Θεωρείται απιστία..? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    Εγώ πάντως δεν κατάλαβα κάτι. Αφού καλώς ή κακώς το θεωρείς ήδη απιστία γράφοντας:

, τότε ποιος είναι ο σκοπός που ρωτάς στην αρχή άμα είναι ή δεν είναι απιστία?

Επίσης +100 στην void για το θέμα του κινητού. Από την στιγμή που ψαχουλεύεις τα πράγματα του και δεν του αφήνεις περιθώριο ανάσας, τότε η σχέση αυτή έχει ήδη δεχθεί πλήγματα.
    Και δεν είναι κακό να κάνει ο άλλος σκέψεις. Το να θες να ελέγχεις τις σκέψεις του είναι λίγο υπερβολικό από την στιγμή που ούτε αυτός (ούτε καλά καλά κανεις) δε μπορεί.

Επίσης αμα το δεις και από την άλλη μεριά, άμα εσύ πχ δεις στην τηλεόραση κανέναν μοντέλο να κάνει επίδειξη κάμα σούτρα γυμναστικής σε κάνα πρωινάδικο , δεν θα σου αρέσει? Αν ναι, τότε είσαι και εσύ άπιστη. ή όχι?
    ποσα θες να μας τρελανεις βολτ?
    καλα ολα τα περι σεβασμου και ελεγχου, συμφωνω
    ΑΛΛΑ
    μην μου πεις οτι ειναι το ιδιο το να θαυμασεις εναν ωραιο/α στην τηλεοραση η εστω που περναει απο μπροστα σου με το να τσιλιμπουρδιζεις με εναν ωραιο η ασχημο και πιθανοτατα να εχεις και σχεση μαζι του!

Senior Member
    Πάντως κοιτάζοντας τον τίτλο του θρεντ σου για το αν "θεωρείται απιστία" η συμπεριφορά του φίλου σου νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία δεν είναι γενικά το μπορεί να θεωρήσει ο καθένας μας απιστία αλλά πως τη βιώνεις εσύ την έννοια. Πως αντιδράς εσύ, πως αυτό μπορεί να ενταχθεί στη δική σου λογική..τι αντέχεις τελικά..αυτό δε θα στο πει κανείς μας εδώ μέσα. Μόνο εσύ το ξέρεις.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by path View Post
    <
    Για το κινητο και για τους υπερμαχους οτι προκειται για φοβερο προσωπικο δεδομενο..
    Ειναι μοδα -για οσους δεν το ξερουνε - στο εξωτερικο πρωτα και τελευταια και εδω, τα ζευγαρια οταν ειναι μαζι διαρκως , πσκ η σε διακοπες τους η επειδη ετσι το γουσταρουν να μοιραζονται ενα κινητο (με δυο καρτες ) .
    Δεν το καταλαβαινω ; εδω και πενηντα χρονια τα ζευγαρια ζουσαν με ενα σταθερο, και μολις εδω και μια δεκαπενταετια αγορασαμε κινητα , ο καθενας θεωρει δικαιωμα του να εχει διλπα του τη γυναικα του και στο κινητο τις γκομενες του (και το αντιστροφο και για τις γυναικες)
    Δηλαδη απο που απορεει αυτο το δικαιωμα ? ο καθενας ψουψουψου ,, α σορυ με πειραν απ τη δουλεια ,, ποια δουλεια ?
    δουλεια το λεμε τωρα το κερατο !!!????
    Έτσι όπως το λες όμως έχεις πάρει ήδη εξαρχής σαν δεδομένο ότι ο άλλος κερατώνει. Σε αυτή την περίπτωση μαζί σου. Άμα όμως δεν κερατώνει και απλά θέλει να έχει τον προσωπικό του χώρο?
    Αυτό το θέμα μου θυμίζει το debate με την συζήτηση περί καμερών ασφαλείας που στο τέλος καταλήγει συνήθως σε ένα "ε αφού δεν έχεις κάτι ύποπτο να κρύψεις, τότε άσε τους να σου βάλουν κάμερες στο σαλόνι και στο μπάνιο σου. τι φοβάσαι?"

Και ένα κινητό ασφαλώς και είναι προσωπικό δεδομένο, όπως επίσης προσωπικό δεδομένο είναι και τα μυστικά που σου λένε οι φίλες σου και σου λένε να μην τα πεις σε κανέναν. Το θέμα είναι ότι σε μια δυνατή σχέση με βάσεις ο άλλος δεν θα έχει λόγο να κοιτάει άλλες, εξού και το θέμα της εμπιστοσύνης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ποσα θες να μας τρελανεις βολτ?
    καλα ολα τα περι σεβασμου και ελεγχου, συμφωνω
    ΑΛΛΑ
    μην μου πεις οτι ειναι το ιδιο το να θαυμασεις εναν ωραιο/α στην τηλεοραση η εστω που περναει απο μπροστα σου με το να τσιλιμπουρδιζεις με εναν ωραιο η ασχημο και πιθανοτατα να εχεις και σχεση μαζι του!
    Μα το μέλος μίλησε για το αν είναι απιστία άμα απλά σκεφτείς να κάνεις κάτι. Και εγώ για σκέψεις μίλησα.
    Ο φίλος της δεν έκανε κάτι , σκέφτηκε να κάνει ίσως αλλά δεν έκανε. Δηλαδή είμαστε στην φάση της σκέψης απλά. Εξού και το παράδειγμα μου με γενικά οποιοδήποτε ωραίο που θα γνωρίσει όχι απαραίτητα στο χρυσό κουφέτο αλλά ακόμα και στο διάλειμα της δουλειάς μαζί με 20 συναδέφους και συναδελφές.

Senior Member
    Μα το μέλος μίλησε για το αν είναι απιστία άμα απλά σκεφτείς να κάνεις κάτι. Και εγώ για σκέψεις μίλησα.
    Ο φίλος της δεν έκανε κάτι , σκέφτηκε να κάνει ίσως αλλά δεν έκανε. Δηλαδή είμαστε στην φάση της σκέψης απλά. Εξού και το παράδειγμα μου με γενικά οποιοδήποτε ωραίο που θα γνωρίσει όχι απαραίτητα στο χρυσό κουφέτο αλλά ακόμα και στο διάλειμα της δουλειάς μαζί με 20 συναδέφους και συναδελφές.
    ε οχι, ΕΚΑΝΕ! πως δεν εκανε?
    "το μελος" αμφιβαλλει αν εκανε σεξ, αλλα οτι φλερταρε, εδωσε το τηλεφωνο του και ανταλλασε μηνυματα εν κρυπτω, το ξερουμε σιγουρα! απο αυτο το σημειο μεχρι το κρεβατι, το ταξιδι δεν ειναι πολυ μακρυ, πιστεψε με. ειδικα αν το καλοσκεφτεται κιολας ο αλλος.
    εξαλλου οπως ειπε "το μελος" κανεις δεν ξερει και δεν θα μαθει ποτε, αν δεν πηγε, η αν πηγε και δεν του αρεσε το σεξ..
    το ιδιο σου φαινεται ολο αυτο, με το να δεις εναν ωραιο στην τιβι?

Senior Member
    "το μελος" αμφιβαλλει αν εκανε σεξ, αλλα οτι φλερταρε, εδωσε το τηλεφωνο του και ανταλλασε μηνυματα εν κρυπτω, το ξερουμε σιγουρα! απο αυτο το σημειο μεχρι το κρεβατι, το ταξιδι δεν ειναι πολυ μακρυ, πιστεψε με. ειδικα αν το καλοσκεφτεται κιολας ο αλλος.
    Δεν είμαστε στο χτυποκάρδια στο beverly hills , ασφαλώς και το ταξίδι είναι ΠΟΛΥ μακρύ από ένα φλέρτικο μήνυμα μέχρι.. το κρεβάτι. Άμα με μερικά sms έπεφταν οι ασπίδες του κόσμου τότε κανείς δεν θα παραπονιόταν για το πόσο δύσκολες είναι οι σχέσεις στην εποχή μας , και θα άρχιζαν τα μηνύματα εδώ και εκεί.

Το όλο ζήτημα είναι όμως ότι και πάλι δεν ξέρουμε τις προθέσεις του. Μπορεί να ήθελε απλά να παίξει, μπορεί να ήθελε να δει άμα έχει "σκουριάσει" (χωρίς να κερατώσει προφανώς). Είναι μάλλον άδικο να τον βγάζουμε ένοχο ότι μπορεί και να το έκανε με την άλλη απλά επειδή δεν γνωρίζουμε τι έγινε.

Junior Member
    δηλαδή εσύ θες να μου πεις πως αν έβρισκες μήνυμα στο κινητό της κοπέλας σου από κάποιον άλλον δεν θα σε πείραζε απλά επειδή θα σου έλεγε ότι δεν προχώρησε?ούτε εγωιστικά? σεβαστή η άποψη σου όπως και ναχει

εγώ αυτό που εννοώ τόση ώρα και αυτό που με πειράζει είναι η αιτία και η πρόθεση γιατί τα άλλα δεν ήμουν εκεί για να τα ξέρω..

Senior Member
    Δεν είμαστε στο χτυποκάρδια στο beverly hills , ασφαλώς και το ταξίδι είναι ΠΟΛΥ μακρύ από ένα φλέρτικο μήνυμα μέχρι.. το κρεβάτι. Άμα με μερικά sms έπεφταν οι ασπίδες του κόσμου τότε κανείς δεν θα παραπονιόταν για το πόσο δύσκολες είναι οι σχέσεις στην εποχή μας , και θα άρχιζαν τα μηνύματα εδώ και εκεί.

Το όλο ζήτημα είναι όμως ότι και πάλι δεν ξέρουμε τις προθέσεις του. Μπορεί να ήθελε απλά να παίξει, μπορεί να ήθελε να δει άμα έχει "σκουριάσει" (χωρίς να κερατώσει προφανώς). Είναι μάλλον άδικο να τον βγάζουμε ένοχο ότι μπορεί και να το έκανε με την άλλη απλά επειδή δεν γνωρίζουμε τι έγινε.
    μα δεν χρειαζεται να κανουμε υποθεσεις για το τι (υποτιθεται) πως ηθελε! το ειπε μονος του οτι προβλημτιστηκε μηπως πηγαινε μαζι της. δλδ το λιγοτερο που εγινε ειναι αυτο. και το ςμς δεν ηρθε ουρανοκατεβατο, την γνωρισε σε μοναχικη του εξοδο,αρα περασαν ωρες μαζι, οτι κι αν εκαναν αυτες τις ωρες

Senior Member
    Quote Originally Posted by bella30 View Post
    δηλαδή εσύ θες να μου πεις πως αν έβρισκες μήνυμα στο κινητό της κοπέλας σου από κάποιον άλλον δεν θα σε πείραζε απλά επειδή θα σου έλεγε ότι δεν προχώρησε?ούτε εγωιστικά? σεβαστή η άποψη σου όπως και ναχει

εγώ αυτό που εννοώ τόση ώρα και αυτό που με πειράζει είναι η αιτία και η πρόθεση γιατί τα άλλα δεν ήμουν εκεί για να τα ξέρω..
    συμφωνω μαζι σου

το θεμα ομως ειναι οτι αν αυτος δεν νοιωθει 100% δοσμενος στην σχεση σας, και να μην παει με την συγκεκριμενη θα παει με καποια αλλη. αν υποθεσουμε οτι δεν πηγε ηδη..
    το θεμα ειναι, η δικη σας σχεση ποσο ζωντανη και παθιασμενη ειναι

Senior Member
    Από που και ως που να με πειράξει επειδή αρέσει σε κάποιον? Αυτή φταίει για αυτό? Εξάλου μια μέση κοπέλα μπορεί να δέχεται και 10 διαφορετικά πεσίματα (και λίγα λέω) την ημέρα από τον οποιοδήποτε στο δρόμο , από τον κύριο που της δίνει το χαρτάκι του με χαμόγελο στην ουρά της τράπεζας , μέχρι και τον πελάτη που της κλείνει το μάτι και την κοιτάει 20 εκατοστά κάτω από τα μάτια της όταν της μιλάει. Είναι μάλλον παράλογο να θυμώνεις με κάποιον επειδή απλά ..αρέσει σε άλλους, χωρίς να κάνει βέβαια τίποτα αυτός.

Καταλαβαίνω βέβαια τον προβληματισμό σου , και ο καθένας μας έχει τα όρια του σε αυτά που τον ενοχλούν στον άλλο ,σεβαστό αυτό , παρόλα αυτά μην τον βγάζεις ότι σε κεράτωσε ντε και καλά χωρίς να γνωρίζεις τι έγινε εξαρχής επειδή απλά πιστεύεις ότι κάτι μπορεί να έγινε.

Senior Member
    .... Είναι μάλλον παράλογο να θυμώνεις με κάποιον επειδή απλά ..αρέσει σε άλλους, χωρίς να κάνει βέβαια τίποτα αυτός.

......
    ε πως δεν εκανε βρε μπολτ?
    τον απειλησε να του παρει το τηλεφωνο? η φλερταρε μονη της?
    και ειπε οτι το σκεφτηκε να παει μαζι της... αυτα, ΑΝ ηταν ειλικρινης, γιατι μπορει να πηγε κι απλα να αποφασισε ειτε αυτος ειτε η αλλη να μη δωσει συνεχεια.

Senior Member
    ε πως δεν εκανε βρε μπολτ?
    τον απειλησε να του παρει το τηλεφωνο? η φλερταρε μονη της?
    και ειπε οτι το σκεφτηκε να παει μαζι της... αυτα, ΑΝ ηταν ειλικρινης, γιατι μπορει να πηγε κι απλα να αποφασισε ειτε αυτος ειτε η αλλη να μη δωσει συνεχεια.
    Χαχαχαχαχχαααααααααααα εν μέρει συμφωνώ αλλά μετά από 6 χρόνια εφόσον δεν είναι γυναικάς ίσως μπήκε στο τρυπάκι φλερτ από ανασφάλεια :\
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Junior Member
    Από που και ως που να με πειράξει επειδή αρέσει σε κάποιον? Αυτή φταίει για αυτό? Εξάλου μια μέση κοπέλα μπορεί να δέχεται και 10 διαφορετικά πεσίματα (και λίγα λέω) την ημέρα από τον οποιοδήποτε στο δρόμο , από τον κύριο που της δίνει το χαρτάκι του με χαμόγελο στην ουρά της τράπεζας , μέχρι και τον πελάτη που της κλείνει το μάτι και την κοιτάει 20 εκατοστά κάτω από τα μάτια της όταν της μιλάει. Είναι μάλλον παράλογο να θυμώνεις με κάποιον επειδή απλά ..αρέσει σε άλλους, χωρίς να κάνει βέβαια τίποτα αυτός.

Καταλαβαίνω βέβαια τον προβληματισμό σου , και ο καθένας μας έχει τα όρια του σε αυτά που τον ενοχλούν στον άλλο ,σεβαστό αυτό , παρόλα αυτά μην τον βγάζεις ότι σε κεράτωσε ντε και καλά χωρίς να γνωρίζεις τι έγινε εξαρχής επειδή απλά πιστεύεις ότι κάτι μπορεί να έγινε.
    αυτό είναι αλήθεια αλλά για σκέψου μία κοπέλα που έχει σχέση απλά και μόνο επειδή της την πέφτουν 20 άντρες τη μέρα να δίνει το τηλ της σε όποιον από αυτούς είναι εμφανίσιμος..αν δεν θα είχες πρόβλημα και με αυτό ok..εγώ δεν έχω φτάσει ακόμα σαυτό το σημείο..

Junior Member
    συμφωνω μαζι σου

το θεμα ομως ειναι οτι αν αυτος δεν νοιωθει 100% δοσμενος στην σχεση σας, και να μην παει με την συγκεκριμενη θα παει με καποια αλλη. αν υποθεσουμε οτι δεν πηγε ηδη..
    το θεμα ειναι, η δικη σας σχεση ποσο ζωντανη και παθιασμενη ειναι
    αυτό ακριβώς σκέφτομαι κγω..ένας άντρας που είναι ερωτευμένος δίνει το κιν του σε μία άλλη?ακόμα και από ανασφάλεια ή επιβεβαίωση να το έδωσε δεν σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά?

Senior Member
    Quote Originally Posted by bella30 View Post
    αυτό ακριβώς σκέφτομαι κγω..ένας άντρας που είναι ερωτευμένος δίνει το κιν του σε μία άλλη?ακόμα και από ανασφάλεια ή επιβεβαίωση να το έδωσε δεν σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά?
    ναι αυτό λέω παραπάνω ότι νιώθει ανασφάλεια επειδή κάτι δεν πάει καλά. Ίσως η κοπέλα δεν του δίνει όσα του έδινε στην αρχή :\ πολλά παίζουν
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast