δεν μπορώ να χαλαρώσω! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    thanasisGR
    Guest
    Quote Originally Posted by nigimiva View Post
    χαχαχαχαχα θαναση να εισαι σιγουρος γιαυτο...το περναω καθημερινα αυτο....αν ειχες ολα αυτα δεν θα μπορουσες καν να μας γραψεις...νομιζεις οτι τα χεις .......το λες κ μονος σου..ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι τα νιωθεις..... το λες και μονος σου.......και για να νιωσεις καλυτερα θα σου πω κατϊ¨ επαθα ενα τροχαιο πριν μια βδομαδα, πριν το τροχαιο ειχα τν καρδια μου...πονος κακοοο φτερουγισματα δυσπνοιες...μετα το τροχαιο εχω το κεφαλι μου εσωτερικη αιμοραγια ....και χιλια δυο αλλα, η καρδια περασε ξαφνικα.....για να δω τι αλλο εχει σειρα.....γελαω με τν ιδιο μου τον εαυτο καποιες φορες
    τα νιώθω.. δεν νομίζω ότι τα νιώθω :P

τώρα να σου πω τι έχω πάθει?? δεν μπορώ να βγάλω τα ακουστικά από τα αυτιά μου! θέλω να ακούω συνεχεια τέρμα μουσική.. όταν τα βγάλω ζαλίζομαι.. loOl

εντωμεταξύ είμαι όλη μέρα με την σκέψη να πάρω xanax, και μετά λέω γιατί να πάρω? αφού δεν με πιάνει.. λέω κάτσε να φάω βασιλικό πολτό και γυρη.. μετά από 15 λεπτά περίπου η ενέργεια μου χτυπάει κόκκινο.. από την μια θέλω ενέργεια.. από την άλλη θέλω και χαλάρωση.. μια φορα το κατάφερα αυτό που ήθελα.. πως να το πω.. ήμουνα χαλαρός και είχα και τέρμα ενέργεια.. χωρίς ψυχοσωματικά.. αυτή ήταν η καλύτερη αίσθηση που είχα ποτε μου!! δεν κράτησε για πολύ γαμώτο...

thanasisGR
    Guest
    Quote Originally Posted by ilianna View Post
    χτύπησα και εγώ το κεφάλι μου(μη φανταστεις μόνη μου σε ένα μάρμαρο κοπάνησα) ωωωωωωω απο διάσειση μεχρι εσωτερικη αιμορραγία μου εβγαλα ..!ή το άλλο με την καρδία.. μυικό πόνο απο τα αριστερά η καταστροφή η ίδια!Τώρα που τα λέω χαλαρά μου ακολυγονται τόσο γελοια!! κουράγιο παιδία!!
    Μην κρατάς αρνητική στάση λέγοντας:.Δεν θα επιτύχω, δεν θα επιτύχω ...; Προτιμότερη είναι η θετική στάση: Θα αποτύχω, θα αποτύχω!!!! :P

thanasisGR
    Guest
    Είπα στη κοπελα μου την αλήθεια. Της είπα πως βλέπω ψυχίατρο. Μετά μου είπε την αλήθεια:βλέπει ψυχίατρο, δυο υδραυλικούς και έναν μπάρμαν.

Member
    θαναση μου ειναι ψυχοσωματικοι πονοι....κ ολα οσα νιωθεις...δλδ με την σκεψη νομιζεις οτι τα χεις και νιωθεις οτι πονας κ οτι εχεις ολα αυτα που λες...σττν ουσια ειναι ολα σκευασματα του μυαλου μας....λοιπον ξαπλωσε κ ακουμπισε το ενα χερι σου στο στηθος κ το αλλο στην κοιλια σου....στν συνεχεια ανεπνευσε αλλα δινοντας ολο τον αερα στην κοιλια σου χωρισ να σηκωνετε το στηθος σου...μετρα μερι το τρια στν εισπνοη και στην εκπνοη μεταμεχρι το δεκα απο το τρια και μετα καντο αρκετες φορες και θα νιωσεις καλυτερα βαλε κ χαλαρη μουσικουλα ειναι μεθοδος χαλαρωσης...μου το εδειξε σημερα η ψυχολογος

thanasisGR
    Guest
    θαναση μου ειναι ψυχοσωματικοι πονοι....κ ολα οσα νιωφθεις...δλδ με την σκεψη νομιζεις οτι τα χεις και νιωθεις οτι πονας κ οτι εχεις ολα αυτα που λες...σττν ουσια ειναι ολα σκευασματα του μυαλου μας....λοιπον ξαπλωσε κ ακουμπισε το ενα χερι σου στο στηθος κ το αλλο στην κοιλια σου....στν συνεχεια ανεπνευσε αλλα δυνοντας ολο τον αερα στην κοιλια σου χωρισ να σηκωνετε το στηθος σου...μετρα μερι το τρια στν εισπνοη και στην εκπνοη μεταμεχρι το δεκα απο το τρια και μετα καντο αρκετες φορες και θα νιωσεις καλυτερα ωαλε κ χαλαρη μουσικουλα ειναι μεθοδος χαλαρωσης...μου το εδειξε σημερα η ψυχολογος
    έχεις δοκιμάσει ποτε διαλογισμό?

2 φορες το πέτυχα και ένιωσα άνθρωπος.. :P

πάντως θα δοκιμάσω και αυτή την τεχνική που είπες! thanks

Member
    λοιπον καλη ξεξουραση...καντο και θα σε βοηθησει να χαλαρωσεις και να κοιμηθεις κκαληνυχτα

thanasisGR
    Guest
    λοιπον καλη ξεξουραση...καντο και θα σε βοηθησει να χαλαρωσεις και να κοιμηθεις κκαληνυχτα
    ρε συ μια χαρά πέφτω για ύπνο

απλά κοιμάμαι στις 4-5.. κολλημένος στο pc όλη την νύχτα...

Banned
    Quote Originally Posted by thanasisGR View Post
    hey! εδώ και κάποιες μέρες έχω μια φοβία ότι έχω κάποια σοβαρή ασθένεια.. όπως μηνιγγίτιδα/οξεία χαλαρή παράλυση/νευρασθένεια. επειδή πρήστηκε το πόδι μου.. πήγα στο νοσοκομείο μου είπανε έχω κάποια φλεγμονή και περνώ αντιβίωση εδώ και 2 εβδομάδες.. λίγο καλύτερα παω τώρα.. έκανα μια βλακεία και έψαχνα στο internet συμτώματα όπως κάνουνε και πολλά άτομα... μόλις διάβασα διαφορα, τρελάθηκα τώρα νιώθω μια δυσκαμψία στον αυχένα νιώθω τους μυς του λαιμού τεντωμένους και έχω κάτι πόνους και δυσκολεύομαι να γυρίσω το κεφάλι μου.. πήγα σε 4 νοσοκομεία πήγα σε παθολόγο/νευρολόγο/ορθοπεδικό μέχρι που μου είπανε να πάω σε ψυχίατρο.. νιώθω μια τεραστια μυϊκή ένταση η mυς μου είναι τόσο σφιγμένοι νιώθω μια υπερβολική ενέργεια δεν μπορώ να χαλαρώσω καθόλου.. δεν είχα πάθει ποτε τόσο μεγάλη ένταση.. νιώθω ότι δεν είμαι αγχωμένος.. αλλα τα νεύρα μου είναι τεντωμένα.. πριν την ένταση αυτή είχα μια μυϊκή αδυναμία που ένιωθα τα χερια μου παράλυτα.. τώρα είμαι σε χαλια κατάσταση με τα νεύρα... με σφίγγουνε η μυσ στα χερια και στο λαιμό.. και φοβάμαι παρα πολύ ότι έχω πάθει νευρασθένεια.. δεν μπορώ να βγάλω την σκέψη από το μυαλό μου... σκέφτομαι συνεχεια αυτό.. μου είπανε να περνώ xanax για να ήρεμο αλλα δεν μου κάνουνε τίποτα..
    μηπως φταίει η αντιβίωση? την εκοψες η παιρνεις ακομα?

thanasisGR
    Guest
    Quote Originally Posted by panos86 View Post
    μηπως φταίει η αντιβίωση? την εκοψες η παιρνεις ακομα?
    τέρμα η αντιβίωση :P

Page 2 of 2 FirstFirst 12