Results 61 to 75 of 174
-
21-08-2011, 22:24 #61
- 21-08-2011, 22:26 #62
καλα εκανες και το ανεφερες, αλλα εμενα η απορια μου ειναι η εξης: γιατι δεν μας μιλησες για την σεξουαλικοτητα σου μετα τα 30 και επελεξες να μιλησεις με ορους κοινωνικης ενταξης (παντρευτηκα)? ηταν τυχαιο?
και τελικα, ηταν οντως η ανακαλυψη του σεξ μια ευτυχης συγκυρια για σενα, ηταν ολα ωραια και ηδονικα στην σεξουαλικη σου ζωη οταν αποφασισες να προχωρησεις?
αν θελεις απαντας φυσικα..
21-08-2011, 22:28 #63
21-08-2011, 22:29 #64
21-08-2011, 22:33 #65
δεν έχω πρόβλημα να απαντήσω. και πάλι τυχαίο ήταν ότι ανάφερα ότι παντρευτήκα. ήθελα να γράψω απλώς την εξέλιξη της ζωής μου. Είχα αρκετές εμπειρίες μετά από την πρώτη μου φορά. Ζω το σεξ και το απολαμβάνω και οι σύντροφοι μου με έβρισκαν ερωτικό άτομο. δεν έχω κάποιο πρόβλημα στο θέμα του σεξ.
21-08-2011, 22:34 #66
21-08-2011, 22:36 #67
21-08-2011, 22:40 #68
ναι, αυτο ισχυει.
και μαλιστα, πιστευω οτι για τις γυναικες που δεν εχουν κανει ποτε σεξ ενω εχουν μεγαλωσει αρκετα (πανω απο 25 π.χ.), υπαρχει το θεμα, οτι υπαρχουν ανδρες που θελουν οχι ντε και καλα εμπειρες, αλλα αποφευγουν τις παρθενες γυναικες γιατι τους προκαλει στρες και αισθημα... "ευθυνης" η σχεση με μια παρθενα κοπελα μεγαλης ηλικιας (οτι προφανως μιας και τους εκατσε θα θελει και να τους παντρευετει)
αλλα αυτο ισχυει μονο μετα τα 25. μεχρι τοτε ειναι πολυ αναμενομενο μια κοπελα να ειναι και απειρη και παρθενα ακομα, δεν την αποφευγουν οι ανδρες..
21-08-2011, 22:43 #69
22-08-2011, 01:01 #70
Η παράθεση είναι μόνο δύο προτάσεις, αν και θα αναφερθώ σε όλα που έγραψες.
Θα έχεις ακούσει πολλούς ανθρώπους να σου λένε και να διατυμπανίζουν το ζήσε στο τώρα και άσε το παρελθόν. Το έχεις ακούσει σωστά; Αλλά άλλο είναι να το λέει κανείς και άλλο να το κάνει πράξη. Π.χ. μπορεί να σου πει κάποιος "κακό είναι". Θα απαντήσω ήταν δεν είναι. Ήταν στο παρελθόν και το παρελθόν έχει τελειώσει! Φυσικά και η γνώση του παρελθόντος χρειάζεται, γιατί είναι η ιστορία. Και αν κανείς δεν γνωρίζει την ιστορία είναι καταδικασμένος να την πατήσει. Έτσι το παρελθόν είναι ιστορία, αλλά δεν είναι παρόν, ούτε μέλλον. Καπνίζω. Αλλά αν κάποιος αντιμετωπίζει το κάπνισμά μου σαν μέλλον εκνευρίζομαι. Καπνίζω σήμερα, δεν είμαι/είναι σίγουρος αν θα καπνίζω και αύριο, σωστά; Αφού έκανα αυτή την εισαγωγή να σου πω και γι' αυτό που ουσιαστικά ρώτησες.
Λες: Φοβαμαι να κανω καποια κινηση γιατι δεν ξερω για ποιο λογο αποφευγει τις σχεσεις.
Απάντηση: Ρώτησε. (Σημείωση, ξέρεις να ρωτάς; Η ερώτηση είναι πραγματική δεν κάνω λογοπαίγνιο. Ξέρεις πώς να ρωτάς χωρίς να κρίνεις; )
Λες: ειναι παρθενα, το εμαθα μεσα απο την κοινη γνωστη μας.
Απάντηση: (αν και δεν ρωτάς) Θα σου πρότεινα να είσαι περισσότερο επιφυλακτικός με αυτή την κοινή γνωστή. Πρώτον δεν ξέρεις αν σου λέει την αλήθεια. Δεύτερο, είσαι σίγουρος ότι αυτό δεν ήταν μυστικό που το ξεφούρνισε; Δηλαδή, είσαι σίγουρος ότι εκείνη που ενδιαφέρεσαι έχει δώσει το ελεύθερο να πει το πει αυτό σε εσένα; Προσωπικά έχω μεγάλη αμφιβολία -αν είναι έτσι όπως αναφέρεις τα πράγματα-. Νομίζω, ότι είναι πιό σημαντικό πώς θα χειριστείς αυτό το θέμα.
http://sweaty-palms.net/blog/wp-cont..._1-300x199.jpg
Η φωτογραφία δεν σημαίνει τίποτα, απλά έχω βαρεθεί τα σκέτα κείμενα.
22-08-2011, 08:52 #71
Καλημερα τελικα ειχαμε κανενα νεο? την πλησιασες?
ειμαι ανορθογραφος και συγγνωμη για αυτο!!!
22-08-2011, 12:59 #72
...συμφωνώ με άρκτο και ρεμεντι...
Νεο Ξεκίνημα, πρόσεχε που πας να μπλέξεις, μου φαίνεται πρόβλημα και μόνο που δεν έχει κάνει σεξ μέχρι αυτή την ηλικία, ασχέτως λόγων.
22-08-2011, 14:57 #73
χμ τι διαβαζουν τα ματια μου!δλδ αν ηταν καμια που επαιρνε τους αντρες πεντε-πεντε(μην μιλησω πιο λαικα)θα ηταν μια καλη-φυσιολογικη περιπτωση ε?μπορει η κοπελα για χιλιους λογους να μην εχει κανει ερωτα,δεν θα τους αναλυσουμε γιατι δεν ξερουμε,αυτο την καθιστα προβληματικη?
22-08-2011, 15:48 #74
dora νομίζω ότι ανάμεσα στο ότι στα 30 της δεν έχει πάει με κανέναν και στο να έπαιρνε τους άντρες πέντε-πέντε υπάρχει μια μεγάλη απόσταση, δε νομίζεις; Και η μια συμπεριφορά δείχνει ότι υπάρχουν θέματα και η άλλη. Εγώ δεν είδα κανέναν να λέει ότι η κοπέλα έπρεπε να έχει πάρει ό,τι κινείται απλά ότι είναι λίγο περίεργο σε αυτή την ηλικία η περιέργεια, οι σωματικές ανάγκες αλλά και οι ψυχικές να μην την έπεισαν να υπερνικήσει τις όποιες αναστολές της και να κάνει σεξ με κάποιον, κάτι που κι εγώ προσωπικά συμφωνώ.
Απο κει και πέρα πιστεύω ότι το μόνο που μπορεί να κάνει ο θεματοθέτης είναι να την πλησιάσει και να εξακριβώσει μόνος του τι μπορεί να φταίει για το κούμπωμα της κοπέλας γύρω από το θέμα. Εγώ το μόνο που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι να έχει μεγαλώσει σε πολύ συντηρητικό και θρησκευόμενο περιβάλλον.
22-08-2011, 17:11 #75
Συμφωνω απολυτα. Κ να πω και κατι αλλο: διαβαζω καπου να γραφεται πώς η ηλικια δεν εχει σημασια, πώς ολα ειναι σχετικα, πώς μια γυναικα που κανει σεξ μετα τα 30 υποννοειται οτι ειναι ηθικη, μια στα 24 δεν ειναι ετοιμη ακομα κλπ...
Καταρχην για να μην κανει καποιος σεξ σε οποιαδηποτε ηλικια, προφανως και δεν ειναι ετοιμος γιατι αν ηταν με καποιο τροπο θα υπερνικουσε τις οποιες αναστολες του και θα εκανε. Φυσικα ειναι ενδεικτικο του ποτε επιλεγουμε να κανουμε κατι. Και σαφως και η ηλικια παιζει ρολο και δειχνει κ πώς ειμαστε. Υποθετω ειναι αλλιως να ξεκινησει καποια τη σεξουαλικη της ζωη στα 14, στα 20, στα 25 και στα 30 και ανω...Δεν ειναι ασχετη η σεξουαλικοτητα μας και πώς εκφραζεται αυτη μεσα στην πορεια της ζωης μας.
Προσωπικα δεν το βρισκω υγιες μια γυναικα (και ο αντρας βεβαια) να καταπιεζεται για τους οποιους λογους και η αποχη ειναι μια μορφη καταπιεσης. Επισης δεν σημαινει οτι ολοι οσοι εχουν εντονη ή συχνη σεξουαλικη δραστηριοτητα ειναι ικανη και αναγκαια συνθηκη απο μονη της να διασφαλισει την ψυχικη υγεια καποιου ειναι σιγουρα ομως ενας σημαντικος δεικτης. Και ως τετοιος νομιζω οτι παντα πρεπει να λαμβανεται υποψη. Ας πουμε το σωμα μας δινει παντα ενα στιγμα του πώς ειμαστε και ψυχολογικα. Ειναι αδικο λοιπον να το υποτιμαμε.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...