Results 4,726 to 4,740 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
12-09-2011, 16:57 #4726
- 12-09-2011, 17:51 #4727
Δεν σε κατάλαβα...εγώ ούτε τους πείραξα σε τίποτα, ούτε εμπόδισα τη ζωή τους, ούτε τους έθεσα σε κίνδυνο όπως αυτοί εμένα που ενώ ήμουν έτοιμη να λιποθυμήσω λεωφορεία περνούσαν μόνο από την Τσιμισκή που δεν άντεχα να περπατήσω...ευτυχώς που λίγο παρακάτω βρήκα ένα ταξί που πέρασε από κάποιο στενό και πήγα σπίτι μου σώα κι αβλαβής...
12-09-2011, 17:55 #4728
Keep και Θεοφανία, μια συμβουλή αν θέλετε γιατί παλιότερα είχα δεχτεί κι εγώ επανειλλημένα απειλές από έναν τύπο...όταν πάτε να κάνετε καταγγελία καλό είναι να παρίσταται δικηγόρος γιατί τουλάχιστον ο αστυνομικός που έπεσα εγώ την 1η φορά ήταν όοοοτι να ΄ναι...ο άλλος με απειλούσε κι αυτός γέλαγε με την ταραχή μου...την δεύτερη φορά όμως που συνέβη θα πήγαινα να κάνω καταγγελία παρουσία του δικηγόρου μου αλλά ευτυχώς το θέμα λύθηκε από τη διαχείριση οριστικά όπως φαίνεται αφού δήλωσα την πρόθεση μου μιας κι αυτός δεν με έχει ξαναενοχλήσει...αν το ξανακάνει όμως, θα τον κατεγγείλω με τη μία!
12-09-2011, 19:21 #4729
...του καθενος η κολαση,
βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...
12-09-2011, 19:25 #4730
Σκέφτομαι το θράσσος που είχαν μερικοί στη ζωή τους, τη δύναμη που του΄ς έδωσε ο διάολος και τη δύναμη που θα τους πάρει ο όφις.
12-09-2011, 19:52 #4731
Το νου σας πλουσιοι και άπι(α)αστοι του κοσμου αυτου. Θα σας φαω.
12-09-2011, 19:56 #4732
Μόλις μου είπε "θα σε λιώσω". Θα μου κλάσεις τα @@ μεγάλε.
12-09-2011, 20:01 #4733
Και όσο για σένα κοριτσάκι μη σε μέλει, τράβα δαγκωνιά στο ζωντανό παστέλι. έτσι.
12-09-2011, 20:24 #4734
Καμία σχέση, εκείνη ήταν άλλη περίπτωση που τα δακρυγόνα τα έριξαν γιατί οι "φίλαθλοι" έριχναν μολότωφ εναντίον των αστυνομικών και γιατί έσπαγαν αυτοκίνητα...αν ήταν το δικό σου θα έλεγες να τους αφήσουν να στο ρημάξουν; Και τότε φυσικά και νευρίασα και με τους αστυνομικούς αλλά δεν το έκαναν για να την πλάκα τους, ξέρεις...
Τις προάλλες είχα τάσεις λιποθυμίας από την κούραση κι από τη ζέστη κι εξαιτίας των διαδηλωτών είχαν κλείσει οι δρόμοι...ποιόν να κατηγορήσω λοιπόν που δεν μπορούσα να πάω σπίτι μου; Το γείτονα;Σιγά μην τους πω κι ευχαριστώ για την ταλαιπωρία! Παλιοεγωϊστάροι παρτάκηδες!
12-09-2011, 20:34 #4735
Κατηγόρησε εκείνους που δίνουν αφορμές να τα σπάνε όλα οι αγωνιστές
απλά να ξέρεις πως είναι δύσκολο να διαδηλώνει κάποιος και καλό θα ήταν να σεβόμαστε και να λέμε ευχαριστώ που υπάρχουν και αυτοί να τα σπάνε.
Αν ήταν το δικό μου μαγαζί το δικό μου αμάξι το δικό μου σπίτι θα κατηγορούσα εκείνους που δίνουν δικαιόματα (τους πολιτικούς) και όχι τους αγωνιστές που παλεύουν για τα αυτονόητα. Μας έχουν ρίξει στα σκατά και μας θέλουν πιόνια. Κοίτα λίγο γύρω τι προσπαθούν να μας κάνουν αυτό δεν σε πειράζει? Αγώνας είναι όσοι δεν συμετέχουμε για χ ψ λόγους ας είμαστε ευγνώμονες που υπάρχουν αυτοί.
Με γραβάτες και καθαρεύουσα μας κάνουν τρις χειρότερα.[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
12-09-2011, 20:38 #4736
Αυτοί δεν είναι αγωνιστές αλλά αλήτες! Ο αγωνιστής αντιδρά και διαδηλώνει ειρηνικά! Και όχι, δεν λέω ευχαριστώ σε όποιον καταστρέφει την περιουσία που κάποιος πάλεψε για να αποκτήσει...
Ναι, φυσικά και με πειράζει αυτό που μας κάνουν οι πολιτικοί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα στραφώ εναντίον του συνανθρώπου μου! Έχει αρχίσει να με κουράζει αυτή η συζήτηση, αν εσείς θαυμάζετε τέτοια άτομα πάω πάσο!
12-09-2011, 20:45 #4737
Ειρηνικά.. ναι σε μια ουτοπία καλά θα ήταν θα είχε και αποτελέσματα. Οι αλήτες που λες είναι μειωνότητα σε μια διαδήλωση, ναι υπάρχουν . Σε ειρηνικές διαδηλώσεις ο μπάτσος πρώτος σύκωσε το γκλοπ και πέταξε τα δακρυγόνα χωρίς λόγο και αφορμή.
Θα υπάρξουν και παράπλευρες απώλειες. Αλλά γιατί να σε κουράζει μια συζήτηση? :\ δεν σε πρόσβαλλε κανείς... Απλά συζήτηση γίνεται.
Προτιμώ τον αλήτη από τον απατεώνα του σαλονιού. δεν πα να μου διαλύσει όλη την περιουσία μου, προτιμώ να το κάνει αυτός παρά ένας σκατόφλωρος γραβατάκιας της εξουσίας.
Διότι ο σκατόφλωρος θα το κάνει αργά βασανιστηκά και ύπουλα ο αλήτης θα το κάνει μια κι έξω :ΡΡΡ[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
12-09-2011, 20:54 #4738
Μα κυρίως αυτή τη μειονότητα κατακρίνω...οι υπόλοιποι, οι ήσυχοι απλά με νευρίασαν γιατί πραγματικά είναι παραλύσει τα πάντα! Σου λέω φοβόμουν ότι θα λιποθυμήσω στο δρόμο τόσο μακριά από το σπίτι του, τόσο παράξενο σου φαίνεται; Έχω ξαναλιποθυμήσει από τη ζέστη και με πήρε ασθενοφόρο, ήθελα λοιπόν να πάω σπίτι μου και δεν μπορούσα! :(
Δεν είπα ότι με πρόσβαλλε κανείς, αν και κάποια ειρωνεία (όχι από σένα) υπάρχει...απλά με κουράζει γιατί δημιουργήθηκε μια ένταση νομίζω κι εγώ δεν τις μπορώ καθόλου τις εντάσεις...ή είναι η ιδέα μου; :) Επίσης, άσχετο με τη κουβέντα κουράζομαι επειδή πονάω και δεν είμαι για δύσκολα σήμερα...σόρρυ αν φάνηκα αγενής :(
12-09-2011, 21:01 #4739
Αφού έχεις ιστορικό με λιποθυμίες θα μπορούσες να κάνεις εξετάσεις ή να έχεις κάτι στην τσάντα σου να τρως να σε πιάσει ή έστω λίγο αλάτι ή βιταμίνες το θέμα σου λύνεται. Σε καμία περίπτωση δεν βλέπω να φταίνε οι αγωνιστές. Όπως σου είπα είναι μεγάλη μαγκιά να ξεσαλλέψει ο φοιτητής από τη βολή του και να αγωνιστεί σε διαδήλωση διότι πέφτει πολύ ξύλο. Οι μπάτσοι οπλισμένοι σαν αστακοί δέρνουν κάργα. Εσύ θα λιποθυμήσεις αυτοί κινδυνεύουν να καταλήξουν στο κατ επειδή αγωνίζονται για το λαό. Περαστικά στα πονάκια σου :)
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
12-09-2011, 21:06 #4740
Τότε δεν είχα κάτι, είχα πάθει ηλίαση γιατί η έξυπνη είχα την φαεινή ιδέα να κατέβω μεσημεριάτικα κέντρο για ψώνια...απλά τον τελευταίο καιρό έχασα βάρος και μου βγήκαν και κάτι προβλήματα υγείας γι' αυτό μάλλον είμαι έτσι...όταν λέω φταίνε...δεν πρόσεξες ίσως την εναλλακτική που πρότεινα: δεν θα μπορούσαν π.χ. να συγκεντρωθούν στο πεζοδρόμιο της ΔΕΘ και να διαδηλώσουν; Έπρεπε να κλείσουν το δρόμο; Κι άσε με εμένα...θα μπορούσε να είναι κάποιος που χρειάζεται επειγόντως νοσοκομείο, ένα παιδάκι, οτιδήποτε επείγον...κάποιος που έχει ραντεβού με γιατρό...τί θα γινόταν τότε; Για την αστυνομική αναίτια βία έχω ήδη τοποθετηθεί κατά...σ' ευχαριστώ! :)
Δεν ταυτίζομαι
26-06-2025, 22:12 in Οριακή - Μεταιχμιακή Διαταραχή Προσωπικότητας