Είμαι αξιολύπητη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 79
    Senior Member
    Ποιο επεισοδιο σε εκανε να νιωθεις αξιολυπητη.Αυτο που εσπαγες τα πιατικα και φωναζες ή το αλλο στο τηλεφωνο που αναφερεις?
    Εαν σε αγαπαει δεν θα σ αφησει για ενα επεισοδιο.Ολα τα ζευγαρια μαλωνουν και οι καυγαδες σε κανεναν φανταζομαι δεν αφηνουν τις καλυτερες εντυπωσεις.

Banned
    Και όμως μέσα στην "στενάχωρη φάση" που είσαι, η κριτική σου σκέψη παραμένει υγιής. Είναι βέβαιο πως θα σε οδηγήσει σε δρόμους που θα σε βγάλουν από το "τέλμα" που νομίζεις πως βρίσκεσαι.

Senior Member
    Αν ειναι προκατειλημμενος να τον κανεις με τη συμπεριφορα σου να αλλαξει την προκαταληψη του.Είναι οντως πολυ σπαστικο αυτο αν ισχυει,αλλα νομιζω μπορει να αλλαξει

Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    δεν ξέρω τι σκατά μου φταίει και χάνω έτσι την ψυχραιμία μου...αν δε σου κάνει απλά χώρισέ τον..έτσι δεν είναι?
    εγώ γιατί να ξεφτιλίζομαι έτσι?
    και πως περιμένω μετά να ορθοποδήσει η σχέση? αφού αυτός είναι προκατειλλημένος.
    Δυστυχως δεν εχω τοσο πλουσιο λεξιλογιο για να σου δωσω να καταλαβεις ακριβως αυτο που σκεφτομαι..
    Το θεμα να μην ξεφτιλιζεσαι στα δικα σου ματια(!) Εαν εσυ με αυτα που λες κ κανεις, νιωθεις πως ξεφτιλιζεσαι στα ματια των αλλων και εσυ αισθανεσαι πως καθε αλλο παρα ξεφτιλα δεν εισαι τοτε το προβλημα το εχουν οι γυρω σου και εσυ πρεπει λιγο να υψωσεις αναστημα και να σταθεις στα ποδια σου. Μην αφηνεις κανεναν μα κανεναν να σου χαλαει τη ψυχολογια!!!
    Δεν θα περιμενεις να ορθοποδησει η σχεση. Θα πας γι'αλλα. Εκτος αν υπαρχει παιδι στη μεση.. Εκει κανεις λιγο υπομονη.

Senior Member
    Μα όλα γίνονταν live στο τηλ..λες και το έκανα για να επιβληθώ, για να βάλω τους όρους μου έστω και με αυτόν τον ηλίθιο τρόπο. Μου τη δίνει ο ρόλος της υστερικής γκόμενας. Και αδειάζω κιόλας. Μου τη δίνει να μπαίνω στη διαδικασία να σκέφτομαι αν θα με αφήσει, έχω κάνει τόσα για αυτή τη σχέση. Και αυτός ένιωσα ότι με απαξίωσε. Σα να μου έλεγε, εντάξει τραγούδα..άσε που με σκυλοβρισε. με τον εαυτό μου τα βάζω. Δεν είναι απλά τσακωμός όπως άλλες γυναίκες που θα βγουν από πάνω. Εγώ χάνω το δίκιο μου και δίνω την αίσθηση της γυναικούλας.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    δηλαδή όλες οι γυναίκες ισοπεδώνουν τόσο πολύ τον εαυτό τους όταν τσακώνονται με τους φίλους τους?
    Αυτό δεν είναι πρόβλημα?

Senior Member
    Αφου αυτη τη συμπεριφορα την αναγνωριζεις εσυ ως τετοια(υστερικη δλδ) κι αφου δεν σου αρεσει,για να το αντιλαμβανεσαι και να μην σου αρεσει σημαινει οτι δεν σου ταιριαζει κιολας.Δεν μπορεις να κανεις προσπαθειες να τη διαχειριστεις τις στιγμες που ερχεσαι στο αμην και ετοιμαζεσαι για εκρηξη?
    Πηγαινεις σε ψυχολογο? συγγνωμη δεν εχω διαβασει πολλα θεματα σου εδω μεσα και δεν ξερω.
    Αν πηγαινεις ομως μπορεις να συζητησεις και να σου πει με ποιον τροπο θα διαχειριζεσαι το θυμο σου.Μια δυο τρεις,θα το καταφερεις.
    Για την ωρα σταματα να νιωθεις ετσι για τον εαυτο σου.Ολοι οταν χανουν την ψυχραιμια μες τα νευρα τους μετα μετανοιωνουν για κατι.Αλλος επειδη ειναι πολυ νευρικος και δεν μπορει να συγκρατησει τον εαυτο του.αλλος επειδη λεει πραγματα που δεν τα πιστευει,αλλος επειδη τα σπαει(οπως εσυ),κ.α.
    Αφου δεν σου αρεσει μπορεις να προσπαθησεις και να το αλλαξεις.

Senior Member
    Μα όλα γίνονταν live στο τηλ..λες και το έκανα για να επιβληθώ, για να βάλω τους όρους μου έστω και με αυτόν τον ηλίθιο τρόπο. Μου τη δίνει ο ρόλος της υστερικής γκόμενας. Και αδειάζω κιόλας. Μου τη δίνει να μπαίνω στη διαδικασία να σκέφτομαι αν θα με αφήσει, έχω κάνει τόσα για αυτή τη σχέση. Και αυτός ένιωσα ότι με απαξίωσε. Σα να μου έλεγε, εντάξει τραγούδα..άσε που με σκυλοβρισε. με τον εαυτό μου τα βάζω. Δεν είναι απλά τσακωμός όπως άλλες γυναίκες που θα βγουν από πάνω. Εγώ χάνω το δίκιο μου και δίνω την αίσθηση της γυναικούλας.

πιατα δν εχω σπασει ακομη!
    αλλα μπορουμε να γινουμε φιλες!
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Αφου αυτη τη συμπεριφορα την αναγνωριζεις εσυ ως τετοια(υστερικη δλδ) κι αφου δεν σου αρεσει,για να το αντιλαμβανεσαι και να μην σου αρεσει σημαινει οτι δεν σου ταιριαζει κιολας.Δεν μπορεις να κανεις προσπαθειες να τη διαχειριστεις τις στιγμες που ερχεσαι στο αμην και ετοιμαζεσαι για εκρηξη?
    Πηγαινεις σε ψυχολογο? συγγνωμη δεν εχω διαβασει πολλα θεματα σου εδω μεσα και δεν ξερω.
    Αν πηγαινεις ομως μπορεις να συζητησεις και να σου πει με ποιον τροπο θα διαχειριζεσαι το θυμο σου.Μια δυο τρεις,θα το καταφερεις.
    Για την ωρα σταματα να νιωθεις ετσι για τον εαυτο σου.Ολοι οταν χανουν την ψυχραιμια μες τα νευρα τους μετα μετανοιωνουν για κατι.Αλλος επειδη ειναι πολυ νευρικος και δεν μπορει να συγκρατησει τον εαυτο του.αλλος επειδη λεει πραγματα που δεν τα πιστευει,αλλος επειδη τα σπαει(οπως εσυ),κ.α.
    Αφου δεν σου αρεσει μπορεις να προσπαθησεις και να το αλλαξεις.

συμφωνώ!
    θελει δουλεια αυτο το θεμα.

Senior Member
    Αυτο, το να χανεις το δικιο σου μες τα νευρα σου ειναι πολυ σπαστικο πραγμα..

Senior Member
    ρε συ προσπαθώ τόσο πολύ να το διαχειριστώ αυτό το πράγμα, και το έχω καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Αλλά πλέον , με το που πάω να πω κάτι, ο άλλος προφανώς είναι τόσο προκαταλλειμένος, που αρχίζει να φωνάζει και μου μιλάει άσχημα. Ε μετά τα παίρνω κι εγώ και μιλάω ακόμα πιο άσχημα και όντως παθαίνω υστερία. Φοβάμαι ότι μάλλον τελικά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Και η μαλακία είναι ότι τον αγαπώ. Αλλά πως να είμαι με έναν άνθρωπο που πάντα το ρίχνει το βάρος πάνω μου? Με τον να είμαι τόσο υπερβολική, παλιότερα δηαλδή γιατί το τελευταίο διάστημα είχαμε χαλαρώσει, νομίζω ότι ο ίδιος τελικά δεν κάνει την αυτοκριτική του.
    Παρολαυτά, εγώ κάθομαι και λέω πόσο αξιολύπητη είμαι...γίνομαι αξιολύπητη γιατί δε θέλω να τον χάσω, αντί αν του κλείσω το τηλ εκείνη την ώρα.

Banned
    δηλαδή όλες οι γυναίκες ισοπεδώνουν τόσο πολύ τον εαυτό τους όταν τσακώνονται με τους φίλους τους?
    Αυτό δεν είναι πρόβλημα?
    Κάνεις αυτό που σου επιτρέπει ο φιλος σου ή οι καταστάσεις που έχουν διαμορφώσει την σχέση σου. Εκεί είναι το πρόβλημα, όχι τόσο να νεύρα σου. Πιστεύω πως είσαι σε λάθος μέρος - λάθος άνθρωπο

Χρειάζεσαι κάποιον ΔΥΝΑΜΙΚΟ που να σε οδηγεί στην ισσοροπία.

Senior Member
    ρε συ προσπαθώ τόσο πολύ να το διαχειριστώ αυτό το πράγμα, και το έχω καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Αλλά πλέον , με το που πάω να πω κάτι, ο άλλος προφανώς είναι τόσο προκαταλλειμένος, που αρχίζει να φωνάζει και μου μιλάει άσχημα. Ε μετά τα παίρνω κι εγώ και μιλάω ακόμα πιο άσχημα και όντως παθαίνω υστερία. Φοβάμαι ότι μάλλον τελικά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Και η μαλακία είναι ότι τον αγαπώ. Αλλά πως να είμαι με έναν άνθρωπο που πάντα το ρίχνει το βάρος πάνω μου? Με τον να είμαι τόσο υπερβολική, παλιότερα δηαλδή γιατί το τελευταίο διάστημα είχαμε χαλαρώσει, νομίζω ότι ο ίδιος τελικά δεν κάνει την αυτοκριτική του.
    Παρολαυτά, εγώ κάθομαι και λέω πόσο αξιολύπητη είμαι...γίνομαι αξιολύπητη γιατί δε θέλω να τον χάσω, αντί αν του κλείσω το τηλ εκείνη την ώρα.

επειδή τον αγαπάς λοιπον κ σε αγαπά να καθησετε κ να συζητησετε.
    μια αλλη επιλογή ειναι να πατε σε συμβουλο ζευγαριων. ( δν ξερω αν το λεω σωστα )
    δν αφηνεις μια σχεση ετσι....

Senior Member
    Ως προς τι ειναι προκατειλημμενος?Μπορεις να πεις?Μονο μαζι του νιωθεις ετσι?
    Δεν μπορεις να του κανεις μια κουβεντα οχι στα πλαισια ενος καυγα,αλλα στο χαλαρο,για αυτο που νιωθεις και σε πειραζει?..Να του πεις στα ισα δλδ δεν γουσταρω να με αντιμετωπιζεις ετσι(με τη συγκεκριμενη προκαταληψη)
    Πιστευω πως απ τη στιγμη που εισαι σε θεση να βλεπεις και να κρινεις την κατασταση,μπορεις και να την αλλαξεις

Senior Member
    Δεν την αφήνεις ρε άρκτε σίγουρα...αλλά ώρες ώρες αναρωτιέμαι μήπως τελικά του αρέσει να μου δίνει αυτό το ρόλο. Μήπως νιώθει πιο άντρας έτσι, με το να μου φορτώνει όλες τις παρωδίες της σχέσης μας. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που με έχει φέρει τόσο πολύ στα όρια μου. Μήπως απλά δεν πρέπει να είμαστε μαζί?

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast