Τέλος - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 99

Thread: Τέλος

Member
    Χίλια συγνώμη. Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω τόσα συγνώμη, σε εσάς, σε αυτούς που πόνεσα. Είμαι εξαντλημένη, δεν μπορώ να σκεφτώ σωστά τώρα. Ευχαριστώ όλους όσους μπήκαν στον κόπο και τη διαχείριση που κινητοποιήθηκε. Μακάρι να μπορέσω να είμαι κι εγώ πιο συχνά εδώ για όσους υποφέρουν.

Senior Member
    Πάρε χρόνο να ξεκουραστείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου και εδώ είμαστε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mystic View Post
    Χίλια συγνώμη. Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω τόσα συγνώμη, σε εσάς, σε αυτούς που πόνεσα. Είμαι εξαντλημένη, δεν μπορώ να σκεφτώ σωστά τώρα. Ευχαριστώ όλους όσους μπήκαν στον κόπο και τη διαχείριση που κινητοποιήθηκε. Μακάρι να μπορέσω να είμαι κι εγώ πιο συχνά εδώ για όσους υποφέρουν.
    το βασικο τωρα ειναι να εισαι ΕΚΕΙ για σενα και να φροντισεις να παρεις την βοηθεια που χρειαζεσαι ωστε να μην φτανεις σε τετοια σημεια απελπισιας.
    κανεις κατι γι αυτο?

Senior Member
    Ουφ Mystic!!! Πηγε η καρδια μου στη θεση της!!! Τελος καλο,ολα καλα!!! Μην ζητας συγγνωμη και προπαντων μην ντρεπεσαι!!! Μην κρατας τιποτε μεσα σου!!! Ο,τι θες και ο,τι σε απασχολει συζητα το μ'εμας!!! Προς το παρον...ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Member
    Παντα καλα να εισαι μυστικ. Χαιρομαστε που εισαι καλα και δεν επαθες τιποτα χειροτερο!!!
    Γιατι το εκανες θελεις να πεις;

Senior Member
    Μη ζητάς συγνώμη!!! όλα για τους ανθρώπους είναι!!! Χαιρόμαστε που είσαι καλά!!!! Μας λαχτάρησες εχτές!!!! φουουουουουου...... μου ΄φυγε ένα βάρος!!!!! Αλήθεια έχεις δικό σου θέατρο;; Τελικά είσαι γυναίκα!!!! (αναρωτιόμουν...)

Senior Member
    Mystic πόσο χαίρομαι που είσαι ζωντανή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σου στέλνω μια ζεστή αγκαλιά. Θα φτιάξουν τα πράγματα!

Senior Member
    μην εισαι χαζουλα παντα να θυμασε οτι υπαρχουν και χειροτερα απο οτι περναμε εμεις και ναπερνεις δυναμη απο αυτο ,μην ντρεπεσε καθολου ισα ισα τωρα με αυτη την εμπειρια που εχεις να βοηθησεις και να αποτρεψεις και αλλους να μην κανουν κατι παρομοιο
    ειμαστε εδω ολοι μας
    καλη αναρωση και καλα ΜΠΑΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! !!!!!!!!!!!!!!

Υπάρχουνε στιγμές που όλα μοιάζουνε αδιέξοδα και τα προβλήματα άλυτα, αλλά για ΟΛΑ πάντα υπάρχει μια πορεία, δεν λεω λύση, αλλάζεις πορεία και πας κάπου αλλού.Ποιος ο λόγος που σε έφτασε σε αυτήν την ακραία συμπεριφορά;

kalispera eimai neo melos kai afti einai i prwth syzitisi pou anoigw. Efxomai mystic na eisai kala kai na apeythuntheis grhgora se eidiko psyxotherapeuth pou tha se voithisei na matheis giati niwtheis etsi alla kai pws na stamathseis na niwtheis etsi. just for your info mystic prin enamisi xrono piga se psuxotherapeuth me varia katathlipsi, niwthontas ola afta pou niwtheis kai esy twra kai elpizontas kathe vrady pou ksaplwna kai etoimazomoun na kleisw ta matia mou pws to prwi den tha ksypnisw.. telika ksypnisa oles ekeines tis meres kai me th voitheia eidikou gnwrisa pws nosousa apo katathlipsi. otan katafera na to kseperasw pistepse me den eixa kamia tetoia skepsh. eyxomai na vreis ton dromo sou syntoma kai na min afiseis th noso (pou sigoura viwneis) na se nikisei. pistepse me ola synomotoun sto na kerdiseis. H idia sou i fysi se sprwxei na ziseis. Sou milaei mia classic pessimist opou i melagxolia einai to miso mou einai. believe me mporei na diaferoume ma sigoura kati apo afton to kosmo ekei eksw exei ftiaxtei kai gia emas.

kai meta to minima mou pros th mystic tha ithela na sas xairetisw olous kai na eyxithw ws neo melos pws isws sas dwsw kati apo emena kai eseis to idio pou na einai xrisimo!

Banned
    ΚΑΛΟς ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΣ ΜΥΣΤΙΚ!!!!!

Quote Originally Posted by love28 View Post
    ευχομαι το κοριτσι να ειναι καλα!χαιρομαι που κινητοποιηθηκαν αυτοι που πρεπει!ευχομαι απο καρδιας στην μυστικ να ειναι η τελευταια φορα που νιωθει απελπισια,ο θεος να της δινει δυναμη!
    γιωργο διορθωσε επειγοντως το αιδοια(αηδια)ετσι γραφεται κατι αλλο...
    ¨) εχεις δικιο το μπερδεψα παρα πολυ!! πανω στα νευρα μου , ειμαι και δυσλεκτικος λιγακι

αργισα να το διορθωσω γιατι τωρα μπηκα¨)

Δεν εγραψα κατι αλλο απο αυτα που ειπε η ΘΕΟΦ.,, αφου εχω μεταφερει τα γραπτα της .

Banned
    MYSTIK ! KAΛΟΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑ 'ΡΘΕΣ!!

Αφου δεν επαθες κατι κακο , μπορω να πω οτι κατι καλο βγηκε απο αυτην την περιπετεια σου¨) εκτιμησες παραπανω απο πριν την αξια της ζωη σου ! ετσι δεν ειναι ?

Απο τα γραφομενα σου συμπεραινω οτι μετανιωσες για οτι εκανες και πως δεν -ξανα - ποτε- ε??

Ειναι αδικο , ειναι ασχημο να βαζεις τελος στην ζωη σου!! ετσι απλα!! Να χασεις τοσα ωραια πραματα! το καλοκαιρακι σου! τα μπανακια σου στις παραλιες με φιλες φιλους ! και μην σε παιρνει απο κατω με τις στραβες ρε συ! συμβαινουν σε ολους αυτα! ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΕΡΩΜΑΤΑ ΣΟΥ!

Member
    Να μπορούσα να έχω μια μεγάλη αγκαλιά, να μπω μέσα και να κρυφτώ μέχρι να ξεκουραστεί το μυαλό μου. Να μπορούσα να αγκαλιάσω τον εαυτό μου, να τον φροντίσω, να τον παρηγορήσω.
    Με αγαπάνε τόσοι άνθρωποι κι εγώ όλο και τους πληγώνω. "Από πέντε χρονών σε βλέπω να πονάς", μου είπε ο πατέρας μου όταν με πήγαινε στο νοσοκομείο. Και το ξέρω, το θυμάμαι. Πάντα, τα έβαφα όλα μαύρα. Τις αιτίες τις ψάχνω, κάποιες τις έχω βρει. Σίγουρα είναι ενδογενές. Γεννήθηκα με αυτή την τάση. Είναι δύσκολο να κουβαλάς έναν πόνο στη ψυχή σου και να απολογείσαι συγχρόνως που τον έχεις. ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΠΟΝΑΩ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΝΑΩ.

Quote Originally Posted by Mystic View Post
    Να μπορούσα να έχω μια μεγάλη αγκαλιά, να μπω μέσα και να κρυφτώ μέχρι να ξεκουραστεί το μυαλό μου. Να μπορούσα να αγκαλιάσω τον εαυτό μου, να τον φροντίσω, να τον παρηγορήσω.
    Με αγαπάνε τόσοι άνθρωποι κι εγώ όλο και τους πληγώνω. "Από πέντε χρονών σε βλέπω να πονάς", μου είπε ο πατέρας μου όταν με πήγαινε στο νοσοκομείο. Και το ξέρω, το θυμάμαι. Πάντα, τα έβαφα όλα μαύρα. Τις αιτίες τις ψάχνω, κάποιες τις έχω βρει. Σίγουρα είναι ενδογενές. Γεννήθηκα με αυτή την τάση. Είναι δύσκολο να κουβαλάς έναν πόνο στη ψυχή σου και να απολογείσαι συγχρόνως που τον έχεις. ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΠΟΝΑΩ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΝΑΩ.
    από τη στιγμή που όπως λες είναι παθολογικό το πρόβλημα σου και το κουβαλάς από τα πέντε σου, γιατί δεν ψάχνεις καλύτερο γιατρό και την κατάλληλη θεραπεία?
    Ξέρεις μυστικ, δεν είναι μόνο που υποφέρεις εσύ και φτάνεις σε τέτοιες ακρότητες, είναι που όσο κακό και να κάνεις στον εαυτό σου, δεν υπάρχει περιπτωση να σε λυπηθεί το σύμπαν ή ο Θεός και να αλλάξει αυτό. Όλο και χειρότερο θα γίνεται.
    Απ όσα διάβασα και σε άλλο θέμα σου, σχετίζεσαι με το θέατρο.
    Από μόνο του είναι μια σκέτη κατάθλιψη, ειδικά αυτές τις εποχές. Εχω φίλους σε αυτό το χώρο και ξέρω πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα.
    Μήπως να μην έπαιρνες τόσο βαριά μερικά πράγματα και να κοίταζες λίγο περισσότερο εσένα?

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast