Τι σκέφτεστε; - Page 232
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 232 of 1532 FirstFirst ... 1321822222302312322332342422823327321232 ... LastLast
Results 3,466 to 3,480 of 22967
    Junior Member
    ιθακη λολ. Τι ανιαρο νησι, ακομα και οι ντοπιοι το βαριουνται! Πηγα εκδρομη τις προαλλες γιατι μου ειχαν πει οτι ειναι ωραια, αλλα απλα συνειδητοποιησα οτι τα 20 χρονια που ο Οδυσσεας βολοδερνε απο δω κι απο εκει αποφευγοντας να γυρισει στην Ιθακη ηταν λιγα, τι να εκανε ο ανθρωπος εκει περα;; χαχα

Oτι δεν θελω πια να κλαιω με το παραμικρο........ μ εχει κουρασει.....
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Oτι δεν θελω πια να κλαιω με το παραμικρο........ μ εχει κουρασει.....
    Μπορεις... αν θες λεω.... ΝΑ ΓΕΛΑΣ με το παραμικρο!αν μαθεις και να σκουντας ενω γελας... τυφλα να εχει η μενεγακη!!!
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Senior Member
    Quote Originally Posted by galadriel View Post
    ιθακη λολ. Τι ανιαρο νησι, ακομα και οι ντοπιοι το βαριουνται! Πηγα εκδρομη τις προαλλες γιατι μου ειχαν πει οτι ειναι ωραια, αλλα απλα συνειδητοποιησα οτι τα 20 χρονια που ο Οδυσσεας βολοδερνε απο δω κι απο εκει αποφευγοντας να γυρισει στην Ιθακη ηταν λιγα, τι να εκανε ο ανθρωπος εκει περα;; χαχα
    Δεστο το νικνειμ αλληγορικα... δες τι κρυβετε πισω απο αυτο.... για αυτο το νησι ... ενας ανθρωπος ταξιδευε 10 χρονια ( τα αλλα 10 πολεμουσε) για να παει στον προορισμο του....
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΙΩΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΙΘΑΚΗ! τρεμω τωρα που γραφω... δεν ειχα συνηδητοποιησει γιατι εβαλα αυτο το νικ... γιατι εχω αλλο εδω και 10 χρονια ( ασε μην πετυχω κανα γνωστο και ψαχνομαι ο μαλακας.... με κυνηγανε διαφοροι-ες να μαθουν για μενα.... και πρεπει να σβηνω παντου ιχνη... )
    αλλα εχω πλεον καταλαβει γιατι το εβαλα.... ακου μια http://www.youtube.com/watch?v=Z5fZQ...eature=related

Senior Member
    Quote Originally Posted by ithaki View Post
    Παιδικος μου ηρωας ηταν... σαν χαζο καθομουνα να δω πιστολιδι και ξυλο.... φοβερος ηθοποιος της εποχης εκεινης.
    lol ρε φιλε!!! Ο ΚΕΝΟ αναφεροταν σ'εναν κρατουμενο!!! Το σχολιο μου ειχε ειρωνικο χαρακτηρα!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    lol ρε φιλε!!! Ο ΚΕΝΟ αναφεροταν σ'εναν κρατουμενο!!! Το σχολιο μου ειχε ειρωνικο χαρακτηρα!!!
    περα απο αυτα... φοβερος ηθοποιος!

Μπορεις... αν θες λεω.... ΝΑ ΓΕΛΑΣ με το παραμικρο!αν μαθεις και να σκουντας ενω γελας... τυφλα να εχει η μενεγακη!!!
    Λογω των καταστασεων εχω απλως γινει πολυ ευσυγκινητη... μεχρι κ το σχολιο σου αυτη την στιγμη κλαψιγελο μου εβγαλε! :) :( Οχι οτι δεν εχω κ καλες στιγμες γελιου..χθες πχ ηταν μια καλη μερα...η μαλλον νυχτα.. διασκεδασα κ γελασα με την παρεα μου( ασχετα αν καποια στιγμη πηγα να βαλω παλι τα κλαματα!! Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχχ χχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!)

Senior Member
    Ωραια αν σου βαζω δυσκολα... .θελω ενα χαμογελο σου και μια καλημερα και εγω θα σου απανταω με ανεκδοτα.. να σου φτιαχνω την διαθεση... μπορω να προσπαθησω νομιζω.... :P

Banned
    Παιδικος μου ηρωας ηταν... σαν χαζο καθομουνα να δω πιστολιδι και ξυλο.... φοβερος ηθοποιος της εποχης εκεινης.
    μπερδεψες τον ηθοποιο με τον φυλακισμενο. αλλο ο ενας αλλο ο αλλος. ο πρωτος ειναι ο αυθεντικος Charles Bronson και ειναι γνωστος ηθοποιος, ο αλλος κανονικα λεγεται Michael Gordon Peterson αλλα πηρε το ονομα του ηθοποιου, και ειναι ο πιο βιαιος φυλακισμενος της Αγγλιας.

http://i21.photobucket.com/albums/b3...ures/Bron6.jpg

αμα ηταν χωρις μουστακι θα ηταν ιδιος ο KENO...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αμα ηταν χωρις μουστακι θα ηταν ιδιος ο KENO...
    Κατσε ρε...! Εσυ μας λες οτι δεν εισαι γυμνασμενος! Αυτον για δες τον καλυτερα...Παραφουσκωμενος μου φαινεται!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Ωραια αν σου βαζω δυσκολα... .θελω ενα χαμογελο σου και μια καλημερα και εγω θα σου απανταω με ανεκδοτα.. να σου φτιαχνω την διαθεση... μπορω να προσπαθησω νομιζω.... :P
    Να σαι καλα Ιthaki κ σου ευχομαι να βρεις την Ιθακη σου!!!!Τελειο αυτο το κομματι του Πασχαλιδη!!!

Banned
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Κατσε ρε...! Εσυ μας λες οτι δεν εισαι γυμνασμενος! Αυτον για δες τον καλυτερα...Παραφουσκωμενος μου φαινεται!
    ρε στη φατσα ελεγα περισσοτερο και τον τροπο που κοιταζει. γυμνασμενος να εχω κοιλιακους οχι δεν εχω, 82 κιλα ειμαι, μπρατσα σαν αγορακι ομως ναι (μονο οι αδυνατοι δεν εχουν). τεσπα οσοι με ειδαν στο facebook ξερουν...

Senior Member
    ρε στη φατσα ελεγα περισσοτερο και τον τροπο που κοιταζει
    Παντως,το συγκεκριμενο κοιταγμα περισσοτερο σε αποβλακωση μου κανει παρα σε βιαιοτητα!

Banned
    ναι ειμαι κι εγω αποβλακωμενος απ'τη πολλη ηλιθιοτητα της κοινωνιας και ειδικα των γυναικων κι ετσι οπως κυκλοφορανε...

Senior Member
    ναι ειμαι κι εγω αποβλακωμενος απ'τη πολλη ηλιθιοτητα της κοινωνιας και ειδικα των γυναικων κι ετσι οπως κυκλοφορανε...
    Αν εσυ ησουν εξυπνος δε θ'αφηνες αλλους να σε αποβλακωνουν και ουτε φυσικα θα εριχνες τις ευθυνες αλλου! Τελος παντων,βλεπω οτι αρχισες παλι τα δικα σου γι'αυτο λεω να την κανω κι εγω σιγα-σιγα!!!