Τι σκέφτεστε; - Page 231
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 231 of 1532 FirstFirst ... 1311812212292302312322332412813317311231 ... LastLast
Results 3,451 to 3,465 of 22967
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Σκέφτομαι πόσο γμτο είναι το ιντερνετ ακόμα και μέσα από ένα φθηνό τηλέφωνο. Βρίσκομαι σε ένα κατσικόχωρι της Πίνδου με ξύλοσόμπα ξυλόκουζίνα και ξύλοθερμοσίφωνα αλλά μπορώ να σας διαβάζω! Θεοφανία; Φραπέ σε πιλότους; Αυτό τώρα να το θεωρήσω αθώο; Αυτοί υποτίθεται ότι είναι ερμητικά κλεισμένοι στο πιλοτήριο!
    γι αυτό τόνισα το "πολύ παλια"...:Ρ
    Γυρνούσα από πρέβεζα με ένα σαπιοκαραβο κυριολεκτικα....που ο πιλοτος απο τους επιβατες διαχωριζοταν απο μια κουρτίνα, (το ορκίζομαι)!!!
    παω με το που ξεκιναμε και λεω, "εχει καφε"? και μου δειχνει ενα ντουλαπι στο διαδρομο και εφτιαξα και σε αυτον!!!
    (ανεπαναληπτη εμπειρια....:Ρ)

Banned
    σκεφτομαι οτι ειμαι σαν φυλακισμενος με πορτοκαλι στολη. ο ΚΕΝΟ θελει να μοιασει στον Τσαρλς Μπρονσον. χρειαζομαι ξανα ξυραφια, τα εχω αναγκη. δεν εχει τελειωμο η αυτοκαταστροφικη μανια, προσπαθω να την αποθησω και να σταθεροποιηθω ψυχολογικα, ομως δε τα καταφερνω και τοσο καλα γιατι ειμαι τελειως μονος μου.

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο γμτο είναι το ιντερνετ ακόμα και μέσα από ένα φθηνό τηλέφωνο. Βρίσκομαι σε ένα κατσικόχωρι της Πίνδου με ξύλοσόμπα ξυλόκουζίνα και ξύλοθερμοσίφωνα αλλά μπορώ να σας διαβάζω! Θεοφανία; Φραπέ σε πιλότους; Αυτό τώρα να το θεωρήσω αθώο; Αυτοί υποτίθεται ότι είναι ερμητικά κλεισμένοι στο πιλοτήριο!
    πες μας οτι αναβεις και ξυλοσομπα...
    εχεις και ξυλουπολογιστη?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    γι αυτό τόνισα το "πολύ παλια"...:Ρ
    Γυρνούσα από πρέβεζα με ένα σαπιοκαραβο κυριολεκτικα....που ο πιλοτος απο τους επιβατες διαχωριζοταν απο μια κουρτίνα, (το ορκίζομαι)!!!
    παω με το που ξεκιναμε και λεω, "εχει καφε"? και μου δειχνει ενα ντουλαπι στο διαδρομο και εφτιαξα και σε αυτον!!!
    (ανεπαναληπτη εμπειρια....:Ρ)
    Πολύ παλιά; πριν την ανακάλυψη της τουρμπίνας; :p ΚΕΝΟ εγώ λέω να ρήξεις ένα ξύρισμα! Ποιος είναι αυτός ο Τσαρλς Μπρονσον;
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Πολύ παλιά; πριν την ανακάλυψη της τουρμπίνας; :p
    δεν τολμώ καν να πω χρονολογια...!!!!

Senior Member
    Όχι ξυλόσόμπα δεν αναβω! Απλά περιλαμβάνετε στις ανέσεις! Θα προτιμούσα ένα ξυλόa/c!
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Banned
    ΚΕΝΟ εγώ λέω να ρήξεις ένα ξύρισμα! Ποιος είναι αυτός ο Τσαρλς Μπρονσον;
    ελα ρε φιλε που δε ξερουμε τον Bronson http://en.wikipedia.org/wiki/Charles...%28prisoner%29

ναι τα ξυριζω ολα τα μαλλια και λογο καλοκαιριου πλεον, αλλα ξαναφυτρωσαν και θελω παλι...

Senior Member
    Τρομερός τύπος! Κυριολεκτικά!

Οτι καιρο ειχα να διασκεδασω.....
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι κλαίω επειδή πέθανε ένα απο τα ψάρια μου...
    Είμαι καλά;;;;;
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Quote Originally Posted by Σουελ View Post
    Σκέφτομαι ότι κλαίω επειδή πέθανε ένα απο τα ψάρια μου...
    Είμαι καλά;;;;;
    Aπολυτως!!!!!!!
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ο ΚΕΝΟ θελει να μοιασει στον Τσαρλς Μπρονσον
    Ο ΚΕΝΟ εχει "σπουδαιο" προτυπο!
    Last edited by ALIA; 30-07-2011 at 14:48.
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Βρίσκομαι σε ένα κατσικόχωρι της Πίνδου με ξύλοσόμπα ξυλόκουζίνα και ξύλοθερμοσίφωνα
    lol ρε Militon!!! Πως ξοριστηκες εκει πανω καλοκαιριατικα?!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι η ζωη ειναι ενας καταρρακτης κ εμεις αντικειμενα (λουλουδακια, πετρουλες, ξυλαρακια κτλ) που μας ριχνει το ρευμα του ποταμου απο ψηλα, πεφτουμε με δυναμη κ χανομαστε κ χτυπαμε, αλλα μετα απο λιγο το νερο ειναι πιο ηρεμο κ συνεχιζουμε την πορεια μας......
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Ο ΚΕΝΟ εχει σπουδαιο προτυπο!
    Παιδικος μου ηρωας ηταν... σαν χαζο καθομουνα να δω πιστολιδι και ξυλο.... φοβερος ηθοποιος της εποχης εκεινης.
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο