποιος σου την ελεγε σε μια τετοια περιπτωση εκει αρμόζει η παραπανω σου απαντηση σε σχεση με κρυφτο πισω απ το δαχτυλο και δηθεν καθως πρεπεισμους.
Απλουστατα η παραπανω απαντηση σου η οποια σχολιαστηκε δεν ειχε καμια σχεση με αυτο που συζηταμε ή κατι που σε ρωτησαν.Δεν κολλαει πουθενα.Κι ετσι δινεις την εντυπωση σε καποιον οτι την λες μονο για να προκαλεσεις.
Οπότε δεν μπορεις να λες τους αλλους οπισθοδρομικους κι υποκριτες κι εσενα "αυθεντικο και προχω",γιατι απλουστατα δεν κολλαει στη συγκεκριμενη φαση.
Πιστευω να καταλαβαινεις αυτο που λεω..
16-07-2011, 22:20 #37
οχι οχι οχι, δεν θελω να το παιξω ουτε αυθεντικος ουτε προχω! απλα αυτο μου ρθε, κι αυτο εγραψα, χωρις να σκεφτω αν θα ενοχληθει καποιος, αλλα και χωρις να νοιαστω για οτιδηποτε αλλο. ετσι κανω σε ολα τα θεματα, αλιμονο αν κατσω να σκεφτω καθε φορα τι να γραψω και πως μπορει να το παρεις εσυ, η void, η Gypsy Cello, η Lacrymosa κι οποιος αλλος ξεχωριστα! αυτος που αρχισε το thread ΔΕΝ ρωτησε κατι συγκεκριμενο, πχ με ποιο χερι γραφουμε. εγραψε ποιο χερι χρησιμοποιουμε! κι επειδη πιστευω οτι εχει αμεση σχεση, αφου με το χερι μας παιζουμε και το πουλι μας, το ανεφερα κι εγω σαν παραδειγμα, να δειξω οτι με αλλο το παιζω, και με αλλο κατουραω.
16-07-2011, 22:23 #38
in my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
And the voices of those who stand looking...
16-07-2011, 22:24 #39
16-07-2011, 22:26 #40
16-07-2011, 22:28 #41
16-07-2011, 22:29 #42
16-07-2011, 22:30 #43
Έλα ρε σκληρό αντράκι, που εξαφανίστηκες η δεν διαβάζεις τώρα?
Θα σου άρεσε να ήσουν στη θέση μου?
16-07-2011, 22:33 #44
16-07-2011, 22:36 #45