Πως προσεγγιζω μια 30 χρονη που δεν εχει εμπειριες; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 174
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Helen* View Post
    σωστός μέχρι ένα σημείο. Αν δεν υπήρχε η οικογένειά μου και υπήρξε μόνο η πρώτη άσχημη εμπειρία, δεν θα είχα "το πρόβλημα"? Όλα συμβάλουν. Θα πρέπει να έχεις αυτογνωσία και να μπορείς να εξηγείς γιατί συμβαίνουν όλα αυτά...
    γυναικα ειμαι :)
    συμφωνουμε. ΟΛΑ συμβαλουν. αλλα οταν υπαρχουν διαφορα που συμβαλουν, δεν μπορουμε να τα αναγαγουμε αυτα τα "ολα" ετσι απλα σε θεμα ταιμιγκ...

Senior Member
    Απλώς το ανέφερα γιατί ήθελα να πω ότι προχωρήσα και έκανα οικογένεια και δεν είχα κάποιο πρόβλημα στο να συζήσω με κάποιον.
    καλα εκανες και το ανεφερες, αλλα εμενα η απορια μου ειναι η εξης: γιατι δεν μας μιλησες για την σεξουαλικοτητα σου μετα τα 30 και επελεξες να μιλησεις με ορους κοινωνικης ενταξης (παντρευτηκα)? ηταν τυχαιο?
    και τελικα, ηταν οντως η ανακαλυψη του σεξ μια ευτυχης συγκυρια για σενα, ηταν ολα ωραια και ηδονικα στην σεξουαλικη σου ζωη οταν αποφασισες να προχωρησεις?
    αν θελεις απαντας φυσικα..

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γυναικα ειμαι :)
    συμφωνουμε. ΟΛΑ συμβαλουν. αλλα οταν υπαρχουν διαφορα που συμβαλουν, δεν μπορουμε να τα αναγαγουμε αυτα τα "ολα" ετσι απλα σε θεμα ταιμιγκ...
    σωστή! όταν λέω όλα εννοώ ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που κάνουν ένα πρόβλημα δύσκολο να το επιλύσεις. Το σωστό timing έρχεται όταν είσαι έτοιμη εσύ και όταν συμβάλουν και εξωτερικοί παράγοντες

Senior Member
    γεια σας! Είμαι καινούριο μέλος αν και διαβάζω τα posts πολύ καιρό. Είμαι 38 χρ. και παντρεμένη. Η πρώτη σεξουαλική εμπειρία μου ήταν όταν ήμουν 31χρ. ΄Εζησα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον, το οποίο ήταν γεμάτο προβλήματα. Η μητέρα μου αντί να μου πει αυτά που έπρεπε να πει μία μητέρα στη κορή της, είπε τα αντίθετα: τις εξωσυζυγικές σχέσεις του πατέρα μου. Και όλα αυτά όταν ήμουν 12χρ. Μεγάλωσα απότομα και έχασα την παιδική μου αθωότητα και φυσικά έβλεπα τα αγόρια της ηλικίας μου "μικρά". Μεγάλωσα και η πρώτη μου σχέση ήταν μία αποτυχία αφού ο τότε σύντροφος μου ήταν "βιαστικός" και δεν μπόρεσε να με καταλάβει. Από τότε μέχρι τα 31χρ. δεν είχα καμμία εμπειρία. Ήμουν αρκετή ελκυστική/ωραία παρουσία/μορφωμένη/κοινωνική. Κανείς δεν μπορούσε να υποψιαστεί κάτι. Και η διάθεση για σεξ υπήρχε απλώς δεν βρέθηκε κάποιος να με "ξεκλειδώσει". Η συμπεριφορά μου ήταν απόλυτη φυσιολογική και δεν είχα κανένα πρόβλημα κοινωνικοποίησης παρόλο τα οικογενειακά προβλήματα. Αγαπώ την οικογένεια μου και έχω αποδεχθεί τα πάντα.
    Έχω να πω τα εξής όσο αφορά το θέμα αυτό. Κανείς δεν μπορεί να κρίνει ένα άτομο γιατί δεν έχει σχέση ή όχι. Καθένας μας ξέρει τι κουβαλάει η ψυχή του. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Διάβασα "ακραίες " απόψεις. Αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο αίτιο, το οποίο απαιτεί υποστήριξη από επαγγελματία, τότε είναι θέμα σωστού χρόνου και όχι ότι περιμένει τον πρίγκιππα ή ότι είναι ηθική κοπέλα. Αν θέλεις να είσαι μαζί της, απλώς άσε τον χρόνο και την καρδιά σου...ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!
    Συμφωνω! και χαιρομαι να διαβαζω αληθινες ιστοριες οι οποιες εμπνεουν θετικοτητα... :)

Junior Member
    καλα εκανες και το ανεφερες, αλλα εμενα η απορια μου ειναι η εξης: γιατι δεν μας μιλησες για την σεξουαλικοτητα σου μετα τα 30 και επελεξες να μιλησεις με ορους κοινωνικης ενταξης (παντρευτηκα)? ηταν τυχαιο?
    και τελικα, ηταν οντως η ανακαλυψη του σεξ μια ευτυχης συγκυρια για σενα, ηταν ολα ωραια και ηδονικα στην σεξουαλικη σου ζωη οταν αποφασισες να προχωρησεις?
    αν θελεις απαντας φυσικα..
    δεν έχω πρόβλημα να απαντήσω. και πάλι τυχαίο ήταν ότι ανάφερα ότι παντρευτήκα. ήθελα να γράψω απλώς την εξέλιξη της ζωής μου. Είχα αρκετές εμπειρίες μετά από την πρώτη μου φορά. Ζω το σεξ και το απολαμβάνω και οι σύντροφοι μου με έβρισκαν ερωτικό άτομο. δεν έχω κάποιο πρόβλημα στο θέμα του σεξ.

Senior Member
    σωστή! όταν λέω όλα εννοώ ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που κάνουν ένα πρόβλημα δύσκολο να το επιλύσεις. Το σωστό timing έρχεται όταν είσαι έτοιμη εσύ και όταν συμβάλουν και εξωτερικοί παράγοντες
    επομενως συμφωνουμε οτι υπηρχε καποιο προβλημα.
    οχι αλυτο, αλλα υπηρχε!
    δεν ηταν απλα θεμα συγκυριων..

Junior Member
    επομενως συμφωνουμε οτι υπηρχε καποιο προβλημα.
    οχι αλυτο, αλλα υπηρχε!
    δεν ηταν απλα θεμα συγκυριων..

εξωτερικοι παραγοντες: πχ υπαρχουν καποιο αντρες που θελουν μια εμπειρη γυναικα.

Senior Member
    εξωτερικοι παραγοντες: πχ υπαρχουν καποιο αντρες που θελουν μια εμπειρη γυναικα.
    ναι, αυτο ισχυει.
    και μαλιστα, πιστευω οτι για τις γυναικες που δεν εχουν κανει ποτε σεξ ενω εχουν μεγαλωσει αρκετα (πανω απο 25 π.χ.), υπαρχει το θεμα, οτι υπαρχουν ανδρες που θελουν οχι ντε και καλα εμπειρες, αλλα αποφευγουν τις παρθενες γυναικες γιατι τους προκαλει στρες και αισθημα... "ευθυνης" η σχεση με μια παρθενα κοπελα μεγαλης ηλικιας (οτι προφανως μιας και τους εκατσε θα θελει και να τους παντρευετει)
    αλλα αυτο ισχυει μονο μετα τα 25. μεχρι τοτε ειναι πολυ αναμενομενο μια κοπελα να ειναι και απειρη και παρθενα ακομα, δεν την αποφευγουν οι ανδρες..

Junior Member
    ναι, αυτο ισχυει.
    και μαλιστα, πιστευω οτι για τις γυναικες που δεν εχουν κανει ποτε σεξ ενω εχουν μεγαλωσει αρκετα (πανω απο 25 π.χ.), υπαρχει το θεμα, οτι υπαρχουν ανδρες που θελουν οχι ντε και καλα εμπειρες, αλλα αποφευγουν τις παρθενες γυναικες γιατι τους προκαλει στρες και αισθημα... "ευθυνης" η σχεση με μια απρθενα κοπελα μεγαλης ηλικιας (οτι προφανως μιας και τους εκατσε θα θελει και να τους παντρευετει)
    αλλα αυτο ισχυει μονο μετα τα 25. μεχρι τοτε ειναι πολυ αναμενομενο μια κοπελα να ειναι και απειρη και παρθενα ακομα, δεν την αποφευγουν οι ανδρες..

ημουν και ατυχη αφου γνωρισα ατομα (οταν ημουν πανω απο 29 χρ)τα οποια δεν ηθελαν παρθενα(το ειχαμε συζητησει)και ειχα γνωρισει και ενα ατομο(το οποιο μαρεσε παρα πολυ)που μετα μου ειπε οτι ειναι gay.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΝεοΞεκινημα View Post
    Μου αρεσει μια 30 χρονη κοπελα που εχω γνωρισει. Ξερω απο κοινο γνωστο μας και πολυ καλη φιλη της οτι δεν εχει ποτε της καποια εμπειρια με αντρα.
    Η παράθεση είναι μόνο δύο προτάσεις, αν και θα αναφερθώ σε όλα που έγραψες.
    Θα έχεις ακούσει πολλούς ανθρώπους να σου λένε και να διατυμπανίζουν το ζήσε στο τώρα και άσε το παρελθόν. Το έχεις ακούσει σωστά; Αλλά άλλο είναι να το λέει κανείς και άλλο να το κάνει πράξη. Π.χ. μπορεί να σου πει κάποιος "κακό είναι". Θα απαντήσω ήταν δεν είναι. Ήταν στο παρελθόν και το παρελθόν έχει τελειώσει! Φυσικά και η γνώση του παρελθόντος χρειάζεται, γιατί είναι η ιστορία. Και αν κανείς δεν γνωρίζει την ιστορία είναι καταδικασμένος να την πατήσει. Έτσι το παρελθόν είναι ιστορία, αλλά δεν είναι παρόν, ούτε μέλλον. Καπνίζω. Αλλά αν κάποιος αντιμετωπίζει το κάπνισμά μου σαν μέλλον εκνευρίζομαι. Καπνίζω σήμερα, δεν είμαι/είναι σίγουρος αν θα καπνίζω και αύριο, σωστά; Αφού έκανα αυτή την εισαγωγή να σου πω και γι' αυτό που ουσιαστικά ρώτησες.

Λες: Φοβαμαι να κανω καποια κινηση γιατι δεν ξερω για ποιο λογο αποφευγει τις σχεσεις.
    Απάντηση: Ρώτησε. (Σημείωση, ξέρεις να ρωτάς; Η ερώτηση είναι πραγματική δεν κάνω λογοπαίγνιο. Ξέρεις πώς να ρωτάς χωρίς να κρίνεις; )
    Λες: ειναι παρθενα, το εμαθα μεσα απο την κοινη γνωστη μας.
    Απάντηση: (αν και δεν ρωτάς) Θα σου πρότεινα να είσαι περισσότερο επιφυλακτικός με αυτή την κοινή γνωστή. Πρώτον δεν ξέρεις αν σου λέει την αλήθεια. Δεύτερο, είσαι σίγουρος ότι αυτό δεν ήταν μυστικό που το ξεφούρνισε; Δηλαδή, είσαι σίγουρος ότι εκείνη που ενδιαφέρεσαι έχει δώσει το ελεύθερο να πει το πει αυτό σε εσένα; Προσωπικά έχω μεγάλη αμφιβολία -αν είναι έτσι όπως αναφέρεις τα πράγματα-. Νομίζω, ότι είναι πιό σημαντικό πώς θα χειριστείς αυτό το θέμα.

http://sweaty-palms.net/blog/wp-cont..._1-300x199.jpg
    Η φωτογραφία δεν σημαίνει τίποτα, απλά έχω βαρεθεί τα σκέτα κείμενα.

Senior Member
    Καλημερα τελικα ειχαμε κανενα νεο? την πλησιασες?
    ειμαι ανορθογραφος και συγγνωμη για αυτο!!!

...συμφωνώ με άρκτο και ρεμεντι...

Νεο Ξεκίνημα, πρόσεχε που πας να μπλέξεις, μου φαίνεται πρόβλημα και μόνο που δεν έχει κάνει σεξ μέχρι αυτή την ηλικία, ασχέτως λόγων.

Banned
    χμ τι διαβαζουν τα ματια μου!δλδ αν ηταν καμια που επαιρνε τους αντρες πεντε-πεντε(μην μιλησω πιο λαικα)θα ηταν μια καλη-φυσιολογικη περιπτωση ε?μπορει η κοπελα για χιλιους λογους να μην εχει κανει ερωτα,δεν θα τους αναλυσουμε γιατι δεν ξερουμε,αυτο την καθιστα προβληματικη?

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    χμ τι διαβαζουν τα ματια μου!δλδ αν ηταν καμια που επαιρνε τους αντρες πεντε-πεντε(μην μιλησω πιο λαικα)θα ηταν μια καλη-φυσιολογικη περιπτωση ε?μπορει η κοπελα για χιλιους λογους να μην εχει κανει ερωτα,δεν θα τους αναλυσουμε γιατι δεν ξερουμε,αυτο την καθιστα προβληματικη?
    dora νομίζω ότι ανάμεσα στο ότι στα 30 της δεν έχει πάει με κανέναν και στο να έπαιρνε τους άντρες πέντε-πέντε υπάρχει μια μεγάλη απόσταση, δε νομίζεις; Και η μια συμπεριφορά δείχνει ότι υπάρχουν θέματα και η άλλη. Εγώ δεν είδα κανέναν να λέει ότι η κοπέλα έπρεπε να έχει πάρει ό,τι κινείται απλά ότι είναι λίγο περίεργο σε αυτή την ηλικία η περιέργεια, οι σωματικές ανάγκες αλλά και οι ψυχικές να μην την έπεισαν να υπερνικήσει τις όποιες αναστολές της και να κάνει σεξ με κάποιον, κάτι που κι εγώ προσωπικά συμφωνώ.

Απο κει και πέρα πιστεύω ότι το μόνο που μπορεί να κάνει ο θεματοθέτης είναι να την πλησιάσει και να εξακριβώσει μόνος του τι μπορεί να φταίει για το κούμπωμα της κοπέλας γύρω από το θέμα. Εγώ το μόνο που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι να έχει μεγαλώσει σε πολύ συντηρητικό και θρησκευόμενο περιβάλλον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    dora νομίζω ότι ανάμεσα στο ότι στα 30 της δεν έχει πάει με κανέναν και στο να έπαιρνε τους άντρες πέντε-πέντε υπάρχει μια μεγάλη απόσταση, δε νομίζεις; Και η μια συμπεριφορά δείχνει ότι υπάρχουν θέματα και η άλλη. Εγώ δεν είδα κανέναν να λέει ότι η κοπέλα έπρεπε να έχει πάρει ό,τι κινείται απλά ότι είναι λίγο περίεργο σε αυτή την ηλικία η περιέργεια, οι σωματικές ανάγκες αλλά και οι ψυχικές να μην την έπεισαν να υπερνικήσει τις όποιες αναστολές της και να κάνει σεξ με κάποιον, κάτι που κι εγώ προσωπικά συμφωνώ.
    Συμφωνω απολυτα. Κ να πω και κατι αλλο: διαβαζω καπου να γραφεται πώς η ηλικια δεν εχει σημασια, πώς ολα ειναι σχετικα, πώς μια γυναικα που κανει σεξ μετα τα 30 υποννοειται οτι ειναι ηθικη, μια στα 24 δεν ειναι ετοιμη ακομα κλπ...

Καταρχην για να μην κανει καποιος σεξ σε οποιαδηποτε ηλικια, προφανως και δεν ειναι ετοιμος γιατι αν ηταν με καποιο τροπο θα υπερνικουσε τις οποιες αναστολες του και θα εκανε. Φυσικα ειναι ενδεικτικο του ποτε επιλεγουμε να κανουμε κατι. Και σαφως και η ηλικια παιζει ρολο και δειχνει κ πώς ειμαστε. Υποθετω ειναι αλλιως να ξεκινησει καποια τη σεξουαλικη της ζωη στα 14, στα 20, στα 25 και στα 30 και ανω...Δεν ειναι ασχετη η σεξουαλικοτητα μας και πώς εκφραζεται αυτη μεσα στην πορεια της ζωης μας.

Προσωπικα δεν το βρισκω υγιες μια γυναικα (και ο αντρας βεβαια) να καταπιεζεται για τους οποιους λογους και η αποχη ειναι μια μορφη καταπιεσης. Επισης δεν σημαινει οτι ολοι οσοι εχουν εντονη ή συχνη σεξουαλικη δραστηριοτητα ειναι ικανη και αναγκαια συνθηκη απο μονη της να διασφαλισει την ψυχικη υγεια καποιου ειναι σιγουρα ομως ενας σημαντικος δεικτης. Και ως τετοιος νομιζω οτι παντα πρεπει να λαμβανεται υποψη. Ας πουμε το σωμα μας δινει παντα ενα στιγμα του πώς ειμαστε και ψυχολογικα. Ειναι αδικο λοιπον να το υποτιμαμε.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast