Υπαρχει αραγε διαχειρηση? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 183
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Δεν ισχυει αυτο που λες.. λιγο ακυρο! Επειδη δεν εχω κανει τπτ αναρωτιεμαι με ποια κριση αγνοει καποια πραγματα.. δεν μιλαω μονο για μενα αλλα και για αλλους! Και οσο για το ειρωνικο σου στυλακι θα προτιμουσα να καταλαβαινες πρωτα απ'όλα τι παιζει και μετα να γελας και να αστειευεσαι.. Θα επρεπε να σεβεσαι και να ρωτας πριν απαντησεις!
    Καλά. Την άλλη φορά θα βαράω και προσοχές!
    Μια πλάκα κάναμε κυρία "nature" (οι παλιοί θα κατάλαβαν:Ρ) και μετά σου μίλησα σοβαρά. Κι εγώ θα προτιμούσα να μην γκρινιάζεις και κλαίγεσαι εσύ και κάποιοι άλλοι αλλά οκ δημοκρατία έχουμε!
    Πάλι συμφωνώ με claire, ο Νίκος είναι πιο αντικειμενικός αφού δεν μας ξέρει κι από χθες προκειμένου να μοιράζει προειδοποιήσεις ανάλογα με συμπάθειες.
    Chill out και καλοκαίρι έχουμε, να πάμε για κανά μπανάκι πριν μας στείλει άλλος για banάκι :Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by iberis View Post
    Καλά. Την άλλη φορά θα βαράω και προσοχές!
    Μια πλάκα κάναμε κυρία "nature" (οι παλιοί θα κατάλαβαν:Ρ) και μετά σου μίλησα σοβαρά. Κι εγώ θα προτιμούσα να μην γκρινιάζεις και κλαίγεσαι εσύ και κάποιοι άλλοι αλλά οκ δημοκρατία έχουμε!
    Πάλι συμφωνώ με claire, ο Νίκος είναι πιο αντικειμενικός αφού δεν μας ξέρει κι από χθες προκειμένου να μοιράζει προειδοποιήσεις ανάλογα με συμπάθειες.
    Chill out και καλοκαίρι έχουμε, να πάμε για κανά μπανάκι πριν μας στείλει άλλος για banάκι :Ρ
    Τι εννοεις λεγοντας κυρια nature? Τελος παντων ηθελα απλα να κρατησουμε το θεμα σε σοβαρο επιπεδο αλλα δεν παιζει τελικα κατι τετοιο.. δεν υπαρχει σεβασμος!

Banned
    Τι εννοεις λεγοντας κυρια nature? Τελος παντων ηθελα απλα να κρατησουμε το θεμα σε σοβαρο επιπεδο αλλα δεν παιζει τελικα κατι τετοιο.. δεν υπαρχει σεβασμος!
    τον σεβασμο τον κερδιζουμε..

Senior Member
    .. δεν υπαρχει σεβασμος!
    Άστα να πάνε! Ούτε και λογική πολλές φορές!

Senior Member
    Οι ακυρες ατακες στα... σκουπιδια!

Αχ βρε Christina οι περισσοτεροι εδω ..ο καθενας με τον τροπο του προσπαθει να σου πει οτι ειναι λιγο ακυρο το θεμα σου.... Δεν ειναι θεμα σεβασμου η ασεβειας αν κ εδω που τα λεμε την στιγμη που κατα καποιο τροπο '' επιτιθεσαι '' στην διαχειριση ειναι λιγο ασεβες απο μερους σου...Σου ειπαν κ αλλοι...οτι παραπονο εχεις πριβε μηνυμα στην διαχειριση....
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Άστα να πάνε! Ούτε και λογική πολλές φορές!
    ..ναι συμφωνω!

Senior Member
    ..ναι συμφωνω!
    Οπότε καταλαβαίνεις, δεν μπορεί κι ο Νίκος να ασχολείται με του καθενός τα παράπονα, παρεμβαίνει μόνο όταν κρίνει ότι πρέπει.
    Είδες, στα λόγια μου ήρθες!
    Problem solved :P

Senior Member
    Ρε παιδια μια ερωτηση.Γνωριζετε ή ρωτησατε τι εχει συμβει πριν αρχισετε να κατακρινετε με ειρωνιες και αναφορες σε παιδιαρισματα?
    Εγω δεν ξερω και γι αυτο δεν πηρα και θεση οσον αφορα την αντιμετωπιση της διαχειρησης.Γι αυτο και αναφερθηκα καθαρα στα παραπονα μου προς μια χρηστρια του φορουμ και δεν επεκταθηκα στο θεμα της διαχειρησης.
    Απ οσο εχω καταλαβει διαμαρτυρεται γιατι πηρε αναφορα για θεμα που ξεκινησε απο αλλου χωρις να τιμωρηθει η αλλη πλευρα που προκαλεσε το "θεμα".Αυτο καταλαβα απ τα πρωτα ποστ.Μπορει και να ειμαι ακυρη,παντως δεν παιρνω θεση γιατι πραγματικα δεν γνωριζω τι ακριβως εχει συμβει.
    Εσεις γιατι επιτιθεστε διχως να ξερετε?και χωρις να κανετε τον κοπο να ρωτησετε.Αν νιωθει αδικια διοτι τιμωρηθηκε διχως να φταιει δεν δικαιουται να παραπονεθει?
    Χριστινα αν ειναι ετσι τα πραγματα γιατι δεν εστειλες π.μ στον Νικο?
    Εξηγησε μας λιγο την κατασταση
    Last edited by niah; 01-08-2011 at 20:04.

Banned
    Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    Και έρχεται η αστυνομία να τσεκάρει, και ΜΟΝΟ αν με ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ δει κάποιου είδους παράβαση ή πρόβλημα αναλαμβάνει δράση. Δε πα να φωνάζεις και να χτυπιέσαι εσύ, αν το θέμα δεν εμπίπτει σε κατηγορίες ΚΑΘΑΡΑ καταγεγραμμένες, η αστυνομία δεν κάνει τίποτα. Αν θεωρήσει ότι δεν υπάρχει αντικειμενική παραβίαση, σε ηρεμεί, σε κατατοπίζει στο ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ για την παρέμβασή της, και σε μέμφει κιόλας που, επειδή εσύ την είδες υπερ-ευαίσθητος και δεν μπορείς να διαχειριστείς μόνος σου τα θέματά σου, κουβάλησες κοτζάμ αστυνομία που έχει πολύ πιο σοβαρά θέματα να διαχειριστεί... Και για να το ξέρεις, υπάρχει και σοβαρότατη καταγγελία/μήνυση για άτομα που καλούν την αστυνομία χωρίς τελικά να υπάρχει λόγος.

Μη νομίζεις λοιπόν ότι καλείς αστυνομία και η αστυνομία έρχεται πάντα να προστατέψει όποιον την κάλεσε Και επειδή ο Νίκος ΔΕΝ είναι αστυνομία, δεν έχει και κανένα λόγο να ανταποκρίνεται σε ΚΑΘΕΝΟΣ το κάλεσμα, όπως υποχρεούται η κανονική αστυνομία.
    ολα αυτα περι αστυνομιας ειναι τελειως off topic κι εγω το χρησιμοποιησα απλα σαν παραδειγμα. εισαι εξυπνη, αλλα αμα δε ξερεις καν τι παιχτηκε εδω στο φορουμ καλυτερα να μη λες τα δικα σου. πως θα σου φαινοταν εαν εμπαινες σε ενα θεμα να κανεις συζητηση και ενα μελος το οποιο δεν ειχε απολυτως καμια γνωση κι αποψη γιαυτο που συζητουσαμε, κι επειδη το θεμα του μοιαζε παρανομο, αρχιζε να κατηγορει και να απειλει τους αλλους πως αμα συνεχιστει η κουβεντα θα κινηθει νομικα ? συν το οτι αυτη που αρχισε τις απειλες, με προσβαλλε λες και με ξερει προσωπικα χωρις να εχω αναφερει καν το ονομα της! και μετα απ'αυτο, κι αφου με κατηγορουσε με τις ψευτιες της και πανω στα νευρα μου την ειπα μαλακισμενη, ο admin αντι να της δωσει περισσοτερες προειδοποιησεις που ξεκινησε ολη τη φασαρια, εδωσε 2 σε εμενα απλα επειδη εγραψα μια βρισια. αυτο ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ, δε γινεται να προσπαθω να αμυνθω, και στο τελος να τρωω και περισσοτερες προειδοποιησεις ενω η αλλη η μουρλη ξεκινησε την επιθεση!

Quote Originally Posted by love28 View Post
    εισαι απο τον μαιο εδω λες οι πιο παλιοι να ειναι ολοι τρελοι?λες να μην καταλαβαινουν αυτοι?εσυ εισαι η κυρια πολυξερου?
    δεν χρειαζεται να ειναι παλιο μελος για να καταλαβει κανεις τι παιχνιδι παιζεται εδω μεσα. εδω ο αλλος ο ανθρωπος που ηταν καινουργιο μελος προχτες, μπηκε και σε δυο μερες με τις κατηγοριες και τα βρισιδια που φαγε, εφυγε κακην κακως! φυσικα ο admin ηταν απων και σ'υτο, σαν να μη θελει να ρχονται νεα μελη στο φορουμ.

ακριβως επειδη δε μας ξερει κι απο χτες, θα πρεπε να μας συμπεριφερεται δικαια! δε γινεται να με προσβαλλουν εμενα προσωπικα, να παταω report και να μη κανει τπτ στο μελος που με προσβαλλε. ενω στα αλλα μελη με το παραμικρο report τους να τρωω 2 ολοκληρες προειδοποιησεις. λιγη παραπανω δικαιοσυνη και ισοτητα δε θα εβλαπτε.

Banned
    υπαρχει και η αποχωρηση επαναλαμβανω..

Banned
    ε οχι δεν ειναι δικαιο αυτο το πραμα, να αποχωρουν τα μελη που θελουν να κανουν κουβεντα επειδη δυο τρεις χρηστριες καναν τσιφλικι τους το φορουμ κι εχουν ασυλια. ας το μετονομασει ο NikosD. το φορουμ σε φορουμ της ταδε να μεινουν μονο τα μελη που την γουσταρουν εδω μεσα, αλλιως να φερετε ισοτιμα κι οπως αξιζει σε ολους. δεν ειμαστε ζωα να ανεχομαστε τις ασχημες συμπεριφορες τους!

Senior Member
    Δεν θέλει πολύ φιλοσοφία, η ουσία είναι ότι εδώ μέσα μπαίνουν διάφοροι περίεργοι για να τσακωθούν με αγνώστους, να ξεδώσουν, αφού δεν τους παίρνει να το κάνουν στην πραγματική ζωή, ξέρουν ότι εκεί έχει πιο βαρυές καμπανες. Αυτά χωρίς να θέλω να κουράζω με μεγάλες παραγραφους,
    Last edited by carrot; 01-08-2011 at 21:05.

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ε οχι δεν ειναι δικαιο αυτο το πραμα, να αποχωρουν τα μελη που θελουν να κανουν κουβεντα επειδη δυο τρεις χρηστριες καναν τσιφλικι τους το φορουμ κι εχουν ασυλια. ας το μετονομασει ο NikosD. το φορουμ σε φορουμ της ταδε να μεινουν μονο τα μελη που την γουσταρουν εδω μεσα, αλλιως να φερετε ισοτιμα κι οπως αξιζει σε ολους. δεν ειμαστε ζωα να ανεχομαστε τις ασχημες συμπεριφορες τους!
    κενο πιστευεις οτι επιτελεις εργο εδω μεσα??εσυ δεν προκαλεις με την συμπεριφορα σου?
    εσυ εισαι ο τελειος?αν εισαι τελειος φυγε εσυ..απλα πραγματα.

Banned
    τουλαχιστον δεν κρινω τον καθε ενα προσωπικα, ουτε κακοχαρακτηριζω χωρις λογο, ουτε ποτε απειλησα. εγω δεν ασχολουμαι με αυτους που δεν ασχολουνται μαζι μου, απλα την αποψουλα μου ποσταρω σε οποιο θεμα βρω ενδιαφερον, τπτ παραπανω!

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast