Τι σκέφτεστε; - Page 294
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 294 of 1532 FirstFirst ... 1942442842922932942952963043443947941294 ... LastLast
Results 4,396 to 4,410 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Βρε πλακιτσα σου εκανα.. τα γνωριζω ολα αυτα. Και εγω δεν ειμαι αθρησκη λογω του μεταλ.. ;) Δεν θελω να πιστευω σε κατι αλλο περα απο μενα για να μου δινει δυναμη. Την δυναμη θελω να την αντλω απο μενα, τους ανθρωπους και την φυση... καποιοι με εχουν πει παγανιστρια. Αλλα δεν ακολουθω καμια θρησκια, δεν πιστευω σε κανεναν θεο & θεα απλα ισως η φιλισοφια και η ιδεολογια καπως να ταιριαζουν με μενα.
    Κυριως σε μενα θελω να πιστευω! Ειναι το καλυτερο για μενα.. στα δικα μου χερια θελω να αφηνομαι...
    Σε ευχαριστω παντως που διακρινεις κατι τετοιο!

:) \m/ έχω εδώ γύρω τόση φύση που θα τη σιχαθείς :ΡΡΡ
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    Lou βριζε με οσο θες για τα ψυχολογικα μου, τη Σουηδια ή οτι αλλο, σε ξανασυμπαθησα μετα απ'αυτο το ποστ!

νομιζω πως κατα βαθος ολοι ξερουμε τι εννοει. ειχα γραψει και σε προηγουμενη σελιδα οτι απ'τη πολυ πιστη, ειδικα στο μοναχισμο κλπ, μπορει να πεσεις σε trance (οχι τη μουσικη), να νιωθεις πως αγγιξες τη θεωση, να εχεις απιστευτη γαληνη αλλα και εσωτερικη δυναμη (inner power που λενε), και να μη σε επηρεαζει τπτ αρνητικα! αυτο φυσικα μπορει να παιξει ρολο και εξωτερικα, και συνηθως οταν υπαρχει επικληση θετικης ενεργειας (γιατι οταν προσευχεται ενας ανθρωπος αυτο κανει ουσιαστικα) και συσσωρευεται, τοτε μπορει να επηρεασει και το περιβαλλον (αυτο που λενε θαυμα). γιαυτο στις εκκλησιες οι πιστοι χριστιανοι νιωθουν οτι αγαλιαζει η ψυχουλα τους, και γιαυτο εχουν υπαρξει ανθρωποι που δε πεθαναν παρολο που ειχαν να φανε για μερες. στην Ινδια νομιζω ειχανε γραψει κι ολας οτι ηταν ενας τετοιος που δεν ετρωγε καθολου επι χρονια κι ομως ζουσε κανονικα!
    εμένα μου αρέσει η uplifting trance! lol Aυτή την περίπτωση την έχω ακούσει και γω. Αλλά μην είσαι και τόσο σίγουρος πόσο μάλλον σε μια χώρα που έχει 350.000.000 θεούς...
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    σκεφτομαι οτι βγηκε νεο αλμπουμ Opeth και ειναι οπως πρεπει. επιτελους κατι αξιολογο μετα την τελευταια πατατα των Anathema!

Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    εμένα μου αρέσει η uplifting trance! lol Aυτή την περίπτωση την έχω ακούσει και γω. Αλλά μην είσαι και τόσο σίγουρος πόσο μάλλον σε μια χώρα που έχει 350.000.000 θεούς...
    ουαου μολις ανακαλυψα οτι εχω ενα μεγαλο κοινο μαζι σου! κι εγω ακουω πολυ trance, ειναι απο τα αγαπημενα μου ειδη μουσικης, ειδικα καλοκαιριατικα ταιριαζει με το mood. εχω ψαχτει και με την Uplifting (ή αλλιως Nitzhonot, Holymen κλπ), και φυσικα με την Goa που ειναι all time και σου ανεβαζει τη διαθεση.

για το αλλο τωρα, σιγουρος δεν ειμαι ποτε για τιποτα, απλα μεταφερω μια πληροφορια, χωρις ασφαλως να μπορω να την εξακριβωσω. οταν προσευχεται ενας ανθρωπος ομως, ειναι σαν να ζηταει να του ρθει ενεργεια, κι απ'αυτη την ενεργεια μπορει να αλλαξει ισως τον τροπο που νιωθει. ή κατι τετοιο στο περιπου συμβαινει...

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Συμπερασματικα, εγω πιστευω οτι ο Θεος ειναι σαν τα καγκουρο.
    t3h epicn3ss!!!! :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    :) \m/ έχω εδώ γύρω τόση φύση που θα τη σιχαθείς :ΡΡΡ
    Και εγω εχω.. :P

Senior Member
    Και εγω εχω.. :P
    η δικιά μου είναι πιο μεγάλη!! :ΡΡΡΡ

Μπράβο σου που το εκτιμάς κορίτσι μου! :)
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Senior Member
    η δικιά μου είναι πιο μεγάλη!! :ΡΡΡΡ
    Σεμνααααα!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Οχι η δικια μου ειναι πιο μεγαλη... :P εχω βουνο και δασος διπλα μου τι εχεις να πεις???? :D

Senior Member
    Οχι η δικια μου ειναι πιο μεγαλη... :P εχω βουνο και δασος διπλα μου τι εχεις να πεις???? :D
    μάλλον κέρδισες .. εγώ βουνό και θάλασσα

Senior Member
    μάλλον κέρδισες .. εγώ βουνό και θάλασσα
    Ναι αλλα εσυ εχεις τα παντα.. εσυ εισαι η καλυτερη! Κερδισες αλλα τι??? να σκεφτω... σκεψου και εσυ ομως!! :D

Senior Member
    Ναι αλλα εσυ εχεις τα παντα.. εσυ εισαι η καλυτερη! Κερδισες αλλα τι??? να σκεφτω... σκεψου και εσυ ομως!! :D
    χαχαααα τι λες βρε? αχαχαχααχααα

Οτι εστω κ ενας χαζοδιαλογος με μηνυματα με ατομο που εκτιμας κ ξερεις οτι σ εκτιμαει μπορει να σου φερει ενα χαμογελο στα χειλη... κατι ειναι κ αυτο οταν ολα σου φιανονται μαυρα....
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    συμφωνώ απόλυτα μ αυτό που λες!!! εγώ μιλούσα για νοσηρές καταστάσεις, όπως αδράνειας και να τα περιμένεις να σου τα στείλει όλα ο Θεός ή να σου χουν φορτώσει προβλήματα και να σου δίνουν απ την άλλη την πίστη στο Θεό σαν το φάρμακο σ αυτά.
    συμφωνω σε αυτο που λες. υπαρχουν πολλα ειδη κ εντασεις πιστης. υπαρχει πιστη που βοηθαει καποιους ανθρωπους, εστω κ ψυχολογικα, υπαρχει κ πιο βαθεια πιστη, πιο υπερβατικη, πιο καρδιακη (δεν ξερω κ πολλα), κ σιγουρα υπαρχεικ "πιστη" που δημιουργει πολλα ψυχολογικα προβληματα: καταπιεση, ενοχες, κλπ.

ενας παπας που εχω γνωρισει λιγο διαδικτυακα κ τον συμπαθω πολυ, ελεγε, οταν η πιστη στο Θεο δεν βοηθαει τον ανθρωπο να ενεργοποιει τις δυναμεις του κ να αξιοποιει τις δυνατοτητες του, αλλα τον γεμιζει φοβο, ενοχες κ καταπιεση, καλο ειναι να εγκαταλειπεται ή να αναθεωρειται!

κοινως, αν ο Θεος σας βασανιζει πεταχτε τον. κατα πασα πιθανοτητα δεν ειναι ο Αληθινος Θεος, αλλα καποιος ψευδοθεος απο τους μυριους που εχουμε κατασκευασει οι ανθρωποι!

Senior Member
    Το μνημόσυνο την Κυριακή..
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Λου καλημέρα! Αν θέλεις να μου εξηγήσεις για τις βιωματικές υπερβατικές εμπειρίες γιατί δεν καταλαβαίνω ακριβώς.
    μεσες ακρες αυτα που λεει ο κενο. υπερβατικη εμπειρια ειναι να βιωσεις μια εμπειρια πολυ εξωκοσμη κ σπανια τροπον τινα. να νιωσεις κατι το πολυ εξωκοσμο, καποιο συναισθημα ή ενεργεια αφυσικο να διαπερναει το σωμα σου, ή να δεις ενα οραμα, διαφορα τετοια.

ε, αν σε ενδιαφερει κ το ψαξεις, θα δεις οτι συμβαινουν διαφορα περιεργα! εγω εχω ακουσει αρκετες ιστοριες απο ανθρωπους που ξερω κ προσωπικα κ εχουν κερδισει την εμπιστοσυνη μου οτι δεν μου λενε ψεματα.

μπορει να ειναι καλη, μπορει να ειναι κ κακη ομως!

οι καλες ερμηνευεται οτι ειναι απο το Θεο, οι κακες τα δαιμονια! στο αγιον ορος πχ παιζουν διαφορα κουλα κ περιεργα. κριμα που εισαι γυναικα!

αν γενικα δεν πιστευεις, τοτε ολα αυτα δεν εχουν νοημα για σενα.

.....σκεφτομαι πως ξημερωνει μια καινουργια, υπεροχη μερα........:)

καλημερα σε ολους.............