Θυμος και αηδια για το αντρικο φυλο, απογοητευση για τις σχεσεις - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 19 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 282
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...μισό....
    ποιος μίλησε για ρατσισμό?
    Μακριά από μένα αυτό. Μίλησα για άποψη. Για πράγματα που εγώ θεωρώ πως είναι έτσι, χωρίς να κατατάσω ανθρώπους σε κατηγορίες "μη φυσιολογικών" . Άλλωστε σου είπα πως θεωρώ φυσιολογικό οτιδήποτε μας αρέσει και δεν μας καταπιέζει. Όταν εκφραζόμαστε όπως θέλουμε σεξουαλικά είμαστε φυσιολογικοί, όχι όταν καταπιέζουμε τα θέλω μας.
    Θεοφανια κολλας.. ξεκολλα με το ''φυσιολογικο'' και με το ρατσισμο, δεν ειπα οτι ανεφερες καπου το φυσιολογικο και πουθενα δεν σε ειπα ρατσιστρια :) Ξεκαθαρο μεχρι εδω?

Κατέταξες μολις δυο ομαδες ανθρώπων σε διαφορετικες κατηγοριες με ανισα δικαιωματα. Ειναι και εμενα η αποψη μου για την αποψη σου. Μη κολλας. Σε παρακαλω. Γινονται ερωτησεις κυριως για διευκρινησεις και διερευνηση, οχι τσαμπουκα και προσβολες :P Ετσι κουκλα μου?
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Senior Member
    ρεμεντυ σου ειπα και πριν,απο τη στιγμη που εσυ δεν νοιωθεις προκλησεις,εισαι σε ενα ανωτερο επιπεδο και εγω χαιρομαι για σενα...
    για μενα η ζωη ειναι ενας συνεχης αγωνας...ενας αγωνας ισσοροπιας συναισθηματων,των δικων μου,και των συναισθηματων των ατομων που επηρεαζω...
    εγω προσωπικα δεχομαι προκλησεις οταν ειμαι σε μια σχεση,απο αλλες γυναικες .ισως ειμαι κατωτερος σου σε αυτο τον τομεα
    για μενα ειναι σημαντικο να μην πληγωσω μια γυναικα που περασα μαζι της ενα ευλογο χρονικο διαστημα ,για μενα εχει σημασια να μην κοιταζω μονο τον εαυτο μου...
    και κατα τη γνωμη μου,με αυτον τον τροπο πιστευω πως καποιος μπορει να νοιωσει και τη δυναμη της αγαπης.
    ολα τα παραπανω ειναι δικη μου γνωμη και ειναι διαφορετικα απο τη δικη σου γνωμη...
    δεκτη και σεβαστη και η δικη σου,ο καθενας μας θα ακολουθησει τη δικη του γνωμη και ολα καλα :)

Quote Originally Posted by Ναταshα View Post
    Θεοφανια κολλας.. ξεκολλα με το ''φυσιολογικο'' και με το ρατσισμο, δεν ειπα οτι ανεφερες καπου το φυσιολογικο και πουθενα δεν σε ειπα ρατσιστρια :) Ξεκαθαρο μεχρι εδω?

Κατέταξες μολις δυο ομαδες ανθρώπων σε διαφορετικες κατηγοριες με ανισα δικαιωματα. Ειναι και εμενα η αποψη μου για την αποψη σου. Μη κολλας. Σε παρακαλω. Γινονται ερωτησεις κυριως για διευκρινησεις και διερευνηση, οχι τσαμπουκα και προσβολες :P Ετσι κουκλα μου?
    ..αυτό σου λέω: έχουμε διαφορετική άποψη.
    τον τσαμπουκά και τις προσβολές που τις είδες?

Senior Member
    ..αυτό σου λέω: έχουμε διαφορετική άποψη.
    τον τσαμπουκά και τις προσβολές που τις είδες?
    Οχι, νομισα πως ενιωσες οτι σου επιτιθεμαι

Οχι, νομισα πως ενιωσες οτι σου επιτιθεμαι
    .....θα το είχες καταλάβει αν το είχα νιώσει....(λολ)

σε ευχαριστώ για την όμορφη συζήτηση μας....:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Empneustns View Post
    ρεμεντυ σου ειπα και πριν,απο τη στιγμη που εσυ δεν νοιωθεις προκλησεις,εισαι σε ενα ανωτερο επιπεδο και εγω χαιρομαι για σενα...
    για μενα η ζωη ειναι ενας συνεχης αγωνας...ενας αγωνας ισσοροπιας συναισθηματων,των δικων μου,και των συναισθηματων των ατομων που επηρεαζω...
    εγω προσωπικα δεχομαι προκλησεις οταν ειμαι σε μια σχεση,απο αλλες γυναικες .ισως ειμαι κατωτερος σου σε αυτο τον τομεα
    για μενα ειναι σημαντικο να μην πληγωσω μια γυναικα που περασα μαζι της ενα ευλογο χρονικο διαστημα ,για μενα εχει σημασια να μην κοιταζω μονο τον εαυτο μου...
    και κατα τη γνωμη μου,με αυτον τον τροπο πιστευω πως καποιος μπορει να νοιωσει και τη δυναμη της αγαπης.
    ολα τα παραπανω ειναι δικη μου γνωμη και ειναι διαφορετικα απο τη δικη σου γνωμη...
    δεκτη και σεβαστη και η δικη σου,ο καθενας μας θα ακολουθησει τη δικη του γνωμη και ολα καλα :)
    Ρε συ Ρεμεντυ πως το κανεις αυτο? Δεν υπαρχει αληθεια καμια συγκρουση μεσα σου στις σνθρωπινες σχεσεις? Ετσι ολα ερχονται ομαλα και βολικα?
    Μικρη και εγω ετσι νομιζα, οτι ''τοχω''... Δεν ξερω.. Πιο πολυ κλινω προς τον Εμπνεστη και τον αγωνα του... :P

Senior Member
    .....θα το είχες καταλάβει αν το είχα νιώσει....(λολ)

σε ευχαριστώ για την όμορφη συζήτηση μας....:)
    Λες ε? Να φοβαμαι δλδ τι λεω απο δω και μπρος!!
    Δε σε φοβαμαι εσενα, εχεις μυαλο κι ας ειναι διαφορετικο, αυτο ειναι το γοητευτικο της υπαρξής μας.. Κι εγω σε ευχαριστω ωρέ κοπελια!! :P

Banned
    Quote Originally Posted by ΝεοΞεκινημα View Post
    Τα ιδια, ισως και χειροτερα, ισχυουν και για τις γυναικες.......

Οι γυναικες το παιζουν πιστες και αφοσιωμενες μονο οταν εχουν 3 κουτσουβελα και εχει παχυνει τοσο που εαν πεσουν κατω σε κατηφορα θα κυλλανε σαν βαρελακια

Quote Originally Posted by void View Post
    δε βγάζουν πουθενά οι γενικεύσεις..οι γυναίκες είναι π...νες και οι άντρες μ...κες.. τι χαζά είναι αυτά ρε παιδιά?
    Η μαγκιά σου είναι και να είσαι αφοσιωμένος σε κάποιον και να του δίνεις κίνητρα ικανά να είναι αφοσιωμένος σε σένα. Άρα...απαιτείται ολοκληρωτικό δώσιμο και από τις δυο μεριές...για ποιο λόγο να πέσει κέρατο μετά?
    Τώρα αν η άλλη γεννήσει και μετά γίνει θεόχοντρη και ασχολείται μόνο με τα παιδιά και καθόλου με τον άντρα ή ο άλλος από τη μεριά του νιώθει - χωρίς να υπάρχει λόγος- ότι δήθεν στερείται την ελευθερία του και λειτούργει σαν κόπανος μέσα στο σπίτι..ε προφανώς μετά θα επέλθει ο κορεσμός με ό,τι αυτό συνεπάγεται..
    Εγώ νομίζω ότι το θέμα δημιουργείται επειδή δε δίνουμε επί της ουσίας και τη σημασία που αξίζει στις ερωτικές σχέσεις.
    Α δηλαδή στις γυναίκες δεν φτάνει ο πόνος ή το ρίσκο που πήραν να γεννήσουν, να τις κατηγορούμε και για τα κιλά, ή να τις απορρίπτουμε-απατάνε οι άντρες............

Banned
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Μάλιστα! Ποινικοποιούμε και την σκέψη τώρα! Δηλαδή αν εσύ δεις ένα τεκνό στο δρόμο δεν θα πέσει το μάτι σου πάνω του; Αυτό είναι απιστία;

Μου θυμίζεις έναν πολυαγαπημένο μου ξάδερφό. Διατείνεται συνεχώς ότι όλες μα όλες οι γυναίκες είναι πτνες. Αν κρίνω από τον κοινωνικό του περίγυρο θα συμφωνήσω μαζί του! Μπορεί να μην συνειδητοποιούμε άμεσα τις επιλογές μας στις ανθρώπινες σχέσεις αλλά αυτές αντικατοπτρίζουν πολλά θέματα, κυρίως δικά μας!
    Φυσικά και είναι απιστία.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Όπως υπάρχουν όλες οι άλλες πάστες άντρα, υπάρχουν και αυτοί που είναι πιστοί, έστω ελάχιστοι. Απλά ψάξε να τους βρεις. Είναι απ αυτούς που δεν ξέρουν να θαμπώνουν και να εντυπωσιάζουν τις γυναίκες, είναι απ αυτούς που απωθείσε όταν τους πρωτογνωρίσεις και έτσι δεν τους δίνεται η ευκαιρία να το αποδείξουν.
    Όμως η εμπειρία σε έκανε να καταλάβεις τη σημασία που έχει για μια γυναίκα το πιστός.
    Τι αρες μαρες κουκουναρες ειναι αυτες;; Εγω λοιπον να σου πω προσωπικα, οτι εχω γνωρισει τετοια ησυχα ποταμακια αντρες, που αποδειχτηκαν μουφες μεγαλες, απιστοι, κολλημενοι με αλλες και πολλα πολλα αλλα, καθως πολλοι απο αυτους κουβαλανε κομπλεξ και τα βγαζουν καπως ετσι!! Οπως επισης εχω γνωρισει ωραιους αντρες με πολλες κατακτησεις, που ναι θαμπωνουν τις γυναικες, που οταν ομως θαμπωθουν ειναι προβατακια και πολυ πιστοι, και εχω τετοια παραδειγματα απο το πολυ κοντινο μου περιβαλλον, και απο την ιδια μου την εμπειρια. Δε λεω οτι οι ωραιοι ειναι πιστοι και οι ησυχουληδες απιστοι, λεω οτι ναι, γινεται και αυτο, για αυτο σταματα ρε ιωαννη επιτελους με τα τσουβαλιασματα, αηδια εχει γινει. Μπορω κι εγω να πω οτι οι μαζεμενοι και οι ασχημουληδες ειναι ολοι κομπλεξικοι και απιστοι και μαλακες, και οι περπατημενοι και ωραιοι ειναι χορτασμενοι με εμπειρια και ετσι ξερουν τι θελουν. Αιντε με τις γενικευσεις. Καθε καρυδιας καρυδι υπαρχει.

Banned
    Quote Originally Posted by void View Post
    νατασάκι συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα λες αλλά έχω να κάνω το εξής σχόλιο : όταν η άλλη έχει βυζάκια-κωλαράκι τούρλα έξω κι εγώ κοιτάω! και μου αρέσουν οι άντρες έτσι? δε γίνεται ρε συ να μην κοιτάξει ο άλλος ούτε να μην σκεφτεί έστω και στιγμιαία..το μυαλό λειτουργεί κατά αυτόν τον τρόπο, δεν μπορείς να το λογοκρίνεις. Γίνονται χειρότερα μετά τα πράγματα γιατί δημιουργούνται απωθημένα.
    Σημασία έχει αν μην σε προδώσει ο άλλος και το αντίστροφο φυσικά. Τώρα αν κοιτάξει και φαντασιωθεί κιόλας μετά..τι να κάνουμε, έτσι λειτουργεί η αντρική φύση. Και η γυναικεία αλλά σε πιο μικρό βαθμό. Αλλά δε χρειάζεται να ξέρεις κιόλας τα πάντα που σκέφτεται ο άλλος γιατί αυτό μπορεί να σε πληγώσει. Εγώ έχω σχέση αλλά θα τύχει κάποιες φορές να κολακευτώ και να "φλερτάρω"..δεν τρέχει τίποτα. τ όνειρα μου όμως τα κάνω με αυτόν τον έναν..και τη ζωή μου για αυτόν θα την έδινα..αυτό είναι το πιο σημαντικό.
    Μη δικαιολογείτε τους άντρες.......

Senior Member
    διακρινω σταγονες θυμου; ;)

Senior Member
    Ρε συ Ρεμεντυ πως το κανεις αυτο? Δεν υπαρχει αληθεια καμια συγκρουση μεσα σου στις σνθρωπινες σχεσεις? Ετσι ολα ερχονται ομαλα και βολικα?
    Μικρη και εγω ετσι νομιζα, οτι ''τοχω''... Δεν ξερω.. Πιο πολυ κλινω προς τον Εμπνεστη και τον αγωνα του... :P
    στις ανθρωπινες σχεσεις γενικως, φυσικα και ναι!
    εγω μιλαω συγκεκριμενα για ερωτα.
    δεν με ενδιαφερουν οι ερωτικες σχεσεις χωρις ερωτα.
    και ναι, πιστευω οτι τοτε ερχονται ολα ομαλα και βολικα (απο αποψη προκλησεων μιλαμε τωρα) και δεν το νομιζα μικρη. τωρα το νομιζω..

Banned
    Φιλοσοφικα ο ερωτας μεταξυ των φύλων απο πολλού θεωρείται κατωτερο συναισθημα απο την αγαπη (δε μιλάω για θείο έρωτα, έρωτα με τη φύση και αυτες τις μορφές του)
    Ειμαι απλα αυτης της γνώμης, ότι ο έρωτας μπορει να ειναι το εντονοτερο και συνταρακτικοτερο συναισθημα (απο τα ομορφα) αλλα εξαιτιας της μικρης του διάρκειας και συχνα των αποτελεσματων του ειναι κατωτερο απο την αληθινη αγαπη. Καταλαβαινεις τι λεω όταν λεω τυφλωθηκε απο ερωτα? Δεν εχεις ακουσει να μη βλεπουν ορθα τι τους γινεται απο ερωτα? Ο ερωτας επισης ειναι εγωιστικο και κτητικο συναισθημα, πραγμα που επισης τον κανει κατωτερο.

Να μου πεις ο καθενας μαλλον τελικα βιωνει και ονομαζει αλλιως τα συναισθηματα του, αλλα εγω εναν ερωτα ξερω και εχω ακουσει :)
    Δε θιγω θεματα αυτοεκτιμησης και αυτοσεβασμου, δεν προεκτεινεται εκει η ερωτηση μου
    Γιατί τον κάνει κατώτερο το γεγονός ότι είναι εγωιστικός και κτητικός; Ο εγωισμός δεν είναι απλά η προστασία του εαυτού μας; Ενώ πχ οι περισσότεροι είναι κακοί, αυτό είναι κατωτερότητα για μένα.........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Empneustns View Post
    δεν ξερω για ποιον λογο βαζεις αυτο το συγκριτικο στοιχειο του ανωτερου και κατωτερου επιπεδου μεταξυ μας.
    εγω δεν το βλεπω ετσι.
    σου λεω πως λειτουργω εγω σε ερωτικες σχεσεις . δεν το θεωρω ουτε ανωτερο ουτε κατωτερο ουτε τπτ.
    και βεβαια η ζωη ειναι αγωνας και αγωνας ισορροπιας.
    εγω μιλαω πολυ συγκεκριμενα για τον ερωτα. δεν μιλαω για ολες τις ανθρωπινες σχεσεις και μιλαω ΕΙΔΙΚΑ για τις "προκλησεις".
    διοτι ισορροπιες χρειαζονται σε ολο το φασμα της επικοινωνιας με τον αλλο.
    δεν ειναι το θεμα των προκλησεων το μονο θεμα μεσα στο ζευγαρι.
    προφανως και ο καθενας ακολουθει την αποψη του και τις αναγκες του!
    πως αλλιως θα μπορουσε να γινει? :)

Page 14 of 19 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast