ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ- Νο2 - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 34 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 507
  1. #211
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Athens
    Posts
    1,453
    ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΥΛΑΝΕ ΔΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΑΚΡΥΑ ΠΟΝΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙΚΤΟ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΟΝΙΑ.

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΩΣ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΑΛΛΑ ΩΣ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ.

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΚΕΡΙ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΤΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΤΗΣ ΘΛΙΨΗΣ ΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ
    ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ.

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΟΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΒΙΚΥ ΜΟΥ.

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΕΚΤΙΜΗΣΗ ,ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ, ΑΓΑΠΗ.

    ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΔΥΣΚΟΛΗ.

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΛΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.

    ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ.

    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΙ ΤΙ ΑΦΗΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΑΣ.

    ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΜΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ.
    ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΗ ΥΓΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ?

    ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ
    Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ.

    ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΗΔΗ ΤΡΑΓΙΚΑ…

    ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΒΙΚΥ ΜΟΥ!

  2. #212
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    2
    amelie σε ευχαριστω που ανταποκριθηκες. Δε λεω πως ειναι κακο να εισαι εξωστρεφης και ευχαριστος σε μια παρεα. Ετσι ακριβως ειναι και η αδερφη μου. Ειναι η ψυχη της παρεας θα ελεγα. Ατακαδορα, με μεγαλη αισθηση του χιουμορ,ασταματητη ροη λογου, εξυπνο χιουμορ σε κανει να κρεμεσαι απο τα χειλη της. Μια ευχαριστη φιλη.Παντα εχει μια καλη συμβουλη για οποια φιλη εχει ενα θεματακι. Το να μη βαζεις φρενο σε καποια πραγματα ομως και ναμην κρατας καποια πραγματα για σενα δεν ξερω αν ειναι καλο. Παλιοτερα ας πουμε οταν ειχε ξεκινησει τη θεραπεια με τα φαρμακα ειχε αναφερει το θεμα αυτο ακομη και σε ασχετα προσωπα κατι που δεν υπηρχε λογος να το κανει. Τωρα γυριζει και μου λεει δεν με προστατευσες τοτε και εγω ελεγα πραγματα που δεν επρεπε. Και ισα ισα ολοι μας οικογενειακως τοτε της φωναζαμε μην λες τιποτα για σενα εξω στον κοσμο ..για να εισπραττουμε βρισιες και μονο απο εκεινη.Διοτι βρισκοταν στη φαση της μανιας. Μερικες φορες δεν ξερω πως να την προσεγγισω. Χανω κι εγω την ψυχραιμια μου και αρχιζουν τα οργανα.Τσακωνομαστε μετα και κλαφτα Χαραλαμπε.

  3. #213
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    25,346
    αμελι
    αυτη η ψυχολογος, η βικυ
    διαβαζει το φορουμ?

  4. #214
    Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1,871
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αμελι
    αυτη η ψυχολογος, η βικυ
    διαβαζει το φορουμ?
    ελπίζω πως όχι..

  5. #215
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Athens
    Posts
    1,453
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αμελι
    αυτη η ψυχολογος, η βικυ
    διαβαζει το φορουμ?
    οχι δεν το διαβαζει.
    θα της διαβασω ομως εγω το παραπανω γραμμα στην επομενη (τελευταια) μας συνεδρια.
    δεν προκειται για ερωτικο ραβασακι.
    προκειται για καταθεση ψυχης, σαν αυτες που της εχω κανει στο γραφειο της.
    δεν της εχω δωσει το λινκ, αλλα τα περισσοτερα που εχω γραψει εδω, της τα εχω αναφερει στις συνεδριες μας.
    καποια σχολια βεβαια του τυπου "τι σκατα σπουδαζες τοσα χρονια?" ή "αντε μην σε διαολοστειλω που φανταζεσαι υπομανιες ανευ λογου", δεν της τα μετεφερα τοσο "γλαφυρα", αλλα με πολυ πιο "κομψο" τροπο.
    και αλιμονο να μην της τα ελεγα.
    η Βικυ ειναι ανοιχτη στο να της εκφραζουν οι ασθενεις της τα παραπονα που εχουν απο κεινη, οπως κανει και πρεπει να κανει καθε σωστος ειδικος.

  6. #216
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Athens
    Posts
    1,453
    Quote Originally Posted by persi7 View Post
    Το να μη βαζεις φρενο σε καποια πραγματα ομως και ναμην κρατας καποια πραγματα για σενα δεν ξερω αν ειναι καλο. Παλιοτερα ας πουμε οταν ειχε ξεκινησει τη θεραπεια με τα φαρμακα ειχε αναφερει το θεμα αυτο ακομη και σε ασχετα προσωπα κατι που δεν υπηρχε λογος να το κανει. Τωρα γυριζει και μου λεει δεν με προστατευσες τοτε και εγω ελεγα πραγματα που δεν επρεπε. Και ισα ισα ολοι μας οικογενειακως τοτε της φωναζαμε μην λες τιποτα για σενα εξω στον κοσμο ..για να εισπραττουμε βρισιες και μονο απο εκεινη.Διοτι βρισκοταν στη φαση της μανιας. Μερικες φορες δεν ξερω πως να την προσεγγισω. Χανω κι εγω την ψυχραιμια μου και αρχιζουν τα οργανα.Τσακωνομαστε μετα και κλαφτα Χαραλαμπε.

    σχετικα με το θεμα του αν ηταν σωστο να μιλησει για την παθηση της και την θεραπεια της σε φιλες δεν μπορω να σου απαντησω απολυτα αν ηταν σωστο ή λαθος.
    προσωπικα ως διπολικη, το εχω αναφερει σε ελαχιστα ατομα κυριως συγγενικα και σε μια φιλη, με την οποια ειμαστε σχεδον αδερφες.
    ολοι οι υπολοιποι που γνωριζουν για την παθηση μου ειναι ατομα που πασχουν και αυτα απο καποια διαταραχη.
    δεν θεωρω ντροπη το να μιλησω για την διπολικη, αλλα οταν ο αλλος ειναι απ' εξω απο το χορο και ακουει για διπολικη διαταραχη, φανταζεται οτι εισαι ο μανιακος δολοφονος ή κατι τετοιο τελος πάντων.ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

    οσων αφορα για τις βρισιες που εισεπραξες οταν η αδερφη σου ηταν σε μανια, κατανοω απολυτα την θεση της αδερφης σου (γιατι οταν εισαι σε μανια δεν εχεις αυτοελεγχο) , αλλα απο την αλλη κατανοω και την δικη σου κουραση και αγανακτηση.
    δεν ξερω σε ποια πολη μενεις, αλλα ισως θα ηταν καλο να πας σε καποιο κεντρο για αδερφια και συγγενικα προσωπα ατομων με ψυχολογικα προβληματα. (δεν εχω να σου δωσω τωρα καποιο λινκ αλλα νομιζω λεγεται athens siblings ενας τετοιος φορεας που εχω ακουστα).
    πιστευω πως αυτο θα σε αποφορτιζε απο την πιεση που νιωθεις.
    κουραγιο και υπομονη και στις δυο σας.

  7. #217
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Athens
    Posts
    1,453
    σημερα με διακατεχει ενας αυτοκτονικος ιδεασμος.
    δεν ξερω αν οφειλεται στο οτι η ψυχολογος μου θα απουσιασει ή στο οτι ηπια 1,5 λιτρο μπυρες ή και στα δυο ή που στο διαολο τελος παντων οφειλονται αυτες οι τασεις φυγης απο τη ζωη.
    οι στατιστικες λενε πως ενα σημαντικο ποσοστο διπολικων τελικα αυτοκτονει.
    λετε τελικα να συμβαλω στην αυξηση αυτου του ποσοστου?
    ειμαι ολη μερα στο κρεββατι και κλαιω.

  8. #218
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Earth
    Posts
    489
    Φάρμακα παίρνεις κανονικά; Όταν έχεις τέτοιες σκέψεις καλό είναι να παίρνεις τηλέφωνο τον ειδικό σου. Δεν τους πληρώνουμε μόνο για την επίσκεψη.

    Αλκοόλ και χάπια πάντως δε λέει. Μην κλαις μόνη στο κρεβάτι! Σφάξου εδώ μαζί μας!
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

  9. #219
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    2,082
    Quote Originally Posted by amelie74 View Post
    σημερα με διακατεχει ενας αυτοκτονικος ιδεασμος.
    δεν ξερω αν οφειλεται στο οτι η ψυχολογος μου θα απουσιασει ή στο οτι ηπια 1,5 λιτρο μπυρες ή και στα δυο ή που στο διαολο τελος παντων οφειλονται αυτες οι τασεις φυγης απο τη ζωη.
    οι στατιστικες λενε πως ενα σημαντικο ποσοστο διπολικων τελικα αυτοκτονει.
    λετε τελικα να συμβαλω στην αυξηση αυτου του ποσοστου?
    ειμαι ολη μερα στο κρεββατι και κλαιω.
    αμελί! σταμάτα το κλάμα και σκέψου τα θετικά που έχουν συμβεί αυτή την περίοδο στη ζωή σου. τα πας καλά με την ψυχολόγο σου, έγινε και η συνάντηση με τους γονείς σου και πήγε επίσης καλά.
    έχεις μειώσει τα φάρμακα, αυτό μόνο καλό είναι, θα σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς και τα λίγα κιλάκια που θες!

    μην γράφεις για αυτοκτονίες και τέτοια!!!!
    δεν πας για κανένα μπανάκι να ξελαμπικάρεις?

  10. #220
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Athens
    Posts
    1,453
    ναι Μιλτον παιρνω κανονικα τα φαρμακα μου.
    πηρα τηλεφωνο την ψυχολογο μου και μου ειπε πως θα με παρει τηλ αργοτερα.
    το ξερω οτι αλκοολ και χαπια δεν συνδυαζονται αλλα δεν ξερω πως να το εξηγησω...ειναι πανω απο τις δυναμεις μου.
    με το που θα σκεφτω το αλκοολ ειναι σαν να το εχω πιει ηδη.
    δεν μπορω να με ελεγξω σε αυτο το θεμα καθολου.
    σαν υπνωτισμενη παω και αγοραζω τις μπυρες.
    εντωμεταξυ η θλιψη μου ειναι τοσο βαθεια που μου εχει κοπει η ορεξη για φαι,πραγμα τρομερα σπανιο για μενα.
    ειναι απογευμα και δεν εχω βαλει μπουκια στο στομα μου.
    ΕΙΜΑΙ ΣΚΑΤΑ.

  11. #221
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Athens
    Posts
    1,453
    κλερ παω συχνα για μπανιο αλλα σημερα δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου απο την καταθλιψη.
    το μονο που ηθελα ηταν να πιω και αυτο εκανα.
    τωρα και να θελω να παω στη θαλασσα δεν μπορω ετσι τουμπανο που εχει γινει η κοιλια μου απο τις μπυρες.
    το οτι τα παω καλα με την ψυχολογο μου δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο γιατι εχω εξαρτηθει μαζι της σε μεγαλο βαθμο.

  12. #222
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    2,082
    οκ, άραξε σπίτι. προσπάθησε να κάνεις κάτι να απασχολήσεις το μυαλό σου. καμιά σειρά βλέπεις? κάνε μαραθώνιο!

  13. #223
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Athens
    Posts
    1,453
    δεν ξερω κλερ μου τι θα κανω....μαλλον θα σωριαστω παλι στο κρεββατι.
    να εισαι καλα παντως.
    σε ευχαριστω για το ενδιαφερον.

  14. #224
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    between heaven and hell
    Posts
    7,796
    αμελι ηρθα εγω η wannabe supporter να σε εμψυχωσω χεχεχεχ τρομαρα μου !!!
    λοιπον εγω ειμαι στα χαι μου σημερα ελπιζω να σου μεταφερω λιγο !!!
    ασε ρε συ τις μαλακιες με αυτοκτονιες κ λοιπες πιπες τωρα, ξερω ειναι δυσκολη κατασταση αυτη που περνας, αλλα φανταζομαι δεν ειναι η πρωτη, οποτε απο τις προηγουμενες φορες εχεις παρει ηδη το κολλαι κ εχεις ξαναδει το ιδιο εργο, οποτε προς τι να αναλωνεσαι κ να χαλιεσαι??
    που το αποδιδεις εσυ ολο αυτο?? γιατι συνηθως κατι δεν ανακυπτει αναιτια, προσπαθησε με μια ενδοσκοπηση κ εσωτερικη περισσυλογη να ανιχνευσεις 2-3 πιθανες αιτιες.. αφου τις εντοπισεις ξεκινα να κανεις termination (εξολοθρευση ) λολ !!!!!!!
    επισης αμελιτσα οταν παιρνουμε χαπια δεν πινουμε !!!!!! (το λεω σε σενα να το ακουω εγω περισσοτερο χεχεχ !!!!)
    αλλα το κατανοω γιατι κι εγω κανω τα ιδια κ χειροτερα...
    απλα το ποτο ειναι κακος συμβουλος κ καλυπτει απλα το προβλημα, το οποιο ομως συνεχιζει να εχει ριζες...
    με τη κοπελα αυτη τη βικυ διαβασα οτι θα λειπει τον αυγουστο κ το κειμενακι που εγραψες κ συγκινηθηκα ρε συ...
    ειναι πολυ σημαντικο που βρηκες μια τοσο καλη ψυχολογο να σε αφουγκραζεται, να σε κατανοει κ να ειναι διπλα σου στα δυσκολα, να σε υποστηριζει κ καθοδηγει...
    μπορειτε αυτο το διαστημα να εχετε τηλεφωνικη συνομιλια ομως, οποτε δεν νιωθεις καλα να την παιρνεις..
    επισης σχετικα με τα φαρμακα, μηπως πρεπει να σου ανεβασει το αντικατ ??
    αυταααααα !!!!
    (αμα κατι σε πειραξε στο υφος μου, feel free to tell me ok ??)
    KissezZzZzZ !!!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

  15. #225
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Athens
    Posts
    1,453
    αμελι ηρθα εγω η wannabe supporter να σε εμψυχωσω χεχεχεχ τρομαρα μου !!!

    καλως την!σε περιμενα γλυκια μου.

    δεν μπορεις να φανταστεις ποση δυναμη εχω αντλησει απο τα γραφομενα σου.

    λοιπον εγω ειμαι στα χαι μου σημερα ελπιζω να σου μεταφερω λιγο !!!

    το χαι δεν μεταφερεται οταν εισαι σε καταθλιψη, αλλα σε ευχαριστω που για μια πολλοστη φορα μου μετεφερεις την ανθρωπια σου και το ενδιαφερον σου.

    ασε ρε συ τις μαλακιες με αυτοκτονιες κ λοιπες πιπες τωρα, ξερω ειναι δυσκολη κατασταση αυτη που περνας, αλλα φανταζομαι δεν ειναι η πρωτη, οποτε απο τις προηγουμενες φορες εχεις παρει ηδη το κολλαι κ εχεις ξαναδει το ιδιο εργο, οποτε προς τι να αναλωνεσαι κ να χαλιεσαι??

    αυτο ειναι το καλο λακρυ μου.οτι το εχω ξαναδει το εργο και με τρομαζει το γεγονος οτι θα το δω πολλες φορες μεχρι το τελος της ζωης μου.το κολλαι οχι δεν το εχω παρει και δεν νομιζω να το παρω ποτε.
    καποια πραγματα απλα δεν μπορεις να τα αποδεχτεις.


    που το αποδιδεις εσυ ολο αυτο?? γιατι συνηθως κατι δεν ανακυπτει αναιτια, προσπαθησε με μια ενδοσκοπηση κ εσωτερικη περισσυλογη να ανιχνευσεις 2-3 πιθανες αιτιες.. αφου τις εντοπισεις ξεκινα να κανεις termination (εξολοθρευση ) λολ !!!!!!!

    το αποδιδω στο οτι η ψυχολογος μου φευγει για διακοπες.
    το αποδιδω στο οτι κανω τον απολογισμο της ζωης μου και φριτω.


    επισης αμελιτσα οταν παιρνουμε χαπια δεν πινουμε !!!!!! (το λεω σε σενα να το ακουω εγω περισσοτερο χεχεχ !!!!)
    αλλα το κατανοω γιατι κι εγω κανω τα ιδια κ χειροτερα...

    εχεις απολυτο δικιο σε αυτο.
    μην με ξανακουσεις σε παρακαλω πολυ οταν σου αρχισω παλι τα δασκαλιστικα περι του ποσο κακο κανουν τα μπαφακια,τα τριπακια κλπ...
    δεν λεω σε καμια περιπτωση να ξαναπαρεις αλλα μην ακους εμενα γιατι απλα δεν εχουν αξια τα λογια μου αφου τα ακυρωνω με τις πραξεις μου.


    με τη κοπελα αυτη τη βικυ διαβασα οτι θα λειπει τον αυγουστο κ το κειμενακι που εγραψες κ συγκινηθηκα ρε συ...

    να δω αυριο πως θα βρω το κουραγιο να της το διαβαζω χωρις να με παρουν τα ζουμια.
    αλλα εχω κλαψει τοσο πολυ αυτες τις μερες που και τα δακρυα στερεψαν.


    ειναι πολυ σημαντικο που βρηκες μια τοσο καλη ψυχολογο να σε αφουγκραζεται, να σε κατανοει κ να ειναι διπλα σου στα δυσκολα, να σε υποστηριζει κ καθοδηγει...
    μπορειτε αυτο το διαστημα να εχετε τηλεφωνικη συνομιλια ομως, οποτε δεν νιωθεις καλα να την παιρνεις..

    αυτο μου ειπε και κεινη στο τηλεφωνο χθες οτι θα εχει ανοιχτο το κινητο της γιατι με εχει ενοια.
    της ειπα ποσο υπεροχος ανθρωπος ειναι και μου ειπε "Ιωαννα μου αυτη ειναι η δουλεια μου".
    της απαντησα πως ακομα και στα πλαισια μιας θεραπευτικης-επαγγελματικης σχεσης , ειμαι σε θεση να ξεχωριζω τους ανθρωπους με Α κεφαλαιο.


    επισης σχετικα με τα φαρμακα, μηπως πρεπει να σου ανεβασει το αντικατ ??

    αν συνεχισω να κανω αυτοκαταστροφικες μαλακιες ,δεν θα με πιανει ουτε το πιο ισχυρο αντικαταθλιπτικο.
    ασε που ηδη το εχουμε ανεβασει πολυ.


    αυταααααα !!!!
    (αμα κατι σε πειραξε στο υφος μου, feel free to tell me ok ??)

    για ποιο λογο να με πειραξει το υφος σου λακρυμοζα μου?
    επειδη με στηριζεις?
    επειδη με νιωθεις?
    λακρυμοζα μου κανε μου μια χαρη σε παρακαλω.
    μην με εγκαταλειψεις ποτε.
    με εχουν εγκαταλειψει πολλοι ανθρωποι στη ζωη μου.
    νιωθω σαν να με εχουν εγκαταλειψει οι παντες.
    οκ?μου το υποσχεσαι πως δεν θα με εγκαταλειψεις και συ?
    I love you my bipolar friend.
    κλαιω παλι ρε πουστη μου...

Page 15 of 34 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast

Similar Threads

  1. παλεύοντας την διπολική διαταραχή
    By amelie74 in forum Διπολική διαταραχή
    Replies: 142
    Last Post: 20-06-2011, 21:12
  2. παλεύοντας στα κύματα
    By amelie74 in forum Διπολική διαταραχή
    Replies: 514
    Last Post: 27-05-2011, 17:34
  3. παλευοντας την διπολικη....
    By amelie74 in forum Διπολική διαταραχή
    Replies: 163
    Last Post: 22-06-2010, 19:46
  4. ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ
    By stefanos in forum Συμβουλευτική Γονέων
    Replies: 4
    Last Post: 30-04-2007, 16:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •