Μητερα με ανοια 2 - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 44
    Senior Member
    Καλό μου φαίνεται! Ίσως το πω σε κάποια φίλη της!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!!Καληνυχτω.... :)
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Και γω. Καληνύχτα! :)

Senior Member
    Υπαρχει ενα ιατρικο φορουμ...ισως και περισσοτερα πιεσμενη....ισως να ρωταγες και κει.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    "ιατρικο φορουμ" στο google και γινεται χαμος...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    "ιατρικο φορουμ" στο google και γινεται χαμος...
    υπάρχει τέτοιο φόρουμ; Κιπ, πες μου αν ξέρεις και για άλλα φόρουμ ποικίλου περιεχομένου. Γιατί θα μ' ενδιέφερε να το ψάξω.

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Υπαρχει ενα ιατρικο φορουμ...ισως και περισσοτερα πιεσμενη....ισως να ρωταγες και κει.
    Thanks keep ...θα το ψαξω αν κ οι γιατροι δεν της βρηκαν κατι παθολογικο,καρδιολογικο 'η νευρολογικο γι αυτο σκεφθηκα το ψυχολογικο.... :)

Senior Member
    καποιοι ανθρωποι αντιδρουν ετσι και στο εντονο στρες...μπορεις να αναφερεις τα συμπτωματα ολα στον γιατρο. δεν νομιζω οτι ειναι κατι αλλο που μπορεις να κανεις...
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Αφου καναμε κ το χολντερ ανακαλυψαμε οτι πασχει απο κολπικη μαρμαρυγη κ ο γιατρος της εδωσε χαπια για να την ρυθμιση..Οκ ολα αυτα αλλα...επειδη εγω πιστευω οτι παιζει ρολο κ το στρες οπως ειπε κ η Σοφια ενημερωσα κ τον νευρολογο της ο οποιος της εδωσε το Bespar 10mg να παιρνει μισο καθε βραδυ... Γνωριζετε το χαπι?Κ αν ναι ξερετε σε ποσο καιρο θα δουμε οτι την βοηθαει?? Εχει αρχισει κ γινεται κ παλι επιθετικη..δεν τολμουμε να της μιλησουμε... Σε λιγο θα χρειαζομαι κ εγω ηρεμιστικα κανονικα κ οχι φυτικα..... :(

Senior Member
    Δυστυχώς δεν γνωρίζω. Η κολπική μαρμαρυγή τι είναι;

ταχυκαρδια κατα καποιο τροπο...

Ν ανοίξω κι άλλο θερντ με νούμερο 3 δε λέει... Οπότε ας γράψω εδώ...
    Η άνοια όσο πάει κ χειροτερεύει. Παλιά απλά ρωτούσε ξανά κ ξανά τα ίδια, δεν θυμόταν κάποια πράγματα, καταστάσεις κλπ κλπ. Δυστυχώς όμως έχει αρχίσει να μην θυμάται το... σπιτι της ενώ μένει σ αυτό ή θυμάται τα σπίτια που έμενε δεκαετίες πριν. Έχει τάσεις φυγής, νεύρα κ το χειρότερο παραισθήσεις. Ευτυχώς έχω μια καλή εσωτερική γυναίκα αλλά κ αυτή μερικές φορές τα παίζει. Εγώ πάλι τα έχω δει όλα.. αναγκαστικά έχω περιορίσει τις εξόδους μου. Κάνω προσπάθεια να μη πέσω σε κατάθλιψη.. Δεν ξέρω αν αυτό που θα πω είναι εγωιστικό αλλά περίμενα τις φίλες μου να είναι πιο κοντά μου αλλά... δεν! Φυσικά έχουν τις ζωές τους.. κ όσο περνάει ο καιρός κ εγώ δεν έχω την δυνατότητα να τις ακολουθώ τόσο απομακρύνονται. Έχουν να πάρουν ένα τηλ. Να δουν τι κάνω πάνω από... δεν θυμάμαι.. τελευταία εγώ επικοινώνησα με την μία για να δω πως είναι γιατί ηταν άρρωστη. Η άλλη θεωρεί επικοινωνία τα λάικ κ τα σχόλια στο φέις! Πρώτη συζήτηση στο τσατ πάλι εγώ ανοίγω.. Αν αποφασίσω να κάνω παράπονα θα μου πουν οτι φταίω εγώ που έχω απομακρυνθεί.. Έχω προσπαθήσει να τους δώσω να καταλάβουν πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα κ μάλιστα με την ευχή να μη ζήσουν πότε κάτι τέτοιο.. Η απάντηση της μίας τη δεύτερη φορά που της το είπα ήταν.. μου το ξανα είπες.. θα θελα τις φίλες μου κοντά μου αυτές τις δύσκολες μέρες αλλά.. η μοναξιά μου γίνεται όλο κ μεγαλύτερη..

Τα πραγματα οσο πανε κ δυσκολευουν... Η μητερα μου αρχισε να εχεις τασεις φυγης κ μερικες φορες να με μπερδευει, να μη με θυμαται..
    Η γυναικα που εχω για τη μητερα μου
    Επρεπε να φυγει για λιγες μερες με αποτελεσμα αυτο το πσκ να ειμαι κλεισμενη
    μεσα κ μονη μαζι της.. αυτη τη στιγμη που γραφω προσπαθω να την πεισω οτι το "αλλο" σπιτι το εχουμε κλειδωσει κ δεν ειναι κανεις εκει... οτι ειμαι η κορη της κ δεν την περιμενει κανενας στο "αλλο" σπιτι... ειναι με τις πυζαμες επειδη της εκανα μπανιο κ λεει οτι "κοιτα να δεις, ηρθα με τις πυζαμες εδω.." Η ψυχολογια μου ειναι στον πατο.. το κεφαλι μου παει να σπασει, πρεπει συνεχεια ν απανταω σε μια παραλογη συζητηση... θεε μου... κανε με ν αντεξω....

1ον. Οι φίλες σου να μείνουν μακριά από όλο αυτό.Μόνο προβλήματα σου φέρνουν.και μάλλον έχουν κουραστεί με το όλο θέμα σου και θέλουν να την κάνουν.Αστες να φύγουν να πάνε στο καλό.

2ον.να ξέρεις αυτή η ασθένεια δεν έχει γιατρειά. το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να την πάς σε κάποιο χώρο που να τη φροντίζουν εκείνοι.Όσο κι αν δε σ'αρέσει αυτό πρέπει να το κάνεις.
    η οικονομική σου κατάσταση πώς είναι; μπορείς να πάρεις τη σύνταξή της και να βάλεις και λίγα δικά σου (να 'μπαίνεις' μέσα κάθε μήνα) ,μόνο έτσι θα σωθείς.

Οι φιλες μου οντως εχουν προβληματα.. η μια εκανε ενα χειρουργειο κ ειχε κ επιπλοκες
    Κ η δευτερη ειναι καθηλωμενη στο κρεβατι λογω εγκυμοσυνης... η μητερα μου δεν ειναι ακομα στη φαση να μην μας γνωριζει συνεχεια... ευτυχως.. αν φτασει σ αυτο το σημειο το εχουμε στα υποψιν για καποιο ιδρυμα... απλα, το ξαναλεω, τις στιγμες που εχει κριση ειναι για μενα φοβερα ψυχοφθορο...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast