κατά πόσο σας επηρεάζει η οικονομική κρίση... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 48
    Banned
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    όσο μπόρεσα στη ζωή μου, κοίταξα κ τον διπλανό...
    δεν απευθυνομαι προσωπικα σε εσενα μην το παιρνεις ετσι..

Quote Originally Posted by arktos View Post
    όσο μπόρεσα στη ζωή μου, κοίταξα κ τον διπλανό...
    O διπλανος συνηθως κοιταει πως να σου βγαλει το ματι...ειτε μεσω ανταγωνισμου(το εχω βιωσει..) ειτε να σου....μπει στο ματι....(ειδες??? εγω πηρα αυτοκινητο 3000 κυβικα) ασχετα αν δεν εχει την δυνατοτητα .....ας ειναι καλα οι τραπεζες.... ή το χρηματιστηριο στα τελη της δεκαετιας το 90.... Αμ κυριοι τα μεταξωτα βρακια θελουν κ επιδεξιους κ.....

αουουουουουουουουουουμμμμ μμμμμμμμ
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    O διπλανος συνηθως κοιταει πως να σου βγαλει το ματι...ειτε μεσω ανταγωνισμου(το εχω βιωσει..) ειτε να σου....μπει στο ματι....(ειδες??? εγω πηρα αυτοκινητο 3000 κυβικα) ασχετα αν δεν εχει την δυνατοτητα .....ας ειναι καλα οι τραπεζες.... ή το χρηματιστηριο στα τελη της δεκαετιας το 90.... Αμ κυριοι τα μεταξωτα βρακια θελουν κ επιδεξιους κ.....

αουουουουουουουουουουμμμμ μμμμμμμμ
    ένα τραγικό λάθος που έκανα στη ζωή μου μέχρι τώρα ήταν πως πίστευα ότι δν εκαναν κατι τετοιο οι αλλοι, γιατί δν το έκανα κ εγώ.
    ναι πάντα ήθλελα κ ακριβό σπιτι κ ακριβό αυτοκίνητο κ εξωτικές διακοπές και και...
    αλλα ποτέ δν φθονούσα.
    http://www.mazi.org.gr/

..παιδιά έλεος....
    Μανιφέστο του ΚΚΕ το 60 νομίζω πως διαβάζω.
    Ο καθένας μας έχει μάθει σε ε΄να τρόπο ζωής. Αυτος που έπαιρνε 1000 και παιρνει 700, ή αυτός που έπαιρνε 5000 και παίρνει 4000, είχε προσαρμόσει τη ζωή του και τις ανάγκες του.
    Το ότι πρέπει να κοιτάμε και δίπλα μας, οκ, να συμπονούμε, αλλά αν ο άλλος σκίστηκε να φτάσει σε ένα οικονομικό επίπεδο δεν σημαίνει πως πρέπει να απολογηθεί σε αυτόν που κ@@βαραγε σε όλη του τη ζωή, δεν έκανε τίποτα και τώρα κλαίγεται.
    Σόρι.
    Κατά τα άλλα, όλους μας έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση, δυστυχώς.

Senior Member
    Πιστευω ολους λιγο η πολυ μας εχει επηρεασει η οικονομικη κριση.. δεν νομιζω να υπαρχουν ανθρωποι που συνεχιζουν με τους ιδιους βιορυθμους χωρις να εχουν προβει σε εσωτερικες περικοπες κ τροποποιηση του οικογενειακου προυπολογισμου, κ αν υπαρχουν θα ειναι ελαχιστοι.. προσωπικα κ στη δικη μου οικογενεια συμβαινει αυτο κ τα χρηματα που μου δινουν ως φοιτητρια σε σχεση με το πρωτο ετος πχ ειναι σαφως συγκριτικα λιγοτερα.. ολοι προσπαθουν να κοψουν απο δω, να μειωσουν απο κει, ωστε να βγει...
    Αυτο που με αγχωνει περισσοτερο κ ειναι γεγονος ειναι οτι η οικονομικη κριση θα πληξει κυριως κ αδικα τη νεα γενια.. μπαινουμε σε μια σχολη με τοσο κοπο κ ιδρωτα, παιρνουμε ενα πτυχιο το οποιο δεν αξιοποιουμε στον τομεα που σπουδασαμε κ συνηθως καταληγουμε να ψαχνομαστε απο δω κ απο κει κ να καταληγουμε ανεργοι στη χειροτερη κ στην καλυτερη part-time για 3 μηνο... ειδικα για τα νεα παιδια που ξεκινανε τωρα (κ βαζω κ τον εαυτο μου μεσα) ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα.. αβεβαιοτητα κ συνεχης προσπαθεια για αγνωστο αποτελεσμα... προσωπικα το δικο μου το επαγγελμα εχει ηδη κλεισει, η επομενη προκηρυξη του Ασεπ ειναι σε 2 χρονια, παιρνουν μετρημενους, κ λογω προσωπικου προβληματος παιζει να μην μπορεσω να εργαστω... οι γονεις μου δεν διατιθενται να με συντηρουν για παντα.. πως μεσα σε τετοιο κλιμα καποιος να ελπιζει κ να μην εχει αγχος??
    οσο για τους δημοσιους υπαλληλους, ας μην απολυτοποιουμε, σε καθε τομεα υπαρχουν απ τη μια οι σωστοι κ εργατικοι κ απ την αλλη οι λουφατζηδες, αυτο συμβαινει κ στον ιδιωτικο τομεα αλλωστε..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    εν μερει,αν ηταν αξιοκρατικα τα πραγματα.
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..παιδιά έλεος....
    Μανιφέστο του ΚΚΕ το 60 νομίζω πως διαβάζω.
    Ο καθένας μας έχει μάθει σε ε΄να τρόπο ζωής. Αυτος που έπαιρνε 1000 και παιρνει 700, ή αυτός που έπαιρνε 5000 και παίρνει 4000, είχε προσαρμόσει τη ζωή του και τις ανάγκες του.
    Το ότι πρέπει να κοιτάμε και δίπλα μας, οκ, να συμπονούμε, αλλά αν ο άλλος σκίστηκε να φτάσει σε ένα οικονομικό επίπεδο δεν σημαίνει πως πρέπει να απολογηθεί σε αυτόν που κ@@βαραγε σε όλη του τη ζωή, δεν έκανε τίποτα και τώρα κλαίγεται.
    Σόρι.
    Κατά τα άλλα, όλους μας έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση, δυστυχώς.
    Θεοφανια δεν ξερω σε τι προαστιο ζεις αλλα εγω μενω σ ενα λαικο προαστιο οπου μετραω τζιπ..... Δεν ειναι δυνατον ενας απλος υπαλληλος της ΕΥΔΑΠ να εχει αυτοκινητο 3000 κυβικα οπως εχει ο αντρας της φιλης μου που εχει 3 ξενοδοχειο σε νησι των σποραδων.... υπεργολαβος ν αγοραζει BMW με λεφτα που υποτιθεται οτι κερδισε στο χρηματιστηριο κ μολις εκανε ο μπαμ εκανε αμαν για να το ξεφορτωθει!!!!Εικονικη εικονα ευημεριας ειχαμε κ αυτα λογω δανειων που σκορπιζαν οι τραπεζες!!!Εγω που σε καλη εποχη εβγαζα κοντα στα 2500-3000Ε τωρα πια δεν μπορω να βγαλω τα εξοδα μου...ειμαι χρεωμενη μεχρι τον λαιμο.... Γενικως τον Ελληνα τον τρωει η ψωριλα κ η επιδειξη!!!! Προσπαθω να νοικιασω ενα οροφοδιαμερισμα της δεκαετιας του 90 κ μια τυπισσα που το ειδε μου ειπε... ''Τζακι δεν εχει'' ε..(της απανταω) οταν φτιαχνοταν τοτε το σπιτι δεν ηταν της μοδας....κ η απαντηση της '' Ναι αλλα μπορειτε να φτιαξετε τωρα'' ειχε κ στο πατρικοτης τζακι η κυρια καταλαβες.......

αουουουουουουμμμμμμμμμμμ

Senior Member
    Quote Originally Posted by soft View Post
    εν μερει,αν ηταν αξιοκρατικα τα πραγματα.
    Α καλα, αν το παρουμε ετσι, το αν πολλοι το σπειραν αλλα δεν φυτρωσε !!!!

Θεοφανια δεν ξερω σε τι προαστιο ζεις αλλα εγω μενω σ ενα λαικο προαστιο οπου μετραω τζιπ..... Δεν ειναι δυνατον ενας απλος υπαλληλος της ΕΥΔΑΠ να εχει αυτοκινητο 3000 κυβικα οπως εχει ο αντρας της φιλης μου που εχει 3 ξενοδοχειο σε νησι των σποραδων.... υπεργολαβος ν αγοραζει BMW με λεφτα που υποτιθεται οτι κερδισε στο χρηματιστηριο κ μολις εκανε ο μπαμ εκανε αμαν για να το ξεφορτωθει!!!!Εικονικη εικονα ευημεριας ειχαμε κ αυτα λογω δανειων που σκορπιζαν οι τραπεζες!!!Εγω που σε καλη εποχη εβγαζα κοντα στα 2500-3000Ε τωρα πια δεν μπορω να βγαλω τα εξοδα μου...ειμαι χρεωμενη μεχρι τον λαιμο.... Γενικως τον Ελληνα τον τρωει η ψωριλα κ η επιδειξη!!!! Προσπαθω να νοικιασω ενα οροφοδιαμερισμα της δεκαετιας του 90 κ μια τυπισσα που το ειδε μου ειπε... ''Τζακι δεν εχει'' ε..(της απανταω) οταν φτιαχνοταν τοτε το σπιτι δεν ηταν της μοδας....κ η απαντηση της '' Ναι αλλα μπορειτε να φτιαξετε τωρα'' ειχε κ στο πατρικοτης τζακι η κυρια καταλαβες.......

αουουουουουουμμμμμμμμμμμ
    πιεσμένη, μάλλον δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω..:)
    συμφωνώ μαζί σου.
    Το ποστ μου αναφερόταν σε όσους είπαν πως η αρκτος επειδή έχει ένα σπίτι και ένα μισθό, δεν πρέπει να κλαίγεται επειδή της μειώθηκε. Δεν εξέτασα το θέμα των δημόσιων υπαλλήλων, ούτε αυτών που τα παίρνουν και κυκλοφορουν με τζιπ.
    Είπα πως σε όποια οικονομική κλίμακα και αν ανήκεις, έχεις μάθει με μερικά πράγματα και σου κακοφαίνεται αναγκάζεσαι να κοψεις ορισμένες συνήθειες σου, ή να στριμωχτείς για να βγάλεις το μήνα σου.

συμφωνώ μαζί σου.
    Το ποστ μου αναφερόταν σε όσους είπαν πως η αρκτος επειδή έχει ένα σπίτι και ένα μισθό, δεν πρέπει να κλαίγεται επειδή της μειώθηκε. Δεν εξέτασα το θέμα των δημόσιων υπαλλήλων, ούτε αυτών που τα παίρνουν και κυκλοφορουν με τζιπ.
    Είπα πως σε όποια οικονομική κλίμακα και αν ανήκεις, έχεις μάθει με μερικά πράγματα και σου κακοφαίνεται αναγκάζεσαι να κοψεις ορισμένες συνήθειες σου, ή να στριμωχτείς για να βγάλεις το μήνα σου.
    Που να καταλαβω η ερμμμμμηηηηη.... μ εχει φαειι το αγχος σημερα... θελω να κοιμηθω κ δεν μπορω..... εφαγα κ την καραμελιτσα μου...ειπια κ μια γουλια ρακι αλλα...τιποτε......

αουουουουουουουουμμμμμμμμ

Senior Member
    συμφωνώ μαζί σου.
    αν ζεις στα 5000 αρχικα και έχεις υποχρεώσεις παιδιά σκυλιά γατιά νοίκια δάνεια και ίσα ίσα βγαίνεις να παραπονεθείς για τη μείωση. Αν δεν υπάρχουν υποχρεώσεις και υπάρχει έστω 1000 ευρώ μείωση είναι απαράδεκτο να παραπονιέσαι... Ντάξει θα κόψεις το κομοτήριο και? :ΡΡ
    (δεν απευθύνομαι στα οικονομικά σου θεοφανία γενικά τα μιλάω)
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Α καλα, αν το παρουμε ετσι, το αν πολλοι το σπειραν αλλα δεν φυτρωσε !!!!
    δεν φυτρωνει γιατι κανενας δεν ποτιζει
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by soft View Post
    δεν φυτρωνει γιατι κανενας δεν ποτιζει
    Αυτο ακριβως !!!!!!

Senior Member

αουουουουουουμμμμμμμμμμμ

αν ακόμη τα μετράς τα τζιπ, πάει να πει πως η κρίση δν τους αγγιξε κ τόσο...
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Στείλτε email στον Obama alabama να έρθει Ελλάδα.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast